.Onsdag.

2008-07-30 / 20:55:29

Nu var de ett tag sen jag skrev igen. Jag förstår att ni har saknat mig. Jag har saknat er med ;) Vad har hänt sen sist då, ja allt och ingenting skulle jag väl säga. Vädret har varit på topp, så har varit ute så mycket som möjligt. Känns så trist att sommaren snart är slut, förstår ni att de snart (väldigt snart) är augusti :/ uh! Nåväl, inte mycket att göra åt. Idag har jag varit på stan med Anna, jag gjorde bort massa ärenden och sen tog vi en glass. Myspys! Sen åkte vi till Alder och kolla läget, där träffa jag massa pluttar och njöt av solen. Nej, jag bada inte men jag kände på vattnet iaf. Hehe. Alltid nå :) Juste, igår kväll var vi i björnholmen o hälsa på pappa o Mona. Det var verkligen super mys, jag gillar de stället. Ett perfekt ställe om man vill slippa all stress för ett tag, och bara vara. Bilderna säger väl allt?!

 


Jag hann även vara förbi Evelina igår, äntligen. Jag har saknat henne. Ska dit snart igen, och stanna lite längre hade jag tänkt. Ikväll blir de lugnt, jag är faktiskt rätt trött. Kanske går och hyr film? Orkar nog inte dra på ms bränna iaf, även om de var massa sötisar som skulle dit :/ Jag har "hittat" världens bästa promenad sträcka för övrigt, den är ca 6 km så de är perfekt. Dock en sträcka jag bara vågar gå på, på dagen. Får komma på en kvälls sträcka också kanske, haha :)

Imorgon är de redan Torsdag, får se om jag åker till Luleå då. De är väl rix fm festival då?! Aja, men som sagt de återstår och se. Nu har iaf Jessica kommit hem igen, från semestern. I Söndags hade vi våran "chill-kväll". Jag skratta så mycket så jag hade ont i magen sen :) Det är skönt att ha henne hemma igen. Nu nå helt annat, tror dom lovat lite sämre väder till imorgon, men de skulle faktiskt vara bra. Då kan jag städa med gott samvete. Vill inte vara inne och städa när de är sol o varmt ute ju. Kom just på att jag borde boka tvättstuga också. Nu ska jag iaf kila från datorn, men hoppas ni njutit av solen lika mycket som jag har. Föresten, Lisa jag hann aldrig svara idag när du ringde. Men hör av dig igen, så bokar vi en te-kväll? Nu... Hejsvejs!



 

.Klubbviken.

2008-07-26 / 19:12:43

Nu har jag kommit hem från klubbviken, de blev en hel dag. Jag har haft de super mysigt och vädret har varit kanon bra. Det enda negativa med att åka dit tycker jag är att man måste passa båt-tiderna hela tiden och när vi skulle därifrån blev de typ kaos. Alla trängdes o hade sig, de var väl de enda jobbiga idag. Annars har jag bara njutit av solen. Som tur var kom jag ihåg hörlurarna till mobilen, så jag kunde lyssna på musik. Var dock väldigt trött på morgon, som jag ana. Jag försov mig t.o.m men jag hann iaf så de var egentligen sak samma. Det blev då väldigt sent igår.. Precis när jag skulle tvätta bort sminket så ringde Anna och fråga om jag skulle med på Olivers, så jag hängde med och kollade läget. Jag hade faktiskt väldigt trevligt, vi hann även vara förbi ms en snabbis. Träffa en massa sötisar :) Ikväll blir de väldigt lugnt, nu ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad jag hittar på. Blir nog mest troligt att bara mysa här hemma. Hejhopp!


Grillkväll, ja!

2008-07-25 / 23:50:46

Nu är jag hemma från grill-kvällen. Det har varit hur trevligt som helst, jag mår verkligen som bäst när jag är bland mina nära o kära. (Även om pappa o Nena inte var där.) Familjen är verkligen det viktigaste som finns! Vi åt, och åt och åter åt. Prata som aldrig förr, och spela kort osv. Nej, de har verkligen varit super mys. Blev ett o annat vin-glas också ;) haha! Kameran kom jag ihåg att ta med, men korten blev tyvärr helt kassa. Men lägger kanske ändå upp några stycken, ni får ha överseende med det. Imorgon ska jag stiga upp 07.00. för att dra till klubbviken. Jag ser faktiskt framemot de, även om jag kommer vara hur trött som helst. Men ska bli hur skönt som helst och bara ligga och sola, kanske tar ett o annat dopp också?! Innan de, ska jag även ta en lång promenad med Hector. Därför jag måste stiga upp extra tidigt ;) Vad som händer på kvällen sen vet jag inte, men jag tror de bara blir chill. Vad ska ni göra då? Oj, nu måste jag kila. Måste fixa massa saker innan de blir att hoppa i säng, men ni får ha de så bra. Skriver säkert imorgon igen :) Kom ihåg, ha överseende med bilderna. haha. Och Nena, säg till när ni är hemma från stugan igen så lägger jag upp en bild på blusen. Right :) En annan sak, hur gick de med att kommentera nu igen? Jag har inte sett nån förbättring!

Har man väl kommit in i mitt hjärta, kommer man inte ut. Så är det!

Kram och godnatt raringar!


      





gfdaghh.

2008-07-25 / 13:26:10

Underbart väder även idag, (även om de var bättre igår) and I love it! Ikväll blir de att grilla i Sävast, ska bli mys. Alla syskonen (nästan alla) o massa andra sötisar ska komma, så de ska bli riktigt trevligt. Ska försöka ta med kameran också. De var en liten påminnelse till mig själv, hehe. Juste, de är ju PDOL i helgen. Som jag skrivit tidigare, ska jag ej dit men jag hoppas dom som ska dit kommer ha kul. Men de tvivlar jag inte en sekund på iof. Jag är kass när de gäller rubriker, som ni kanske märkt.Tror kanske jag lägger för mycket vikt i just rubriken? Kanske därför jag alltid har problem med den, haha men sak samma.

Nu ska jag pysa ut på balkongen, igen och njuta av vädret. Kanske går en runda på marknaden också, om jag hinner. Skriver mer ikväll :)

.Deppig.

2008-07-22 / 21:29:50


Är det bara jag som blir helt deppig av detta väder?! Usch, jag vill verkligen ha soool nu. Men tror dom hade lovat sol imorgon o resten av veckan? Vi får väl se hur de går med de. :) Jag hoppas iaf det. Den här sommaren har verkligen sugit väder-mässigt. Nån som håller med?! Jag har tyvärr inte så mycket nytt att komma med, det händer inte allt för mycket i mitt liv just nu. Till helgen är de ju PDOL, dock inte för mig. Jag sparar mig nog till Luleå-kalaset istället. Är det fint väder i helgen, tänkte jag nog hänga med mamma o Mats till klubbviken. Det är så mys där tycker jag, kanske man äntligen kan sola också. Ska ni till PDOL föresten?! Säg mig en sak, har jag inte världens sötaste syster-dotter föresten? Hon är bara för underbar! Men nu var de allt för länge sen jag träffa henne :/  uh.


 Jag har precis pratat med SaRa, vill att de ska bli jul nu så hon kommer hem. Jag saknar henne! Resten av denna kväll blir de nog bara att chilla, hade tänkt hinna ta en lång promenad också. Jag hann inte ta nån tidigare idag, utan har bara skjutit upp den så nu så! ;) Igår var det måndag och då hände de inte mycket. Jag hade en städ-dag, jag storstäda och det behövdes. Sen på kvällen fick jag besök av två pluttar, och då blev de bara tv-tittande i princip. Jessica har ju dragit iväg på familje-semester, så får klara mig utan henne i en vecka. Men det ska nog gå bra. Fick precis en rapport om hur de går, haha. Hon "hatar" nämligen att campa och allt vad de innebär, så hon har säkert massa roligt att berätta då hon kommer hem. Nej, kanske bäst att ta den där promenaden nu innan jag blir för trött och bangar totalt. Så säger, hejsvejs!

Filmhäng.

2008-07-20 / 23:44:47

Nu är helgen över. Och jag har inte gjort nå alls i princip, bara donat på. De har varit hur skönt som helst. Så det finns inte så mycket att skriva om egentligen. Men vad har ni gjort då, tell me?!  Idag var de egentligen tänkt att vi skulle till överkalix över dagen, men de blev inte så. Vi åkte till pappa o Mona och chilla istället. Och det var lika trevligt, fick vi även träffa Leon, Mira, Robert och Kajsa. :) Dock var de väldigt tomt utan Gormis, men men :/ Nu ikväll har jag och Jessica bara sett film och surrat. Filmen som gick klockan åtta på femman såg vi, den var helt okej Båda vi älskar verklighets-baserade filmer, så att. I veckan hoppas jag på sooooooooooool för övrigt! Men vet inte riktigt vad dom har lovat för väder? Det återstår och se. Imorgon ska jag sova ut för en gångs-skull. Jag hade tänkt de iaf. De har blivit lite för lite sömn i helgen, så ser framemot att sova ut imorgon. Bara därför kommer säkert telefonen ringa tidigt på morgon, haha ;) Nej, jag kan inte slå av ljudet. Kan inte slappna av då, tänk om något skulle hända och nån måste få tag i en?! Juste. Nej, nu ska jag göra mig klar för sängen. Hoppas ni har haft en bra helg iaf, och natti natti!


Det har snart gått ett år, och jag saknar och tänker på dig varje dag.

.Snart helg.

2008-07-18 / 00:21:53

Yes, Fredag imorgon. Skönt :) Det blir en lugn helg skulle jag tro, kanske blir att åka till Överkalix (stugan) över dagen nån utav dagarna. Vi får väl se. Det är ju överkalix marknad. Det gillar jag, så mys. Igår blev de ms bränna iaf, efter att jag varit och grillat i Sävast. Var faktiskt mycket folk på ms, och trevligt dessutom. Så jag kunde inte ha haft en bättre onsdag kväll. Sen blev de en natt-promenad med Hector och sen sängen. Jag somna på en gång, var helt slut. Idag då, de har inte hänt så mycket. Jessica och Gustavo har varit här och svamlat på. Det var roligt de. Två underbara människor som gör mitt liv bättre. Vad har ni gjort då?! Nu ska jag lägga mig och läsa ett tag och vänta på att John Blund kommer och hämtar mig. Har precis börjat på en ny bok :) Så godnatt alla pluttar. Och Lisa, jag tänker på er!

kram

.Mamma Mia.

2008-07-16 / 15:16:26


Jag hann aldrig skriva igår kväll. Eller jag hann, men jag orka inte helt enkelt. Det blev bio igår kväll iaf. Jag, mamma och Mats var och såg "Mamma Mia". Den var hur grym som helst, skulle ha kunnat se om den direkt efteråt.  Nej, jag digga den totalt. Kanske inte direkt själva filmen, men konceptet bakom filmen och all musik. Hänger ni med? Äsch, jag är kass på att förklara :) Det var första gången i hela mitt liv jag var på bio med mamma iaf så de var spännande. Och i Boden dessutom, oj jag har inte varit på saga sen Titanic. Så det var ju ett tag sen, eller ;)

Nu väntar jag på att Gustavo ska komma och göra mig sällskap ett tag. Han ska också få en liten present, som jag helt glömt bort att jag hade åt han. Men nu ska jag komma ihåg det. Sen blir det kanske grillning? Skulle verkligen behöva städa också, men det kan jag göra imorgon kanske. Eller jag gör det imorgon! Jag har läst ut en av dom där böckerna av James Van Praagh föresten. Den var hur intressant som helst, så jag kunde inte sluta läsa helt enkelt. Ni som tror på "sånt", borde absolut läsa den. Den hette "Tala med himlen". Han berättar bla, om sin förmåga m.m. Och ni som inte tror på sånt, skippa det! Annars har jag inte så mycket nytt att komma med. Hörs!


Vad hände?

2008-07-15 / 16:00:02


Vad hände med solen? Det var ju så underbart väder, osså mitt i allt börja de regna och nu är de helt mulet. Trist! Det verkar som att solen aldrig vill komma och när den väl kommer har den ingen ro att stanna. Gah! Men nog tjatat om detta väder. Idag har jag varit i sunderbyn och träffat läkaren, det gick bra. Lungorna såg bra ut så det känns skönt. Var dock tvungen och ta om nå prover, så resultaten på dom vet jag inte ännu. Men det är säkert ingenting :) Sen åkte jag hem med mamma, hon sluta lika när jag var klar så det passa utmärkt. Vi åkte till biblioteket och jag hitta massa spännande böcker att låna. Jag låna bla, några böcker av James Van Praagh. Programledaren för "Mannen som talar med andar" på TV4+, om ni vet. Antingen tror man på sånt eller inte, och jag är en av dom som tror på sånt. Sen låna jag en bok om psykopater också, och en massa andra böcker.

Juste, jag har äntligen fått mitt nya ID. Så nu har man ett ID som är gilitigt, det kan ju vara bra kanske ;) Ikväll vet jag inte vad jag hittar på, jag får se. Men blir nog inget speciellt. Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa ett tag iaf. Ska bli så intressant! Måste fundera vad jag ska äta till middag också, jag tycker alltid det är lika svårt. Eller jag gör de så mycket svårare än vad de egentligen är, haha. Skriver kanske mer senare, tills des.. Hejhej! :)


.Söndag.

2008-07-13 / 22:51:25

var det söndag-kväll. Myspys! :) Jag har inte gjort nå speciellt alls idag, allt och ingenting typ. Jag tog en promenad till Emil tidigare och sa hej, sen åkte vi till mamma för att käka. Kött och potatisgratäng osv, det var iaf smarrigt. På väg hem åkte vi förbi piraten och hyrde en film, har blivit mycket filmer nu på sistone. Men de är mys, jag gillar och kolla film. Gör ni?! Ser ni föresten hur snygg min blogg blivit? Det är Cilla som hjälpt mig, tack! Jag är iaf super nöjd ;) Imorgon kväll blir de middag hos mamma igen, vi hann aldrig kika på alla kort som dom tagit under semestern när vi var där idag. Så det får bli imorgon istället. Nu ska jag ut med Hector, och sen krypa ner i soffan ett tag innan de blir sängen. Har ni haft en bra helg föresten? Min har varit bra bra! Föresten, jag läste en sak idag. "Gott samvete är den bästa huvudkudden". Och det är verkligen så, tyckte det var så bra skrivet. Men godnatt allihopa! :)

krams!

Det blev..

2008-07-12 / 23:18:08


Ja, det blev ms bränna igår trots allt. Det var trevligt, inte så värst mycket folk men det dög. Det blir vad man gör de till. Vi var först hos Anna, där vi drack lite grann och bara surra. Vi prata gamla minnen osv, jätte trevligt. Vi har gått i samma klass sen fyran, så de fanns mycket att prata om. Sen cykla vi iväg till ms. Vi skulle egentligen kolla läget på Olivers också, men vi hann aldrig riktig så långt. Men det var ju inte hela världen :) Sen innan jag gick hem gick jag till vännen och sa hej. Det är världens omväg, men jag gillar ju att promenera så de var bara skönt. Sen somna jag på stuts. Nåväl! Ikväll hade jag tänkt dra till farmen, men sen ändra jag mig. Det kändes mer lockande att bara vara hemma och mysa. Dessutom hade jag ju ändå tänkt att bara ta de lugnt från början så. Nu har jag precis sett klart en film med min lillebror. Så nu ska jag ut med Hector för sista gången ikväll, sen blir de säkert ytterligare en film att somna till. Men måste nog ta att äta nå också, magen kurrar lite grann. Och jag hatar att somna hungrig. Imorgon händer de inget speciellt skulle jag tro. Det blir nog en helt vanlig söndag.. Men de är skönt, jag gillar söndagar just bara för att de är en sån dag då man inte behöver göra nå. Jag skriver säkert imorgon, så hejsvejs till dess. Föresten, hur var de nu med att kommentera ;)




Flummon :)

Beslutångest :)

2008-07-11 / 20:04:37


Fy vad jag var trött när väckarklockan ringde imorse. Men jag pallra mig upp trots allt. Nu är jag dock lite piggare, hann med en liten power nap mitt på dagen. Jag har egentligen aldrig varit en människa som jag gillar att ta "power naps", men det har ändrats sen jag börja umgås med en viss människa. Det smittar av sig. En underbar sådan dock så de gör inget ;) haha! Äsch, vad jag svamlar. Jag har typ beslutångest just nu. Ska jag till ms bränna ikväll eller inte? Den frågan har jag funderat på en halvtimme nu, och jag kan verkligen inte bestämma mig. Men vad fan, jag tror jag gör det? Eller? Hade egentligen bara tänkt chilla, men även om de blir ms så ska jag ta de lugnt. Så det är sak samma egentligen.. Jag får klura vidare helt enkelt, haha men ha en trevlig fredagskväll!

krams!


Less..

2008-07-10 / 22:11:20

Gaaah! Jag vill verkligen att solen kommer nu, det går inge bra med mitt solande och badande. När jag för en gångs-skull VILL bada. :/ Nåväl, bara hoppas att den dyker upp snart. Eller vad säger ni?! Har just kommit hem från mamma, har bara varit där och myst. Annars idag har de inte hänt så mycket, har handlat, gjort ärenden osv. Jag väntar på att få mitt nya ID, vill att de ska komma nu nu :) Imorgon ska jag kliva upp 06.30. Det känns inte lockande, men måste gå till vårdcentralen och ta ett blodprov. Så jag har inget val. En annan tråkig sak, Gormis finns inte längre :/ Det är pappa och Monas hund för er som inte vet, ett riktigt charmtroll var han. Ajja, han har de bra där han är nu ("hundhimlen".) hoho! Snart helg dessutom, och jag har inga planer alls. Men tror faktiskt att jag kör en repris av förra helgen, dvs. bara tar de chill precis hela helgen. Vad ska ni göra då, har ni nå planer?

Nej, fy jag vet inte alls vad jag ska ta och skriva. Vädret gör mig helt deppig!

Godnatt!



Gorm!

Bilbingo ;)

2008-07-08 / 23:54:23

Nu har mamma o Mats kommit hem från Happis, så jag har varit där hela dagen och bara chillat. Jag och Hector passa på o tog en långpromenad när vi lika var där, älskar sävast i det avseendet. :) Dom hade dessutom handlat med sig lite grejer till mig från Ikea, tack! Nu på kvällen var de bilbingo i skogså som gällde, det blev tyvärr ingen vinst. Men lika trevligt iaf, jag älskar bilbingo. Föresten, gud vad ni har blivit dåliga på att kommentera. Skärpning, jag gillar ju kommentarer. ÅH! Nu vill jag att det ska bli varmt och soligt ute, jag vill åka och bada ju. Kanske imorgon? Ser inte så ut, men jag ska hålla tummarna iaf. Gör det ni också vett jag! Annars har det inte hänt så mycket, förutom att människor slutar aldrig förvåna mig. Det kan vara både bra och dåligt, men just nu är de bara dåligt. Ikväll vet jag inte vad som händer, tror jag bangar och bara stannar hemma. Det känns så just nu, men man vet aldrig. Jag kan ändra mig lika snabbt. Annars i veckan blir det rätt lugnt, hade tänkt hinna till pappa en sväng och hälsa på innan han börjar jobba igen. Det borde jag hinna tycker jag, ska bara försöka dra med mig Oskar.

Föresten, igår såg jag en jätte bra film. Jag kommer inte ihåg vad den hette, men de är "en sån här dans-film", ni vet. Den var så som dom brukar vara, men jag älskar ju såna filmer så det kvitta för mig. Eller vänta, jag tror typ den hette... Step up 2 the streets. Ni borde se den. Nej, nu ska jag kila o se sex and the city innan de slutar.

Hörs och ses!
   

Trött + Seg = Elina

2008-07-06 / 23:46:45

Trots att jag bara har tagit de lugnt i helgen, är jag helt trött och seg idag. Konstigt, men sant. Men jag har haft en kanon helg trots allt. Min energi går åt, åt nå annat kanske. Hur som helst. Bion igår då, var bra. Jag skratta typ hela tiden. Det var inte min typ av film, men den får ändå ros av mig. Den hette "Jiddra inte med Zohan", tror jag? :) Ni borde se den tycker jag. Från början var jag lite skeptisk, eftersom att Adam Sandler inte tillhör mina favorit-skådisar men han fick faktiskt några extra poäng av mig igår. Inte illa!

Idag har pappa varit här och hälsat på, det är alltid lika roligt när han kommer. Man får då skratta iaf, de kan jag lova. På tal om att skratta, är de bara jag som tror att ett gott skratt förlänger livet? För jag tror då stenhårt på det :) Annars idag har de inte hänt så mycket, vi var och släppte Hector tidigare också. Så han fick springa av sig, det behövde han och han älskar att bara springa omkring. Jag och Jessica skulle egentligen ha hittat på nå nu ikväll, men båda var helt slut. Så vi tar de nån annan kväll istället, när båda är lite piggare. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i soffan och slå på en film kanske. Vad har ni gjort i helgen då? Sen måste jag ju säga grattis till sister, som fått ett nytt jobb. Här i Boden dessutom, jätte roligt. Då kanske vi kan börja luncha, eller vad säger du?! :)

Och föresten. Förlåt är bara ett ord. Det funkar inte på mig. Ord och handling är två helt olika saker, lär dig det!

Men hejsvejs och hoppas att ni har haft en bra helg!