Vet ni vad..

2010-05-31 / 22:25:22
Vi får höras imorgon istället, för nu ska vi ut på nya äventyr. :) Och för övrigt, så har jag en massa skavsår då jag gått som en tok idag. Men skönt har det varit! Jag har dessutom pratat med min favorit idag, min älskade Sa Ra. Imorgon blir det middag och bio med Petra, det ser jag framemot!

Mina favoriter i sommar:

 

 

 



En massa kärlek

2010-05-31 / 09:33:22
Igår var en bra dag, världens mysigaste morsdag! Jag fick blommor och paket av världens bästa Saga. ;) Sen köpte vi med oss mat från dagoberts och åkte till Ladrike för att njuta av maten. Haha, så mys! Jag älskar dig hjärtat. Sen blev det även förstås att åka runt till alla andra mammor med blommor och choklad, så det blev en sväng både till sävast och heden. Väldigt trevligt, Saga hann även träffa kusin A. och faster N. och E. en stund. Det tyckte hon om, och det gjorde även vi! :)













Idag, vet jag inte vad som händer och sker. Hjärtat är fortfarande hemma, och det är sol ute så vi får se vad dagen har att erbjuda. Nu, blir det fukost iaf. Hoppas att eran helg har varit bra. :)

Morsdag!

2010-05-30 / 10:30:25
Redan Söndag idag. Den här helgen har gått galet fort alltså och framför allt, det är morsdag idag! :) Så grattis till alla mammor där ute i världen, känns faktiskt lite konstigt att jag är en av dom. Men såklart helt underbart! Idag ska vi då fara runt till "alla" mammor, och det ser jag framemot. Dom ska såklart få känna sig lika betydelsefulla, som dom är. Och på tal om mammor så fick jag en mangnet av min mamma här för ett tag sen där det stod: Du kan lura några människor ibland, men du kan aldrig lura din mamma. Visst är det så alltid?! :) Hur som helst! Sen idag kanske jag även skulle träffa Emilia en stund, vilket jag också ser framemot för det var då galet länge sen.

Igår då. Då åkte vi till Luleå, för att strosa runt på marknaden. Den var liten och mysig, och vi kom hem med en massa fikabröd. Mamma hitta sig dock lite smycken, jätte fina och dessa smycken fick hon av Emil i morsdags-present. Snäll som han är! Sen åkte vi hem till sävast för att grilla, Mm! Resten av kvällen bestod av en massa äventyr och hemliga uppdrag. ;) En toppen Lördag!

 

Vi, du och jag hörs senare idag igen! :)


Härlig dag :)

2010-05-29 / 09:51:37
Idag har jag hur mycket energi som helst, trots att jag inte sovit så mycket inatt. Knas, men jag tror det kallas kär. ;) Idag tror jag det blir att åka till Luleå, det är ju marknad i södra hamn. Dock en väldigt liten en, men det gör bara det hela ännu mysigare. Sen tror jag det blir att grilla i sävast med söta mamma, Emil och Oskar. Men nu ska jag hoppa in i dusschen iaf och göra mig klar. Micke är ute med Hector och Saga på en liten morgonpromenad. Men vad ska ni göra för skoj idag då? :)


Koppel, tack!

2010-05-28 / 23:30:05
Vi åkte en sväng till Gultzauddenhär på kvällskvisten  för att kika läget. Dock glömde vi bort att det är Fredag och snart studenten men det var mysigt iaf. ;) Nu blir det film och nötter, vi hörs imorgon!

 

Sen en sista sak som gör mig fruktansvärt irriterad, är när människor inte har sina hundar kopplade. Det finns faktiskt dom som dels, är hundrädda och sen är det lag på att ha hundar kopplade på speciella ställen så koppla era hundar. Tack! Rent generellt får en hund aldrig, även om inte koppeltvång föreligger, springa lös okontrollerat. (Svenska kennelklubbens hemsida)

Jordgubbar

2010-05-28 / 19:17:15
Oh, så underbart det är att ha hjärtat hemma! Vi har precis ätit tacos, och till efterrätt blev det jordgubbar och Loka. ;) Vi får se vad resten av kvällen har att erbjuda. Just nu njuter jag bara av att det är Fredag och att hjärtat är hemma. Hoppas ni gör likaså, om inte. Do it! :) Vi hörs imorgon.



 


.Syskon.

2010-05-28 / 14:04:17
Underbara och efterlängtade Fredag!

Dagen började med en väldigt spännande sak, men orkar inte gå in detaljerat mer på det då det alltid finns olika åsikter om just de ämnet. :) Sen blev det iaf lunch från dagoberts idag igen. Men denna gång med Emil och Nena. Sen gick vi en sväng på stan, där Saga fick hur mycket barbapappa saker som helst av moster Nenis. Tackar och bockar! Vi tog oss även en promenad med Hector, njöt av stunden och surrade på. Det är riktigt bra med syskon, gilla! Jag fick dessutom en yogamatta av Nena, så här ska det börjas med yoga gott folk! ;) Nu snart kommer hjärtat hem, och det ser vi framemot för då blir det fredagsmys och kramkalas. Love, Love! Vi hörs senare..









Även nån som får ett paket snart. ;)



Mjukglass

2010-05-27 / 21:06:50
Nu har mamma åkt hem, och jag tänkte hinna blogga och små fixa lite innan vi ska hoppa i säng. Jag och prinsessan! Jag är helt slut nämligen, det har varit aktiviteter hela dagen kan man säga men jag älskar det! Efter maten tog iaf jag och mamma (självklart Saga, och Hector också) oss en promenad, vi stanna även till på rönnbäcks för att köpa årets första mjukglass. ;) Vi var även och handla, så nu ska jag koka nappflaskor, och nappar innan det är dags för en dejt med min underbara kudde. Imorgon blir det lunch med Emil och Nena och även hjärtat kommer hem imorgon. Så imorgon = en bra dag! Vi hörs då allihopa, godnatt på er och ta det lugnt! ;) Kram

Dagens minus: Lundströms fastigheter

Dagens plus: Morgondagen.. ;)

Heldag.

2010-05-27 / 18:02:18
Vi har haft en riktigt mysig dag med Petra idag, en heldag! :) Först var vi på stan och strosa runt litegrann, hitta lite kläder till Saga och två nagellack till mig själv. Jag har typ blivit besatt av nagellack, och tidigare hatade jag det så de är rätt skoj. Lunch blev det från dagoberts! Sen gick vi vidare till kvarnängen där vi satt och prata och myste på, jag trivs verkligen i den brudens sällskap. Så tack för idag söta Petra. Nu sitter vi och väntar på att mamma/mormor ska komma. Hon ska bjuda på kinamat, och det ser jag framemot. Min mage likaså. :) Dessutom fick Saga en jätte fin doppresent från Överkalix-gänget idag med posten så tack så hjärtligt gumman m. familj! Men vet ni, jag återkommer ikväll igen så hejsvejs tillsdess! Kram på er








På tiden..

2010-05-27 / 10:16:34
JAA! Idag får jag äntligen träffa min kära Petra, oj så roligt det ska bli. :) Först ska vi på stan och strosa runt lite, kanske ta en glass eller en Loka? ;) Och sen ska vi ut på en (längre) promenad med Hector. Vädret ser ut att det bli riktigt fint, I like, I like! Så vet ni, vi hörs senare idag. Ha en underbar dag allihopa! Och imorgon kommer dessutom mitt hjärta hem, oh pirr pirr i hela kroppen!

In your eyes I see the sunshine.
I love you, mr right!

Pink

2010-05-26 / 23:22:11
Jag och Emil lyckades ta oss ut trots att det började regna tidigare under dagen. Den som led mest av allt var nog, Hector. Han gillar verkligen inte att bli blöt, haha! Själv så tycker jag det kan vara rätt mys och gå i regn, om man har rätt kläder vill säga. Sen har vi även varit på middag i sävast, och där serverades det spaggetti och köttfärssås. Mycket smarrigt! Nu tänkte jag lägga mig i sängen, och läsa nya VR som dumpa ner i brevboxen tidigare idag, mys! Det är bara hjärtat som saknas. Men godnatt och sovgott alla söta människor! Vi hörs imorgon igen! 


Beach 2011

2010-05-26 / 11:54:04
Idag var det ju också rätt tråkigt väder, dock inget regn (just nu iaf) och det gillar vi. :)

Annars då? Ja, just nu håller jag på att små fixa här hemma medans Melissa Horn spelar i högtalarna och Saga ligger i babygymmet och chillar och Hector sover som en stock på soffan, så som ni hör är det rätt lugnt här på kungsgatan för tillfället.. Men på ett tag ska vi ut och promenera med E. och det ska bli skönt. För nu jäklar ska dessa graviditetskilon bort. Jag trivs absolut inte med mig själv, så jag är riktigt pepp. Men det är faktiskt lättare sagt än gjort, men en bra början är iaf att all coca cola jag drack förut är finito! ;) Jag säger såhär, beach 2011! :)

Sen ikväll blir det middag i sävast, och sen tänkte jag även försöka lägga ut lite saker på tradera eller kanske blocket? Äsch, det återstår att se. Men vi hörs sen igen! :)

Efter regn kommer solsken.

2010-05-25 / 22:24:12
Dear John, var ju riktigt bra. En typisk "Elina och Sa Ra" film helt enkelt. Då förstår du, Sa Ra?! :) Saga somna iaf i min famn efter ungefär halva filmen, och när filmen var slut så var hon blöt som få. Den ungen är verkligen varm av sig, jisses. Men hellre det, bara gosigare att kramas med henne då. Tihie. :) Hur som helst, så blev det en promenad med Emil lite senare på dagen. Och vi gick precis i regn-uppehållet för vi hann knappt in så började det att regna igen. Dock så klarna de upp nu på kvällskvisten så jag och mamma tog oss också en promenad. Mamma har nämligen variit här och roat Saga medans jag har tvättat, diskat och duschat i lugn och ro. Nu ska jag faktiskt hoppa ner i sängen, för jag är helt slut och Saga somnade också precis så natti natti på er och sovgott! :)











Man blir trött av att busa med mormor.. Tack för hjälpen för övrigt, kära mamma!

Dear...

2010-05-25 / 09:12:18
Halloj och God morgon!

Vilket tråkigt väder vi fick idag. Vi får hoppas det hinner bli lite bättre till tolv iaf, för då tänkte nog jag och Petra ta oss en promenad. Givetvis Saga, och Hector också men vi får se. Trist om det är så här grått och mulet. Hur som helst, hjärtat har åkt och han är redan saknad! Men igår var vi och beställde en ny soffa, och ett nytt vardagsrumsbord och det känns skoj. Jag är riktigt pepp på att flytta nu, och få börja fixa och dona. Men ett tag till får jag allt vänta. Och i möbelväg är det bara ett köksbord och ett barbord kvar att inhandla! Men nu ska jag och Saga krypa ner i soffan och se Dear John, som jag tycker alla pratar om. Vi hörs under dagen igen, och ni får ha en bra dag. :)

Glömde..

2010-05-24 / 11:14:01
Jag glömde ju tillägga igår att armbandet Saga har på sig är från kusin Lea. :) Så sött!





Idag blir det trixa och fixa här hemma innan mitt älskade hjärta åker till Sthlm. Vi borde även handla, tvätta osv. Så nog vet jag att den här dagen också kommer "gå åt" så vi hörs ikväll!