Insider.

2008-10-29 / 22:17:06
Det får bli ett snabb inlägg, bättre än inget alls hoppas jag att ni tänker. :) Hur som helst, idag har jag jobbat, varit på sunderbyn, myst med Hector och en massa andra saker. Nu sitter jag och ser på insider, ett oerhört intressant program om ni frågar mig. Efter de blir de en kvälls promenad med mr. H och sen ska jag hoppa i säng. Snart är de helg, och jag längtar så. Vet inte riktigt varför, men jag har en sån pirrande känsla i magen. ;) Kanske blir att hälsa på pappa också, men godnatt! krams

TV3

2008-10-28 / 20:49:10
Nu tillbaka till ROSA BANDET galan på TV3.

Jag hoppas ni RINGER mycket! :)

stress.

2008-10-28 / 12:14:37

Nu kom jag just hem, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå en snabb sväng på stan med J. och S. :) Ska bli mys. Igår kväll åkte vi och hälsa på pappa, de var mys de. Inte själva grejen, men att få träffa han. Äsch, jag skriver mer sen. Nu måste jag stressa, annars blir jag sen. IGEN! Tjing..


iiih. :)

2008-10-27 / 13:21:39

Måndag, ny vecka på g. :) Inatt har jag sovit jätte dåligt, vet inte riktigt varför men jag har vaknat miljoner gånger. När väcklarklockan ringde, kändes de som att jag preciiis hade somnat. Men de var bara att kliva upp, och man piggnar ju till efter ett tag. :) Har ni sovit gott? Det är faktiskt rätt skönt och börja tidigt och sluta tidigt, då hinner man med en massa annat under dagen också. Jag och Hector har precis kommit in från en lång promenad, det var riktigt skönt ute. Nu tänkte jag dona på här hemma och fixa några saker innan de kanske blir att hälsa på pappa. Jag hoppas iaf de, för jag vill träffa han. Sen ikväll får vi se vad som händer. Föresten, jag har lagat kameran också. Eller haha, de var inte nå fel på den. De var bara jag som var lite "korkad". Men nu funkar den iaf. Så jag lägger upp några "test-bilder" på mig och Hector från promenaden.

Hur som helst, tjing!




 

Gäsp!

2008-10-26 / 22:09:21
Ännu en helg har passerat. Och ytterligare en "mys-helg" för min del. Jag har inte gjort nå speciellt, allt och ingenting skulle man kunna säga. Har iaf haft en toppen helg. Har ni det?! Min kamera lever sitt eget liv iaf, jag hade tagit en massa bilder i helgen och så när jag skulle föra över dom till datorn försvann alla. :( Så ni får klara er utan bilder. Fast de är alltid roligare att läsa när de finns en massa bilder, eller de tycker jag iaf. Well! Vi får hoppas att kameran återgår till sitt vanliga jag snart. I veckan händer de en massa spännande saker, så jag ser faktiskt framemot morgon dagen. (Sitter de ihop kanske?!) Nu till nå helt annat, jag försöker minska med mitt nässpray. Och de är inte lätt, jag blir i princip tokig. För er som inte vet så är jag i princip beroende av nässpray. Och NEJ, de är inte bara att sluta. Det är riktigt riktigt jobbigt. Men de löser sig säkert på nå vänster. Nu ska jag hoppa in i duschen innan de är dags att krypa ner i sängen iaf. Så godnatt på er alla sötnosar.

Ikväll går alla mina tankar till min underbara pappa..

kram o natti!

Snabbis

2008-10-24 / 20:01:17

Det får bli en jätte snabb uppdatering. :)

Äntligen Fredag, så skönt! Nu väntar jag på att Idol ska börja, ska jag och några sötnosar ta ett vinglas och kika på det. Har nästan nyss kommit hem från "mamma-middag", var lika trevligt som vanligt. Om inte ännu mer trevligt, jag har ont i magen för att jag har skrattat så mycket! Men vad ska ni göra ikväll då? Kanske skriver mer senare, det återstår och se. Hur som helst, mysmys!


A.B.C

2008-10-23 / 18:27:19
Nu har jag kommit in från en liten promenix, mamma gjorde mig sällskap. Mycket trevligt var de. Men ganska så kallt. :/ Brr! Annars idag har jag jobbat, varit med Jessica osv. Har även hunnit titta på en ny dammsugare, som jag nog ska köpa imorgon. Jag vet inte vad de är med mig och dammsugare, men vi gillar nog inte varann. Det här blir min tredje dammsugare på mindre än ett år! Nåväl, med den här känner jag på mig att de blir annorlunda. Kärlek vid första ögonkastet, ja nästan iaf. (Njao.) Den var då så liten och behändig. ;) Nej, nu yrar jag. Nu ska jag tända ljus och krypa upp i soffan och börja läsa boken jag låna idag. Hoppas den är spännande, tjing tjing!



Huvudvärk.

2008-10-22 / 17:27:06

Idag var jag såå trött när väckarklockan ringde, men de var bara att pallra sig upp. Men jag är verkligen ingen morgon människa, eller ja ibland kanske. (Även om de inte är ofta.) Hur som helst, dagen har flytit på bra. Efter jobbet gick jag hem och tog en power nap, och hoppades att min huvudvärk skulle ge med sig. Vilket den också gjorde, så nu är jag en glad tjej igen. ;) Och nu då, har jag precis kommit hem från ett "hemligt uppdrag" jag och mamma var på, haha. Det var roligt, och de tyckte även Hector som sprang omkring som en idiot och fatta ingenting. Iof var de knappt att jag själv gjorde de. :) Men de var tur att mamma hade sten koll, söt som hon är. Nu väntar jag på att lillvännen ska dyka upp och göra mig sällskap ett tag. Ikväll är de efterlyst på tv, så självklart blir de en tv-kväll ikväll. Eller ja, iaf mellan 21-22. Sen får vi se. Kanske blir en promenad med Jessica?! Äsch, nu tänkter jag verkligen högt. Men hoppas ni mår bra iaf.


Så här "glad" var jag på morgon:



Så här glad är jag nu:



Haha. Jag har verkligen boooring just nu, men nu kom Gustavo så tjing tjing! Ha en mysig onsdags kväll, eller de kanske jag redan har skrivit?!




 


Rubrik uppfinnare sökes?

2008-10-20 / 22:53:52
Fy bubblan vilket tråkigt väder det är idag. :/ Regn, regn och en massa regn. Det gillas inte. Men SaRa ringde tidigare ikväll, och de gjorde just min kväll mycket bättre. Var så länge sen vi prata sist, så de var helt underbart att höra hennes röst. Det har tyvärr inte hänt så mycket (iaf inget jag vill dela med mig av,) så jag har inte så mycket nytt att komma med. Helgen var väldigt lugn, jag tog de mest chill och umgicks med vänner. Mys! På söndag var vi bjudna på "palt-middag" i Kalix. Det var trevligt! Nu ska jag kila från datorn och vara lite social med Jessica. (Okej, hon ligger och pratar i telefon så tror inte hon saknar mig allt för mycket.) Tanken var egentligen att hon skulle vara hundvakt ikväll, men så blev då inte. Det var lite tråkigt faktiskt, jag hade sett framemot denna kväll av nån anledning. Men nåväl, fick jag en helkväll med Jessica istället. (Ytterligare en, haha.) Hur mår ni då? En annan rolig sak, jag har äntligen börjat använda min facebook. Bättre sent än aldrig får man väl säga. Bye!




Två guldkorn!

Mhm!

2008-10-18 / 22:58:56
Det är du som har makten att ändra ditt liv till det bättre.
Våga ta möjligheten och du är vinnaren!


Nu ska jag kila igen.
Mina tankar går till dig..

Tisdag.

2008-10-14 / 16:42:06
Hets dagar har de varit, både måndagen och idag. Men nu får jag slappna av ett tag, innan jag ska till mamma på Taco-kväll. :) Det ska bli mys! Helgen min var helt underbar, om man bortser från nå små saker. Men i de stora hela var den jätte bra. Jag kan dra en snabb sammanfattning av min helg. Fredag var de princip "frisör-salong" här hemma hos mig, och sen blev de Idol och godiskväll. Lördag var de Ikea och kalas på dagen. På kvällen var de party hos vännen, och sen utgång på Bodensia. Söndag var de mys med Nena, Lea och Bosse. Har ni haft en bra helg då? Och vad har ni gjort? Nu till nå helt annat: När jag skaffa min blogg, så skaffa jag den framför allt för att mina vänner (SaRa i spanien) och min familj skulle kunna läsa och hänga med i vad jag gör. Och ni andra som egentligen inte är intresserad, sluta läs. Lättare än så är de inte! ;) Nu ska jag kila..


      


Jag satt just och titta igenom mina gamla betyg. Jag hade helt glömt bort, jag hade ju faktiskt VG i både svenska A och svenska B. ;)

GRATTIS!

2008-10-10 / 20:54:04

Ja, idag är det vännens födelsedag. Han fyller hela 22 år, GRATTIS! :) För min del blir de väldigt lugnt ikväll, kikar idol och myser. Imorgon bär de av till Haparanda, hade tänkt hinna till Ikea när vi lika är där. Vi ska på kalas, min söta kusin fyller år också. Dock inte först senare i veckan, men vi frar han i förväg. (Onödigt vetande, haha.) Sen på kvällen blir de att partaja, och de kommer nog bli riktigt roligt. Vad ska ni göra i helgen? Annars så har de hänt ganska mycket i veckan, men jag återkommer med de senare när de är mer säkert. Men nu börjar Idol igen, men vi hörs och ses plutts! krams!




världens bästa tisdag

2008-10-07 / 23:33:40
Rubriken säger allt. Men ja idag har de iaf hänt en massa roliga saker. Nästan så att jag har fjärilar i magen. ;) Men ska inte gå in närmare på det, de håller jag för mig själv. Igår kväll kom vännen hit iaf, så de blev ingen tidig kväll för mig. Men de gör inget, sova hinner man alltid göra. Efter jobbet idag gick jag till Jessica och hängde, var ju underbart väder (till regnet kom vill säga.) Nu ikväll har jag och Hector bara myst i soffan. Brothers and sisters hade ju premiär ikväll, och de är verkligen ett program jag inte kan missa. Jag förstår att du är avis SaRa. ;) Imorgon på eftermiddagen/kvällen bär det av till pappsen, ska bli mys. Men nu ska jag hoppa in i duschen, och sen krypa ner i sängen och sova. Så godnatt plutts! Och nej, jag gillar dig inte..




smått och gott

2008-10-06 / 23:20:21

Nu var de länge sen jag blogga, men de har kommit nå ivägen hela tiden. :/ Har precis kommit in från en promenad med Jessica, de var faktiskt riktigt skönt ute. Inte för kallt, men ändå inte "varmt". Så nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, och sen krypa ner i sängen och sova. Ska upp tidigt imorgon. Helgen har också passerat, och som vanligt har min helg varit helt underbar. Jag har bara tagit de lugnt, gjort allt och ingenting i princip. I Lördags var jag med J, G och E och såg stjärnor på is. Ett riktigt roligt program tyckte jag allt att de var. ;) Hann även åka en sväng till Luleå, och hälsa på min kära syster, hennes söta sambo och min favorit tjej. Har ni haft en bra helg då? Juste, sist men inte minst så klippte jag mig i helgen också. Blev faktiskt riktigt nöjd, alltid roligt och testa nå nytt. Kanske lägger upp en bild i slutet av inlägget. I veckan får jag se vad som händer, utöver de vanliga vill säga. Till helgen däremot då kan de nog hända att de händer lite roliga saker. Lillvännen fyller ju år! ;) Vi får väl se, de beror lite på. SaRa har för övrigt fyllt år också, känns piss och inte kunna ge henne en kram. :( Men jag får göra de när hon kommer hem istället, jag har skickat ned en liten present som jag hoppas hon blir glad över. Nu har hon dessutom slutat jobbat, och börjat plugga så våra telefon-dejter är över. :/ Eller de blir inte lika många iaf. Jag saknar den bruttan! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Men ni får ha de så bra, till nästa gång. ;) kram och godnatt!




Jag vet, bilden är rätt kass. haha



En trött Hector. ;)

Höök

2008-10-02 / 18:28:24
Torsdag kväll, mysigt. De är väl på torsdagar de är Höök? ;) Annars i veckan har de inte hänt nå speciellt. Redan fredag imorgon. Jag har sagt de förr men säger de igen, dagarna går så snabbt. Visst?! Ikväll skulle iaf Jessica komma förbi efter jobbet. (Ovanligt, nej.) Ska bli mys, man vet aldrig vad vi hittar på för kuligt. Hehe! Nu ringer vännen, så de blir ett kort inlägg. Igen, ja jag vet! Men hoppas ni mår bra. För det gör faktiskt jag :) Nu har jag äntligen gjort ett "höst" album på pixbox föresten.. (Men lägger upp mer bilder senare.)

krami

Föresten, ja jag är för söt för dig!! Tss!