Ett snabbt inlägg..

2010-10-31 / 19:48:11

... Så jag återkommer senare igen, nu blir det en (sen) middag. Fläskfilé, pommes frites, sallad, bröd och en massa olika såser. Till "ensam mamma söker" givetvis. KRAM!


Klockan

2010-10-31 / 11:07:02
Hey! Ni har väl inte glömt att ställa om klockan?!

Det hade faktiskt en viss Elina gjort, men tacka vettja facebook ibland. :) Senare i eftermiddag ska jag som sagt till Hermelinen, och sen ikväll känner jag bara för att hyra film (filmtips någon) och krypa upp i soffan under en massa filtar. Men fram till det, vet jag inte riktigt vad som händer och sker. Förmodligen ingenting bortsett från en massa bus och möjligtvis en promenad med Hector och musiken. Vad gör ni idag, och hur mår ni? Bakis, eller inte bakis?

En gammal bild på Nena och mig. Sweet sis!


Nästitt

2010-10-31 / 00:41:13

Vet ni vad?! Nu kastar jag in handduken för idag, och hoppas jag får en bättre dag imorgon. Imorgon då jag för övrigt ska till läkarhuset Hermelinen och kolla min näsa. Jag vet inte om jag längtar. Annars ikväll har vi som sagt varit och tänt ljus på alla gravar och det var otroligt vackert när alla ljus brann. Men, godnatt på er och festa lugnt. Ni andra får sova så gott!  



Farmen

2010-10-30 / 17:27:55
... Ni vet hur det är när man bara vill dra täcket över huvdet och bara vara?! Jag har en sån dag idag (pang i bygget, så kom den bara) men det är ju tyvärr inte riktigt så enkelt att bara göra det. Men det är tur jag har min rosa adidasknodd att kramas med. Annars idag har vi haft besök av morbror E. och vi har fixat en massa ärenden (bla. köpt en massa julsaker) och vi har även lunchat ifrån dagoberts. Jag åt faktiskt en kyckligmacka. Sist men inte minst så har jag städat här hemma, så nu borde det iaf vara relativt rent och fint. Nu sitter jag och funderar på om jag ska se matchen mellan Luleå-Brynäs som börjar på en timme, vilket det lutar åt att jag gör. Ni får ha en trevlig kväll allihopa, och ni som ska på farmen; Ett måste är att dansa för mig med! Aiiit!




Mes, ja!

2010-10-30 / 10:54:55
Men god morgon på er.

Vi kom hem så sent igår, så jag orkade inte börja sätta mig och blogga. Det blev en film, och reprisen av Idol istället dock tyckte jag att det var ett rätt tråkigt avsnitt (eller så var det bara jag som var extremt trött) och det var ingen som direkt sjöng sådär jätte bra. Eller? Bortsett från Jay faktiskt! Men det var iaf jätte trevligt i Pålänge och det bjöds på te & kvällsmacka, glass och tomatmarmelad (från gröna tomater) som Mona hade gjort själv. Jag var väldigt skeptisk innan, men det var faktiskt väldigt gott. Saga fick dessutom smaka liiite glass, och behöver jag nämna hur smarrigt hon tyckte det var? Näe. Hon gapade som en liten fågelunge hela tiden, tihie!











Sen hade dom ett citat på kylskåpet som var rätt bra tyckte jag. "Att städa medan barnen är små är som att skotta snö, när det fortfarande snöar". Tack ni för en mysig kväll!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars idag blir det att fixa några ärenden samt köpa julpapper etc. så vi får slå in dom första julklapparna (innan jag glömmer bort var jag gömmer dom vill säga). Sen blir det middag, och jag ska försöka övertala hjärtat att vi ska äta tacos och sist men inte minst så ska vi och tända ljus på gravarna. En rätt chill och mysig dag med andra ord. Ni ska på farmen, eller kanske rent av på någon maskeradfest?! Själv blir jag livrädd för alla läskiga masker osv.

.....

2010-10-29 / 16:41:40
.... Så irriterande och lätt dagens i-landsproblem.

Jag försöker nämligen skapa ett konto på skype.com men det står bara "fel" hela tiden (?) dock har jag inte testat på Michaels dator så jag vet inte om det är sidan det är fel på eller om det är min rosa lilla dator som är knäpp. Nåväl! Det får bli kvällens "måste-testa-göra" för nu ska vi styra bilen mot kaaaaliiix. Jag återkommer dåra...

Fredagsmys

2010-10-29 / 11:10:27
Vi har haft en super mysig fredagmorgon i soffan framför tv,n och det är nog inte bara jag som njutit av denna lugna start på dagen. Men nu blir det att hoppa i kläderna och fixa lunch för att sen se vad som händer. Ev. blir det en sväng till Kalix, men isåfall lite senare idag.









Den snygga pyjamasen har hon fått av moster Nena och Lea. Och på tal om Lea, så ska hon faktiskt flyga till Stockholm idag för första gången. Spännande, eller vad! :)

Fynd!

2010-10-28 / 20:08:41

Jag ska börja med att säga att ni aldrig kommer kunna gissa vad jag har ätit till middag, eller är det så att ni kanske kan det?! ;) Lundins skor hade iaf utförsäljning idag, så jag och Saga har gjort riktiga skofynd. Saga fick sig ett par jätte fina kavat skor, och jag fick mig ett par svarta högre stövlar i ett mjukare material. Nöjda är vi bägge två och vi betalade endast tre ynka hundralappar för kalaset. Nu ska jag återgå till hockeyn, och än så länge leder Luleå. (3-1) Hejja hejja!

Det här kortet är dock utan blixt..







Titti och Benji

2010-10-28 / 16:14:34
Inte visste jag att Rix FM skulle sända ifrån Boden (gallerian) idag och imorgon, visste ni det? Hur som helst så blev det dagens "aha-se-där" och det är så roligt då det händer saker och ting i den här lilla staden. Vilket också var trevligt var att träffa Emelie och Alexander, söta plutts det där. Vi fick även med oss A. leksak hem. Opps! Ikväll blir det hockey och popcorn (Luleå - Södertälje) men jag såg dock att det är rosa bandet galan samtidigt så det kändes trist men inte mycket att göra åt.










Tidigt

2010-10-28 / 10:08:48
Morrn morrn!

Idag klev jag faktiskt upp relativt tidigt, och innan Saga slog upp sina ögon. Jag tände ljus, löste korsord och åt frukost (drack ett glas juice) samtidigt som nyhetsmorgon surra på i bakgrunden. Det var faktiskt himla mysigt. Annars brukar jag ju föredra att sova till Saga vaknar. Idag är planerna att ta en fika på stan med Emelie och Alexander, vilket kommer bli trevligt då vi har sett framemot det långt innan vi blev sjuka. Vad ska ni göra idag? Ni får iaf ha en bra dag! :)


Rynka näsa...

2010-10-27 / 23:31:53
.. Innan jag säger tack och godnatt för idag, måste jag visa Sagas nya "aha-grimas/bara för att jag kan grimas" som hon gör flera hundra gånger per dag. Haha!




24 h.

2010-10-27 / 22:55:20
Redan 23.00?! Dygnet borde absolut ha mer än 24 timmar. Nåväl! Det blev faktiskt ytterligare en runda på stan tidigare idag, då jag följde med mamma som hade några ärenden där. Vilket då resulterade i ännu mer kläder till Saga, och faktiskt lite smått och gott till mig själv och sist men inte minst några julklappar. Oh, den här julen kommer bli mysig! Nu blir det kvällsfika, och sen tänkte jag lägga mig i sängen och se reprisen av kungarna av tylösand. Kan man göra annat än att älska det programmet?! Micke suckar då bara, men jag vet iaf en som håller med mig. Haha!

Den är typ... sönder.

2010-10-27 / 16:47:36
Vet ni vad, det var faktiskt inte bara jag som ville läsa VR tidigare..





Sen skulle jag även bara säga att det i princip inte är någon idé att ni ringer till min mobil. Ljudet har i princip försvunnit helt och hållet (gissa vem boven till det är) så ni lär inte höra mig. Sms går däremot bra. Haha, och det är faktiskt sant även om jag nu föredrar sms annars också. :P

Mjukis

2010-10-27 / 15:11:28
Det blev ingen promenad tidigare idag, det blev en runda på stan istället. Jag hittade bla. en massa fina kläder (till Saga) till ett bra pris. Dessutom hann jag träffa på en massa söta människor, och sånt gillar jag. Det gör mig glad! Men nu ska jag hoppa i mjukisbyxorna, och lägga mig i soffan en stund för att läsa nya VR som låg i postboxen tidigare. Saga tar sig en kort powernap, och jag kan även meddela att hon håller på att få sin första tand. Stort, ja! Senare kommer som sagt mamma/mormor hit, och jag känner en stort sug efter dagoberts sallad med kyckligfilé så gissa vad jag kommer att äta till middag. :) Har ni haft en bra dag, hittils vill säga?

Bus!

2010-10-27 / 11:41:25
Idag (på morgonen) när jag gick in i Sagas rum så hade hon i princip möblerat om i hela sängen och roligt tyckte då hon det var. Haha, busungen! Men annars idag blir det nog rätt lugna puckar, jag tänkte mig bla. ut på en promenad och kanske springa in en snabbsväng på H&M. Sen i eftermiddag tror jag även mamma/mormor skulle kika förbi. Jag känner mig lixsom frisk, men inte friiisk. Men imorgon däremot tänkte jag/vi försöka ta oss ut bland barn och vuxna igen.  



Psst. Det var roligt att läsa era åsikter om jämställdhet. Vilka kloka människor ni är!