Sjukis.

2008-11-29 / 13:25:36
Nu har jag inte bloggat på länge. Eller länge, men inte på några dagar iaf. Har inte haft nån ork, har varit sjuk eller jag är fortfarande sjuk. Men de går åt rätt håll iaf. :) Skönt med helg, och för min del blir de en väldigt lugn helg. Igår dona jag på här hemma, julpynta, tvätta och städa. Såg även lite av Idol, och äntligen... åkte Johan ut. (Sorry, men jag digga verkligen inte hans röst.) Nu snart ska Hector till vetrinären, och sen blir de mys för hela slanten. Imorgon kanske de blir att hälsa på pappa. Men vad ska ni göra denna helg då? Föresten, jag har inga pengar på mobilen. Till er som messat mig, och inte fått något svar. Nu vet ni varför. :P Och till Nena, TACK du är guldvärd. (Men det vet du att jag tycker.)

kramkram från en sjuk E.  


haha

Nix..

2008-11-26 / 16:56:10

... Jag orkar inte skriva nå.
Jag är sjuk!




Ha en bra kväll!

.sweet.

2008-11-25 / 19:55:48

Hejsvejs!

Vad har hänt sen jag skrev sist, ingenting i princip. :) Jag har umgåtts med G. men han åkte precis. Så nu väntar jag bara på att brothers and sisters börjar. Bättre program får man leta efter, och jag vet iaf en till som delar min åsikt om just det. Idag till middag, åt jag en jätte god kycklingryta som Nenis gjort. Med det vill säga, (eftersom att jag vet att du läser detta) du får gärna göra den fler gånger. Den var riktigt god alltså, och då är inte jag så jätte förtjust i kyckling annars. Imorgon blir de att jobba, och sen kanske middag hos mamma. Nu var de allt för länge sen vi var där tycker jag. Annars har jag inte så mycket att dela med mig av för stunden. Så nu ska jag tända en massa ljus och krypa upp i soffan och gosa med min alldeles egen lilla snygging. ;) kram och natti! (I förväg)



Poker face

2008-11-25 / 14:11:57

Det känns som att klockan är så mycket mer än vad den är. Men den är ju faktiskt bara strax efter två. Och jag har hunnit göra allt (och lite till) som skulle göras idag. :) Juste, tror ni jag hade lätt och somna igår?! Njeeet, så det där med tips och råd om att koppla av när de är dags för att sova efterlyses fortfarande! Nåväl, vädret idag är betydligt bättre än igår och det är riktigt skönt ute. Och mysigt med en massa snö, och plogat dessutom hehe. Resten av dagen vet jag inte vad som händer. Ingen av mina kära vänner vill ju svara i telefon när jag ringer. Så om dom inte dissar mig, borde dom ringa upp snart. ;) Jag kom just på en sak jag måste göra. Vi hörs senare!


Med rubriken menar jag såklart låten, poker face med lady gaga.

Jag har fått den på hjärnan..



Pik, spik!

2008-11-24 / 20:42:58
Godkväll! Min dag med Lea har varit väldigt mysig. Eftersom hon är sjuk (förkyld) var vi bara inne och myste på. Men de tackar jag för, vem går ut frivilligt i detta väder. (Okej, nu är de bättre.) Men hur som helst, Nenis kom mitt på dan och då åt vi lunch och sen åkte dom hem. Då kom G. och gjorde mig sällskap. Väldigt trevligt. Nu sitter jag då här, dagen har alltså gått väldigt fort. Och jag tror jag vet nån som kommer somna tidigt ikväll, (nej inte Lea utan jag själv. haha.) Men jag ska sluta säga sådär, för alltid när jag gör de har jag haft jätte svårt för att somna. På tal om det, man hör ju ibland om människor som kan koppla bort allting när de är dags att sova. Om nån av er läsare känner er träffade, skriv och berätta hur ni gör. För jag skulle gärna också vilja kunna det. ;)

Nu ska jag dricka te, och se om det finns nå bra på tv.
Hörs imorgon.



  

Föresten, jag uppskattar verkligen komentarer. (Ja, de var en pik.)

Good morning!

2008-11-24 / 09:07:00
Godmorgon allihopa. :)
Nog för att jag har varit vaken i två timmar. Idag har jag en liten (snor) primadonna på besök. Fram till lunch, då kommer Nena och hämtar henne. Kanske vi "lunchar" på samma gång. :)
Vi har precis sett klart "vakna med the voice". Det har blivit som en vana, och hon älskar det. Kanske blir en riktig hip-hop/RnB brud. (Visst, Bosse.) Imogon väntar jobb.
Föresten, vad tycks om vädret? Det suger enligt mig. Jätte mysigt då de kommer en massa snö, men inte då dom inte hunnit ploga och de blåser en massa. Uh!

Nej, nu ska vi ta och busa vidare. Skriver mer sen.

kram!

Kul jul! :)

2008-11-23 / 17:33:03

Då var helgen över, än en gång. De här är en sån här helg då jag vill spola tillbaka tiden, och vara med om samma sak igen. Gårdagen var helt kanon, jag hade så sjukt roligt. :) Det ska jag tacka Jessica mycket för, jag har alltid så roligt med den bruden. Är man deppig, ska man då vara med hon. Hon får en alltid på bättre humör. Hur som helst, innan vi åkte till vännen så var jag och J. här och dona på. (Så länge kom jag ihåg kameran, men jag glömde den såklart sen.) Hos vännen var de väldigt trevligt också, mycket folk. Sen var de då dags för I.C.E. (Ice ice baby, som alla säger.) Nog visste jag att de skulle bli mycket folk, men inte såå mycket folk. Det var alltså riktigt mycket folk, men jag hade hur roligt som helst. Och de ska jag då tacka vännen för. Han ser alltid till att man har roligt. Kanske ska tillägga att J. gick hem när vi andra gick ut på krogen. Men hur som helst, det var länge sen jag hade så roligt som jag hade igår. (Och de behövde jag.) Nu ska jag krypa upp i soffan, är trötter. Blev inte mycket till sömn inatt. Så de lär bli en tidig kväll.

Men jag bjuder på några bilder.






 

Nu kanske ni förstod vad jag mena, när jag skrev att jag bjuder på dessa bilder. ;) Vi hörs imorgon, ha en mysig söndag nu! Visst..

Fest!

2008-11-22 / 16:48:21
Hinner egentligen inte skriva, men jag gör ett stress inlägg. Jag har ju blivit rätt duktig på det. :) Nu ska jag börja göra mig klar, för ikväll vankas det fest. Och jag är super laddad, tror de kommer bli en riktigt lyckad kväll. Eller det blir ju vad man gör de till. Snart kommer J. också, och sen drar vi vidare till vännen. Men ha en sjukt rolig kväll allihopa, för de ska jag ha. Lätt! :) Synd bara att SaRa inte kunde vara med, men.. vi hinner ju. Hon blir hemma en månad till. Men kram!

Ska försöka komma ihåg kameran också.
(De där var mer en påminnelse till mig själv.)


Orka dessa rubriker!

2008-11-21 / 13:33:51

Äntligen fredag! :) Man blir på så bra humör, bara tanken på att de är fredag. Nu ska jag ta och tvätta och städa iaf, Jessica kommer och gör mig sällskap ett tag också. Trevligt, var länge sen. Dock är hon sjuk, stackaren. :/  
Så här lät de när jag prata med hon nyss iaf:

J. Vad gör du?
E. Jag håller på att tvätta, och städa...
J. Juste, det är ju freeedag.
E. haha, ah!

Ganska roligt, alla mina vänner vet hur jag spenderar min fredags dag. (Om jag inte jobbar.)
Nej, nu är de bäst jag fortsätter så jag blir färdig nån gång. Men vi hörs sen!




Godnatt!

2008-11-20 / 23:10:06
Jag är trött, så jag skulle kunna somna här och nu. Men det ska jag väl inte riktigt göra, bäst att hoppa i säng istället. Imorgon är det fredag, mys. Jag älskar verkligen fredagar! Men vem gör inte det. ;) Nej, nu ska jag hoppa i sängen och mysa med Hector. Lär somna på en gång. Och sova som en stock, förhoppningsvis. Natti plutts!

Jag saknar dig, faktiskt!

Jag och rubriker = dålig vänskap

2008-11-20 / 13:25:51

Nu har jag precis kommit in från en långpromenad, tur att jag hade pälsat på mig. :) De är rätt kyligt ute. På morgon var jag och jobba en sväng, 5 timmar rättare sagt. Men som tur var (för mig), var vi aldrig ute nå. Igår kväll var de mys för hela slanten, men haha ska inte gå in närmare på det. Men tack Jessica, för att du alltid ställer upp som "akut" hundvakt när de behövs. Du är bäst! Sen var jag med vännen ett tag, innan de blev dags att krypa ner i sängen. Sen ringde väckarklockan, hujja alldeles för tidigt. :// Men sova hinner man alltid göra. Vad som händer idag vet jag inte riktigt, vi får se. Nu ska jag ta och dona på här hemma iaf. Juste, snart är de ju helg. Jag är helt dagvild, men de är ju faktiskt torsdag idag. Kanske blir att festa i helgen? Nu har jag ju faktiskt tagit de lugnt i några veckor. Så tror nog att de blir lite partaj men vi får väl se. Nej, nu ska jag kila men jag skriver mer senare..






Tjingeling!

.Mys dag.

2008-11-19 / 15:32:37
Jag har inte hunnit skriva nå nu på flera dagar, förlåt. Men hur som helst, i måndags hade jag ju en hel dag med Lea. Det var verkligen hur mysigt som helst, och de gick jätte bra. Vi hade jätte roligt, och vi hann göra en massa bus. :) Sen på kvällen kom ju Sara & Nala, och de var helt underbart. Som jag har längtat efter den vännen. Hur som helst, vi hade såklart mycket att prata om men bortsett från de så hade vi "One tree hill maraton" kan man säga. Jätte mysigt, och känslan av att vi hinner ses en massa fler gånger är obeskrivlig. Annars har de inte hänt så mycket, om man bortser från de vanliga. Nu måste jag gå och fixa nå mat iaf, är hungrig som en varg. Sen ikväll får man se vad som händer, jag har mina planer. ;) Haha, som alltid. Hoppas ni mår bra. Och föresten, Melizza.. vad kul att du hitta hit. :) Lägger upp några bilder sen min och Leas dag. Glömde helt bort kameran sen på kvällen men...



         

Vissa bilder bjuder jag på. ;) Tjing tjing..


Morgon blogg!

2008-11-17 / 09:13:05
Godmorgon allihopa. :)
Jag orka upp på morgon, utan problem. Däremot önskar jag att jag hade haft lika lätt och somna igår, som jag då inte hade. Typiskt. Nåväl! Jag och Lea har precis sett klart "vakna, med the voice". Lea har suttit och diggat all musik som spelats. Solstrålen själv! Senare idag tänkte vi gå på stan och fika. Men nu måste jag rusa igen, skriver mer senare. Och då kommer ju även SaRa (ikväll), äntligen!

krams!

Happy! :)

2008-11-16 / 22:29:54
Oj, vilken dag. :)
Nu ska jag hoppa i säng, tänkte slå igång ett avsnitt av one tree hill. (Okej, inte för att jag lär somna till det men.) Väckarklockan ringer 05.30, och då är de full fart heela dagen. Sen på kvällen får jag äntligen träffa min snutta, SaRa såklart. Kommer bli så mysigt. En sån bra måndag som jag kommer ha imorgon, har jag nog aldrig haft skulle jag tro. Ska försöka ta en massa bilder också. Nej, nu sängen. Godnatt alla pluttar!



kram!

Söndagsmys!

2008-11-16 / 12:24:00

Jag gillar söndagar = mysigt = söndagsmys. :)
Igår var de iaf hockey, och de var en riktigt bra match. Luleå vann såklart med 3-1, men de vet ni säkert redan vid de här laget. Det var iaf riktigt skoj, jag gillar verkligen stämningen som oftast är på hockey matcher. Efter de, åkte vi till mamma och myste på. Sen på kvällen kom jag på att jag skulle ta en lång promenad (okej, just de är väl inget ovanligt) men jag tänkte att jag går så fort så jag blir varm. Dvs, att jag inte klädde på mig ordentligt. Och de fick jag ångra, för hur fort jag än gick så höll jag på att frysa ihjäl. Men jag tog mig hem iaf, och jag kan säga att jag har aldrig duschat så länge och så varmt som igår.

Men nu gott folk, ska ni få höra nå roligt.
SA RA ÄR HEMMA! Okej, jag önskar att hon var hemma under andra omständigheter men jag tycker ändå de är så roligt att hon är hemma. Jag hann inte ens börja min nedräkning. ;)
Jag har ännu inte hunnit träffa henne, men när jag gör de då blir de kramkalas kan jag lova. Få människor finns i mitt hjärta, men den bruden har en solklar plats där. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om henne, och de ska jag göra också. Men inte idag dock. :)

Imorgon är de äntligen måndag. Jag hoppas att jag somnar tidigt ikväll, så jag inte är så seg imorgon när väckarklockan ringer. Men om jag nu mot förmodan skulle vara de, tror jag att de går över lika snabbt. :)
Nu ska jag kila ut på en promenad (och ja, jag ska klä på mig ordentligt.) Måste rensa mina tankar, jag får ofta höra att jag tänker alldeles för mycket. Och ja, de stämmer nog. Men hellre tänka för mycket, än för lite. Eller! Och just nu finns de en människa som stjäl alldeles för mycket tid av mina tankar. Jag vet inte riktigt varför, och de är nog just de jag måste ut och fundera på. :) Haha, de där blev en röra.. Men äsch!