Yesbox..

2009-01-28 / 14:59:53
Onsdag idag, och det har varit full rulle hela dagen. Nu ska jag städa lite här hemma, innan jag ska iväg igen. :) Igår fick jag veta en jätte rolig sak btw, dock inget jag tänkt dela med mig av. Inte ännu iaf. Tidigare idag ringde SaRa också, och de var såå skönt och prata med henne. Synd bara att minuterna tickar iväg. ;/ Jag längtar till vi ses! Ikväll får jag se vad som händer och sker. Men de blir nog en tv-kväll. Känner på mig att jag kommer vara rätt trötter. Men nu ska jag kila, vi hörs senare eller imorgon igen. Hejsvejs!



Love is not made in words

Ooh. :)

2009-01-26 / 20:06:22

Helgen har passerat, och jag har haft en helt underbar helg. I fredags blev de utgång i Luleå med Tina och några pluttar. Vi hann vara både på invit, cleo och olivers och olivers var utan tvekan bäst. Det var länge sen jag hade så roligt, så de kändes riktigt bra. Träffa en massa intressanta människor. Dessutom var de tack vare Tina jag hade så roligt, så tack babe! ;) I lördags var jag "hjälpreda" på en 50-års fest, och även de var hur trevligt som helst. (Jag hann dock inte träffa min favorit syster-dotter.) På söndagen blev de bara en massa mys här hemma. Hoppas även ni har haft en kanon helg. I veckan händer de en massa spännande saker. Och allt känns så skönt just nu, nu ska jag börja ett nytt kapitel i mitt liv. 2009 börja inte allt för bra för min del, men dock är " min ryggsäck" full med nya erfarenheter istället. Man lär sig alltid något nytt från allt som händer, och från alla människor man träffar i livet. Man får se till att motgångarna i livet gör en starkare, och inte svagare! Juste, bilderna från förra helgen lägger jag äntligen upp nu. Jag vet, sent. MEN, bättre sent än aldrig. :) haha! Nu ska jag ta och kila ut med Hector på en långpromenad. Men vi hörs imorgon igen. krami!

     





hihi

2009-01-22 / 12:03:21

Hejhopp!
Jag tog en promenad till O. på morgon. Så nu sitter jag här. ;) Funderar även på att gå till J. och våldgästa men tror jag hör av mig innan så man inte åker på en smäll eller två. haha! Inatt har jag sovit som en prinsessa, och de var länge sen så de satt fint. Sen hade jag världens bästa sms när jag vakna också, och de gjorde hela min dag. Helgen ser jag framemot. (På tal om ingenting.) Nej, nu ska jag vara social. Skriver senare kanske. Hoppas ni mår bra. :)


Sov gott!

2009-01-19 / 22:08:40
Middagen hos mamma var super trevlig. Efter maten spela vi spel och fika. :) Nu har jag precis kommit hem från O. jag var där med E. och kolla på idrottsgalan men smet hem lite tidigare. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorgon. Och är rätt trötter, och less om inte annat. Någonting som är fruktansvärt störande är när folk inte kan hålla de dom säger. Håller ni inte med? Jag menar, varför ens säga nå då. Näe, ros till dom som håller sig till sanningen och som gör de dom säger sig ska göra. Hur som helst! Hoppas ni har haft en trevlig kväll iaf. Juste, bilderna. Jag lägger upp dom en annan dag, orkar inte nu ikväll. ;) Förlåt! Men godnatt och sovgott, alla ni som förtjänar en bra sömn vill säga..

"En sak du kan ge och stadigt hålla, är ditt ord."

Ja!

2009-01-19 / 14:51:27

Helgen har varit bra. :) Har haft en riktigt trevlig helg. I lördags blev de lite partaj och sen utgång på I.C.E. Där träffa jag en massa roliga människor, och de var länge sen jag hade så roligt där. På söndag blev de bara mys-pys. Idag ringde väckarklockan alldeles för tidigt, men då har jag dock hunnit med en massa idag. Just nu är jag med Jessica och chillar på, hon ligger i soffan och pratar på. Jag försöker lyssna samtidigt som jag skriver här. ;) Det går väl lite sisådär. Senare idag blir de middag hos mamma, ska bli väldigt trevligt. Nej, nu måste jag kila. Jag har en massa disk som väntar. Bilder sen helgen lägger jag upp i nästa inlägg. Hejsvejs!



Nice..

2009-01-17 / 15:08:30

Idag kan man inte klaga på vädret alltså. De är hur skönt som helst ute, så hela dagen har spenderats utomhus i princip. Igår kväll hade jag de jätte mysigt med L., även K. kom förbi. Och Let´s dance är faktiskt ganska "roligt" trots allt, eller deltagarna gör ju allt. Och detta år var de ju en massa roliga människor med. :) Ikväll tror jag att de blir ett vinglas eller två. Planerna var så iaf, och jag tror att de kommer bli ytterligare en trevlig kväll. Så nu tänkte jag börja fixa lite smått, för en gångs skull så ska jag vara klar när alla kommer. (I vanliga fall står jag fortfarande framför spegeln då.) Men nej, inte ikväll. Ni får ha en trevlig lördagskväll, och jag hoppas även Luleå vinner ikväll. Tjing Tjing, hörs imorgon!


Aah..

2009-01-16 / 19:28:34
Fredag idag, mysigt!

Nu väntar jag på att L. ska komma. Ska vi se Let´s dance och mysa, ska bli riktigt trevligt. Vad som händer resten av helgen har jag ingen aning om. Jag får se helt enkelt. Ska ni hitta på nå bus då? Nej, nu plinga de på dörren så bäst jag springer och öppnar. :) Hejsvejs, hörs imorgon.. Eller kanske senare.

"Om man inte tillåter sig att vara svag någon gång vet man inte hur det känns att vara riktigt stark".

Återkommer...

2009-01-15 / 22:01:57

Imogon.
Den här dagen har bara varit skum?

Godnatt alla sötnosar!


Comeback. ;)

2009-01-14 / 12:23:46
Ni får verkligen ursäkta mig, men jag har ingen som helst inspiration just nu. Därför jag varit helt värdelös på att blogga, tankarna har gått till nå helt annat också. Men nu ska jag försöka göra ett försök, nu är jag less på denna "svacka". Jag har inte så mycket att dela med mig av, tyvärr. Eller egentligen har jag hur mycket som helst att berätta, men av respekt till vissa människor tänker jag såklart inte göra det. Jag värdesätter ordet respekt och dess innebörd väldigt högt. Men senare idag bär de iaf av till Kalix. Ska bli väldigt trevligt, de var alldeles för länge sen jag träffa pappa och Mona. Nu när jag skrev Kalix kom jag och tänka på hur mycket jag saknar SaRa. Jag önskar att hon hade varit här nu, men jag vet att jag finns i hennes tankar iaf. Och de räcker gott och väl. :) Nej, nu ska jag fixa och dona här hemma och sen ut på en långpromenad med Hector. Men hoppas ni mår bra, och jag måste bara få påpeka hur dåliga ni blivit på att kommentera. Men ses och hörs!



     

.saknaden är värst.

Heartless.

2009-01-10 / 18:25:18
Skriver imorgon.
Just nu är min hjärna är helt tom, likaså kroppen..



Låten är klockren!

How could you be so heartless..
Oh, how could you be so heartless...

Ohh...

2009-01-09 / 14:32:01


stört..

2009-01-05 / 19:34:41
Oj, jag har skrivit hur många inlägg som helst men inget verkar ha publicerats. ;/ Nåväl. Vad har hänt sen sist? Hur mycket som helst känns de som, men inget jag hinner skriva om. Ska ut nu, men jag skriver mer och bättre imorgon. Ha en trevlig kväll allihopa! krami

.Det sägs att sanningen gör ont, men ibland överaskar den bara.