Nyårsafton.

2008-12-31 / 20:11:28
Nyårsafton, och de blir en väldigt lugn sådan för mig.

Sitter just nu i Sävast och är hur mätt som helst efter en väldigt god middag tillsammans med syskonen, och mamma och Mats. Senare får vi se vad som händer, de blir nog kanske Luleå en sväng skulle jag tro. Men de återstår att se, nu funderar jag på att ta ett vinglas iaf. Dessa nyårslöften som alla pratar om, ja jag lovar att inte lova några såna. :) Som jag skrev i mitt tidigare inlägg, jag börjar om på noll och tar med mig vissa saker från 2008 till 2009 istället. Men jag ser framemot de nya året. Jag hoppas de blir lika bra som detta år. (De är ju fortfarande 2008.) Men å andra sidan, allt blir vad man gör de till. Så de blir nog ett bra år trots allt. Nu ska jag sluta prata om det. Igår blev de hockey, och de var en bra match. Eller ja, vissa delar av den iaf. Domaren sög, men dom vann ju iaf och de är huvudsaken. Sen fick jag se en väldigt fin rumpa på köpet, inte dåligt. ;) Tidigare idag skulle jag ut på en långpromenad, men jag vände ganska snabbt. Jag trodde inte de blåste mycket ju. Men de gjorde de, så tji fick jag. Och Hector blev lika glad som mig när han insåg att vi var på väg hem igen. haha! Nej, nu ska jag kila ner och vara lite social. Men gott nytt år allihopa, och hoppas ni får en trevlig nyårsafton! kram kram

.Jag tänker på dig.

Promenad.

2008-12-30 / 11:56:08
Nu har jag precis kommit in från en lång-promenad. Och det var hur skönt som helst, tankarna snurrade fritt i huvudet och musiken spelade i öronen. Nu tänkte jag fixa och dona här hemma, de behöver verkligen städas. Håller jag mig sysselsatt samtidigt. Sen ikväll blir de nog hockey i Luleå. Nyårsafton imorgon, ja då börjar ett nytt år med nya möjligheter. Och man har chans att titta tillbaka på de tidigare året, och ta med sig lärdomarna från de året till det nya och göra nå bra av det. Jag kommer minnas 2008 med ett leende på läpparna, trots allt. För jag skulle ljuga om jag sa nå annat.. (Och jag hatar allt som har med lögner att göra, så klart jag inte ska ljuga.)

;)

2008-12-29 / 23:32:32
Jag har precis kommit hem från Jessica. Och innan de var de Emil som fick besök. Så jag har haft en toppen kväll. Imorgon får jag se vad som händer och sker. Och nyårsafton ska vi inte ens prata om. Men de blir nog bra trots allt. Jag tar dagen som den kommer. Nu ska jag göra mig klar för att hoppa i säng. Så godnatt allihopa!

Sammanfattning..

2008-12-28 / 12:53:17
Julafton har varit, och likaså juldagen och annandagen. :)

Julafton var vi hos mamma och Mats och myste på, Mattias var också där. Väldigt trevligt. Juldagen var vi hos pappa och Mona och myste på, fick jag träffa min prinsessa. Annandagen var de chill, men de sluta med utgång i Luleå med Tina. Vilket var väldigt roligt, jag älskar impuls-saker. (Och tack Evelina, för skjutsen.) Hur som helst, jag har haft en helt fantastisk jul. Mätt är jag nog ännu, och jag är hur nöjd som helst med mina julklappar. (Vilket även Hector är.) Gårdagen blev väldigt lugn. Då var jag i princip bara hemma och dona på. Sen på kvällen kom D. och gjorde mig sällskap, vilket jag inte tacka nej till. ;) Nu tänkte jag bara fixa och dona på här hemma, får man se vad som händer sen. Har ni haft en bra jul då? Föresten, en tråkig sak. Idag åker SaRa tillbaka till Spanien. Vilket inte känns så roligt, kommer sakna henne nå fruktansvärt. Men vi får hoppas att tiden går snabbt till nästa gång, jag vet ju att hon är i goda händer där borta iaf. Och vi har ju hunnit med en massa bus under tiden hon varit hemma, men klart de ändå känns trist. :( Nåväl..

De var en kort uppdatering av dessa dagar.
Skriver mer senare eller imorgon.
  
Jag har varit helt värdelös på att ta kort dessa dagar. :/

God jul! :)

2008-12-23 / 23:42:38

Imorgon är det julafton, så mysigt alltså! :)

Idag har det varit "hets" på högnivå. Varför väntar man alltid in i de sista med vissa saker?! Som att man aldrig lär sig. Men nu är allt klart iaf, så nu kan jag sova gott. Nu ikväll har jag bara chillat, eller spelat bingolotto rättare sagt. Men såklart ingen vinst, men de var nära iaf. Men nära skjuter ingen hare. Ajja! Sen har jag slagit in dom sista julklapparna också. Sen har jag inte så mycket nytt att komma med. Eller jag är helt slut, så jag orkar inte tänka överhuvudtaget. Funderar på att hoppa in i duschen, och sen hoppa i säng. Men jag vet inte. Jo, jag tror jag gör det. Haha! Men ni får ha en riktigt god jul allihopa iaf, och hoppas ni får en massa fina julklappar. Även om ni inte kan klå min julklapp som jag har fått i år. ;) kram kram, och godnatt!


what..

2008-12-20 / 12:19:01

Jag börjar med och be om ursäkt. (Jag kommer svära.)
Men hur fan tänker du egentligen?

Nu ska jag ut på en promenix iaf, och självklart med musik i öronen. :) Igår hade jag de jätte mysigt för övrigt, kanske för att jag trivs så bra i Jessicas sällskap. Sen kom de några andra pluttar också, väldigt trevligt. Blev mycket prat, (som väntat.) Men jag hoppa ändå i säng rätt tidigt för att vara en fredag. Men de var skönt, för då var jag pigg när väckarklockan ringde imorse. Eller okej, kanske inte pigg men inte döds-trött heller. ;) Senare idag får jag se vad som händer och sker, just nu har jag faktiskt ingen aning. Den som lever får se, brukar man inte säga så?! Tjing!

Jag förväntar mig en ursäkt.


No.. Nonstop.

2008-12-19 / 19:09:54
Fredag. Underbara fredag. :)

Idag har jag varit ute en massa, men finns de nå bättre än att promenera med musik i öronen?! Njet. Jag tänker som allra bäst när jag gör det, och jag älskar det. Synd bara att de ska vara så halkigt. :/ Nu väntar jag på att Jessica ska komma. Vi ska ha en riktig mys-fredag, de var alldeles för länge sen så de ska bli myspys. Annars i helgen vet jag inte riktigt vad som händer, vi får väl se. Jag tar de som de kommer. Nej, nu ska jag ta och kila. Men en sista grej allihopa, behandla andra som ni själva vill bli behandlade. Det kommer man längst med tror jag. Och de sämsta man kan göra, är att ta människor för givet. Ett stort NO för det!

........

2008-12-19 / 00:01:45
Nu ska jag sova. Jag kommer somna med ett leende på mina läppar. ;)
Nattis på er!

Break.

2008-12-18 / 16:01:46
Tjoho!

Fy, för detta väder alltså. :/ Kom just in från en långpromenad, men de var då nöd och näppe att vi tog oss hem. Det är ju svin halt på vissa ställen, och jag kom fram till att jag ska då köpa ett par gummistövlar. Det behövs då vissa dagar, som tex. idag. Nåväl, nu är vi hemma iaf. Tidigare idag var jag och jobba, sen har jag hängt med Jessica. Har saknat den bruden, men nu är "breaken" över. Ikväll blir de då mys för hela slanten tror jag. På tal om det, jag hoppas de är nå bra på tv ikväll? Ajja! Nu ska jag ta och duscha en väldigt skitig hund iaf, och sen fixa mig nå mat. Sen kanske nån fin människa dyker upp. ;) I hope so..

krami!

Natt..

2008-12-18 / 00:02:22
Jag har varit kass, jag vet. :/

Men det har hänt så mycket, så har inte riktigt prioterat bloggen. Hur som helst, onsdag natt. Jag har varit med G. och sett efterlyst och chillat på. Och tidigare idag var jag och D. i kalix och hälsa på SaRa. En kanon dag/kväll med en massa underbara människor alltså. ;) Nu blir de sängen, då jag ska upp tidigt. Jag längtar till helgen, då jag får sova ut. Men hoppas ni mår bra iaf. Kram kram och nattis på er!

Hejsvejs!

2008-12-15 / 18:02:35
Hejsvejs!
Skriver senare. Just nu är jag irriterad!!

Hejsvejs!

Jag är bortskämd..

2008-12-14 / 17:19:43
Yes!
Nu har jag äntligen tid att skriva ett litet inlägg. :)

Söndag idag, och helgen har passerat iväg lika snabbt som vanligt. Men det gör inget, för de innebär att de är måndag imorgon och det gillas starkt. Jag längtar! Fast jag har haft en väldigt trevlig helg. I Fredags, var jag med några plutts och drack vin o såg idol finalen. (Och ja, rätt person vann.) Jag hann även träffa Evelina, och de var hur mys som helst. Var så länge sen vi träffades, så de blev mycket prat. Sen hände de inte så mycket annat. I Lördags, åkte vi till pappa. Och ja, vi kom fram trots vädret men de var då nöd och näppe att vi gjorde det. Vi skulle käka middag där, men så blev inte fallet då strömmen gick mitt i allt. haha! Men det var trevligt och bara vara där också. Vi får göra ett nytt försök nån dag. Sen hemma igen, var de bara att börja göra sig klar då Tina övertalat mig att följa med ut. Vilket jag inte ångrar, jag hade super trevligt. Innan "ice ice baby", hade vi tjejkväll kan man säga. Väl ute träffa man en massa sötnosar. Dock gick jag hem väldigt tidigt. Och ja, som sagt idag Söndag. Då blir de bara mys hemma och invänta morgondagen. ;) Har ni haft en trevlig helg? Och vad har ni gjort?

Nej, nu ska jag ta och ringa SaRa. (På tal om det, kom jag och tänka på hur bortskämd jag är med att ha vackra människor runt omkring mig.) Men.. Hejsvejs!



Bråttom..

2008-12-13 / 17:56:43

Ah! Jag skriver imorgon.:)
Tjing!


Mys och fix!

2008-12-11 / 12:16:12
Idag trodde jag att jag skulle jobba, men icke det. :/ Men jag klev ändå upp tidig och tog en långpromenad. Vädret är helt underbart, varken för kallt eller för varmt. Håller ni inte med? Och nu är det snart jul, tiden går så snabbt. Jag längtar faktiskt till julafton, inte för klapparnas skull (även om de är en bonus) men så mysigt att vara med familjen och äta gott. :) Redan torsdag idag, dagarna bara rusar iväg. Dvs, helg imorgon. Då blir de vin & idolkväll med plutts, någonting jag ser framemot. Resten av helgen blir de nog bara lugnt. Kanske utgång, nykter? Äsch, vi får väl se. Nu ska jag hoppa in i duschen, och börja göra mig klar. Ni får ha en trevlig dag allihopa.

Som ni vet (borde göra), jag älskar Akon..



Dessa rubriker..

2008-12-10 / 12:47:31

Kom just in från en lång promenad med Hector, och jag behöver väl inte säga att det är svin kallt ute. :) Men trots det, var de riktigt härligt. Har inte blivit så många långpromenader på sistone så. Annars idag händer de inte så mkt, ska fixa nå ärenden och sen blir de nog mat hos mamma. Mys!

Ganska intressant och se, hur besöks-statistiken kan ändras på bara några dagar. Men det är skoj, fler läsare är alltid roligt. Även om många av er bara gör de för att snoka. ;) Inte mig emot. det är sånt man får ta. Hoppas bara ni hittar nå intressant. Nog om det. I helgen blir de nog lugnt. Kanske blir nått vinglas med nå pluttar, eller glögg?! Nej (nu tänker jag högt), nu ska jag ta och fixa och dona här hemma innan jag ska iväg. Men vi ses och hörs! :)