Spännande.

2010-08-31 / 20:18:20

Vi hann precis gå ut med Hector, byta blöja, ta på pyjamas, göra välling och poppa popcorn innan fångarna på fortet började. Nu sitter jag i soffan och hejjar på föräldrarlaget (dock hoppas jag barnlaget vinner) och Saga står i gåstolen framför tv'n (vad annars) och hejjar på barnlaget. Hector ligger på golvet och tuggar på ett ben och skiter i vilket. :) Vilket lag hejjar ni på? Om ni nu ser det.




I-landsproblem

2010-08-31 / 19:17:22

Vi ska alldeles strax ut med Hector för sista gången ikväll, så vi kan mysa ner oss i soffan till fångarna på fortet i lugn och ro sen. Dock får vi klara oss utan Lotta. För en stund sedan så gick dessutom en propp. Såna gånger önskar man att ens pojkvän verkligen inte hade veckopendlat och när det blir strömavbrott vill säga. Haha! Hade vi bott kvar på det gamla stället så hade det varit lättare, för då hade man bara behövt trycka på en knapp men det här huset är äldre, så nu är det inte lika lätt lixsom. Behöver jag säga att sånt där är inte min starka sida. Nåväl, det löser sig alltid. Men det här får mig att sakna Petra, för jag lovar att hon hade kunnat hjälpa mig. :)

Idag hade min morfar haft namnsdag, om han hade levt. Arvid!


Mango

2010-08-31 / 14:06:16
Nu har moster/syster varit här på lunch, och som vanligt så går klockan på tok för snabbt. Det blev kycklingfile med fetaoströra. Sen har vi även fortsatt med träning av sked, och idag gick det sisådär. Igår gick det bättre. Men vi fortsätter sakta men säkert och i helhet så har hon blivit riktigt duktig vårat lilla matvrak. Jag har även hunnit surra ett tag med Jessica i telefonen. Ibland är det skönt att bara "tomprata" om allt mellan himmel och jord. Men nu tänkte jag ta tag i disken..


Lunch.

2010-08-31 / 09:56:49

God morgon bloggvärlden!

Igår kväll pratade jag med Sa Ra och jag påminns alltid om varför jag älskar henne så otroligt mycket. "Bästa vänner är som glass och söta bär, du är glassen och jag är dom söta bären!" Visst är det så alltid. Dock skulle jag nog säga att det var tvärtom va..

Idag är det lunch med systeryster som står på agendan. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Ikväll blir det iaf fångarna på fortet med popcorn och Lotta! Det blir nog en bra Tisdag.




Matvrak

2010-08-30 / 20:56:21

Mamma ringde tidigare och frågade om vi ville komma på middag, och självklart ville vi det. Så vi har varit där hela kvällen, samt i skogen när vi var och släppte Hector. Tack för ikväll. Men nu är vi hemma igen, och nu blir det fångarna på fortet för hela slanten. Dock sänder dom väl fel avsnitt?! Det skulle vara föräldrar-mot-barn avsnittet, men jag antar att det visas imorgon då. :)








16.00

2010-08-30 / 15:58:05
Det blev Luleå idag trots allt, och lika skönt var det. Då är dom ärenden bortgjorda! Saga hann även säga hejhej till morfar, då vi svängde förbi hans jobb innan vi åkte hem och det tyckte hon om. Men nu är det kanske dags att börja tänka på middagen (?) då klockan redan har hunnit bli fyra..

Äntliiigen! :)

2010-08-30 / 10:26:17
Oh, vilken (extra) bra morgon det har varit idag. Jag upptäckte nämligen att vakna med the voice har börjat igen. What! But when?! Jag älskar verkligen det programmet, jag tycker det är så mysigt på något sätt. Dessutom så är hjärtat fortfarande hemma, och det gjorde den här morgonen helt klockers! Idag får vi se vad som händer och sker. Jag skulle egentligen behöva åka till Luleå för att fixa några ärenden, men det får bli en annan dag istället tror jag. Men vad ska du göra idag då? :)

Slut i fötterna

2010-08-29 / 21:07:11
Nu blire film, en komedi efter en lång och händelserik dag med nära och kära..

Saga har hunnit träffa en av sina kusiner idag (även sin farmor & farfar) vilket hon nog tyckte var väldigt roligt då hon iakttog han (kusinen alltså) väldigt nogrannt för att sen kunna charma han. Rättare sagt så charma dom varandra. Vi har varit i sävast på trerätters middag. Tänk er när ni är som mättast gånger tio, ungefär så mätt är jag just nu. Vi har varit ute på en promenad med Hector. Det var äpplen överallt kan man säga, på stolparna, i träden osv. Inget man ser varje dag. Haha! Vi har varit och handlat och i vanlig ordning så kommer man ut med så mycket mer än vad man hade tänkt sig. Saga har visat sina "gå kunskaper" för mormor och Mats. Övning ger färdighet. Men nu blire film, och skrev jag även att (Sagas) morbror E. är här och gör oss sällskap? :)

Jag menar det.

2010-08-29 / 10:46:57
God morgon!

Jag hoppas ni har sovit gott där ute i världen. Jag har sovit helt okej, dock några timmar för lite känner jag. Jag har ju nämnt tidigare hur våra morgnar börjar, och det slår aldrig fel. Gorumpan!



För övrigt så måste halva Bodens befolkning (mest av den yngre generationen) har varit ut på Bodensia igår. Galet mycket folk. Nej, jag var inte där. Men när jag kika ut genom fönstret såg jag en lång lång kö, visst skrev jag lång? Men det är skoj, jag tycker det är så roligt när det händer nå (oavsett om jag "deltar"i saken eller ej) och jag störs absolut inte av ljuden som blir en festkväll. Snarare tvärtom. Men hur som helst, idag äre söndag och söndagar är till för att chilla så det blir nog en rätt chill dag bortsett från några ärenden hit och dit och sen blir det middag i sävast. Hur ser eran Söndag ut? Sist men inte minst önskar vi Petra en trevlig resa, för idag flyttar min vackra böna. Jag kommer verkligen sakna henne. Våra promenader, våra luncher ihop, hennes sätt att vara med Saga och listan kan göras lång. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Den tjejen är grym!






Bilderna

2010-08-28 / 21:58:12
















Som ni ser så fick vi en visning av Kalles freestyleåkning. ;) Ha en bra kväll!

Det stavas I.K.E.A

2010-08-28 / 20:04:23

Vi har varit på IKEA hela dagen lång (även i Mattila en sväng) och det är min förklaring till den usla uppdatering här på bloggen. Nu blir det middag/kvällsfika och lite pyssel här hemma. Bilder från dagen kommer lite senare. Har ni haft en bra dag, och vad har ni gjort för skoj idag?! :)

Btw, så blev mamma jätte glad över alla söta kommentarer angående fleeceoverallen.


Soffmys

2010-08-28 / 09:57:01

En mysig start på Lördagen. Gissa vad vi (sömntutor) sitter i soffan och gör?! :)




Fleeceoverall.

2010-08-27 / 20:18:59
Nu har mamma (och Mats) precis varit här och lämnat fleeceoverallen hon har sytt åt Saga. Mysig och gosig, så man själv skulle vilja krypa in i den. :) Tack snälla mormor hälsar Saga. Kram!


Nena och Lea!

2010-08-27 / 18:42:26
Min syster och min systerdotter har varit hos frisören. Jag måste få dela med mig av resultatet då jag tyckte dom blev så fina. Eller vad tycker ni?! :) Jag älskade flätan och färgen i Nenas hår.









Kram kraam!

2010-08-27 / 15:46:21

Det blev att luncha med Petra tidigare idag. Vi åt på det här stället som heter oregano (?) som ligger mittemot systembolaget. Jag har faktiskt aldrig tänkt på det stället först nu. Vi åt iaf kycklingfile med fetaoströra och en massa sallad. Jag kommer absolut gå dit igen! Sen hann vi även springa in i några affärer som resulterade i en ny tröja till Saga. Sist men inte minst så hade vi ett litet kramkalas ifall vi inte hinner ses imorgon. Hon flyttar ju nämligen på Söndag. Uh min goa vän som jag tror kommer trivas så bra i stockholm. Jag finns ett telefonsamtal bort, och en flygbiljett bort.