22.19

2012-04-30 / 22:19:32

Idag har Saga fått vara uppe lite längre då det blev en titt på majbrasan iaf, och det första Saga säger när hon ser den är: "de ryyyyker". Haha! Nu sover hon dock sött och efter Big Brother ska jag också sova så jag orkar med ytterligare en jobbdag. Godnatt och ta det lugnt ikväll allihopa!

image description

 

En bild från arkivet


Godis på nätet!

2012-04-30 / 17:58:49

Jag har faktiskt aldrig provat att beställa/köpa godis på nätet men jag förstår att många gör det. De verkar hur smidigt och enkelt som helst. Gotterian.se (som ligger "nära mig" dvs. Övertorneå) har över 700 olika sorter och det går att betala med både kort och faktura. Enkelt? - Ja!




Valborg

2012-04-30 / 17:28:32

Jag är nu hemma från jobbet och nu vankas det en extrem lugn kväll. Dels är jag både trött och less, och sen ska jag upp och jobba imorgonbitti. Jag hoppas dock ni får en jätte rolig valborgsmässoafton!


image description

 

P.S. Nog var ni allt lite snåla med era smoothies recept. D.S.


Recept

2012-04-29 / 20:25:36

Kan inte ni vara snäll och ge mig en massa tips på goda smoothies?



Bildregn!

2012-04-29 / 14:18:44

Gårdagskvällen var som sagt hur trevlig som helst, och den började med att vi "kidnappa" O. och åkte till GolfGarden där det vankades mångkamp (dvs. pistolskytte, gevärsskytte, iq-test, basket, slalom, minigolf etc) och det bjöds även på grillbuffé, tårta, dryck, presentöppning och mycket skratt. Ett måste att göra om då mångkampen var skit rolig, även om vissa stationer var roligare än andra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Här nedanför ser ni pappa som hade tagit ut vinsten i förskott, men...

 

 

Det var faktiskt min kära sambo ♥ som vann titeln: mångkampsmästare!

 

 

 

När vi var klara där åkte vi "ungdomar" (haha) hem till oss och spelade spel och drack vin, och shit så roligt "Med andra ord" spelet är alltså. Det kom även lite andra folk hit, vilket såklart alltid är roligt och sen vankades det faktiskt utgång och även om jag bara kände igen 5 stycken och inte alls var på danshumör så var det kul, bortsett från att jag höll på att få en flaska i huvudet vill säga.

 

 

TACK alla inblandade för en rolig kväll!


Vad är det?

2012-04-29 / 12:24:29

Kondition alltså? Jag sitter på balkongen och återhämtar mig efter en långpromenad med Hector, men kan man göra annat än att älska våren? När jag har tagit mig in härifrån ska jag sätta mig vid datorn och kika om det blev några bra kort sen igår, så vi hörs snart igen!

image description


Mångkamp

2012-04-28 / 21:32:51

Nu är vi hemma efter kvällens bravader och jag kan berätta mer om det imorgon då det kommer en massa bilder men det har verkligen varit jätte kul. ♥ Nu blir det vin & spel här hemma så trevligheterna fortsätter med andra ord så trevlig kväll på er!

image description

 


Haha!

2012-04-28 / 13:39:23

Jag känner mig själv och med det mena jag att jag hamnade på balkongen precis som förutspådde. Men jag var ju tvungen och provsitta dynorna som jag och Saga sprang in och köpte på Hemtex på väg hem från Vigan & Ebba. (Dom andra dynorna vet jag inte om jag ska kasta eller om jag bara tvättar upp dom och har dom som reserv dynor kanske). Nu fattas det bara blommor, trall, dekoration och ljuslyktor och en storstädning förstås för att balkongen ska bli extra fin. Åh, vad jag längtar till alla sköna sommarkvällar då man kan sitta där ute och bara njuta. ♥

image description


Sötnosar!

2012-04-28 / 12:26:40

Vi är rätt hemkomna från Vigan & Ebba där hela förmiddagen har bjudits på stjärnor, bubbelvatten, lunch, kaffe, glass, dans, sång, bus, och kramkalas ♥ så ni kan ju tänka er en som inte ville hem (och vila) då mamman tyckte det var dags. Tack för idag! Nu vankas det som sagt vila för prinsessan och jag tänkte försöka dona på lite här hemma (jag kommer säkerligen sätta mig på balkongen och njuta av solens strålar istället) och packa Sagas väska ju eftersom hon ska sova borta ikväll. Vi ska och fira Oskar som har fyllt 30 år, så det blir nog en trevlig kväll, men vad ska man ha på sig?

image description

 

image description

 

image description

 


Slöa :-)

2012-04-27 / 19:36:42

Det blev så enkelt som "skräpmat" till middag ifrån korvmojjen här bredvid, eller Saga fick korv & mos och jag tog en nachotallrik, supergott (men starkt). Vi är nu mätta och belåtna och nu inväntar vi Lets Dance i soffan, och pyjamasen är på såklart och popcornen är poppade. 

image description

 

Vi tog hem maten men jag vet en som gärna hade suttit och ätit där ♥



Ääääääntligen!

2012-04-27 / 17:19:06

Nu är jag hemma från jobbet och nu har jag helg, vilket känns himla skönt. ♥ Ikväll blir det bara en massa fredagsmys och Lets Dance. Frågan är bara vad man skulle äta till middag?

image description

 

Två av plaggen som fick följa med hem från stan igår kväll.


Mys i soffan =

2012-04-26 / 20:48:57

image description

 

 

 


Tjejkväll på stan!

2012-04-26 / 19:46:29
Vilket jag inte hade tänkt gå på men då mamma skulle dit så hakade jag och Saga på. ♥ Vi var dock bara en kort stund, vilket passade perfekt. Tomhänt kom man (Saga) inte heller hem och jag kan visa imorgon vad som fick följa med hem. Nu blir det mys i soffan då kvällspromenaden med grannen blev inställd pga. vädret. Imorgon vankas det jobb, men sen tar jag äntligen helg.

image description


Dagens middag

2012-04-26 / 17:46:03

Pappan jobbar så det blev middag med mamma/mormor från Dagoberts och så gott det var.

 

 

image description

 

Bilden är inte riktigt rättvis, det var ännu godare än vad det ser ut att vara.


Husplaner!

2012-04-25 / 20:02:00

Det var inte bara en massa lakrits som låg i brevlådan idag utan även lånelöftet som vi fick då vi var på banken i Måndags. Vi är nämligen små intresserad av att köpa hus, och då är det ju en fördel och veta hur mycket man får i lånelöfte. Vi trivs verkligen jätte bra där vi bor nu, men det känns lite trist att bara "kasta pengarna i sjön", då vi bor i en hyresrätt. Sen måste man givetvis hitta rätt hus och det är inte det lättaste, speciellt inte då man kollar på olika saker som då jag och sambon råkar göra. Hihi! Hittar vi dock rätt hus så tror jag båda kommer känna det och då slår vi förhoppnings till. ♥ Ett tag var vi inne på att bygga nytt, men då måste man hitta en tomt på rätt ställe till "rätt" pris och det är då verkligen inte heller det lättaste. Vi får ha lite is i magen helt enkelt, men det känns iaf skönt att ha ett lånelöfte. Hur resonerar ni kring hus, vill ni bygga nytt, renovera eller spelar det ingen roll kanske?


image description