.FREDAG.

2008-08-29 / 23:17:46
Oh yeah, idag är det Fredag. Jag älskar fredagar, det spelar egentligen ingen roll vad man gör. Jag blir glad av bara känslan att det är fredag. Är det inte samma för er? Många meningar med fredag i, haha. Hur som helst, nu har jag precis kommit hem och jag är hur trött som helst. Övertrött skulle jag kanske säga. Idag har jag haft min städ och tvättdag (som jag oftast har på fredagar.) Inte allt för roligt kanske, men fint nu när de är städat och de finns rena kläder i garderoben. Sen åkte jag och Emil till syster yster som var ensam hemma. Ingen Bosse och ingen Lea, ovanligt lugnt alltså ;) Vi hjälpte henne att montera ihop massa Ikea saker, okej då.. de var mest Emil och hon som fixa och dona. Hehe. Vi hade jätte trevligt, jag kommer nog ha träningsvärk i magen imorgon av allt skratt. Men ett gott skratt förlänger livet, visst?! Jag hann även vara förbi Lagerhaus, jag älskar den affären. Finns så mycket fint, oh. Visst? Jag köpte bara nå små saker, får köpa mer nästa gång när jag inte har en hetsig lillebror som går bakom mig och stressar på. Träffa för övrigt på en väldigt söt person då jag var i Luleå. Tihie! Nu ska jag göra mig klar för sängen, ska upp tidigt imorgon. Ska till Nenis då med, men då är de bara hon och jag så då blir de lite mer tjejsnack. Myspys! Nåväl. Natti alla pluttar, och hoppas att ni har haft en trevlig fredagskväll!


  
    

Full rulle.

2008-08-28 / 21:13:06

Oj, nu har det gått nån dag sen jag skrev sist. Men ja, vad har hänt sen sist? Allt och ingenting skulle jag vilja säga, men inge extremt som jag kan dela med mig av. Tyvärr. Idag har de varit full rulle iaf, har varit på stan och gjort massa ärenden. Skönt att ha de bortgjort, nu innan helgen. Sen mötte jag upp mamma, gick vi på Dagoberts och åt. Jag älskar verkligen deras varma mackor, mmm! :) Veckorna går verkligen så snabbt, jag menar.. de är redan fredag imorgon? Men jag klagar inte, absolut inte. Vad som händer i helgen får jag se, beror på vilket humör jag är på. Har ni nå planer då? Nu ska jag kila ut med Hector, och sen krypa upp i soffan med en te-kopp. Är så frusen idag :/ uh! Skriver bättre imorgon, de här blev ett ganska meningslöst inlägg, hehe! Men kram alla söta..



Kvällens låt:



För övrigt, så älskar jag Akons röst. Den är underbar.

.Yeah.

2008-08-25 / 23:19:34
Jag hann aldrig skriva igår. Så jag skriver nu, bättre sent än aldrig som man brukar säga. :) Helgen är förbi, och min helg har varit helt kanon. Den blev inte alls som jag hade tänkt mig, men eftersom att jag är rätt impulsiv av mig så blir det bara roligare. Right! Nåväl, vad har jag gjort då?:

Fredag: Jag vakna av ett sms från syster-yster där hon skrev att hon satt in en liten peng åt mig som jag kunde spendera nu när de var helg. Jag behöver ju knappast säga att jag älskar överaskingar, eftersom ni redan vet det. ;) Bättre start på dagen kunde jag inte få, så tack Nenis! Middag blev de hos mamma (som är rätt vanligt.) Och de var trevligt! När jag kom hem från mamma så hoppa jag i myskläderna och kröp ner i soffan. (Där jag hade tänkt tillbringa kvällen för övrigt.) Men det blev inte riktigt som jag hade planerat, utan de kom lite folk och sen ytterligare lite folk. Men jag ska poängtera att myskläderna fortfarande var på, haha. Jag hade iaf jätte trevligt, en av dom bästa fredagarna på länge! Jag lägger upp lite bilder också. (Vissa är ganska kassa dock.)

        

Lördag: Klev jag upp och tog en långpromenad. Resten av dagen dona jag på här hemma kan man säga. På kvällen hade jag tänkt hyra film och köpa massa godis. Men sen hörde Lotta av sig, och ville att jag skulle följa på boddan. De var då jag fick beslutångest (syftar på förra inlägget.) De sluta iaf med att Lotta och Mange kom hit, och sen drog vi till boddan. Där jag mot all förmodan hade mycket trevligare än jag trodde jag skulle ha. Ap mycket folk, men de vet ni väl. Träffa en massa sötnosar, så är glad att Lotta övertala mig :)

    


Söndag: Då gjorde jag de söndagar är till för, chilla! Jag och Hector tog en rejäl sovmorgon kan man säga. Mysis!

Det var min helg. Men vad har ni gjort, tell me?!
Nu väntar jag på att vännen ska komma hit, ska vi se film och äta popcorn. Iof är jag hur mätt som helst, men popcorn går alltid ner. :) Annars ikväll har jag och Emil varit i björnholmen och hälsat på pappa och Mona. Där fick vi hemmagjord pizza, hur gott som helst! Förklarar även varför jag är så mätt. Heh.

  

Visst har jag varit flitiig med kameran? ;) Men nu ska jag kila, men hörs imorgon snyggingar!

Boddan?

2008-08-23 / 20:18:02
Jag har beslutångest, gah. Hjälp mig. Ska jag orka dra till Boddan ikväll eller inte? De blev ju lite festligheter igår (mer än vad jag hade tänkt.) Men jag skriver mer imorgon helt enkelt. Hoppas ni har haft en bra helg hittils iaf. Hörs imorgon pluttar!!

kram!

.Längre inlägg.

2008-08-21 / 21:48:11
Nu har jag kommit in igen. Det blev en ganska kort promenad, är trötter. (Fast jag försov mig idag.) Så det blir en tidig kväll för mig. Men rätt skönt. :) Idag har jag iaf följt med lillebror när han tatuera sig. Blev lite långtråkigt, men de gick bra. Tatueringen hans blev faktiskt väldigt fin, finare än vad jag trodde den skulle bli. Sen åkte vi till luleå för att hälsa på familjen Sandling-Nilsson. Alltid lika trevligt, och alltid lika roligt att träffa Lea. Tycker de är så roligt, nu när hon blivit lite äldre. Vi busa på, och hon var på bra humör. Annars idag har de inte hänt så mycket, gjort bort några ärenden osv. Juste, idag med posten fick jag en försenad födelsedags present av faster Maria. En parfym och body creme med en fantastisk doft. (Tack så mycket Maria!) En positiv överaskning kan man säga, och jag som älskar överaskningar. iiih!

Imorgon är de fredag, och det blir nog lugnt i helgen för min del. Ska nog bara vara hemma och rå om mig själv. Imorgon blir de skördefesten & miljö-dagarna med Anna och sen middag hos mamma. Det är de enda planerade i helgen. Helena & co. skulle till Överkalix tror jag, kanske blir en snabbvisit där på lördagen? Nåväl, vi får väl se vad som händer och sker. Vad ska ni göra i helgen då? :) Nu ska jag göra mig klar för sängen, lägger upp några bilder från idag. Hörs och ses snuttar! Godnatt & sovgott, jag kommer då sova gott. ;) kram!





   

Föresten, det var inte jag som bara hade dålig humor. (youtube klippet syftar jag på.) Great! Även om nu alla säger det :) haha!

.Kort kort inlägg.

2008-08-21 / 20:18:27
Nu ska jag ut på en kvälls promenad, det behöver jag verkligen. Måste röra på mig! Jag skriver då jag kommer in igen, kram sålänge! :)

.Nytt försök.

2008-08-20 / 22:21:07
Idag gjorde jag och Jessica ett nytt försök när det gällde supermarket :) Den här gången gick de betydligt bättre. Även om de dök upp problem efter vägen, men inga som inte gick att lösa. Heh! Sen gick vi hem till mig och hängde, och hon visa mig världens roligaste klipp på youtube. Jag brukar annars inte digga youtube så mycket (förutom när de gäller musik.) Men den här killen är hur skön som helst, jag kunde verkligen inte sluta skratta. Ni får själv se, och avgöra om de bara är jag som har dålig humor eller om de verkligen är roligt. Haha! Annars idag har de inte hänt så mycket. Inge roligt som jag kan berätta om iaf. Igår kväll hade jag och Gustavo ytterligare en film kväll. Vi såg Felon, den var verkligen hur bra som helst. Se den, om ni inte redan sett den. Ait! Nu ska jag byta sängkläder och sen hoppa i säng. Ska upp tidigt imorgon, suck :// Men iof, då får jag mycket gjort så de är nog bara bra. Sova kan jag göra i mitt nästa liv. Juste, jag prata med SaRa tidigare ikväll också. Jag saknar henne! Men de var inte de jag skulle berätta.. Hon ska ta "tjänstledigt" från jobbet och börja plugga. En super bra idé, tycker verkligen hon ska göra de. Men nu kommer de stora minuset, vi kommer inte kunna prata lika ofta. Nu pratar vi ju flera gånger i veckan, men de kommer vi inte kunna göra nu. Nåväl, de brukar ju lösa sig de också och som sagt tycker jag hon gör rätt i att börja plugga :) Föresten, nu har jag lagt upp några nya bilder på pixbox sen helgen. Men godnatt alla sötnosar! krams!




Roligt eller roligt? ;) haha!

.Less detta väder.

2008-08-19 / 13:56:01

Fy bubblan vilket tråkigt väder! Jag har just kommit in från en promenad med Jessica (ska berätta mer om den promenaden.) Och både jag och Hector är hur blöta som helst. På tal om Hector, han fyller 3 år idag. Inte dåligt :) Så nu ska vi torka, och sen tänkte jag fixa och dona här hemma ett tag. Vad gör ni idag då? Hur som helst, nu ska jag berätta om den där promenaden. Jag och jessica bestämde oss för att gå till supermarket medans det var uppehåll. När vi hade gått en bit så börja de såklart att regna igen, och jag kan inte säga att de direkt dugga. Men vi kämpa oss fram, blöta och glada ;) När vi väl är framme så går Jessica in och jag väntar ute med Hector. Då kommer hon ut igen, och då visar de sig att hon hade med sig fel kort. Så då var de bara att vända om igen, haha. Så typiskt den bruden, hehe. Nåväl, vi fick oss en promenad och ett gott skratt kan man säga. Det var roligare än vad de kanske lät som, hehe.

Igår vad jag hos mamma och myste på. Mats var borta, så de var bara mami hemma. Vi åt och fika gott, väldigt trevligt var det. Sen kom Gustavo hit, och då såg vi film och surra. Det var på tiden, de var länge sen vi hade filmkväll. Filmen var helt okej, kom dock inte ihåg vad den hette. (Inte så ovanligt kanske.) Nu som jag sagt, ska jag dona på här hemma och sen ska jag och handla. Är rätt tomt i kylen, så det behövs. Ikväll får jag se vad som händer, men de blir nog inget speciellt. Kanske tar en lång promenad, och då ska jag då klä på mig bättre än vad jag gjorde tidigare. För som man säger, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder?! Ja, de stämmer väl till en viss del iaf. Det kan vara skönt när de regnar ibland, luften känns så ren. Men nu är jag less på regn och på alla maskar och sniglar som ligger efter vägen. Uscha! Är inte ni det? Nej, nu ska jag slå på musik och börja fixa här hemma. Och på tal om musik, vill ni höra mina favoritlåtar? Musik är något av det bästa som finns enligt mig. Här är mina favoriter just nu iaf:













Äsch. Det finns så många, men det är några iaf. :) Nu plinga Gustavo på dörren så måste kila. Hejsvejs!

Buhu :/

2008-08-17 / 21:28:52

Jahapp, då var helgen slut. Trist! Jag har haft en kanon helg iaf, har ni? I fredags blev de bara lugnt, var förbi Jessica ett tag och sen hem och såg film. Inte så mycket mer i princip. Igår förfesta vi då här några stycken och sen blev de utgång. Jag hade jätte trevligt. Idag har jag bara städat, och varit hos min lillebror. Det är den korta versionen av min helg. Vad har ni gjort i helgen då? Jag kom föresten ihåg kameran, så jag lyckades ta några kort trots allt. Så jag lägger upp några av dom, resten kan ni kolla på min pixbox. (Som jag lägger upp i veckan.) Nu ikväll ska jag bara chilla. Ska snart ut på en långpromenad, sen lägga mig i soffan och kika film. Myspys! Skulle egentligen ha varit med J. och S. men de kom saker emellan, så vi hänger nog imorgon istället. :) Någonting jag kan tycka är störande är alla dessa fördomar som finns. Jag menar, fördomar kommer alltid finnas mer eller mindre men man kan ju kanske tänka till en extra gång innan man dömer någon enbart pga, av deras utseende. En människa är så mycket mer än det ytliga. Eller har jag helt fel? Jag är sämst på att förklara saker och ting, men jag hoppas ni förstår min poäng och vart jag vill komma.

Nu ska jag börja klä på mig för en promenad. Jag hoppas att eran helg har varit lika bra som min.


          



Ett gott skratt förlänger livet?! Absolut!





 


Utgång.

2008-08-16 / 16:44:18
Oh, vilket fint väder vi fick idag. Det var lite otippat, från min sida iaf. Men hur skönt som helst. Tidigare idag var jag och Jessica på en promenad, de var skönt de. Fast vi ses nästan varje dag, har vi alltid nå nytt att prata om. Kanske för att de händer rätt mycket nu, de kan ju vara det. :) Sockertoppen! Nu ska jag dona på här hemma, sen kommer de lite folk. Trevligt, så de blir nog utgång ikväll. På tc dessutom, känns som att det var evigheter sen man var där. Ska försöka ta nå kort också, som jag kan lägga upp sen. Men nu måste jag kila så jag hinner allt, men ha en bra kväll. Ses!

.Mys.

2008-08-14 / 16:49:36

Hjälp, det är redan Torsdag. Innebär alltså att de snart är helg, och det tackar man ju aldrig nej till :) Igår var iaf farmor, Helena o Lea och hälsa på. Det var väldigt trevligt. Först var vi bara här och myste på, sen gick vi och strosa runt på stan. Och självklart såg man hur mycket som helst som man skulle vilja ha. Så är det alltid, eller oftast iaf. För övrigt Nena, tycker jag att ni ska komma oftare. Sen på kvällen blev de lugnt, en vän kom förbi och var social ett tag. Såg en film som hette Illegal tender (tror jag), den måste ni verkligen se. Den var hur bra som helst och musiken i filmen ska vi inte ens prata om. Älska! :) Nej, men den filmen rekomenderar jag verkligen. Jag har även fått igång min kamera igen, så nu kan jag börja fota igen. Och jag har verkligen insett att jag inte är nån kamera expert, haha. Nu ska jag på middag hos mamma, sen skulle nog Gustavo komma hit. Var ett tag sen, har börjat sakna han. Jag lägger upp några bilder sen igår iaf. Hörs och ses allihopa!





     


Säng-dax.

2008-08-12 / 21:59:51


Nu har jag kommit in från en lång-promenix. Så otroligt skönt o röra på sig. Ska snart lägga mig o se film hade jag tänkt, ska upp tidigt imorgon. Måste hinna fixa en massa saker innan "fin-främmandet" kommer. Det ni, hehe :) Idag har Evelina varit här o varit social. Jätte trevligt, har saknat henne. Vi passa även på att "snagga" Hector på samma gång, han blev så snygg. Han är iof alltid snygg, men nu är han extra snygg. Visst då och tack för hjälpen Evelina! Har även varit i kusön och köpt hundmat. Hector blir alltid så glad när han får träffa sina förra ägare, så roligt o se. Han viftar bara inte på svansen, utan han viftar på hela rumpan när han blir extra glad. So sweet! Det är ganska mysigt där ute trots allt.

Nu ska jag göra mig klar för sängen och fundera på vilken film jag ska se. Men vi ses och hörs sötnosar! Ni hade varit ännu sötare, om ni hade vågat kommentera ;) Jag bara älskar denna låt....




.sköna söndag.

2008-08-10 / 19:06:17


Helgen är slut, och det har hänt lite av varje. I fredags följde jag med några vänner till ms bränna, men de blev bara en snabbvisit. Dom skulle sen vidare till Luleå, men då banga jag och åkte hem och kika film istället. Härligt var det! Igår var de avslutning på farmen, och som väntat var de sjukt med folk. Men jag hade verkligen jätte roligt, träffa en massa pluttar som jag inte träffat på länge. Innan de var vi bara här hos mig och surra och drack ett glas vin. Jag fick med mig Anna, yeah yeah. Kvällen kunde dock ha slutat på ett trevligare sätt, men sånt som händer :/ Ska inte gå in nå mer om det. Vi hann för övrigt även kika läget på olivers innan de bar hemåt. Dagen idag har bestått av promenader kan man säga. Har precis kommit hem från sävast, så nu väntar jag på att Jessica ska komma. Vi ska ha våran mys-söndag som består av film, surr och snarra :) Nej, i helhet så har jag haft en toppen helg. Vad har ni gjort då? Har ni haft en bra helg?

Förstår ni vilket underbart samhälle vi hade levt i om alla bara kunde vara ärliga. Då skulle vi slippa en massa gorm, svek och missförstånd! Har jag rätt eller fel?! Rätt såklart. Det är klart att alla drar en vitlögn nångång, det är mänskligt. Men jag pratar lixsom om svarta lögner. Vad vinner man egentligen på att vara oärlig? Ingenting, eftersom att förr eller senare kommer alltid sanningen fram. Thats it! Och som jag skrivit förut: Gott samvete är den bästa huvudkudden. Jag är så sjukt less på människor som inte kan hålla sig till sanningen. Hur svårt är det? Jag tycker bara de är så fruktansvärt fegt...

Nu kom Jessica iaf, så nu ska jag kila från datorn. Men hoppas att ni har haft en bra helg. Helena, jag försökte ta kort i helgen men kameran lever sitt eget liv just nu så de gick inte så bra. :/ Jag hade iaf en utav dom svarta tröjorna jag fick av dig. Den satt perfekt! Ska försöka ta kort en annan dag så du får se. Ait! :)

Hejsvejs!


.Jag är så besviken på dig. Du är ett pucko! (Ursäkta ordvalet.)

Ros till mig :)

2008-08-07 / 22:48:30


Ooh, nu är jag äntligen klar. Nu har jag städat varje vrå i hela lägenheten, och tvättat allt som går att tvätta i princip :) Jag kommer sova så otroligt skönt inatt känner jag. Har även hunnit vara till Luleå, den där grejen jag prata om fanns kvar. Jippie. Så jag köpte den såklart, men då när jag kommer hem och ska skruva ihop den så fattas de en grej. TYPISKT! Så ska försöka hinna dit imorgon och byta eller så. Var dessutom förbi Helena & Bosse, o Lea såklart. Alltid lika roligt att träffa Lea, hon har blivit så stor och snart börjar hon dessutom på dagis. Spännande. Det är lätt min favorit-tjej. Se så snygg hon är :)
 



Fick en massa kläder av Helena, och annat smått o gott. Jätte snällt, tack! Var helt lyrisk när jag gick igenom allt, haha. Imorgon är de redan fredag, shit jag tycker veckorna bara springer iväg. Som de ser ut blir de farmen på lördag, ser även ljust ut med att få med Annis. Men som sagt, fredag imorgon. Mycket kan hinna ändras innan lördag :) Ska ni dit föresten? Nej, huvva.. nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på att sex and the city ska börja. Jag har redan sett alla avsnitt, men jag kan se om dom hur många gånger som helst. Men vem kan inte det. ;) Så, godnatt alla raringar!

.Jag saknar dig.

.Städ-dag.

2008-08-07 / 14:43:57


Japp, som rubriken säger.. Idag har jag en stor städ-dag. Det blir så fint, och så sjukt skönt att hålla tankarna borta för ett tag. Så två flugor i en smäll :) Senare ska jag åka till Jula och köpa en sak jag har velat ha så länge. Så vi får hoppas att den finns kvar, men de tror jag nog. Annars blir jag ledsen i ögat ;) Nej, men nu ska jag återgå till städningen igen. Ska dessutom springa ner och kolla om de finns nån ledig tvättid. Hoppas hoppas! Jag skriver mer ikväll, och JAA.. Nu ska jag göra det också. Så hejsvejs tills dess! Några favoritlåtar just nu, som godis för öronen :) Håller ni inte med?! Klaart ni gör..


Lady Gaga feat. Colby O Donis - Just Dance

Kate Ryan - Free
Kat Deluna - In the end
Usher - Whats a man to do
Flipsyde - Shippin stones
Leona Lewis - Better in time
Jordin Sparks - One step at a time
Three 6 mafia feat. Akon - Thats right
Rick Ross feat. trey songz - This is the life
Brit & Alex - Let it go