en uppdat.

2009-08-31 / 22:23:09

Då ska vi se, helgen har varit och även måndag börjar gå mot sitt slut. Har varit lite seg på att uppdatera, sorry! Men som jag skrev tidigare, jag har haft en underbar helg. Som vanligt. ;) I fredags, så hade jag och M. myskväll framför tv,n då de var kristallen på svt. Älskar de programmet, även om jag tyckte att grannfejden skulle få en kristall. ;) Fick även ett jätte fint armband av M. då vi fira en väldigt speciell sak. (Du är underbar och även den människa som gör mig lyckligast på denna jord!) Så fredagen kunde inte ha blivit mysigare.

  

Sen på lördagen, så åkte jag till J. och B. och myste på. Var så roligt och träffa dom. J. ville inte ställa upp på kort, men Benji hade inga problem med det. :) Gullunge! Efter de, så var de bio som gällde. I Boden faktiskt, och filmen var bra. Vi såg den nya beck filmen, i stormens öga tror jag den hette?!

 

Söndag, hände de inge speciellt egentligen. Vi åkte till Luleå en snabb sväng, och sen var de middag i sävast med alla syskonen. Trevligt! Idag har jag stor städat här hemma, och de är alltid lika skönt då de är färdigt. Nu blir de att pussas med hjärtat ett tag, innan de är godnatt som gäller. Imorgon hoppas jag för övrigt, att min privata frisör har tid att klippa mig. ;) Och SaRa, ditt brev är på väg. Men vi hörs imorgon, kramkram!


...

2009-08-30 / 21:37:42
Jag skriver imorgon. Men min helg har varit underbar. :) Hoppas ni haft en bra helg, hörs imorgon! krams och sovgott!

J. & B.

2009-08-29 / 12:59:56
Nu ska jag till J. o B. och mysa! Ikväll blir de nog bio, men hörs sen. ;)

:/

2009-08-28 / 15:22:00
Hinner egentligen inte skriva. Men! Nu är iaf hjärtat äntligen hemma, och de är fredag idag. Kan de blir mer underbart? Näe, tror inte de. Eller jo, jag skulle verkligen behöva ändra min design på bloggen. Men de får jag ta i tu med senare. Ikväll blir de middag i sävast, och sen mys framför tv,n då de är kristallen på svt. Hörs! :)

Trevlig helg allihopa!

evve

2009-08-27 / 15:29:24
Nu har Evelina varit här och gjort mig sällskap, den bruden är söt! :) Vi har druckit en massa te, och surrat på. Trevligt! Nu tänkte jag ta och fika nå lätt, innan vi ska hämta hjärtat på kallax. Imorgon är de äntligen fredag, och då är de äntligen "kristallen". De gillas! Men som sagt.. hörs & ses!

tooorsdag!

2009-08-27 / 12:22:41
Jag somna inte så tidigt igår, som jag hade velat. Så de innebär att jag är lika trött idag, då jag sov extremt dåligt inatt också. :/ Men sova hinner man alltid göra, så jag klagar ändå inte. Har varit ute på en promenad med P. och de är så skönt att börja dagen med en promenad. Nu får jag se vad som händer och sker. Tänkte iaf ta och göra mig nå lunch nu, så hörs & ses. ;) krams

snart

2009-08-26 / 19:28:05
Dagen idag har varit mycket bra.  Vi var då i luleå och strosa runt, o tiden där gick snabbt som vanligt. Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag, städat, promenerat och ätit osv. Inge speciellt vill säga. Ikväll blir de nog en tidig kväll, oavsett om jag vill eller ej. Jag har sovit så dåligt inatt, så jag lär somna på en gång då jag lägger ner huvudet på kudden. Och imorgon kommer äntligen M. hem. Som jag har längtat. ;) Nu ska jag dock fortsätta surfa runt, så vi hörs imorgon igen. Godnatt och sovgott, säger jag också redan nu..

Luleeeå..

2009-08-26 / 12:13:55

Ah! Nu ska jag snart iväg till luleå med lillvännen. Återkommer då jag kommer hem. :) Och ni, imorgon är de äntligen torsdag! Ha en bra dag, kramkram!


;o)

2009-08-25 / 19:40:45
Idag vakna jag rätt så tidigt, vilket var skönt då vädret var så fint. Skulle egentligen ut och gå med J. och B. men dom skulle sova vidare, så de får vi ta en annan dag. P. gjorde mig sällskap istället, vilket var väldigt trevligt. Vi fick prata av oss rätt så bra och de var jätte kul o träffa henne. :) Sen åkte jag till sävast, och nu har jag nästan nyss kommit hem därifrån. Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag, innan jag tänkte ta en långpromenad. Imorgon blir de nog luleå med lillvännen. Men de återstår och se. Juste, soffan var de.. kramkram!

Jag saknar dig, Mm. ;)

foood

2009-08-24 / 17:44:38
Jag är hungrig.. Så köket nästa!

godis & mys

2009-08-23 / 21:48:27
Då var de söndag, igen! Och de innebär att M. har åkt, suck! Så ikväll blir de en mys kväll med bara Hector. Hade tänkt se nån bra film, och äta en massa godis och vindruvor. :) Annars idag har de inte hänt så mycket, har varit en riktig "chill-söndag" kan man säga. I veckan får jag se vad som händer och sker, förhoppningsvis en promenad med J. iaf. ;) Annars har jag inte så mycket mer att komma med, för stunden..

       

En massa bilder. I oordning. Nu, soffan...

freeeeeedag!

2009-08-21 / 19:15:31

Finns de någon bättre dag än fredag?! Näe! Jag är alltid på strålande humör då jag vaknar på morgon och inser att de är fredag. (Sen kan de väl växla under dagen men.) Sen på kvällen igen är jag på strålande humör isåfall. :) Idag har vi varit i luleå nästan hela dagen. Först på stan, sen till "bjumis" till Lea och Nena. Mycket trevligt, som vanligt. Hector fick sig en jätte fin liten present av Lea. Nu ska vi laga lasagne, och sen bara mysa resten av kvällen. Så ha en trevlig fredag!

Fler bilder kommer en annan dag. Då jag hittat kabeln vill säga.. kram!

movie

2009-08-20 / 19:01:47
Jag återkommer lite senare. Sitter i sävast just nu. Har varit i luleå på waldorf med mamma och raringen. Sen blir de nog ytterligare en filmkväll, om man ska gå efter vädret. Någon som har nå bra film tips?

grattis

2009-08-19 / 22:56:45
Idag har de varit full rulle nästan hela dagen, men de gillas. Hector fyller även år idag, så han har fått en massa godsaker och en massa nya leksaker osv. :) Jag har blivit dunder förkyld för övrigt också, vilket inte alls är roligt. Men igår när M. kom hem hade han köpt mig en "krya-på-dig present". En parfym, som lukta riktigt gott. Han är söt! Nu är även datum för ultraljud bestämt och bokat, vilket känns bra och spännande. Nu blir de att krypa ner i soffan och se den nya wallander-filmen. Mys-pys! Så säger bye bye för idag.. kram!4 år.

lunch

2009-08-18 / 11:39:44
Nu har jag precis kommit in från en långpromenad. De var riktigt skönt ute, och de tyckte även Hector. Så nu tänkte vi äta lite lunch och vänta på att lillvännen ska vakna, så kanske han vill komma och göra oss sällskap sen. Ikväll kommer M. hem och som jag längtar. ;) Men nu, lunch som sagt...

(SaRa, vad var din adress nu igen??)