Inskolningssamtal

2011-06-27 / 11:42:59


Förra veckan var vi som sagt på inskolningssamtal på Sagas dagis, och det var såklart både nervöst och intressant. Nervöst för att man inte visste vad dom hade att säga, och intressant för att få höra hur våran lilla prinsessa till busunge är på dagis. ♥ Dagiset i helhet samt personalen är vi hel nöjda med, likaså hur inskolningen har gått till, så det känns väldigt bra. Det har faktiskt varit väldigt nyttigt för mig också, att inse att min "lilla" tjej inte är så liten längre. Det dom hade att säga i korta drag var i princip:



* Att hon är en trygg tjej som har anpassat sig väldigt snabbt till dagisets rutiner. - Vilket kändes bra att höra då dagisets rutiner såg lite annorlunda ut än vad hon var van vid här hemma.

* Att hon är en tjej som verkligen älskar allt som har med musik att göra, och då dom andra barnen sitter ner och sjunger, kan hon ställa sig upp och dansa.

* Hon leker hellre inomhus än utomhus, och hon söker sig och leker hellre med dom större barnen än med barnen i hennes egen ålder och size.

* Hon ratar pipmuggen, och ska äta själv!
* Hon vet vad hon vill, och har inte svårt för att säga ifrån!

* Hon försöker härma ljud, och försöker få fram en massa ord. - Det märks även här hemma kan jag säga. Hon har börjat prata galet mycket sen hon börja på dagis.

* Hon är inte blyg av sig, och har inga problem med att vara med dom andra fröknarna på dagiset. Även om hon nu föredrar sina egna fröknar. ;)





Kommentarer
Julia

Ja, det är en fantastisk känsla när man är precis rätt i livet!



Hörde att eran inskolningsfröken var Annica våran favvis! Oj så mycket jag saknar henne.

2011-06-27 / 19:41:42
http://julialindholm.blogg.se/
Helena

Mosters lillhjärta!

2011-06-27 / 21:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback