Buhu.

2008-05-29 / 21:34:53


Nu har vi precis kommit hem från kallax, har varit och vinkat av mamma o Mats :/ uh. Jag vill inte ens veta hur mycket jag kommer sakna mami, men dom kommer ha de myspys. Det är huvudsaken! Innan dom åkte så blev de middag på kina också, de var smarrigt. Och för en gångs-skull så testa jag nå nytt (första gången) och det var riktigt gott t.o.m :) Nu ikväll händer de inte mycket. C. fråga om vi skulle förbi ms/bränna ett tag men jag avböjde.. känner mig allt för sliten för det. Får bli en annan solig och skön kväll helt enkelt. Ska ut med Hector, och sen lägga mig i soffan och fortsätta läsa boken som jag håller på att läsa. Den är sådär bra, så man nästan inte kan slita sig ifrån den. Ni vet?! I helgen, ja vi får se vad som händer och sker. Har lite förslag att välja mellan, så nå blir det alltid. Vad ska ni göra då?!

Ooh. Nu är det inte länge kvar till min stjärna kommer hem. 29/5 - 18/6.. Inte ens en månad ju. wiiie! :)

 

Flitig.

2008-05-28 / 19:15:10

Yesbox, idag har jag varit "flitiga-Lisa" :) Jag har hålligt igång precis hela dagen, och nu håller jag på att städa, tvätta och rensa garderoben för fullt. Tidigare idag var jag på stan med mamma, det var mys. Vädret är ju helt underbart.. Hon och Mats åker utomlands imorgon, dom ska vara borta hela två veckor :( Hjälp, jag kommer sakna mamma så sjukt mycket. Men mysigt för dom dock, de unnar jag dom. Ja men hur som helst, vi var ju då på stan och mamma köpte mig lite kläder och sen åkte vi och handla på kvantum.. Måste ju fylla upp frysen nu när dom åker iväg. (Äter där väldigt ofta nämligen.) haha. Det ska nog gå bra! Nej men, nu måste jag ner till tvättis och hänga upp tvätten... Men ni får ha en trevlig onsdag kväll. Det ska jag ha, hoho! :) Skriver kanske mer sen, om jag hinner vill säga.. o orkar.

Bye!

Hoppsan.

2008-05-27 / 22:18:52

Oj! Länge sen jag skrev nå nu, det har varit full rulle men nu ska jag ta mig tid att skriva lite grann iaf :) Ja jo, helgen har då susat förbi igen. Det blev utgång på lördag-Boddan iaf.. Det var ju ladies night, haha. Men dom så kallade grabbarna som jag trodde skulle vara heta visade sig vara raka motsatsen. Men nåväl, det kvitta. Hur som helst. Jag hade verkligen jätte trevligt hela kvällen. Sen på söndag hängde jag med Gustavo, det var i princip min helg. Vad har ni gjort då? Tell me ;) Nu har jag precis kommit hem från min kära pappa, (o Mona såklart.) Där serverades plättar, och de tacka jag såklart inte nej till. Jag har alltid ont i magen när jag kommer hem därifrån, och förklaringen är; Jag skrattar alltid så mycket när jag är där, kan inte säga annat än att jag har en knasig familj. And I like it! Jag är en "sån där" som tror att ett gott skratt förlänger livet, men det är jag väl inte ensam om?! :) Nej, nu ska jag lägga mig o lyssna på musik och läsa ett tag. Har ju varit på biblioteket och lånat en massa böcker, en författare som jag verkligen gillar är Stieg Larsson. Hans böcker rekomenderar jag verkligen, läs dom :) Jag har skiftat från bak-perioden till bok-perioden igen. Bara att hänga med i svängarna. haha!

På bilden nedan ser ni en babe och en mupp, men hejhopp och godnatt!


.Skönt.

2008-05-24 / 12:00:25


Ooh. Skönt med lördag ;) Gårdagen gick bra trots allt, men skönt att det är bort-gjort nu.. Ingenting jag vill göra om i första taget. Hade verkligen gruvat mig för det, uh :/ (Ni som ska veta vet vad det handlar om, vet det och ni andra ska helt enkelt inte veta det.) hoh! MEN! Igår hann jag även hälsa på min morbror, han har blivit flyttad från Kalix till sunderbyn. Skönt för han, och närmare för oss när vi ska åka och hälsa på han. Alltid kul med besök. Det vet jag bara själv, det var de man såg framemot. Sen när jag väl kom hem så kom C. förbi och hon hade med sig en present till lilla mig.. verkligen jätte snällt. Tack! På kvällen var det chill för hela slanten, hade även tvättid. Så det var skönt! Träffa även Lisa igår en snabbis när jag var ute på kvällspromenaden, det var trevligt det. She´s cute!  Idag då, ja det lutar åt att det blir boddan ikväll. Men först middag hos mamma och mats och sen förfest här kanske, så det blir nog en bra kväll iaf. Eller var tror ni?! Det återstår och se om inte annat, iof blir allt vad man gör det till :)

Nu ska jag kila ut med Hector och dessutom passa på att rensa mina egna tankar, solen kommer och går men de var ändå varmt ute så de är kanon. Nån som ska med? :) Föresten. Är det bara jag som tycker det är jobbigt att komma på en rubrik? Just det tycker jag är skit jobbigt, haha. Vet inte riktigt varför egentligen, men... äsch :)

Vänner är verkligen det värdefullaste man har. Glöm aldrig det!
Hejsvejs!



Yeees ;)

2008-05-22 / 15:30:36


Idag mår jag mycket bättre, jag är inte alls lika arg som jag var igår :) Snacka om att det kan vända snabbt, nej men det mesta har löst sig så finns inge att vara arg över. Gillar egentligen inte att vara arg, det är bara onödig dålig energi. Dessutom, har ni sett... SOLEN är framme. Är jätte skönt ute, blev jätte glad på morgon när jag såg att solen sken in. hihi. Jag hann faktiskt också med en lång promenad på morgon, och det var inte bara jag som var glad över att se solen kan jag lova. (Hector med såklart.)

Igår-kväll gjorde jag inte så mycket, Gustavo kom förbi så satt och surra med han. Den människan kan vara bra underbar ibland.. Juste! Imorgon är det fredag, och jag gruvar mig.. vill faktiskt inte att den dagen ska komma. Varför får förbli en hemlighet. Får se vad som händer i helgen, alla pratar om Boddan. Så kanske blir en sväng dit? Nåväl, det återstår och se. Är ju trots allt bara torsdag idag. Nej, nu ska jag masa mig iväg till sävast och njuta av solen.

Ooh. You are my sunshine. ;)

SUCK!

2008-05-21 / 12:40:15


Den här veckan har verkligen sugit. (Bortsett från nån enstaka händelse.) Jag kan ju inte heller säga att det är på väg att vända, raka motsatsen skulle jag vilja säga. USCH! För en gångs skull så vill jag inte att fredagen ska komma.. Nej, tiden får gärna stanna här och nu. För ett tag iaf, yes! En annan sak som är störande är att jag ringde kommunal förra månaden för att kolla så jag inte låg efter med nån fack-avgift (har varit lite strul med just detta.) "Nejnej, inte det" fick jag till svar. Shit, vad skönt tänkte jag.. Men vad tror ni låg i brevlådan då jag kom hem idag? Jo, en stor klump summa med fack-avgifter! JÄTTE KUL, NOT! Kunde han då inte säga det när jag ringde?! Nope,för han är kass...
Det här blev en väldigt arg/deprimerande blogg, men det är just så jag känner mig!

Men jag kan däremot berätta en annan rolig sak (som inte har med mig att göra.) Såg ni i tidningen boden guiden att Gustavo var med? Om inte, kika! Det var ett jätte fint reportage. Ooh! :) Nej, nu ska jag försöka bli på bättre humör och göra nå resten av dagen. Skriver kanske sen, om jag lyckas med mitt "uppdrag" vill säga... haha!

efterlyser solen.

2008-05-20 / 12:53:25

Mulet idag med. SUCK! :/ Men kanske imorgon, eller i övermorgon kommer solen fram? Vad tror ni? :) Prata iaf med SaRa igår-kväll, och åh... vad jag längtar till hon kommer hem. Nu är det mindre än en månad kvar, det ska bli så roligt att träffa henne. Saknar hon verkligen jätte mycket. För er som inte vet så bor hon annars i spanien, men kommer hem i 2 veckor på sin semester. Nej, nog om det... Igår då, ja jag städa. Sen blev det middag hos mamma och då jag lika var i sävast så tog jag en lång-promenad med Hector också. Tycker faktiskt om att promenera där, bättre än i stan. Onödig information, haha. När jag väl var hemma hade klockan hunnit bli så mycket så det blev tv,n ett tag innan de var godnatt för min del. Någonting som jag tycker är jobbigt är när en viss människa påverkar en mer än vad man vill, håller ni inte med? Nej, det gillar jag inte. Men jag tror dock att alla människor som kommer in i ens liv, kommer in av en orsak. Jag tror inte att det bara är slumpen. Det är ganska intressant, för man lär sig nå nytt av varje människa på ett eller annat sätt. Så jo,  nog finns det en orsak alltid. (Även om man inte alltid ser den.) Det där är ett ämne jag kan prata läänge om..

Nej, nu ska jag kila från datorn. Ska iväg. Men lägger upp några bilder som får mig att le innan ;)


             

Solen?

2008-05-19 / 12:55:15

Vart har solen tagit vägen egentligen?! Det är så trist när det bara är mulet ute, som idag då. Man får som ingen extra energi, som jag brukar få iaf när solen skiner. Nåväl, den kommer säkert snart tillbaka den också...
Helgen har passerat, igen. Och jag kan inte säga att den direkt blev som jag hade planerat, det är väl både på gott och ont måste jag säga. Men den var helt okej trots allt :) Ett ordspråk (av många) som har fastnat i mitt huvud är "behandla andra som du själv vill bli behandlad". Jag tycker verkligen det är så bra, och jag försöker verkligen sträva efter att göra det och nu till själva poängen, det tycker jag fler behöver göra.

Dagens plus går till min lillebror, som är så snäll. Dagens minus, äsch... idag orkar jag inte ha någon sådan! :) Resten av dagen hade jag tänkt städa, det behövs verkligen så varför dra ut på det. Det värsta jag vet är att ha stökigt hemma, jag får ingen ro då och vad är ett hem utan ro? Så nej, städningen för hela slanten och sen får vi se vad som händer. 

Jag lägger upp en bild på min favorit. (min syster-dotter.) Som bara är för underbar (och som jag saknar!) Barn kan verkligen få en att skratta, det måste nog vara alla barns gåva.. Eller?






Nej, nu är det städ. Skriver kanske mer sen :)

Uuh..

2008-05-16 / 12:05:38

Äntligen fredag! Som jag sagt förr, så älskar jag verkligen helgen. Även om man inte ska göra nå speciellt, så är det bara så skönt. Men det håller ni med om va? Den här veckan har jag bytt min "bok-period" mot min "bak-period". haha. Jag har nog aldrig bakat så mycket som jag gjort denna vecka ;) Men skönt att sysselsätta tankarna, för du ska inte få ge mig dålig energi. Det är du inte värd. I helgen ska jag inte göra så mycket, ska mest umgås med nära och kära. Ikväll ska jag dock vara själv, är inget vidare sällskap idag :/ Så ska rå om mig själv, men någonting positivt jag kan berätta idag är att jag får fler och fler läsare för varje dag. (nästan iaf) Det är roligt, det fick mig att le lite grann! (Eftersom att jag inte skriver så intressanta saker så är det ännu roligare.) Hängde ni med där? Är ganska kass på att förklara saker... hoh! Nu snart hade jag tänkt göra en god lunch, för jag är hungrig. Och jag måste bli bättre på det här att laga mat.. För det är någonting som jag verkligen ogillar att göra. Usch, nu blev det verkligen ointressant. Men jag har inte så mycket roligt att berätta idag, så vi slutar här vett jag. Men ha en bra fredag..




"Jag tyckte verkligen om dig, men nu har du bevisat att jag gjorde rätt val". Tack!

Åh!

2008-05-15 / 14:03:46


Idag när jag satt på internet och spana runt så hitta jag en sak jag vill ha. Åh! Den finns på www.dynamism.com. och kostar cirka 20.000 kroner.  Jag hitta egentligen hur mycket som helst, men den här fastna jag för direkt. Kärlek vid första ögonkastet, haha okej inte riktigt men nästan iaf. Visst var den fin? Nej, jag får nog fortsätta "drömma" om den..

Nog om det. Idag när jag vakna så hade jag hoppats på att det skulle vara fint väder, men det gick över ganska snabbt. Då jag kika ut snö/regna det :/ Så de blev ingen lång-promenad, men Hector deppa inte över det. (han älskar att vara ute men dock inte i såna väder.) Men nu har det slutat och nu har solen kommit fram lite grann, så kanske tar den nu istället? Ikväll blir det chill. Jag hade faktiskt tänkt ha en tv-kväll, det är ju torsdag ;) Men vi får väl se..

Nej, jag tar nog den där promenaden nu. Hörs sen!


Förkyld.

2008-05-14 / 11:36:21


Jag håller nog på att bli förkyld tror jag, och ändå har jag gjort allt för att försöka undvika det. Kanske har försökt för mycket?! :) Nåväl. Inatt har jag sovit jätte dåligt, har drömt massa otäcka mardrömmar, usch!
Det här blev en vääldigt kort blogg, skriver kanske mer sen eller nån annan dag..
Idag är jag så, off!

Did you ever hear what I told you
Did you ever read what I wrote you
Did you ever listen to what we played
Did you ever let in what the world said
Did we get this far just to feel your hate
Did we play to become only pawns in the game
How blind can you be, don`t you see
You chose the long road but we`ll be waiting

Bye bye beautiful



 


Måndag!

2008-05-12 / 16:29:40
Jaha, då var det Måndag igen. Det innebär alltså ny vecka, nya tag och nya äventyr :) Jag kan däremot inte säga att jag är utvilad, men helgen har varit helt okej. Den blev t.o.m bättre än vad jag hade väntat mig. Vad har jag gjort då..

Fredag: Det var ju då tänkt att jag skulle vara med Gustavo och Vickan (eller hur hon nu stavar det), men då kom jag ju på att jag hade tvättid. :/ Så då var det bara att tvätta, hade jag inte haft så mycket tvätt hade jag nog skippat det. Men nåväl, nu har jag en massa rena kläder iaf. :) På dagen hann jag även med en sväng på stan med Lotta. Fick jag massa ärenden gjorda, som jag har dragit ut på. På kvällen blev de chill och film bara, hade sällskap av en väldigt söt person dessutom. Det ni ;)

Lördag: Då var det 30-års kalas för hela slanten. Det var verkligen jätte trevligt, men framförallt (sitter de ihop?!) fick jag träffa min favoritprinsessa, Lea. Och dessutom födelsedags-barnet själv, Nenis. Hon fick en massa fina presenter, jag vill också ha ;p Men det är ju faktiskt inte så länge kvar till min födelsedag, midsommarafton. :) hoh! Sen efter kalaset så var det hem som gällde, man kunde ju inte missa körslaget. Synd bara att dom inte tog hem det, men dom var duktiga. Men det hade ju varit roligt för Ungdomens Hus, tyckte om den ideén. Sen var det faktiskt utgång som gällde, Boddan blev det. Jag hade jätte roligt trots allt, träffa många roliga människor.  Sen blev de natt-häng till 7.00 och sen godnatt!

Söndag: Jag hade ju då tänkt sova ut, men så blev inte fallet. Men äsch, sova kan man göra när man är död och begraven. Right! Istället blev det uppstigning 9.30, för att åka till Kalix och hälsa på morbror som låg på sjukhuset. Efter besöket där åkte vi till pappa och Mona, när vi lika var i Kalix. Väl där fick vi dessutom våfflor. När jag väl var hemma igen så tog jag en långpromenad med Hector och sen var det tv resten av kvällen. Jag har nog aldrig somnat så fort som igår och jag sov som en stock. (onödig information.) haha!

Nåväl, det var i princip min helg. Vad har ni gjort då, nå spännande?! :)
Nu snart ska jag och grilla, det ska bli gott för jag är verkligen jätte hungrig. Så det passar perfekt! För övrigt då.. Någonting jag stör mig på är när människor inte kan uppföra sig, jag menar... hur svårt är det? Man kan ju åtminstone försöka men nej, de är du för kass för! Det är dagens minus och dagens plus går självklart till alla sötnosar! ;)

Två låtar (av många) som jag nöter just nu är:
Michael Jackson feat. Akon - wanna be startin something
Lil Wayne feat. Static Major - Lollipop

Dom är grymma, eller sköna iaf! Nej, men oj... nu måste jag kila så jag hinner. Så jag inte kommer sent, det skulle ju iof vara det vanliga. Så idag ska jag impa och komma i tid hade jag tänkt.
hejsvejs allihop!

Torsdag.

2008-05-08 / 22:57:33

Den här veckan har jag varit helt värdelös på att blogga. Eller rättare sagt har jag varit värdelöst på allt i princip... Jag har varit så otroligt trött. Eller jag är trött hela tiden typ... :/ Lite jobbigt faktiskt. Men nåväl, de går säkert över...
Snart helg, jag har ingen aning om vad som händer. Det återstår och se. Jag har mina önskningar iaf ;) Morgondagen vet jag iaf, då ska jag på stan med Lottis och sen middag och sen bara häng med Gustavo och Vickan. Tror jag iaf?! :) Jajuste, 30 års kalas på lördag. Det blir nog en ganska bra helg trots allt tror jag! Nu ska jag hoppa in i duschen,och sen fixa och dona lite grann innan de blir sängen.. Och jag längtar. Jag är TRÖTT. haha!

Hörs!
Jätte kul med kommentarer föresten ;)

Regnigt!

2008-05-04 / 19:45:30

Vädret suger idag. Det bara regnar o regnar, uh. Men jag ska inte klaga iof, luften känns så ren och det behövs verkligen regna så det är egentligen bara bra. Helgen är slut, mindre kul. Jag har inte gjort nå alls i helgen, jag har bara tagit de lugnt. Det har varit riktigt skönt faktiskt, och jag behövde det. Jag mår bättre och bätter för varje dag nu så jag är glad. Min kära storesyster fyllde 30 år igår, GRATTIS! (Men kalaset är nästa helg.) Föresten! Det har dock hänt en grej i helgen som gör att jag kommer somna med ett leende på läpparna ikväll. Hihi! I veckan då,  då ska jag inte göra nå alls, jag är sjukskriven. Så jag ska göra så lite som möjligt.  Hade tänkt gå till biblioteket och låna nya böcker. Jag är fortfarande inne i min "bok-period". Men det är mys och läsa, right :) Nej! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i soffan! Hoppas ni har haft en bra helg...



Cause I cant breathe when you talk to me,
I cant breathe when your touching me
I Suffocate when your away from me
So much love you take from me
Im going out of my mind

1 maj

2008-05-01 / 11:18:42


Ja, då var det 1 maj. Tiden går så snabbt, o jag gillar det! Gårdagen var väldigt lugn som sagt - På dagen var jag på stan en snabb sväng bara. Lotta gjorde mig sällskap, och oj.. vädret ska vi inte ens prata om. UNDERBART! Sen var det middag hos pappa o Mona som gällde, var väldigt trevligt och god mat. Sen på kvällen var de chill med några vänner bara, sen sängen för min del. Sover så dåligt, har svårt o somna och vaknar tidigt :/ Nåväl, det tar väl ett tag för kroppen att vänja sig?! Måste också säga att just nu hade jag inte klarat mig utan min familj.. Ni är guldvärda, jag kan inte tacka er nog med ord. Men tack, tack och åter tack för allting!

Idag händer det inte så mycket, middag på kvällen men annars ingenting. Har ju fått "order" om att bara ta de lugnt och vila upp mig, men de är svårt.. (Just därför finns de massvis att göra.) Men jag försöker så gott jag kan iaf, på mitt eget sätt dock. haha!

Oj, juste.. "Snart" kommer SaRa hem på semester och jag har redan börjat räkna ner dagarna. Jag längtar verkligen efter den människan, hon är underbar :) Så just nu får tiden gå ännu snabbare om den vill. ÅH!

Nu ska jag lägga mig i soffan, slår nog på en film. Föresten! Jag är så irriterad på människor som snackar så mycket, som säger en sak men gör en annan.GAH! Alltså, dagens minus går till dig.. (Jag vet att du läser min blogg.) Dagens plus går däremot till en annan såklart ;) (Vet däremot inte om du läser bloggen, hihi)

Hade ni föresten en bra valborg?! :)