BFF?! :)

2010-09-30 / 15:41:01
Lite bilder från öppnis idag. Där dom småa sjöng och busa i vanlig ordning. :)










Dansar

2010-09-30 / 08:58:18
Halloj och god morgon allihopa!

Idag blir det nog en sväng till öppna förskolan och jag skulle även behöva posta några tradera vinster. Men först ska jag göra en massa nytta här hemma, men vi börjar väl med en kaffekopp framför tidningen. Saga har parkerat gåstolen framför vakna med the voice. Så fort musik börjar spelas skakar hon på huvudet som en galning. Haha, busunge! Vad har ni för planer idag då?

Njeet!

2010-09-29 / 20:46:09

Nu är vi hemma från sävast, mätta och belåtna. Mamma hade gjort en jätte god äppelkaka till efterrätt som man bara inte kunde motstå. Jag måste nog be om receptet vid närmare eftertanke. Jag har även lyckats konstatera att jag inte passar i glasögon (okej, det är inte dom modernaste glasögonen med ändå) så jag hoppas min syn är klockers när jag ska och kolla synen nästa vecka. :) Alltså Idol var inge vidare ikväll, så nu ska jag hänga tvätt och vattna blommor. Vi hörs..




Stan

2010-09-29 / 16:13:50

Idag blev det att gå en vända på stan med Vigan och Ebba och det var lika trevligt som alltid. Bägge två gick då hem med en massa påsar. :) Men nu ska jag slå igång en maskin och sen rensa upp i köket litegrann. Middag blir i sävast, spagetti och köttfärssås. Vad har ni gjort idag då?




Grattis bästa!

2010-09-29 / 09:20:41

God morgon, god morgon!

Idag har världens bästa pappa/morfar både namnsdag (vilket också då hjärtat har) och födelsedag, så dubbel grattis till dig! Även jag har faktiskt namnsdag idag. Elina finns inte med i kalendern (vilket jag ogillade väldigt mycket när jag var yngre) men däremot mitt mellannamn Michaela. Så jag kanske borde säga grattis till oss allihopa. :) Annars idag får vi se vad som händer och sker...



En nyvaken, tv-tittande Saga hälsar iaf grattis till världens bästa morfar!


Tack!

2010-09-28 / 23:08:24
Så jäkla söta ni är, ni är så goa. Jag blir så glad av era kommentarer angående håret!

Nu har vi sett resultatet av kvällens Idol och tråkigt att Björn inte gick vidare men så himla rätt att Alice gjorde det. Eller vad tycker ni? Nu tänkte jag lösa lite korsord innan det är dags för en dejt med John blund. Jag har nämligen bestämt mig för att inte vara trött imorgon när Saga vaknar. Godnatt!

Gossip

2010-09-28 / 19:05:01
Idag har jag klippt mig. Ja, tänk för att det har jag. Eftersom jag ändå skulle till Luleå, så valde jag Helenas favoritsalong, och favoritfrisör. Nämligen KikkiGossip och jag kan absolut förstå varför hon gillar henne så pass mycket som hon gör. Jag blev super nöjd, trots att det känns lite annorlunda. Hon fick fria händer och här är resultatet. Bilderna gör det dock inte rättvist. Men nu blir det middag (nachotallrik) och sen invänta Idol som alla andra ungefär. Eller?!








Så, med handen på hjärtat. Vad tycks? Ärlighet varar längst. ;)




Minns ni?

2010-09-28 / 10:06:45

Jag vet inte om ni minns ett program som gick 2005, som hette total torp makeover. Dom rustade iaf upp torp lite överallt i sverige och en av platserna var i byn Ale utanför Luleå. Där dom gjorde ett torp hur mysigt och fint som helst enligt mig. Platsen var dock kanske lite udda. Men ni kan hur som helst läsa mer om det här: http://www.kuriren.nu/arkiv/2007/05/24/Tidningsartiklar/403954/Fr%E5n-makeover-till-massaker.aspx och där kan ni även läsa om hur det ser ut idag. Ett sönder slaget ruckel, och det är bara förnamnet. Jag åkte förbi där för någon dag sen och jag tycker det är så tråkigt att människor inte kan låta saker och ting vara. Vad får man lixsom ut av det, slå sönder fönster, riva bort dörrar, kasta ut målarfärg osv? Äsch! Bilderna får tala för sig själv helt enkelt.











Sist men inte minst, god morgon på er! :) Vad ska ni göra idag?


Pepp!

2010-09-27 / 20:46:12
Det har varit full rulle hela kvällen, men nu har jag äntligen placerat min rumpa i soffan framför Idol. Såklart med popcornskålen vid min sida, och ett iskallt glas vatten. Jag försöker nämligen dra ner på mitt cola intag. Jag dricker dock bara cola zero. Hur som helst så tänkte jag nämligen ta tag i det här med min viktminskning igen, jag har ju som tagit en paus ifrån det men ju jäklar är jag pepp! Sen tänkte jag faktiskt hoppa i säng så man orkar med morgondagen. Tittar ni på Idol? :)


BVC

2010-09-27 / 15:08:42

Ringt och avbokat tiden på Hermelinen på Fredag - Check

Samlat mod och ringt och bokat klipptid - Check

Pysslat med bla. Sagas fotoalbum hon fick i doppresent. - Check

Varit på bvc - Check

Det var hur roligt som helst att träffa Lena igen, sist vi var där var hon nämligen sjuk. Hon tyckte Saga hade växt som ogräs och jag kunde inte göra annat än att hålla med. Hon väger nu 9255 gram, är 69 lång och har ett huvudomfång på 43,5. Sen gjorde hon även några slags övningar för att se hur Saga gör när hon tex. får en leksak osv. Hon fick hur som helst MVG på hela testat! ;)


Trött

2010-09-27 / 08:59:25

Hej och god morgon alla söta människor där ute i världen! Idag måste jag komma ihåg att ringa till Hermelinen och boka om min tid som jag fick med posten i Fredags. Jag har väl nämnt tidigare att jag är beroende av nässpray och har väldiga problem med min näsa. Man vet inte om man ska skratta eller gråta, jag vet. Men nu fick jag som sagt äntligen min efterlängtade remiss, dock fick jag en tid på Fredagkväll (typiskt) och då ska vi vara några brudar som ska ha tjejkväll här hemma hos oss så då går ju inte det. På tal om Fredag så tror jag tjejkvällen blir grym! Grymma brudar, god mat, ett eller två vinglas för den som vill, och en jäklar massa tjatter. Ni hör ju själva. ;) Men nu är det Måndag och då väntar ett besök på bvc och det är alltid lika spännande. Sen tror jag även att jag ska ringa och boka en klipptid, tihie. Vad ska ni göra idag, nå roligt?! :)
 
P.S Nämnde jag hur trött jag är? Om inte, jag är trött! D.S


Älskade barn!

2010-09-26 / 21:14:20

En bild säger mer än tusen ord.


Skämt åsido

2010-09-26 / 14:03:11
Nu har vi varit ute på en promenad, och vilken fin höstdag vi fick. Solen värmde så skönt, och träden såg allmänt vackra ut. Snart blir det middag i sävast, och det ser jag framemot. Om jag inte minns helt fel så skulle det serveras cheesecake till efterrätt. :) Men fram tills dess så ska jag roa våran huligan till dotter. Jag säger som pappa M: vart tog den snälla och lugna bebisen vägen. :P Haha!





Tack återigen för alla tips, ni är som goa!

Var?!

2010-09-26 / 08:55:56
Tack för alla tips och förslag angående mitt förra inlägg, ni är söta. Det känns ju som att det måste ligga någon sanning i det när nästan alla skriver samma frisyr, om jag sen vågar är en annan sak. Min största rädsla är nämligen att ha en frisyr som framhäver mitt runda ansikte, och som gör det ännu rundare. Men då är nästa fråga, vart ska man isåfall klippa sig? Det är helt okej där jag klipper mig nu, men hon jag klipper mig hos brukar oftast inte förstå helt och hållet vad jag menar så det blir som ändå liiite fel. Men nog om det, och sist men inte minst så god morgon på er. Jag hoppas ni har sovit gott!

Idéer?

2010-09-25 / 19:58:00

Vet ni vad? Jag funderar på att klippa mig. Inte nu då, men till veckan kanske.

Men jag vill inte klippa mig som jag alltid annars brukar göra. Så det stora frågan är, hur ska jag då klippa mig? Klipper jag mig kort, så får jag ett alldeles för runt ansikte men jag är ändå sugen på att testa. Åh. Jag vet inte. Kan ni hjälpa mig? Vad tror ni helt ärligt att jag skulle passa i?