Bäst :)

2008-06-28 / 15:56:06


Då var fredagen förbi, och SaRa har åkt hem till Kalix igen :/ buhu. Men vi hade en jätte trevlig kväll igår iaf, tack gumman. Vi hann även med en sväng på tc, och där var de proppat med folk. Kanske inte så oväntat. Det som är så roligt med Alive är att man träffar en massa människor som man inte träffar så ofta, och det är ju alltid trevligt. Jessica har ju då också kommit hem, så hon hängde också med. Även det var väldigt kul och skönt att hon är hemma igen. Kan vi återuppta våra filmkvällar, filmnördar som vi är :) Hade ni en bra fredag? Jag lägger upp några enstaka bilder, men kommer mer bilder på pixbox sen i veckan. På Torsdag åker SaRa tillbaka till spanien, det känns så tråkigt :/ Men ska försöka hinna till kalix i veckan, så vi får surra av oss ordentligt en sista gång. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, om jag ska festa idag igen. Det blev faktiskt otroligt lugnt igår, så jag kanske gör det trots allt och Alive är ju bara en gång per år så vad fan :) Men nu ska jag kila ut med Hector iaf, solen börja ju skina nu och allt. Underbart, hoppas de är bra väder ikväll. Jobbigt om det regnar, det var nog lerigt på "området" igår.... :(



  

Kommer som sagt mer bilder senare, måste bara få dom och lägga in dom på datorn :)


Återkomsten :) haha

2008-06-26 / 20:33:41


Nu har jag äntligen träffat SaRa, och det var helt underbart. Wiihe! Jag blev så glad över att se henne, har saknat henne så mycket. Vi gick på stan, såg film, och bara surra. Det är nog veckans höjdpunkt utan tvekan :) Dessutom kommer hon nog imorgon, och det ska bli sjukt roligt isåfall. Här pratar vi om en vän som har allt precis en vän ska ha plus lite till. Det måste ju kännas som att ni känner hon, så mycket som jag pratar om hon. haha! Nåväl. Vädret idag suger, och jag hoppas verkligen på bättre väder i helgen. Inge roligt om de regnar, men jag tror dom lovat bättre väder imorgon iaf? Hur som helst, det återstår och se. Jag har även hunnit träffa Helena och Lea i veckan, och Lea har äntligen börjat krypa. Det var så roligt och se, bättre sent än aldrig! :) Jag har även hunnit få mera födelsedags-presenter (i efterskott). Tack allihopa, och speciellt till mina syskon som är guldvärda! Jag älskar verkligen presenter, men vem gör inte det? Nu snart ska jag kila ut med Hector. Ska nog gå en ganska långpromenad, och nånstans där jag kan släppa han. Så han får springa av sig och sen ska jag bara chilla. Jag är helt slut, jag vet inte riktigt varför. Eller jag sover dåligt, det kan ju vara det ;) hoh. Vi får hoppas att jag sover bättre inatt, men det tror jag. Nu har jag börjat få pli på mina tankar iaf. Även om det fortfarande finns saker som är störande, och jag har fortfarande inte tagit uti med den där "viktiga" saken. Men det kanske är lika bra att skippa det, min magkänsla säger att de kvittar vilket som egentigen. Huvudsaken jag vet hur de ligger till och det vet jag ju nu. Att inte människor fattar att sanningen alltid kommer fram förr eller senare! Kan bli så irriterad på just det, för jag menar hur svårt är de att tala sanning?! Ajja.

Nu ska jag ta och ringa mamma och höra hur de går för dom. Dom är på väg till Uppsala nämligen. Sen kila ut i regnet, så man får det bortgjort. Vad ska ni göra i helgen föresten? Jag säger trevlig helg redan nu, ifall jag inte hinner skriva nå innan helgen är här. Så trevlig helg ;o)

kram!


.Power nap.

2008-06-23 / 21:02:42


Nu ska jag ut på en promenad (ovanligt, haha). Jag kommer inte kunna sova inatt, gah! Det var tänkt att jag bara skulle ta en snabb power nap, men blev de så eller? Näe, de blev... 1,5 timme. Var galet trött :/ Nåväl, får promenera och sen se film o vänta på att John Blund kommer igen. Har pratat med SaRa tidigare, var tvungen att planera en massa. Det blir nog bra de här :) Hon är söt! Sen skulle jag behöva ta tag i en annan grej också.. men jag orkar verkligen inte :( UUH, känns alldeles för jobbigt för att jag är så besviken. Äsch, de löser sig nog. I veckan händer de nog en massa roliga saker, och sen boden alive till helgen. Galet bra! Nej, nu yrar jag bara. Skriver nog mer imorgon :)


23 år :)

2008-06-21 / 20:15:28


Nu har midsommarafton varit, och alltså ett år kvar till man fyller år nästa gång. På dagen var vi ju i stugan, och där åt vi och fika gott och myste på. Jag hade verkligen jätte trevligt, kul att träffa släktingar man inte träffar så ofta. Min favorit syster-dotter var ju också där, o jag älskar den ungen. Hon är bara för söt! Vädret kunde ju ha varit bättre, men det regna inte iaf och solen kika fram senare på kvällen iof :) På kvällen blev de lite partaj, och haha. ja. de var en upplevelse för sig om jag säger så. Men kul hade jag, så dagen får absolut en tia. Däremot fick jag reda på en mindre kul sak i morse, och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men sanningen kommer alltid fram förr eller senare, så du är dum om du tror nå annat. Och jag skäms verkligen, för din skull. Jag förstår inte hur du kan leva med så mycket lögner, pucko! Jag är så besviken o jag hoppas du tycker det var värt de, men nåväl.. nu ska jag inte skriva om några tråkigheter. Ikväll blir det väldigt lugnt, blev inte mycket sömn inatt så jag är tok-trötter. I veckan får jag äntligen träffa SaRa, och jag längtar verkligen. Men de känns så skönt nu när hon är hemma, då vi kan prata i telefon hur länge som helst utan att behöva tänka på tiden och vad det kostar m.m. I love it! Till helgen är de ju dessutom Boden Alive, och ja. jag tror jag lyckades med "Jessica-uppdraget". Det låter som att hon ska komma hem, okej kanske inte för att jag sagt de men vi kan ju låtsas. haha! Roligt är de iaf. Imorgon blir de kalas hos mamma kom jag just på, spännande. Kommer släkten från mammas sida, ska bli roligt. Men nu ska jag göra annat, men lägger upp några enstaka bilder. Och hoppas att ni hade en trevlig midsommar.

Föresten.. Tack Cilla och Zedina för kommentarerna. Och ni andra, skäms ;)

         


:)

2008-06-20 / 00:24:15

Nu har jag tvättat och städat klart för ett tag sen, och jag är helt slut. Har också hunnit baka där emellan, idag är jag hurtig :) Igår blev det ms/bränna ett tag, hann även vara en sväng på olivers men ändra oss och gick tillbaka till ms igen. Jag hade faktiskt trevligt, vädret var skönt men myggen får gärna försvinna. Dom är störande, jag ogillar dom totalt! Synd att Sverige förlora också :( Efter de blev de en nattpromenad med Gustavo, och sen äntligen godnatt. Nu ikväll då har C. o S. gjort mig sällskap ett tag. Det var mysis. Fick mina två första födelsedagskramar bla (eftersom klockan är över tolv, haha) inte dåligt va! Imorgon blir det kalas i stugan i överkalix och på kvällen får man se vad som händer :) Men jag kan nog redan nu säga att de kommer bli en bra dag och kväll, vad som än händer och sker. Det blir vad man gör de till, right right.

Nu ska jag börja göra mig klar för att hoppa i säng, väckarklockan ringer tidigt :/ uh. Men ha en bra midsommarafton nu och ja, jag förväntar mig att ni skriver en kommentar som består av grattis ;) haha. Annars blir jag besviken på er. Nu svamlar jag, sovgott! Lägger föresten upp några bilder sen igår. krams

     


Godnatt :)

2008-06-17 / 21:44:54


Nu har jag kommit in från promenaden igen, och jag känner mig mycket gladare och bara liiite irriterad. Tänk vad mycket en promenad kan göra. Var verkligen bara tvungen att rensa tankarna lite grann :) haha. Så nu ska jag göra varma mackor och slå på en film. Känner mig trötter idag, det var ju nån som kom och väckte mig väldigt tidigt :) Men det var sweet!  Så ska bli skönt att sussa sen. Säger godnatt redan nu, så natti natti.

kram!


Tviiii!

2008-06-17 / 20:54:28

Jag orkar verkligen inte med människor som bara tar massa energi från en. Såna som förväntar sig att man alltid ska ha tid för dom när dom behöver, men när man själv behöver så nej då (händer kanske 1 gång per år.) Så jag säger bara; Aldrig mer, ha!

Nu, promenad. Jag är verkligen inte på nå bra humör idag. Som ni kanske hör.  Och vad är bättre än en promenad då?!

Men jag kommer vakna med ett leende imorgon (känns bra), för då kommer SaRa hemma! Det är det absolut bästa som kunde hända, säger bara... äntligen! :) Jag har sagt de förr men säger de igen, den människan är underbar!



Bye Bye!

Smile ;)

2008-06-16 / 18:09:07

Äntligen hemma efter en jäktig dag. Jag har dessutom hunnit till biblioteket idag, så ikväll blir de läsning för hela slanten. Okej, inte hela kvällen kanske men ett tag iaf :) Och det passar ju utmärkt när det är sånt här väder. Är det bara jag som blir helt seg och trött av detta väder? Jag tog böckerna på "lång låning", dvs till 1 september och det var great eftersom att jag låna typ 10 stycken. Jag låna bla, en bok  av författaren Åsa Larsson (hon som bla, skrivit solstorm). Jag ska ge henne en sista chans, jag har nämligen lite svårt för hennes böcker av nån konstig anledning. Annars då. Jag prata med Jessica tidigare idag också, hon satt på arlanda. uh :/ Jag försökte övertala henne att komma hem till Boden Alive (hon hade planer på att inte göra det), men jag vet inte om jag lyckades. Det återstår och se om inte annat. Jag vill ha soool, för jag skulle verkligen behöva sola alltså. Vi får hoppas att den dyker upp snart. Eller vad säger ni. Nu ska jag kila och äta nå, är hungrig som en varg och sen blir de nog läsning kanske? Fördriva tiden lite grann, för jag längtar nämligen till ikväll ;) Bara jag tänker på det, dyker de här leendet upp. Det ni! Nej, nu mat.. Hörs och ses!


I remember that I can still feel you
Sometimes I'm blind but I see you
You are here but so far away

Helgens bravader :)

2008-06-15 / 20:02:28


Då var det söndag. Och det har varit full rulle hela dagen. Jag har bla, varit och hjälpt Emil i lägenheten och sen var vi hos mamma och tiden drog iväg. (Som vanligt.) Helgen har varit super bra dessutom, den blev ju dock inte lugn som jag hade tänkt mig. Men äsch, helgerna är till för att hitta på massa bus :) I fredags efter grillningen var vi hos Lotta och drack vin och chilla. Det var myspys, och lördagen blev det farmen. Igen! Vi var här och förfesta, och det är nog en förfest jag inte glömmer i första taget. haha. Jag hade iaf jätte trevligt båda dagarna, och jag har haft ett leende på mina läppar hela helgen ;) De leendet lär nog hålla i sig ett tag. Det är så mycket som händer nu ju, nästa helg är det midsommar och dvs, även min födelsedag :) hihi. Jag förväntar mig ett grattis av alla min bloggläsare ;) Dessutom kommer SaRa hem i veckan, på Onsdag rättare sagt. (Som jag har sagt några gånger nu.) Sen händer de massa andra saker också, dock åker Jessica till Norge imorgon och det är mindre tråkigt :/ Men men, hon kommer nog hem snart igen. Förhoppningsvis iaf, hehe. Kanske till Boden Alive? SaRa åker tillbaka till spanien just den helgen, de är också mindre tråkigt. Men nåväl, då har vi förhoppningsvis hunnit göra en massa bus som vi annars alltid lyckas göra just på Boden Alive. haha!

Nej, nu ska jag kila ut på en långpromenad med Hector och göra av med en massa energi. Som jag konstigt nog har alldeles för mycket av idag. Nån som vill låna lite? :) Sen blir det mys resten av kvällen. Sen när jag väl kommer i säng, kommer jag nog somna som en stock, tror jag. Men hejhopp!

     


Grillning :)

2008-06-13 / 21:26:04

Nu har jag precis kommit hem från mamma och Mats. YES, dom är hemma :) Det blev middag där som jag hade planerat, haha. Vi grilla och myste på, och vädret har varit helt okej så har haft riktigt trevligt. Och vi ska inte prata om hur mätt jag är :) Vi fick dessutom se bilderna från Chania, och jag blev inte alls nå avis. Nej, men det är så otroligt skönt att ha dom hemma igen. Ikväll blir de rätt lugnt, blir ett vinglas med Oskar och Lotta. Sen ska jag nog förbi C. och säga hej också. Sen är nog klockan ganska mycket så då blir de nog att hoppa i säng. Ska försöka klämma in en promenad med Hector där nånstans också, men det löser sig alltid. Imorgon vet jag inte alls vad som händer, jag är rätt kluven när det gäller morgon-dagen faktiskt. Men nåväl, jag hinner ju faktiskt fundera ett tag till. Jag ska städa och tvätta på dagen iaf, så långt vet jag. Vad ska ni göra i helgen då?! Oj, nu måste jag ju fixa till mig lite grann innan jag går till Lotta. Just nu känner jag mig inte så pigg och fräsch, utan mest bara trött och mätt. Äsch, de vänder snabbt = musik (det hemliga knepet, haha.) Right! Men hoppas ni får en lika bra fredagskväll, som mig ;) Jag skriver mer ikväll eller imorgon.

     

Ja, Hector är snygg! Ja, jag älskar min mamma! Ja, jag älskar även jordgubbar! Ja, mats och mamma är söta. Ja, mats och Emil är väldigt tekniska. Och sist men inte minst, ja jag älskar livet. Livet leker för tillfället! Yeah Yeah ;)

trötter, ja!

2008-06-12 / 01:36:32


Tänkte faktiskt hoppa i säng, så man orkar upp imorgon. Men då kom jag på att jag inte skrivit på nån dag, så jag gör de snabbt och SEN hoppar jag i säng. Kan jag somna med gott samvete :) Jag och Jessica har haft nå "filmfnatt" denna vecka, så vi har sett film, surrat, sett film, surrat osv. Ni förstår galoppen, haha! Men hon är en riktig sötnos, så de har varit trevligt! Ikväll har Gustavo varit här iaf,  vi har varit på en promenad och bara svamlat i princip. Jag är så glad över att ha alla mina vänner, dom är hellt underbara. Juste, imorgon kommer ju mamma och Mats hem. Äntligen! Men måste faktiskt medge att dom här två veckorna som dom varit borta har gått snabbare än vad jag trodde. Skönt det måste jag väl säga, men ska bli skönt att ha dom hemma igen. Blir kanske middag där på fredag då?! I helgen vet jag inte riktigt vad som händer och sker. Kanske blir de grillparty, jag hörde nå om det men vi får se. Är ju trots allt bara onsdag idag. Och de innebär alltså att det är prick en vecka kvar till SaRa kommer hem. Sen slipper ni läsa om mitt tjat mer, haha! Nej, nu börjar svamla så nu är de bäst och hoppa i säng. Jag är TRÖTTER!

natti!

  


Kalas :)

2008-06-09 / 16:11:14

Nu var det Måndag igen då. Och för en gångs-skull så är de helt okej. (Brukar oftast hata måndagar, o trots att jag var hur trött som helst på morgon.) Jag har haft en jätte bra helg, kan absolut inte klaga. Även om vissa saker som hänt bara har varit allmänt onödiga. Det har dock varit en sån här "aha-helg". Då jag insett och lärt mig en massa saker, och det känns riktigt bra men lite tråkigt samtidigt. Någonting jag ogillar är när man fått en ganska bra uppfattning om en människa och sen visar det sig att den uppfattningen är helt helt fel. Ajja! Det blev farmen i lördags trots allt. Men de var faktiskt väldigt trevligt, jag hade riktigt skoj. Och mycket folk var det också. Träffa en massa pluttar. Vi var hos mig några brudar innan och förfesta, innan de bar iväg. Igår, söndag var jag ju på 1-års kalas hos prinsessan. Där blev de tårta (såklart). Fast skulle kunna äta upp Lea, bara för att hon är söt.. och hon bara växer o växer, det är så roligt och se! :)

Efter kalaset åkte vi till sunderbyn och hälsa på morbror. Som blivit inlagd igen, typiskt :/ Men vi får hoppas han får åka hem snart igen. Sen på kvällen blev det filmkväll med Jessica. Vi ladda upp med både godis, chips och cola. Men är det filmkväll så är det. Eller hur! ;) Vi såg två filmer, och båda var verkligen super bra. Vi blev "kär i kärleken" kan man säga, haha! Idag är vädret inte det bästa, men å andra sidan kan de vara skönt med sånt här väder nångång då och då. Fick för övrigt ett vykort av mamma o mats idag, där dom bekräfta hur bra dom har det :) Men på torsdag kommer dom hem, och det är på tiden tycker jag. Jag längtar! Nu sitter jag och väntar på att Gustavo ska komma förbi och vara social. Sen ska jag nog ta och äta nå också, innan magen börjar kurra. Ikväll får vi se vad som händer, eftersom vädret inte är det bästa så lutar det åt ännu en filmkväll. SaRa skulle ringa också, o då är de bäst att vara hemma. Vi har ganska mycket att prata om och planera dessutom. Nu är de bara drygt en vecka kvar till hon kommer hem. YES! Nej, nu kommer Gustavo så nu ska jag vara social men ni får ha en fortsatt trevlig måndag. Lägger upp nå bilder, de är dock inte dom bästa bilderna. :)

    

HejSvejs!


Uppdatering :)

2008-06-07 / 03:18:59


Nu var det ett tag sen jag skrev igen, så hade tänkt uppdatera er lite om vad som hänt dom senaste dagarna. Dagarna har bara runnit iväg, håller ni inte med? Men det har varit skönt, det håller tankarna på annat håll. Men hur som helst, vi börjar väl på onsdag, vädret var ju helt underbart så de blev en sväng på stan för att köpa årets milkshake och sen hem till balkongen och njuta av solen. Sen blev de att vi (jag o emil) åkte till pappa o Mona en snabb sväng, dom bjöd på hemlagad pizza. Smarrigt värre! När jag kom hem var de bara att hoppa i duschen, C. kom och vi satte oss på balkongen med ett vinglas i handen och sen beslöt vi oss för att kika läget på ms. Nina joina oss även, de var trevligt det. Torsdag, då försov jag mig :/ Typiskt. Så de var i princip bara att hoppa i kläderna och gå in till stan, och kolla på alla studenter. Dom var då så fina,och glada ;) Sen bar de av till Luleå, för att fixa nå ärenden. Sen hem för att göra sig klar för kvällen. Och ännu en kväll blev de ms, med syskonen + Lotta. Det var mycket trevligt faktiskt :) Idag Fredag , då hade jag min städ-tvättdag typ. Har skjutit upp de hur länge som helst, så de behövdes verkligen och vädret var ju inte de bästa så de passa perfekt. Var egentligen planerat att inviga björknäsbadet (som jag för övrigt inte varit på, på hur länge som helst) men då kom de nå saker emellan. Så får bli en annan dag,när vädret är bättre också. Eller hur, Lisa? :) Nu på kvällen har jag i princip inte gjort ett dugg, legat i soffan och kikat tv. Men jag behövde verkligen det. Eller ja, C. kom förbi och gjorde mig sällskap. Vi tog även en promenad. Imorgon får jag se vad som händer, om de blir farmen eller inte?! Jag får sova på saken helt enkelt, haha. Just för tillfället är jag inte alls sugen. På söndag blir de kalas iaf. Min prinsessa till syster-dotter fyller 1 år. Tiden har gått så otroligt fort, tyckte de var nyss jag fick "de här mms,et" som bekräfta att jag blivit moster :) Oj, nu har klockat hunnit bli mycket = hoppa i säng som gäller. Ska upp tidigt imorgon, måste ta tag i mina promenader nu. Har blivit ganska mycket fusk dom senaste dagarna, inte bra alltså. Hojta till om du ska med?! Juste, dagens ord är självrespekt! Godnatt!

    

Nej, jag kan inte se "normal" ut på kort. haha! :)


Sunshine ;)

2008-06-03 / 18:19:31

Ja, klart jag var gladare idag när jag vakna. Men vem vad inte det? Vädret var/är ju helt underbart, så det var bara att gilla läget eller älska läget rättare sagt. Det andra får jag skjuta fram, fast den konstiga o jobbiga känslan har jag fortfarande kvar. :( Men jag får vänja mig vid den så får den upphöra när den har lust ;) Fast iof allt är ju lättare sagt än gjort.. Men äsch! En annan glad nyhet (för mig, haha) är att mamma o mats ringde just. Så nu kan jag slappna av ytterligare. Ikväll vette katten vad som händer. Antingen blir de chill på ms eller så blir de chill med vännen, det återstår och se. Nu blir det middag iaf, kanske gör köttbullar och makaroner :) Enkelt och gott!

Men först hade jag tänkt skriva upp några låtar som jag nöter för tillfället...

Chris Brown - Forever
Ne-Yo - Closer
Bone Thugs n harmony feat. Akon - Never forget me
Nightwish - Bye Bye Beautiful
Plies feat. Akon - Huypnotized
Qwote feat. Shaggy - Don´t wanna fight
Usher - Yeah (Techno trance remix)
Rick Ross feat. Akon - Criminal mind
Move Ya Body (the remix) - Nina Sky
Kanye West - Homecoming (feat. Chris Martin)



Nej, nu blir det middag för hela slanten. Skriver kanske mer ikväll om jag hinner.

För övrigt, ja jag saknar dig.


Rubrik?

2008-06-02 / 22:58:08


Jag skulle aldrig ha nämnt de där om rubriken, för sen jag gjorde det så har jag bara tyckt att de har blivit ännu svårare att komma på en. Skit irriterande egentligen, men hur som helst.. vem spanar in rubriken lixsom? Så sak samma. I helgen har de blivit både fest och chill, och i de stora hela så blev de en bra helg. Annars då! Mamma har bara varit borta i 4 dagar, och jag saknar henne redan. uhuh. "Mamma-kär" som jag är, haha :) Nåväl, bara tio dagar kvar...

Idag har de varit en sån här "tänkar-dag".. Då jag bara har tänkt och tänkt. (På en och samma sak dessutom.) Det är nog dagens minus.. :( Men vad ska man göra när tankarna har blivit stulna? Äh, jag får hoppas de går över så snart som möjligt.. Jag vill bara att SaRa ska komma hem nu, jag saknar och behöver hon. Men det är inte länge kvar nu, fy vad tjatar om det.. haha. Men inte så konstigt ju ;p Nu ska jag kila ut med Hector, Gustavo skulle göra mig sällskap dessutom, inte illa. Sen ska jag lägga mig i soffan, äta glass och slå på nån bra film och hoppas att jag vaknar upp gladare imorgon. Jag gillar inte den här känslan jag har i kroppen just nu... :/ Hoppas ni mår bra iaf? En annan sak, ni får bli bättre på att skriva kommentarer. Blir nyfiken på vilka som läser min blogg ju.Right!

Hörs imorgon.