Valborgs

2010-04-30 / 15:55:10

Nu är det gjort, lägenheten är uppsagd. Blandade känslor, men det ska faktiskt bli rätt roligt att flytta. Dock är det alltid "svårare" att flytta till större tycker jag, än när man flyttar till mindre. Men det positiva med det är att man får köpa en massa nya möbler. ;) Hur som helst, vet ni av någon som behöver en lägenheten så be dom hojta till. Lägenheten är jätte fin, och "utsikten" likaså. Kärlek vid första ögonkastet, oh ja! Nog pratat om lägenheten. Idag är det valborgs, och Sessan blir 12 veckor. Galet! Nu blir det en sväng till Luleå, och sen blir det middag i Sävast. Idag skulle det visst serveras en massa olika pajer, sallad osv. Ska bli riktigt smarrigt, och trevligt förstås. Vi får se om det blir någon majbrasa för oss. Och vet ni, imorgon blir det mest troligt att vara med Mallan brallan. Tummen upp för det! Nu ska jag packa skötväskan, och små fixa litegrann. Vi ses och hörs, ha en jätte trevlig kväll nu allihopa och var rädd om varann! :)





Oh herregud, kärlek säger jag bara...


Punkt.

2010-04-30 / 04:54:06
......  :( .........

Kärlek i luften

2010-04-29 / 15:14:12

Ooh, vad jag älskar att känna barnvagnen mot asfalten samtidigt som hörlurarna i öronen spelar en massa bra musik. I like, I like! Jag har en sån här pirrig dag idag, för nu ska vi till kallax och hämta hjärtat. Jag har så sjukt mycket kärlek inom mig just nu, så är det någon som behöver låna lite så hojta gärna till. ;) Vi hörs ikväll alla fina människor!


Rensning

2010-04-29 / 09:46:33

Klockan är bara halv tio, och vi har redan hunnit med en massa saker. Nu då?! Och vet ni vad? Idag är det Torsdag, och vet ni vem som kommer hem då?! Jo, underbaraste och älskade M. och som vi har längtat efter han alla tre. :) Imorgon ska vi nog mest troligt och säga upp lägenheten, och ge mig styrka, tack! Haha. Nåväl! Om man kanske skulle ta och rensa bland alla kläder man har, och lyssna på lite musik. Ah, jag tror det blir så! Later..



Vad hände med alla kommentarer btw? Tycker det är rätt tomt på den fronten, ogilla!


Smile. :)

2010-04-28 / 10:18:16

Igår när vi kom hem från sävast, så var vi helt slut så vi hoppa faktiskt i säng ganska omgående. Skönt var det och rätt så pigga var vi nu på morgon. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, bortsett från att vi ska iväg där kring fem-tiden. Men vädret ser ju ut att kunna bli rätt bra idag, så man kanske tar sig en promenad till att börja med..




Så här mysigt kan man ha det på morgon. Men vart har hon fått sitt glada morgonhumör ifrån? ;)



Jag är så, fjantig?

2010-04-27 / 12:48:50
Det fanns tvättid så nu har vi tvättat, deklalerat, betalat räkningar och städat lite. Så nu tänkte vi ta hissen ner och hämta upp posten. Sen ska Saga vila, och jag tänkte lägga mig och läsa VR som ligger i brevinkastet. Det förjänar vi allt, hurtiga som vi har varit. ;) Sen senare idag blir det nog en sväng till Sävast, plus att Emil kommer nog komma hit på ett tag. Ja det låter som att även den här dagen kommer att gå av bara farten, I like!

Sen är jag helt kluven angående alla lägenheter. Jag fullkomligt älskar den här lägenheten som vi bor i nu, men vi måste verkligen ha större och vi kan inte bo här i sommar så vi måste flytta helt enkelt. Det känns både bra, och dåligt. Det roliga är att Saga får ett eget rum, och M. får ett kontor. (Slipper jag se en massa pärmar, papper, datorer och skrivare på köksbordet.) Men det dåliga är ju, att jag älskar den här lägenheten. :/ Dock så gillar jag den lägenheten vi eventuellt kommer att flytta till också, planlösningen och lägenheten i sig var jätte charmig. Så jag tror att den går att göra riktigt fin. Dock är det ingen hiss i det huset, så blir ju lite gormigt med barnvagnen eller när man får besök av pluttar som har sin barnvagn med sig. Men jag känner att, då får man lösa det då? Jag menar, de finns väl ingenring som inte går att ordna på ett eller annat sätt?! Åh, det är verkligen svårt. Men sen känner jag också att, förr eller senare måste vi ju flytta. Så varför dra ut på det lixsom? Haha, det låter verkligen som att jag försöker "peppa" mig själv alltså. Hur som helst, det finns ju för och nackdelar med nästan allt. Och det känns som att de bara är att gilla läget. Jag menar, det är em lägenhet vi pratar om för gudsskull! Men ni kan väl ändå hjälpa mig att peppa mig, och göra detta till ett lätt beslut.. Please, haha! 
 


Mulet

2010-04-27 / 08:22:07

Även denna natt har vi sovit som två prinsessor. Riktigt skönt! :) Och även denna morgon har Saga myst med mormor S. och Hector har fått sig en längre promenad. Gilla! Nu ska jag betala räkningar, och sen tänkte jag ta Saga i bärselen och springa ner och kika om det finns tvättid. Vilket det borde finnas. Annars idag har vi inga direkta planer? Vädret var ju tråkigt..


Skor

2010-04-26 / 21:15:32

Jag och Saga tittar på Håkans bar just nu, som vi iof alltid gör varje Måndag. Och nog är han allt lite speciell alltid, men ack så rolig. :) Hur som helst, jag hittade inga kläder till dopet tidigare idag. Typiskt ju! Dock hittade jag ett par bekväma jogging-promenadskor. Det kändes skönt iaf, och jag kan då lova att mina fötter blir glada. Sen hittade jag även lite annat smått och gott, och även Saga fick sig ett par saker. Tack så jätte mycket mamma, för sällskapet. Nu blir det att äta lite kvällsfika, och sen prata med hjärtat innan de är dags för kudden. På tal om hjärtat, han saknar vi. Natti!






L. och K. besök

2010-04-26 / 15:16:22

Nu har vi precis haft besök av Lotta och Kenzo, jätte mysigt! Vi har druckit kaffe, surrat och bara haft det allmänt trevligt. Det var på tiden, och ett måste att göra om. :) Emil har också precis varit här, för att hämta ut Hector på en promenad. Emil är definitivt en av Hectors favoriter. Jag och Saga ska börja göra oss klara för ett besök på stan. Jag hoppas verkligen jag hittar ett par promenadskor, så jag kan sluta plåga mina stackars fötter. För sluta promenera vill jag ju inte. ;)


Bus

2010-04-26 / 10:16:31

Saga måste ha läst min blogg eller så igår, för hon sov som en stock precis hela natten. :) Så otroligt skönt! Så på morgon vaknade vi pigga och alerta, och tur var det för då hann Saga mysa med mormor S. ett tag. Nu blir det bus här hemma, och sen senare ska vi iväg på stan och kika på kläder till dopet och skor till mina långpromenader. Nu ska jag köpa ett par bekväma skor. eftersom jag promenerar rätt mycket. Mina lacoste skor ska jag nog också köpa inom en snar framtid, jag vill även ha ett par rosa tygskor från puma eller om det var nike. Saker jag vill ha finns det då gott om kan jag lova! Men nu är det bus och stoj som gäller..



Älskar dessa små fossingar..

 


träsket

2010-04-25 / 21:29:53

Den här dagen har bara susat iväg, vilket jag gillar nu när darling inte är hemma. Hur som helst så kom ju Mona, pappa och Lea hit tidigare idag. Vi åt tårta, surra och myste på. Tack för besöket. :) Sem lagomt till middagstid så kom mamma och Mats, så till middag blev det pizza. Som ni hör, har det varit en rätt onyttig dag. ;) Så därför kände jag och Oskar oss för att vara lite hurtiga, så vi traska runt buddbytrsket. Hur skönt som helst, dock är det nog dags att slänga mina skor. Nu blir det kvällsfika, och sen sängen. Jag kommer nog sova rätt bra inatt, jag hoppas bara det är en till som kommer att göra det. ;) Vi hörs imorgon, godnatt och sovgott! Kraam


Rock

2010-04-25 / 13:01:04

Söndag idag, och jag brukar oftast gilla söndagar. Men inte idag, för snart åker hjärtat och det kommer kännas tomt. Tur att jag har Saga att kramas med, och Hector såklart. Så några dagar ska vi väl klara oss, och ibland kan det t.o.m vara bra att få sakna varandra. :) Sen kommer eventuellt pappa och Lea hit idag, så det kommer nog bli en trevlig söndag trots allt. Annars idag har vi mest donat på här hemma, och haft kramkalas. Vilket vi ska fortsätta med en stund, så later!


House

2010-04-24 / 23:01:24

Nu har vi precis kommit hem från sävast, jätte trevligt har vi haft! Efter efterrätten blev det en sväng till Luleå, och även det var jätte trevligt. Nu blir det film och mys. :) Vi hörs imorgon, godnatt!


Efterrätt

2010-04-24 / 18:27:41

Det blev en vända till på stan tidigare, men den här gången med A. och M. Hur trevligt som helst, och Saga fick en jätte söt klänning av M. Himla snällt, så tack igen! Nu har vi precis ätit tacos, och efterrätten severades visst i Sävast så blir att åka dit en sväng nu. Mys! Sen ikväll blir det ännu mer mys, eftersom darling åker imorgon. UH, vad det ogillas! Men nu var det, sävast..




Förlåt Mallan brallan. ;)



P. sällskap

2010-04-24 / 12:53:42
Hej alla fina! Nu har vi precis kommit hem från en runda på stan med P. Var tvungen att kika in den nya butiken, önska. Där fanns det lite smått och gott som jag skulle kunna tänka mig till hemmet. Tur att jag fyller år snart. ;) Sen känner jag att det kanske är dags att börja kika på lite kläder till dopet, men idag såg jag då inget som föll mig i smaken. Jag får kika vidare helt enkelt. Nu ska jag vänta på att hjärtat ska komma hem så vi kan äta lunch, och sen får vi se vad som händer. Eventuellt skulle M. och A. komma förbi?! Mysigt isåfall! Men vad händer för er idag då? :)

Så här blev det föresten med byrån. Den passa mycket bättre efter den väggen, än vad tvn gjorde.