sooooooool sooooool

2009-06-30 / 19:40:14
Oj, så varmt och skönt de har varit idag. Jag och Hector har varit ute precis hela dagen kan man säga. Vännen kom förbi tidigare också, väldigt trevligt med impuls besök. :) Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir de nog glass & jordgubbar framför tv;n. Btw, jag har blivit helt besatt av vattenmelon. Jag kan äta hur mycket som helst, jag blir aldrig less. haha! (Onödig information.) Nej, nu duschen. Hörs imorgon alla pluttar!

Yes!

2009-06-30 / 07:14:09

Oj, nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja. De kommer nog bli ett ganska osammanhängande inlägg. :) Just nu sitter jag hos mamma i sävast, har sovit här inatt och de lär nog bli en natt till. Vet inte riktigt varför, jag kände bara för de så då blev de så. Mysigt! Men okej, i helgen var de boden alive och vädret var gudomligt. Iof var jag knappt på "BA" nå, jag var en snabbis där på fredags kvällen men inte mer än så. Lördagen var jag i piteå, och sen på kvällen var de bio i luleå som gällde. SaRa är ju hemma, så henne har jag också umgåtts med. Alltid lika trevligt, den människan är underbar! Jag har även hunnit fylla år, och jag hade en helt fantastisk dag och jag fick en massa fina presenter. Jag fick bla, pengar, en tv, presentkort, lotter och kläder osv. (På tal om min födelsedag, tack faster Maria för de fina gratulations-kortet.) Midsommar har ju också hunnit vara, oj de var verkligen länge sen jag blogga. Men hur som helst, då var vi i kalix hela dagen hos pappa och Mona och bara myste på. Vädret var bra, och humöret var på topp! Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, men jag hade rätt.. De blev ett fruktansvärt osammanhängande inlägg men de får ni leva med. Jag skriver senare igen, nu när jag har internet. haha! Nej, i helgen ska jag ta och fixa min dator och internet i lägenheten. De är ett måste! Men nu är de frukost som gäller, och sen en långpromenad med Hector. Som för övrigt, har varit och campat hela helgen. Även han tycker ordspråket "borta bra men hemma bäst" stämmer. hehe. Hörs!!


Ah...

2009-06-28 / 17:27:24
Imorgon, då ska jag allt ta och skriva ett inlägg. ;)

;(

2009-06-23 / 18:51:38
Har inge internet just nu, förklarar min dåliga uppdatering. :// Men de har hänt en massa sen senast, såklart! Har varit midsommar, har hunnit fylla år, har hunnit träffa SaRa osv. ;) Bilder på allt kommer sen, då jag fixat datorn och internet. Men jag har de kanon bra, hoppas ni har de lika bra. kramkram!

strunt.

2009-06-17 / 17:17:34

Nu är jag i min gamla lägenhet och donar på. Men ska snart hem, för då kommer lillvännen och gör mig sällskap. Vilket ska bli trevligt, kika tv och bara prata strunt. Vädret nu förtiden är inte alls bra, de gillas inte. Vart tog alla fina soliga dagar vägen?! Nåväl, vi får hoppas på kanon väder nästa helg då de är boden alive. Nu ska jag kila ut med Hector, och sen börja traska hem. Lägger upp lite bilder, som jag haft på den här datorn. kramkram!








SaaaaRa.....

2009-06-16 / 18:50:55
Tisdag idag, och de innebär att SaRa kommer till sverige idag och det innebär telefon dejt hela kvällen och natten. ;) Dock träffar jag hon inte först på lördag, men huvudsaken är att hon är "hemma". Så mys! Snart är de midsommar också, oj så tiden gått fort. Då blir de midsommar-mys hos pappa och Mona. Sen på lördag fyller jag år, och då kommer SaRa hit och då är de tänkt att de ska bli utgång. Följer förhoppningsvis J. också med. Och på torsdag fyller hjärtat år, de får ju inte glömmas. :) Nu ska jag ta och fixa lite papper, så hejsvejs!

.Det är så mkt som händer just nu, men jag är såå lycklig.

Nattis.

2009-06-14 / 00:34:56
Idag var de kalas som stod på schemat. För Lea, även om jag har grattat henne tidigare men idag var de "riktiga" kalaset så att säga. Hon charma alla såklart, tyvärr glömde jag kameran hemma. :/ Men de var trevligt, som de alltid är. Sen var de middag med hjärtat, E. och O. som gällde. Vi åt potatisgratäng, fläskfile och en massa goda såser. Sen ikväll har vi bara sett film och chillat, hur mysigt som helst. Och btw, idag har jag fått reda på en jätte rolig sak, och jag ler av bara tanken. ;) Nu ska jag duscha, och sen hoppa i säng o jag vet en som kommer somna innan hon ens hinner yttra orden godnatt. Men skriva de, de borde jag nog orka så godnatt allihopa. kram!

behöver man en rubrik?

2009-06-11 / 10:25:11
Jag orkade aldrig skriva nå igår kväll, var helt slut. Jag kastade mig i princip i sängen då jag kom hem. :) Det var full rulle hela dagen igår igen, och lite sömn så kanske inte så konstigt. MEN!  Idag kommer äntligen mitt hjärta hem. Men fram tills-dess tänkte jag städa här hemma, och tänkte även ta en långpromenad. (Fast vädret lockar inte till de egentligen.) Och imorgon tar en massa sötnosar studenten, vilket man såklart måste kika på. Jag hoppas bara på att de blir sol ute. Nu ska jag hoppa in i duschen iaf, och sen ta den där lång-prommisen.

C, lever du ännu?! ;)

Luleå

2009-06-10 / 10:28:25
Nu ska jag traska iväg till E. Sen blir de att åka till Luleå, så jag skriver mer ikväll. Hoppas ni får en bra dag! :)

Chili.

2009-06-09 / 20:51:35
Idag har de varit full rulle preciiis hela dagen. På morgon/dagen har Helena o Lea varit här. Super mysigt! Sen blev de en tripp till Luleå med E. Där gick de många timmar. Sen hem och tvätta, och sen till Sävast. Och nu har jag äntligen kommit hem för att bara chilla. Vi får hoppas att de är brothers and sisters ikväll, då skulle kvällen vara mer än ok. Btw, nu är de bara drygt en vecka kvar till SaRa kommer hem, och som jag längtar. Men nu ska jag fixa disken , innan jag hoppar ner i soffan. kramkram!

trix.

2009-06-08 / 16:51:35
De blev ingen luleå tripp idag. Men de gjorde inte så mycket, då fick jag en massa fixat här hemma istället. Måste bara komma ihåg att adress-ändra, och flytta bredbandet o hemtelefonen. Så de här får bli min lilla "kom ihåg lista". Nu strax ska jag till sävast och käka, sen får jag se vad jag gör. Btw, de gick bra och sova själv här inatt. Om de var nån som undra, haha! Det börjar mer och mer se ut som ett hem, även om vi har lite kvar att göra. Men jag trivs faktiskt som fisken i vattnet.. Sen har jag ju kvar "min" lgh till sista september, så är ju inte direkt nån brådska med allt det. Nej, nu blve de ointressant. Nu ska jag ut med Hector, sen sävast.. Hörs!

söndag. :/

2009-06-07 / 23:06:09

Ännu en helg har passerat. Igår blev de en ikea sväng, och sen blev de ett besök hos pappa på hemvägen. (Som de var tänkt.) Annars har de inte hänt så mycket mer i helgen för min del. Men jag har som vanligt haft en toppen helg. Ikväll blir de nog bara en tv-kväll, så jag hoppas att de är nå bra på tv. Nån som vet de kanske, eller har nå bra film-tips?! Sen ska jag ju sova själv för första gången i den nya lägenheten. Men jag har ju Hector som tur är, hehe. Imorgon kanske de blir en tripp till Luleå, och på tisdag hoppas jag på främmande som består av Nena och Lea. Utöver de får vi se vad veckan har att erbjuda. Nu ska jag fixa nå kvällsfika, och sen krypa ner i soffan. Hoppas ni mår bra och att även ni haft en bra helg. Vad ni nu har gjort för roligt... kram!


fredag ;)

2009-06-05 / 20:11:51
Äntligen fredag, så skönt. Ikväll ska jag försöka göra så lite jag bara kan, :) Ska förbi lillvännen en snabbis, men sen tror jag de bara blir att hyra film och mysa med hjärtat. Nu när han kommit hem. Annars har de inte hänt så mycket sen jag skrev sist, fortsatt att flytta och donat på. Imorgon blir de nog mest troligt en ikea sväng igen, och sen förbi pappa och säga hej. Ni får ha en trevlig helg allihopa iaf, kramkram!

Björnholmen.

2009-06-03 / 17:46:41
Hann aldrig skriva nå igår. :/ De var full rulle hela dagen, och sen åkte vi till pappa och Mona o hälsa på. Vilket var väldigt trevligt. Idag har jag bara varit hemma och donat på, förutom en liten tripp till Luleå. Nu väntar jag iaf på att lillvännen ska komma och göra mig sällskap. Skriver mer senare eller imorgon, hejsvejs!



  

Full rulle ;)

2009-06-01 / 13:07:00
Jag vet, jag har varit helt värdelös på att blogga. Men har faktiskt inte haft tid, först nu. På order av Malin. ;) Det har hänt en massa sen sist, så vet inte riktigt vart jag ska börja. Men jag börjar från fredagen då: Då hade jag Lea hela dagen, så vi busa och myste på.



Som ni ser, är Kalle är lite snorig.



Emil och Lea på väg till smörblomman, såklart!

  

Favoriten var nog ändå, gungan! :)



Sen gick vi på stan, till hennes ära! ;)

  

Sen dona vi bara på här hemma.



Två sömntutor. :)

Sen på fredagskvällen blev de och flytta litegrann. Så de blev ingen filmkväll iaf. Men skönt och börja lite smått, istället för att ta allt på en gång. När de väl blev sängdags så somna jag på stört kan jag lova. De vet jag även en till som gjorde. ;) Sen på lördagen då: så var de Ikea som gällde med älsko och G. En väldigt trevlig dag!

  

Lördagkväll och söndag var de bara fix och flytt i princip. Förutom på kvällen då de var grillning i sävast som gällde, de var ju trots allt mors-dag! :) Men de var väl i princip min helg skulle jag säga.