Nattis!

2009-02-26 / 21:57:10
Oj, vilken dag eller vilken vecka ska jag väl säga. ;)

Men nu är jag alldeles för trött för att skriva egentligen, så jag skriver nog bara en sak: Godnatt!

Grillning.

2009-02-24 / 16:05:17

Snacka om att de är underbart väder ute. :)

Tidigare idag var jag och några sötnosar och grilla. Mycket trevligt, även om de blev liiite kallt om fötterna i slutet. Och nu ska jag till luleå och hälsa på min favorit. Även de ska bli trevligt, eller rättare sagt mysigt. Hoppas ni mår bra? Skriver senare eller imorgon. Är lite stressad nu. Hörs! krami


Chili.

2009-02-22 / 13:58:50
Nu har jag precis kommit in från en långpromenad, och de var hur skönt som helst ute. Men halt! Igår blev de utgång, och de var riktigt roligt. Jag träffa en massa sötnosar, och de var bra med folk ute. Men speciellt roligt var de och träffa en vän som jag inte har sett på evigheter känns de som. :) Så gårdagen får många stjärnor av mig. Nu ska jag städa lite här hemma, och sen blir de middag i sävast. Efter de blir de nog bara en lugn hemma kväll, det är väl beck på tv va?! Jag lägger upp lite bilder sen igår btw, men sen en massa andra också som jag hitta när jag satt och kolla "gamla" bilder.

          

Ha en bra söndag!

;D

2009-02-21 / 18:26:26
Leendet höll i sig, till er som har undrat. ;)

Idag har jag varit på äventyr hela dagen, och nu vankas det fest. Har dock inte bestämt mig om jag ska ta ett vinglas eller om jag ska vara nykter. Jag får se hur jag gör. Vad ska ni göra ikväll då? Nej, nu kom P. så nu ska jag vara social men vi hörs imorgon. Och ha en bra kväll allihopa!

Jag har äntligen börjat vänja mig vid din saknad..

. ;)

2009-02-18 / 19:59:44
Den här dagen har varit konstig. Det går inte att förklara på vilket sätt, eller varför. Men jag har gått runt med ett leende på mina läppar hela dagen, och jag sitter fortfarande här och ler. :) Nåväl, nu ska jag hoppa in i duschen och sen vänta på att efterlyst ska börja. Sen efter de ska jag lägga mig i sängen och se på film och njuta av min konstiga dag och hoppas att leendet håller i sig till imorgon. Men de är jag nästan säker på. ;) Hoppas ni mår bra btw..Äventyr.

2009-02-16 / 22:50:53

Nu får jag en massa klagomål på att jag är dålig på att uppdatera och ja, jag vet! Jag är det, men jag ska bättra mig. Försöka iaf. ;)

Helgen har passerat, och de blev ännu en lyckad sådan. Synd bara att helgen alltid går så fort. I fredags: var jag i Luleå på födelsedags-fest iaf med en massa pluttar. Och det var en väldigt rolig kväll måste jag säga. Och jag hade t.o.m en egen "frisör och make-up artist", så tack babe! När jag kom hem därifrån så var de sängen som gällde, och jag kan säga att både jag och Hector somna bums.

     

I lördags: Så gjorde jag inget speciellt faktiskt. Jag och Hector myste på här hemma, innan vi gick till O. och såg melodifestivalen. (Eller jag hade en telefon dejt med SaRa, tidigare på kvällen också. De var lika lika trevligt som vanligt.) Men jag hade en riktigt mysig dag och kväll faktiskt. Även om de kanske inte låter som det, haha!

  

Idag har jag varit i Luleå hela dagen med E. och jag har haft en trevlig dag. Jag har skrattat så jag har fått ont i magen, men vad brukar man säga; "Ett gott skratt förlänger livet". Och om de säger jag bara, absolut! Just nu har jag precis kommit hem från O. iaf. Vi har varit där och sett hockey, och självklart vann Luleå. :) Nu ska jag börja göra mig klar för att hoppa i säng tänkte jag. Väckarklockan ringer tidigt, och jag har en massa att göra imorgon. Det blir nog en spännande dag. Hoppas iaf att ni mår bra och att ni har haft en trevlig helg! Godnatt, tjing!


Mys med J.

2009-02-12 / 12:17:07

Nu var det länge sen jag skrev. Jag är verkligen kass på det här, ibland. Hur som helst, veckan är snart slut och en ny helg väntar. I veckan har de hänt ett och annat roligt. Det måste jag medge. :) I helgen får jag se vad som händer, känner för att göra nå bus iaf. Allt känns så bra just nu, så jag kan inte göra annat än och le. Just nu sitter jag hos Jessica iaf. Vi har inte träffat varann på evigheter, så de var hur roligt som helst och träffa hon. En riktig sötnöt är vad hon är! Senare idag ska jag iväg med mamma och göra en massa ärenden, även de ska bli trevligt. Men, ni får ha en bra dag alla, och hoppas ni mår bra!!

kram!


Stress

2009-02-08 / 13:30:52
Jag skriver lite senare idag. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag på middag. Men helgen har varit helt underbar! Men som sagt, hörs senare alla glada!

     

??

2009-02-05 / 19:29:22

Ibland undrar jag hur vissa är "funtade"? Idag är en sån dag. Men någonting som är extremt störande är när någon säger en sak idag tex, och en helt annan sak imorgon. Jag får inte riktigt ihop de, antingen tycker/tänker man väl en sak eller så inte? Men tydligen inte.. Någonting jag lärt mig i livet är iaf att ingenting kommer gratis. Vill man nå så får man kämpa för det. Men äsch, ni fattar säkert ingenting. Och knappt så jag själv gör det. Nu ska jag fortsätta att dona på, och sen ska jag ringa en sötnöt som får mig att le. Det kan behövas en kväll som denna. ;)


Nattis!

2009-02-03 / 21:53:14

Redan tisdag. Dagarna går så fort, och vi är redan inne i februari. Nåväl! I helgen blev de rätt lugnt för mig, vilket var väldigt skönt. Jag orkar dock inte skriva mer än så. Jag lägger upp nå bilder istället. :) Igår jobba jag, och sen på kvällen umgicks jag med en sötnöt. Väldigt intressant måndags-kväll, haha! (Jag är inte ironisk, även om man kan tolka de som det.) Ikväll blir de också väldigt lugnt. Blev rätt sent igår så är trött. Annars har de inte hänt så mycket. Jag längtar till helgen för övrigt, och den är ju snart här igen så de känns bra bra! Nu funderar jag på att hoppa in i duschen och sen slå på en film som jag kan somna till. Ja, gör så! Skriver imorgon, igen!