Baka, baka liten (el. stor) kaka...

2013-03-31 / 23:23:00
 
Innan jag hoppar i säng tänkte jag nämligen dra igång en ny tävling och inte vilken tävling som helst. I samarbete med sweetandnice.se som är en webbutik som i princip säljer allt inom baktillbehör, - allt från muffins och tryffelformar till sockerpasta i olika färger kan du nu vinna en bakform som är formad som en fjäril, lila vackra muffinsformar m. fjärilar på samt lila sockerpasta. Jag vet ju faktiskt att många av er läsare gillar att baka så vad väntar ni på, hihi. ♥ Lycka till!
 
 
* Gilla Sweetandnice på Facebook
 
* Lämna en kommentar i kommentarsfältet om att du är med och tävlar
 
 
Valfritt!
 
* Tipsa om tävlingen på din blogg, facebook sida el. mail
 
 
Tävlingen avslutas 17 April
 
 
 
"Hey! Jag tävlar inne hos Elina om ett "bakpaket" från sweetandnice"
 
 
 
 

Tack påskharen

2013-03-31 / 17:26:00

Mina paket lämnade han dock inte under kudden som han gjorde med Sagas utan han lämnade dom på Coop istället men nu är dom äntligen här hemma efter många om och men. ♥ I ett av paketen, som ni säkert ser så gömmer sig sakerna från Living and Room och dom var hur fina som helst. - När dom har kommit upp på väggen så ska jag visa er också.

 


Sommartid

2013-03-31 / 11:17:00

Nu går vi mot ljusare tider och sommaren är verkligen efterlängtad. Men nu är påsken ännu här och vi njuter av all påskledighet tillsammans. Gårdagen bjöd på påskhare besök, en massa godis, påskpresenter, god mat, trevligt sällskap och gott hemmagjort påskgodis. Tack för igår. ♥ Idag får vi se vad vi hittar på för mys, men vi börjar väl med brunch!

 

 

Bilden är från igår då Saga önskar lill*n glad påsk


Resultatet!

2013-03-30 / 14:14:28


Påskafton

2013-03-30 / 11:02:00

Vi började dagen med lite påskpyssel då vi är bortbjudna på "påskmiddag" senare och då kan vi givetvis inte komma tomhänta. Resultatet blev hur fint som helst och då ägget har torkat och blivit fyllt får ni också se resultatet. Saga blev nog också nöjd då hon tittar stolt på det och säger, "mamma, jag gör faktiskt ganska fint". ♥ Om du gör gumman!

 


Hej bara!

2013-03-29 / 07:32:00

Idag går vi in i v.36 och tiden går verkligen fort då man har roligt. Jag har snart passerat 88 % av graviditeten. ♥ Annars idag vankas det 8 timmars jobb för min del men sen tar även jag ledigt, långledigt rättare sagt. Hoppas nu ni får en trevlig långfredag så hörs vi kanske ikväll, och på tal om det, ska ni se Lets Dance som börjar ikväll?!

 

 

Psst, ikväll 23.59 avslutas tävlingen där du kan vinna en valfri vara från Lundmyr el. Eggkids.


4 år av kärlek

2013-03-28 / 11:51:30
 
Jag och min fin fina sambo har nämligen varit tillsammans i 4 år dagen till ära, vilket Saga kanske kände på sig för då hon vakna på morgon sa hon: "mamma, jag är kär i dig och pappa". ♥ Och tänk, om 35 dagar (enligt ul) så har vi en till plutt här hemma. Kärleken ÄR allt mäktig och här kan du för övrigt läsa inlägget jag skrev då vi hade varit tillsammans i 1 år. ♥ Jag blev själv nyfiken och gick tillbaka och läste, och jag har verkligen hittat mig mannen i mitt liv.
 
 
 
 
Vi säger även grattis till Nathalié som vann tävlingen i samarbete m. Paradiset1 men även ett stort grattis till Eva som vann tävlingen i samarbete m. Nillashandelsbod

Så är det, typ!

2013-03-28 / 09:20:00

Det är nästan så att jag känner mig som en (ny) människa efter morgonens dusch. Febertoppar, ont i huvudet och lite magknip kan jag faktiskt leva med så länge jag slipper känna mig som en orkeslös spyfluga. Frukosten får dock ändå bestå av ett glas blåbärssoppa men möjligtvis att jag vågar äta en riktig middag sen här hemma, för det är faktiskt inte bara skärtorsdag idag, utan det är en väldigt speciell dag också, men det inlägget återkommer jag med under dagen. ♥ 

 


Hemska natt!!

2013-03-27 / 08:41:00

Behöver jag förklara så mycket mer än vad bilden gör? Den kom, den gick, den återvände - Magsjukan. Nu ska jag försöka dricka lite blåbärssoppa och jag ber verkligen till han där uppe att jag får behålla det!

 


Puuh!

2013-03-26 / 20:56:00

Fötterna är nu som "nya" efter kvällens fotvård och nu blir det soffläge innan sängen kallar. Imorgon ringer återigen väckarklockan då det vankas jobb, men dock inte lika tidigt som idag (och jag håller tummarna att "ryggontet" försvinner under natten, för just nu vill jag bara skrika AJ).

 


6.15

2013-03-26 / 16:36:13
 
Imorse ringde väckarklockan alldeles för tidigt så nu medan Saga lägger pussel i sitt rum ligger jag, magen och Hector i sängen och känner lugnet. ♥ På en stund vankas det dock middag och sen väntas 1 timmes fotvård, vilket ska bli så skönt och en perfekt avslutning på denna ("bra-iga") dag. Sen vet jag en som förmodligen kommer somna samtidigt som Saga ikväll, med ett leende på läpparna.
 
 

Hoo, så fint!

2013-03-25 / 16:11:24
 
När jag såg det här bäddsetet kunde jag nämligen inte låta bli att klicka hem det till pluttisen i magen (inte så otippat kanske) och h*n har faktiskt inte speciellt mycket sängkläder så onödigt var det då inte. Och vet ni vad, ett tips bara, eftersom det finns hos dekorativt.se så har ni alltså chans att vinna ett likadant med tanke på tävlingen jag har tillsammans med dom - där ni kan vinna ett valfritt bäddset eller ett valfritt lapptäcke. Är ni redan med i tävlingen och ändrar er till det här bäddsetet så går det lika bra såklart, då styr vi isåfall bara upp det vid tävlingens slut.
 
 
Och som ni ser så var det inte det enda som låg i paketet. Surprise!
 
 
Saga blev verkligen jätte glad över ponchon och den kändes hur mysig som helst. Perfekt att ha på vårkvällarna tex. då vi kan börja sitta ute på balkongen.
 
 
Även mamman blev nöjd såklart och för tillfället har jag tulpaner i "¨ägget" men jag tänkte sätta lite påskris i det och hänga det utanför dörren i trappuppgången.
 
 
Vad mer än TACK kan jag säga för dom oväntade presenterna.
 
 

En känsla

2013-03-24 / 16:02:51
 
Jag har ju nämnt tidigare att vi misstänker att det är en lillebror som bor i magen, så när Matilda hade sin bloppis kunde jag nämligen inte låta bli att köpa lite "killigare plagg". I Fredags kom hur som helst brevbäraren med paketet och här är några av plaggen. Jag är super nöjd som ni säkert förstår. ♥
 
 
 
 
 

Sjukstuga

2013-03-24 / 12:21:00

Vi har nämligen sjukstuga här hemma, vilket förklarar tystnaden här på bloggen. Men ikväll 23.59 avslutas tävlingen där du kan vinna ett presentkort inom lantlig heminredning så är du inte med och tävlar tycker jag allt att du ska tänka om. ♥

 

 

Idag byter jag för övrigt mer än gärna mage med någon. Nån frivillig?!


Rubriklöst inlägg

2013-03-23 / 13:14:00
 
Ni är väl med i tävlingen där jag mer än gärna hade tagit vinsten själv. Hihi ;-)
 
 
 
 
Det där kakfatet hade nämligen mer än gärna fått flytta in i vårat kök..