Hockey

2009-10-31 / 13:10:34

Jag är verkligen kass på att uppdatera på helgerna. Jag väljer helt enkelt att kramas istället. :) Hur som helst, i torsdags så hade Gallerian Enter premiär och fråga inte varför dom valde att döpa gallerian till Enter. Dåligt namn om ni frågar mig, men har väl sin charm det med. Vi valde iaf att inte åka dit och trängas, utan vi åkte ut till skogen istället. Vilket var väldigt skönt, då vädret var på topp..











I fredags börja dagen med ett besök på mvc, och de är alltid lika mysigt att höra "Sessans" hjärtljud. Allt såg och lät bra, och de är alltid lika skönt att höra de och få de bekräftat. Än så länge går allt på räls, och jag hoppas verkligen de håller i sig så. Efter de blev de faktiskt en snabb sväng till Enter för att kika läget, och ja.. de var väl fint men de blir nog ännu bättre då H&M kommer dit. Sen blev de en sväng till Luleå iaf, där jag shoppa en massa "jag-behöver-saker/kläder." Dessutom fick jag en massa fina saker av hjärtat, så nu borde jag ha kläder så de räcker ett tag iaf. Tack babe! Sen på kvällen var de Idol för hela slanten.. MYS!

Nu ska jag hoppa in i duschen, för sen blir de att åka till Luleå... Luleå-Rögle spelar ju. :) Så vi hörs senare ikväll, eller imorgon. Ni som ska till Western farm ikväll btw, have fun!


mvc

2009-10-29 / 21:35:03
Uppdatering och bilder kommer imorgon. Nu blir de kladdkaka, framför rosa bandet galan. Sen sängen, för imorgon bitti är de mvc som gäller. tihie. :) kramen

Bus Lea.

2009-10-29 / 11:45:51
Bilder sen igår.

(Tack Nena, för maten och bullarna. Alltid lika trevligt.)










För övrigt så hade jag världens bästa onsdag igår! När jag kom hem från Luleå så fick jag en helt underbar överaskning. :) De gillades!

Nu ska jag ut på äventyr.



Later..

sunshine

2009-10-28 / 12:02:52

Oj, vilket underbart väder de är idag. I solen vill säga. :) Senare idag blir de att åka till Luleå, vilket jag ser framemot. Ska bli väldigt trevligt. Nu blir de att fixa nå lunch iaf...



La ju aldrig upp någon bild igår, så gör de nu istället.

Vi hörs senare! :)


bäst!

2009-10-27 / 16:05:52
Nu ska jag traska iväg till E. och sen ska vi till Sävast. Vilket ska bli så mys. :) Sen ikväll blir de en riktig tv-kväll skulle jag tro. En massa bra tv-program, men de bästa av alla är ändå..

Brothers and Sisters. ;)



Later..

v.

2009-10-27 / 12:19:40
Tisdag idag och de innebär alltså...


Vikt: 800 g
CRL: 22 cm
Full längd: 30 cm

Ögonfransarna växer fram denna vecka och snart kommer fostret att börja blinka. Hjärnan växer fortfarande snabbt och nu börjar längre hår växa på fostrets huvud. Fostret liknar nu verkligen en miniatyrbebis med i stort sätt samma proportioner som ett nyfött barn. Om babyn föds nu så har det chans att överleva, om det får all tänkbar modern hjälp. Chanserna till överlevnad ökar för varje dag.



Jag hinner inte lägga in någon bild, den kommer lite senare.

Helgen..

2009-10-26 / 17:55:25

Nu kommer de äntligen en liten uppdatering. :)

Helgen har varit helt underbar. I fredags, så var de Umeå som gällde. Och de var en sån mysig liten tripp. Tihie! Dock hann jag aldrig träffa J. & B. som jag hade planerat, och de var lite trist men annars får fredagen bara tummen upp. Lägger upp några enstaka bilder, då jag inte vet om N. vill vara med på bild...









lördagen, sov vi ut och de var så skönt. Hector var i sävast, så behövde inte alls tänka på att kliva upp och gå ut med honom. Sen strosa vi runt på stan ett tag, innan de blev dags för middag och då kom E. och gjorde oss sällskap. Trevligt värre!



Söndagen, då tvätta och städa vi. Sen var de middag i sävast, och sen bingolotto där vi blev en hundring rikare. Sen var de bara kramkalas resten av kvällen! Måste visa vilken gullig sak jag fick på mailen i helgen också, av en söt liten plutt. Tack M. :)



Nu blir de middag, innan jag ska traska iväg till E. och kika hockey. Vi hörs ikväll, eller imorgon..

 


Senare

2009-10-25 / 12:06:24

Jag skriver lite senare, då tiden finns. Nu blir de tvätt & städ. Så vi hörs sen som sagt, får ni höra om min helg. kram kram


sen..

2009-10-24 / 11:20:49
Jag skriver senare idag. Nu blir de lunch, sen kanske en sväng på stan innan vi hämtar Hector i sävast. :)

Later..

umeeee

2009-10-23 / 11:34:41
Nu blir det Umeå för hela slanten. MYS! Vi hörs imorgon. :)

Ha en bra Fredag nu allihopa, kram kram!

:)

2009-10-22 / 13:20:20
Den här har jag följt från den dagen jag fick reda på att jag var gravid. (I mitten av juni, och den dagen kommer jag aldrig glömma.) Nu är de redan slutet av oktober. Tiden går allt snabbt, men.. Som vi längtar till feb. Men de behöver jag knappast säga kanske. :)

Befruktningen ägde rum omkring:
19. maj 2009

Hjärtat börjar att slå:
13. juni 2009

Embryot rör sig:
7. juli 2009

Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster:
14. juli 2009

Alla inre organ är färdigbildade:
14. juli 2009

Risken för missfall avtar:
28. juli 2009

Illamåendet avtar för de flesta:
4. augusti 2009

Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud):
11. augusti 2009

Fostret sväljer och kissar:
25. augusti 2009

Ungefärlig tid för ultraljud:
1. september 2009

Du kan känna fostrets rörelser:
8. september 2009

Fostret börjar få regelbundet sovmönster:
22. september 2009

Fostret börjar att höra:
13. oktober 2009

Nio av tio barn överlever om de föds nu:
10. november 2009

Många foster lägger sig med huvudet nedåt:
15. december 2009

Beräknat förlossningsdatum:
9. februari 2010

klaga!

2009-10-22 / 13:05:23
Idag har jag ont i ryggen. Man brukar ju säga att man sovit som en prinsessa, men vad är motsatsen till de?! Om man sovit riktigt dåligt alltså, hur som helst så ta de ordet och gångra med 10 så förstår ni vilken mysig natt jag har haft, eller inte. Sen har jag jätte ont i armen, där jag vaccinera mig. Borde inte de försvinna snart?! Usch, vad jag klagar idag.. Men som Malin sa; Ibland får man faktiskt klaga. ;) haha! Fast jag klagar, så älskar jag ändå denna dag.. De är Torsdag, hjärtat kommer hem. Och Sessan, är vildare än vanligt. Så dom två sakerna, gör hela min dag. Dessutom är de hockey ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen iaf. Imorgon bär de av till Umeå, vilket jag ser framemot. Ska bli jätte mysigt! Tihie. kramen!

Vän-häng! :)

2009-10-21 / 17:17:02

Bilderna får tala för sig själva.





Nu blir de middag till Förkväll. Sen en promenad till E.


;)

2009-10-21 / 14:30:09
Jag var så himla trött igår, så orkade aldrig blogga nå. Men besöket i Pålänge var trevligt, som alltid. :) Idag har jag "bara" donat på här hemma, och de behövdes kan jag säga. Dammråttorna är borta, och disken likaså. Jag får de alltid och låta värre än vad de är, men... :) Hur som helst, idag har "Sessan" varit helt vild. När jag låg i soffan tidigare så rördes hela min mage då hon sparka. Riktigt fränt att se, man kan inte göra annat än att le. Tihie! Nu ska jag ta och ringa vännen, tror vi hade bokat upp nå om jag inte minns helt fel så hörs sen. Men måste först lägga upp en bild på våran lilla donna. Så vacker! Undra vem hon kommer likna mest? Vad tror ni?!




stjärnan

2009-10-20 / 14:55:41

Sådär, nu har jag varit och vaccinerat mig och de gick smidigt och bra. Vi får hoppas jag klarar mig utan biverkningar. :) De var så lite folk, så de gick så himla snabbt så därför hann jag hem en vända innan de bär av till Pålänge. Vi ska tydligen åka nu men.. 

Tisdag, de innebär...

Bebben:

I början av denna vecka är fostret 22 veckor gammalt. Balanssystemet i fostrets öron är nu på plats. Nu kan hon/han därför hålla balansen bättre. I motsats till vad många tror så är livmodern ingen tyst plats. Fostret hör sin mamma andas, ljud från hennes matsmältning och pulserandet från blodomloppet. Det hör sin mamma och andra prata, men man vet ännu inte hur mycket av dessa ljud som fostret faktiskt kan förstå. Det är ju omgivet av fostervatten och har det i öronen också. Andningsorganen utvecklas fortfarande, men syret går ännu inte från lungor till blod utan tar vägen via moderkakan.








Vi hörs ikväll. :)