Natti!

2013-02-27 / 20:51:00

Idag har jag jobbat dag, vilket förklarar den dåliga uppdateringen här inne och nu ligger jag bara i soffan och väntar på att efterlyst ska börja. Jag funderar dock på att lägga mig i sängen istället då John Blund inte är långt bort. - Ja, så får det nog bli. Godnatt mina vänner. ♥

 

 

Psst! Imorgon 23.59 avsutas tävlingen där ni kan vinna mammakläder.

 


Vinn valfri vara

2013-02-26 / 22:15:00
 
I samarbete med Elisabet som driver webbutiken Paradiset1.se drar jag nämligen igång den här tävling där ni kan vinna en valfri vara ifrån webbutiken. Toppen va, (och under kategorin kök hittar ni för övrigt mina favoriter). Tävlingsreglerna finner ni här nedanför och dom är enkla, och till för att följas. Lycka till ♥
 
* Gilla Paradiset1 på Facebook
 
* Lämna en kommentar i kommentarsfältet med vilket namn du har "gillat"
- Där länkar du även till den vara du önskar att vinna
 
Valfritt!
 
Dela tävlingen på din facebook sida, eller blogg
 
 
Tävlingen avslutas 18 Mars
 
 
 
 
 
 
"Jag tävlar om en valfri vara från Paradiset1 inne hos Elina"
 
 
 

Vårväder

2013-02-26 / 16:12:00

Vi hamnade ute i Bodsvedjan hos O. och L. idag och vilket härligt vårväder det har varit. Man får påminna sig själv om att det bara är februari. (Förvisso snart Mars). Vi grillade korv, lekte i snön, drack kaffe och bara myste. Tack för idag. ♥ Vi får se vem som somnar först ikväll, jag eller Saga.

 


Morsning!

2013-02-26 / 10:12:00

Pappan har åkt på jobbet och jag och Saga har precis ätit en mysig frukost tillsammans. ♥ Nu får vi se vad vi gör resten av dagen, möjligtvis att vi går ut en sväng då det är strålande sol och plusgrader. - Att det skulle behövas städas här hemma efter sjukstugan blundar vi för en stund till.

 


Ett kikhål

2013-02-25 / 21:53:00

Saga upptäckte nämligen ett litet hål i mitt linne (på magen) tidigare ikväll, och frågade om det var till för att vi skulle kunna se vad bebisen gjorde. ♥ Söta sötnos! Nu ska dock jag och pyret i magen försöka sova så godnatt allihopa. Vi hörs imorgon och då kommer det även komma upp en ny tävling här på bloggen.

 


Biomys ♥

2013-02-25 / 14:54:00

När Saga vakna på morgon tittade hon på mig och sa att hon ville hitta på någonting med mig och då hade jag verkligen inte hjärta att säga att jag inte orkade. Så nu har vi rätt nyligen kommit hem efter att ha varit på knattebio där vi såg Alfons och Milla. Jätte spännande tyckte Saga och det är absolut någonting vi kommer göra fler gånger. - Det var nämligen biopremiär för busungen.

 


En annan variant tofflor

2013-02-24 / 20:25:00
 
Saga har nämligen fått dom här stickade tofflorna av (hennes) mormor och dom känns helmysiga, så mysiga att jag faktiskt ska fråga om hon kan sticka ett par till mig med. Hihi. ♥ Nu ska jag dock krypa ner i sängen och håll nu ni också tummarna att sjukstugan här snart är över. Godnatt!
 
 
 
 
 

Tack ♥

2013-02-24 / 19:03:00

Det är tur man har fina och snälla familjemedlemmar som aktiverar Saga då man själv inte orkar göra det. Idag har hon nämligen varit hos morfar och Mona tillsammans med morbror Oskar, och till hennes glädje var även Lea där. Min feber har dock gått ner litegrann men helt borta är den inte men förhoppningsvis vaknar jag feberfri imorgon, och vågar jag skriva (utan att den kommer tillbaka igen) att hostan har blivit mycket bättre. 

 

 

(Tack för bilden Nena).


"Graaaattis"

2013-02-23 / 19:09:00

Saga har nämligen varit på kalas här på eftermiddagen med morbror Emil medan jag har legat däckad här hemma, och av bilderna att döma jag fick på mobilen så såg hon ut att ha haft det jätte trevligt. ♥ Imorgon hoppas jag på att jag vaknar lite piggare då jag är fruktansvärt less på denna förkylning och det är väl ändå inte så mycket begärt tycker jag.

 


Vila/sova

2013-02-23 / 09:46:00

Det är just vad jag ska göra idag efter dom få timmarna sömn jag fick inatt. Febern håller fortfarande ett fast grepp om mig och hostmedicinen hjälpte inte riktigt så mycket som jag hade hoppats på. För Sagas del blir det däremot en dag i ishallen och jag behöver kanske inte nämna hur glad hon är över det. ♥ Vilket innebär att jag helt och hållet kan kurera mig och vila i lugn och ro så även mamman är nöjd. - Två flugor i en smäll!

 


Vinn handgjord barndekoration

2013-02-22 / 13:28:00
 
I samarbete med Carolina som driver webbutiken ExclusiveKids.se drar jag nu igång den här mysiga tävling där du kan vinna en handgjord barndekoration ifrån Vinnie & Stina. - Så som namnskyltar, gardinhållare, väggdekorationer etc. Du väljer alltså namn, färg och tema så personligare kan det inte bli, och ni kommer väl ihåg hur fin CAFÉ skylten var som Saga fick här för ett tag sedan. ♥
 
 
* Gilla ExclusiveKids på Facebook 
 
 
* Dela tävlingen på din facebook sida, blogg el. via mail
 
 
* Lämna en kommentar i kommentarsfältet
 
 
Valfritt!
 
Dela en produkt från ExclusiveKids.se på din facebook sida
 
 
Tävlingen avslutas 10 Mars
 
 
 
 
 
 

Proooosit!

2013-02-22 / 09:32:00

Den här (envisa) förkylningen tar verkligen kål på mig - så jag tar tacksamt emot alla tips på bra huskurer, tack?! Natten är nästan värst för då blir hostan ännu värre och den täppta näsan ska vi inte ens prata om, och febern den kommer och går precis som den vill. Vad är sömn liksom? Men med lite frukost i magen och känslan av lill*ns zumbapass som h*n verkar ha där inne i magen kan jag inte låta bli att le litegrann, för dessutom går vi in i v.31 idag. ♥

 


Till lill*n

2013-02-21 / 13:27:21
 
Min snälla mamma har nämligen "prov virkat" dessa converse och blev dom inte söta så säg. När hon nu dessutom har "flowet" så har jag beställt två par till men i andra färger, hihi. Sen har även Saga beställt ett par men hon vill inte säga vilken färg så det återstår att se. Busunge. ♥
 
 

Vinnaren av kakburken

2013-02-21 / 09:20:00
 
Vi börjar denna morgon med och säga GRATTIS till Mathilda som blev vinnaren av denna kakburk ifrån Tefrossa. T.om jag är riktigt avis då den är så charmig med sina färgglada muffins som motiv. Till er andra kan jag dock glädje er med att jag har nya roliga tävlingar på gång så håll utkik. ♥
 

Mmm!

2013-02-20 / 20:05:00

 

Ikväll står nämligen Fröken M för kvällens snacks (och några veckor framöver) då jag hade turen att vinna dessa chipspåsar inne hos henne. Det är tur det är lillördag idag, hihi.