År 2010

2010-12-31 / 13:49:19
Idag är det nyårsafton, och 2010 har utan tvekan varit det bästa året i mitt liv. Året då våran kärlekssaga gjorde entré, och våra liv förändrades för alltid. Självklart har det inte bara varit guld och gröna skogar, men å andra sidan har jag aldrig tidigare känt sådana kärlekskänslor som jag har gjort det här året. Jag har sagt det förr och säger det igen, kärleken är allt mäktig och påverkar oss människor mer än vad man tror ibland!

För oss blir det en väldigt lugn nyårsafton, då våran prinsessa är sjuk. Men (Sagas) morbröderna kommer på middag, och menyn består av pepparstek, pommes frites, sallad och pepparsås till varmrätt och cheesecake till efterrätt. Jag hade även tänkt testa göra två alkoholfria drinkar till kvällen, till mig och hjärtat. Sen om jag får min vilja igenom så kommer det även spelas en massa sällskapsspel och lekar som charader osv. men vi får se hur jag lyckas med det. Mår prinsessan bättre senare ikväll blir det även att åka till Luleå (det är en slags tradition) för att se fyrverkeriet och välkomna det nya året. Annars, skålar vi in det här hemma hos oss. Vi har hur som helst köpt Peltor Kids hörselskydd åt Saga och jag är även övertygad om att det kommer bli en väldigt mysig nyårsafton. Jag hoppas att ni får en trevlig nyårsafton, och redan nu får man väl säga gott nytt år på er! Jag hoppas även att ni väljer att fortsätta följa bloggen 2011..



Mörk lila

2010-12-30 / 22:11:51
Här är förresten min fina kameraväska. Tack igen sweet sis.


Torsdag :)

2010-12-30 / 18:06:30
Vi har haft en toppen dag med våra favoritbrudar. Vi började dagen med att vara småkråd åt Nena, som skulle köpa en ny tv. En glad Nena kom ut ur affären 30 minuter senare med både tv, dvd-spelare och en kameraväska (till mig, en sen julklapp, tack bästa du) så uppdraget blev slutfört. Sen åkte vi hem till dom där det bjöds på en massa bus, jag upprepar, en massa bus och vi fick även fick fylla på med lite energi med hjälp av mat och fika som dom bjöd på. Tusen tack för idag, ni är bäst! Annars brukar man väl säga att en bild säger mer än tusen ord, och med dagens bilder tycker jag absolut att det är så. Eller, vad säger ni?





"Kusin-kram-kalas"







Sally (eller är det Sigge kanske) ligger och myser..



Lea tyckte det var jätte busigt då Micke låtsades sova under boken..





Det hände även en liten olycka. (Förklarar byte av body).



Och det var inte bara Saga som behövde byta blöja utan även...



Kalle, vem annars? Har ni kanske förstått hur viktig Kalle är för Lea?





Osså, kollar vi in i kameran fungerade inte riktigt. Haha! :)



Nu tänkte jag fixa mig lite snabbt för om en halvtimme kommer Petra och hämtar mig. Vi ska nämligen till Cassandra och hälsa på. Det är även sista gången jag träffar Petra innan hon åker tillbaka till Stockholm. Uh! Men det ska bli mysigt att umgås ikväll. Alla tre, som på den gamla goda tiden. Haha! Bilder från det kommer kanske senare, beroende på hur mycket batterier jag har kvar i kameran. Men, ni får ha en trevlig kväll!

God morgon!

2010-12-30 / 02:27:16
Nu åker vi till Luleå. Bilder från dagen dyker upp senare, ha en bra dag!



Nit & Vinst

2010-12-30 / 02:18:29
Gissa vad vi har gjort ikväll? Ni får några ledtrådar, i form av bilder..



Just precis, skrapat trisslotter..



Hängt upp tv,n i matdelen. Nu kan vi äta middag, och spela bingolotto.



Sett en grym film, och ätit popcorn..



Men, vi har även haft besök av morbröderna. Trevligt! Nu blir det att hoppa i säng, då vi ska upp tidigt och åka till Luleå. Ja, jag kommer nog vara liite trött. Självklart är det Nena och Lea vi ska och hälsa på. Så, godnatt! (Även om dom flesta kanske sover nu).




Till sist...

2010-12-29 / 20:23:41
... Så blev det så här med tavellisterna förresten, och jag är nöjd!









Gå, springer, går...

2010-12-29 / 18:54:18
Saga har inte riktigt förstått det här med lära gå vagnen, men idag var en bra dag. Idag förstod hon att hon inte skulle sitta i den utan att hon skulle gå (eller springer som hon i princip gör) med den. Haha! Men det är så roligt att se och få följa steg för steg. Man får sig då alltid ett gott skratt iaf, det är ett som är säkert! Ibland skulle jag vilja veta vad som försigår i deras små hjärnor. :)










Jag lyckades...

2010-12-29 / 15:27:29
... Saga somnade i princip innan jag ens hann lägga ner henne i sängen så jag hann både duscha och dricka min efterlängtade tekopp. Dock vaknade hon strax därefter, och ville komma upp så vi kröp upp i soffan och såg på alla barnen i bullerbyn och vad hände då? Hon somnade om, och sover faktiskt ännu här bredvid mig. Trött tjej! Jag själv, sitter mest och myser och njuter av mina gosiga, varma och snygga tofflor som jag fick av Sa Ra i julklapp. Mhm!




Jag ska bara..

2010-12-29 / 13:28:18
Idag fick vi tyvärr ställa in alla kaffe och lekplaner. Orsaken är såklart denna kyla. Denna kyla som jag för övrigt ogillar väldigt mycket. Man kan alltså säga att jag helt och hållet förstår varför Sa Ra inte ens överväger att flytta hem. Det är sisådär bara 50 graders skillnad, haha! Hur som helst, så hoppas jag att kylan inte håller i sig allt för länge. Både jag och Saga har ett starkt behov av att busa (med andra ord så vill Saga busa med någon annan än mamma och pappa) och vara social, så jag kanske inte behöver nämna att vi längtar till termometern visar lite varmare grader. Men idag har vi iaf mest myst på här hemma (som ni kanske kunde räkna ut) och rättare sagt så har vi sett på Alfons Åberg, busat, ätit lunch, pratat med Sa Ra, kastat leksaker och lekt med Hector, fixat tavellisterna (ni kan få se sen om ni vill) och sist men inte minst så har vi även hunnit vika och hänga bort all tvätt. Nu tänkte jag försöka få den här lilla donnan att vila en stund, vilket inte borde vara såå svårt då hon suttit och gäspat i en kvart ungefär. Mamman vill nämligen duscha, och sen kunna dricka en kopp te i lugn och ro. Vi får väl se hur jag lyckas.








Med detta...

2010-12-29 / 00:25:54
.... Säger jag tack och hej för idag. Godnatt!


Gardiner

2010-12-28 / 23:15:26
Dagen blev inte alls som planerad, men den blev bra iaf. Vi har bla. varit i sävast på julmiddag (det sista för i år) och tidigare ikväll var vi i Luleå en sväng, och sist men inte minst så har jag även bytt gardiner i sovrummet. Tidigare var jag inte så mycket för fransgardiner, men desto längre tiden har gått desto mer har jag börjat tycka om dom så därför fick det bli just fransgardiner i sovrummet. Resesängen på bilden kan ni kanske blunda för. Nu blir det te, kramkalas och en thriller till film. Morgondagen kommer förmodligen bestå av kaffe och bus! :)


Morgontrötta familjen.

2010-12-28 / 13:04:57
Idag försov vi oss, men ingen skada skedd. Vi fick bara planera om dagen litegrann, däremot så känner man sig alltid så stressad, och så (extra) trött då man försovit sig. Saga var då extrem, hon sov då jag tog av henne pyjamasen, hon sov då jag bytte blöja, hon sov då jag klädde på henne, och sen sov hon nog i vaket tillstånd framför tv, n till hon somna i min famn alldeles nyss. Haha, sötnos! Men efter att ha hört hur Micke var (är ännu kan man säga) på morgonen när han var liten så är jag inte förvånad om jag säger så. Även Hector har faktiskt blivit morgontrött, han kliver i princip aldrig upp på morgon om inte Micke har gjort det vill säga. Men morgontrött måste man få vara, vilket jag också är men inte sådär extremt. Hur är det för dig, är du morgontrött? :)







Den snygga puma-dressen hon har på sig är en julklapp av morbror O.




Synd. :/

2010-12-27 / 18:50:05
Ljusstakarna var för stora för tavellisterna, attans också! Höll ni inte tummarna eller? Dock köpte jag två andra, som jag hade tänkt försöka pyssla till. Vi får se om jag lyckas, hehe. Annars har vi mest busat på här hemma, men nu blir det middag. Brb!






Gladfis

2010-12-27 / 16:05:20
Just nu har vi besök av morbror Oskar, trevligt! Sen ska jag även försöka få hjärtat att styra bilen mot sävast trädgård. Det finns nämligen ett par ljusstakar där som är såå snygga, jag är dock osäker på om dom ryms på tavellisten. Hoppas kan man alltid göra, håll tummarna!







Idag har Saga på sig sina kläder som hon har fått av sin gudmor, coola va?

Lugna puckar

2010-12-27 / 11:58:27
Idag tog vi oss en rejäl sovmorgon, och det var såå skönt. Så ärligt talat sitter vi i pyjamas fortfarande, men vi ska strax börja göra oss klara för att åka till Luleå. (Tror jag, om inte annat så blir det en sväng på stan). Jag ska kolla på en kameraväska och lite annat smått och gott. På tal om kameran, jag skippar instruktionsboken och lär mig efter vägen istället. Thats me! Här får ni iaf några bilder på våran mysmorgon. Dockan Saga leker med är förresten en av julklapparna från morfar och Mona. Jätte fin, dessutom är den handgjord av Mona.