;)

2009-03-31 / 21:32:33
Sötnos!

;o)

2009-03-30 / 13:58:02
Jag hann aldrig blogga igår. :/

     

Nu ska jag äta, jag är hur hungrig som helst. Ikväll blir de nog film med syskonen. Föresten, varför har man alltid flest läsare på söndagar? Men hejsvejs! Ha en bra måndag.

Mhm. ;)

2009-03-29 / 14:48:26
Ohh, jag hade världens bästa lördag! :)

Men, jag skriver mer senare idag och då lägger jag även upp bilder sen helgen. Hoppas eran helg har varit lika bra som min iaf. Och vad hände med kommentarerna btw? kram!

;P

2009-03-28 / 19:29:36
Igår blev de luleå för hela slanten. De blev kafelino/chill out även denna helg. Och jag hade trevligt iaf, haha! Ikväll blir de lugnt, sitter och väntar på en söt plutt just nu. Men jag skriver bättre imorgon! :)


;)

2009-03-27 / 17:33:42
Nu vankas det fest! ;)

Aaah..

2009-03-27 / 10:42:11
Fredag, underbara fredag!

Idag blir de städ och tvätt-dag. Som vanligt vill säga. haha! ;) Ikväll däremot får jag se vad som händer och sker, jag har lite beslutångest faktiskt. Men jag får ta och fundera under dagen helt enkelt. :) Hoppas ni mår bra. Skriver kanske senare igen. Om inte, ha en bra fredag! :) Tjing!

;o)

2009-03-25 / 12:49:20
Jag har just kommit in från en promenad, och vädret är så underbart. Jag älskar när asfalten börjar komma fram, och nu längtar jag efter sommaren. Men vem gör inte det. ;) Senare idag blir de att åka till Kalix en sväng. Ska bli trevligt!

Jag funderar ju väldigt mycket när jag är ute och promenixar, och idag börja jag tänka på hur mycket människor man möter i livet egentligen. Och man lär sig nå nytt av alla dom människorna (fast man kanske inte tror de), och de är de jag tycker är så facinerande. (Oavsett om de är bra eller dåliga saker.) Men poängen är att av alla dessa människor, så finns de alltid några som har gjort ett väldigt starkt intryck på en. Jag menar människor kommer och går, och vissa kommer man aldrig glömma. Men här är fyra människor som jag är helt säker på alltid kommer finnas i mitt liv på ett eller annat sätt. Och den känslan är helt fantastisk!     

;)

2009-03-23 / 23:11:28

Ny vecka. Och den här veckan kommer bli hel grym tror jag. ;) Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen lägga mig i sängen och kika på film. Men jag hade ju "lovat" att lägga upp lite bilder. Så kanske bäst att jag gör det. Jag blandar sen hela helgen och idag. Enklast! ;) Godnatt!

       

En sista sak. Nedräkningen har börjat. Snart kommer denna vackra människa hem. Behöver jag säga att jag längtar?


;D

2009-03-22 / 22:54:14
Jag skriver imorgon, då de även kommer bilder. Men jag har haft en helt underbar söndag. :) Hörs imorgon, tjoho! Hoppas ni har haft en bra helg. Godnatt plutts!

sunshine!

2009-03-21 / 11:43:38

Vädret är helt underbart, man blir så glad när man vaknar och ser att solen skiner. Nån som håller med kanske?! Nu håller jag på att göra mig klar för att åka till luleå, på kalas. Det ska bli trevligt, och träffa alla. Igår var de full rulle precis hela dagen och kvällen. På dagen fick jag besök av en gammal vän iaf, och de var jätte roligt och träffa henne/dom. Sen var de middag i sävast, innan de blev att åka till luleå. Var ju tänkt att vi skulle gå på allstar, men de blev inte riktigt så. Vi hamna på kafelino istället eller, chill out kanske de hette? Jag hade iaf en väldigt rolig kväll, även om hela kvällen var som en berg och dalbana i princip. haha. Men allt blir vad man gör de till. Vad gjorde ni igår? Ikväll får jag se vad som händer och sker. Har lite planer, men jag får se hur pigg jag är då jag kommer tillbaka från luleå och ser vad klockan är. Nu har jag äntligen fått bort viruset på datorn, tack vare en snäll plutt. Så de känns bra, måste däremot installera msn senare idag. Nej, nu ska jag springa in i duschen och sen ringa mamma. Hector är nämligen med dom på skoter-utflykt. Skulle tro att han gillar de skarpt, eftersom han får springa lös på isen. :) MEN! Vi hörs senare eller imorgon!

Och btw. Så roligt med kommentarer. Även om vissa är anonyma. ;)


Förkyld.

2009-03-19 / 19:41:55

Tjo!
Nu har jag inte skrivit på nån dag. Inte för att de har hänt så mycket iof. Jag har blivit sjuk. Typiskt, jag som trodde jag skulle klara mig utan en förkyldning. Men nåväl, nu har jag ingen feber iaf. Sitter just nu hos O. och ser hockey. Hv71 leder, och de är bra bra. Igår kväll var jag med vännen, hyrde vi film och chilla på. Väldigt mysigt! Snart helg, och de lutar åt att de blir luleå imorgon. Tänkte vi kolla läget på den nya sportbaren, allstar eller vad den heter. De blir nog bra tror jag. :) Hoppas ni mår bra iaf. Skriver mer imorgon, om jag fått igång min dator vill säga. Jag har fått virus. :( Störande, men en söt plutt ska kolla på de imorgon så de löser sig nog de med skulle jag tro. De blev ett ganska rörigt inlägg, haha. Men så är de ibland! Hejsvejs!


Natt-inlägg!

2009-03-16 / 23:53:53
Det var nog en av dom längsta hockey-matcherna jag någonsin sett skulle jag tro. Skellefteå vann, tyvärr. Jag hade hellre sett att Linköping vann men men! Hur som helst. Jag lägger upp några bilder sen helgen, sen ska jag duscha och sen äntligen hoppa i säng. (Sandra, jag snodde en bild av dig.) Jag är så så trött så hörs och ses alla underbara människor. kram och godnatt!     

Sen måste jag även lägga upp nya bilder på Lea, var länge sen!  

Nu, godnatt!

haha!

2009-03-16 / 15:30:12

Idag har jag bara en sak och säga: Du är nog de största skämtet jag någonsin träffat!

Ikväll, blir de hockey. Hörs! Bilder sen helgen kommer... :)


Lyckat.

2009-03-15 / 14:48:39
Jag hade en helt sjukt bra kväll igår. Som väntat iof. :) Nu är jag hos O. och ser hockey så skriver mer senare. Hoppas att ni har haft en bra helg också. kramkram

;)

2009-03-14 / 13:49:51

Lördagen är äntligen här. ;)

Igår blev de mys för hela slanten kan man säga. Mycket trevligt! Nu kom O. så nu ska jag pysa igen men ha en bra lördag allihopa. För det ska jag ha, lätt! Hörs imorgon. kram!