Hmm...

2011-06-30 / 00:15:47


Statistiken har ökat på senaste, men när det gäller kommentarerna så ekar det tomt. Inte för att ni måste kommentera, bara roligt att ni gillar min blogg (?) och att ni gillar det ni läser, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nyfiken på vem ni alla är?


Raketfart

2011-06-29 / 23:19:38


Ja, den här dagen har verkligen gått i raketfart men trevligt har vi haft det. Saga är dessutom bättre, så det känns skönt, för imorgon får vi nämligen stor främmande. Hihi! ♥ Nu ska jag lägga mig i sängen och jag kommer förmodligen somna med ett leénde på läpparna efter dagens alla fynd på stan. Det blev nämligen ytterligare en runda på stan med mamma/mormor tidigare ikväll. Butikerna har haft öppet till 22.00, vilket även innebär att Saga fick somna till orkestermusik då en av butikerna hade ett liveband/orkester utanför butiken, men hon somna kring åtta utan problem iaf.Bee Safe

2011-06-29 / 22:40:51


Idag med posten kom dessa smarta burkskydd, även kallade Bee Safe. Hade jag inte haft andra planer imorgon hade jag packat för picknick och testat dom på en gång. Hihi!


 

 

 

Bee Safe är ett helt nytt skydd som håller bin, getingar och liknande insekter borta när du dricker direkt ur burken. Lika perfekt på badstranden och i båten, som på picknicken eller kräftskivan. Enkelt klickfäste, sitter säkert, lätt att ta med och kan dessutom användas 100-tals gånger. Du hittar dom här och tack Balorina.se för överaskningspaketet och för att ni just gjorde min sommar lite säkrare!

 


Fynd

2011-06-29 / 16:22:21


Nu har vi precis kommit hem efter att ha gått på stan med Gustavo, och viiilken värme det är ute. Jag hitta dock ingen blomkruka, men däremot ett par skor till Saga på Team Sportia som dessutom var på halva priset. Med andra ord var dom bara tvungen att få flytta hem till oss. ;)Uppdatering...

2011-06-29 / 12:35:39


Saga står och äter russin och jag gör ett snabbt inlägg innan vi ska göra oss klara för en runda på stan (och leta efter den perfekta blomkrukan). Det verkar för övrigt som att febern är på väg ner (peppar, peppar) för jisses så hon har busat på förmiddagen. Hihi, skönt att se hennes riktiga jag!


 

 

Ser ni förresten att Jessica har klippt hennes lugg? Lite halv dålig bild kanske, men hon blev söt(are) som socker och nu slipper hon ha håret i ögonen. Tack snälla snutt!


Envisa feber

2011-06-29 / 09:43:15


Febern försvann med andra ord inte över natten, så det blir ytterligare en lugn dag. Vi ska i princip bara vara hemma och mysa under filten i soffan framför en massa barnfilmer. Frisk luft ska vi såklart också ta, då en långpromenad med hunden står på schemat, samt köpa en kruka till blomman jag ska ha i sovrummet. Förra blomman överlevde tyvärr inte, och ni som känner mig vet att jag och blommor inte går hand i hand. Micke säger dock att det beror på att jag pratar för lite med dom. ;)


 


Kvällsfika & Korsord

2011-06-28 / 21:14:35


Sen ska jag faktiskt hoppa i säng, och förhoppningsvis somnar jag rätt så omgående. Imorgon hoppas jag Sagas feber och förkyldning är som bortblåst. Nattis!

Min febriga men glada tjej

2011-06-28 / 15:36:50 

 

På en stund kommer Jessica och Benji hit, och det ser vi framemot. Jag menar, kan dom inte ses på dagis, får dom ses här hemma istället. (Även om det nu inte kommer bli så mycket bus för Sagas del).


Favoritbrudarna

2011-06-28 / 14:18:21


Nena och Lea har ju som sagt varit här idag, då jag lovade att bjuda Lea på lunch. Dock var hon inte sådär jätte hungrig i värmen och nöjde sig med juice och rostade mackor med gurka på. Sen hade dom även med sig en jätte god bulla till efterrätt, som vi kunde sitta och avnjuta i lugn och ro samtidigt som vi kunde "skvallra" av oss litegrann, hihi. Tack och tack för sällskapet idag, ni är underbara!


 

 

 

 

Jag fick även ännu mer presenter av sweet sis, ett pilgrim halsband, tidningar och produkter ifrån Body Shop rättare sagt. (Jag har redan fått en prenumeration på tidningen Plaza kvinna och smycken). Behöver jag säga att jag har världens bästa syster, jag tror inte det va? :)

 

 


Varierat humör

2011-06-28 / 13:50:31


Det blev ingen morgonpromenad tidigare, utan vi gjorde Vigan och Ebba sällskap till lekparken istället, och sen gick vi även till opalen och köpte brudarna varsin glass. Sagas humör skiftar för övrigt väldigt mycket, ena sekunden är hon jätte glad och leker som aldrig förr medan andra sekunden är hon jätte gnällig och ska bara vara i famnen. Envisa förkyldning, men frisk luft gillar hon!


 

 


En solig Tisdag

2011-06-28 / 08:20:37


Saga blir som sagt hemma från dagis även idag, då förkyldningen inte vill ge med sig, vilket även innebär att det blir en relativt lugn dag för oss. Frisk luft är alltid bra, så vi tänkte snart gå ut på en morgonpromenad, och vi ska även posta en massa tradera vinster. (Shortsen och linnéna går som sagt åt som smör). Sist men inte minst har jag lovat att bjuda Lea (mosters prinsessa) på lunch, och då blir det blir så simpelt som makaroner och korv.


 

En bild från igår på mammas snoriga tjej ♥


Villervalla har rea

2011-06-27 / 22:58:06


Vilket innebär att jag just har gjort en beställning till rackarungen, men bara en liten beställning! ♥ Nu är det tack och godnatt för mig som gäller, vi hörs imorgon, nya som gamla bloggläsare!


 

 

 

Bilderna är lånade härifrån.


Mätt och belåten

2011-06-27 / 22:10:56


Det är just vad jag (fortfarande) är efter att bla. ha ätit mammas enormt goda laxpaj till middag, och en efterrätt som är rätt så enkel men fantastiskt god. Med andra ord ska jag lägga mig i soffan med korsordstidningen och bara känna lugnet ett tag. Saga sover sen nån timme tillbaka, och hon får vara hemma från dagis även imorgon då hon hade liiite feber tidigare ikväll. Dessutom kommer Nena och Lea förbi imorgon, och ev. Vigan och Ebba. Det beror på hur rädd dom är för snor! ;) 

 

 

 

 


Vilken värme vi fick idag...

2011-06-27 / 16:31:43... Så nu ska vi åka till sävast och äta middag, och Saga kanske får ta sig ett litet dopp.

Inskolningssamtal

2011-06-27 / 11:42:59


Förra veckan var vi som sagt på inskolningssamtal på Sagas dagis, och det var såklart både nervöst och intressant. Nervöst för att man inte visste vad dom hade att säga, och intressant för att få höra hur våran lilla prinsessa till busunge är på dagis. ♥ Dagiset i helhet samt personalen är vi hel nöjda med, likaså hur inskolningen har gått till, så det känns väldigt bra. Det har faktiskt varit väldigt nyttigt för mig också, att inse att min "lilla" tjej inte är så liten längre. Det dom hade att säga i korta drag var i princip:* Att hon är en trygg tjej som har anpassat sig väldigt snabbt till dagisets rutiner. - Vilket kändes bra att höra då dagisets rutiner såg lite annorlunda ut än vad hon var van vid här hemma.

* Att hon är en tjej som verkligen älskar allt som har med musik att göra, och då dom andra barnen sitter ner och sjunger, kan hon ställa sig upp och dansa.

* Hon leker hellre inomhus än utomhus, och hon söker sig och leker hellre med dom större barnen än med barnen i hennes egen ålder och size.

* Hon ratar pipmuggen, och ska äta själv!
* Hon vet vad hon vill, och har inte svårt för att säga ifrån!

* Hon försöker härma ljud, och försöker få fram en massa ord. - Det märks även här hemma kan jag säga. Hon har börjat prata galet mycket sen hon börja på dagis.

* Hon är inte blyg av sig, och har inga problem med att vara med dom andra fröknarna på dagiset. Även om hon nu föredrar sina egna fröknar. ;)