Vinn en solhatt

2013-05-31 / 16:02:00
Den här tävlingen passar perfekt att starta idag då vi iaf här i Norrbotten har stekande hett och här i dagarna måste vi inhandla solhattar till både Charlie & Saga, för i samarbete med Tuffis.se kan ni vinna just en solhatt i valfritt tyg dessutom. Tuffis.se är nämligen en webbutik som drivs av Sofie som syr alla kläder själv men hon syr även kylväskor, sångpåsar etc. ♥
 
 
* Gilla Tuffis på Facebook
 
* Lämna en kommentar i kommentarsfältet om att du är med och tävlar
- Länka gärna till tyget du önskar få på solhatten
 
 
HÄR hittar du alla tyger
 
(Storlekar att välja mellan 42  -  44  -  46  -  48  -  50  -  52)
 
 
Valfritt!
 
Tipsa om tävlingen på din blogg el. Facebook sida
 
 
Tävlingen avslutas 15 Juni
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarvärmen fortsätter..

2013-05-31 / 11:27:00

När Saga vakna på morgon och såg att det var sol ute så ville hon "aaabsolut" gå ner på stan och köpa några shorts (då vi upptäckte igår att hon vuxit ur alla) så nu har vi rätt nyligen kommit hem från en runda på stan. Med oss hem fick dessa enkla men sköna shorts följa med, och färgerna har hon valt själv förstås. ♥ Annars idag får vi se vad vi hittar på, men njuta av solen ska vi då göra och sen ikväll vankas det fredagsmys i vanlig ordning.

 


T som i Tack

2013-05-30 / 17:11:00

Vi har haft en jätte mysig dag tillsammans med Nena, Lea och morbror Emil. Kusinerna busa och käkade glass efter en dagoberts lunch och systrarna fick prata av sig medan morbror E. vilade upp sig inför nattens nattjobb. Charlie fick en ursöt jumpsuit som Nena sytt och inte helt otippat att jag älskar tyget va?! ;) Annars idag har vi även hunnit med ett besök på BVC och Charlie växer och går upp i vikt som han ska. ♥ Nu ska vi fortsätta njuta av denna sommarvärme, för det är verkligen helt galet varmt ute. Puh!

 

 

Tycker inte ni också att det snart är dags för en tävling?


God morgon Torsdag!

2013-05-30 / 06:41:11
Det är dessutom inte vilken Torsdag som helst, utan idag har min älskade syster och hennes käraste BF. ♥ Så även om jag inte blir moster idag så blir jag det väldigt snart och Charlie får en kusin som i princip är jämngammal. Annars idag kommer vi äta en massa vattenmelon, njuta av solen, hänga på balkongen och vi får även besök av Nena, Lea och morbror Emil. Charlie kanske kan övertala bebisen i magen och komma ut. Hihi! Juste, vi ska även till BVC och väga "lillkillen" så dagen är fylld med roligheter. Vad händer hos er idag?
 

"Heja, heja"

2013-05-29 / 13:56:00

Jag och Charlie är nu hemma igen efter att ha varit på förskolan och hejat fram Saga & Ebba (och alla andra barn förstås) i mål då dom som sagt sprang vårspringet och hej bara vad dom sprang. ♥ Nu tänkte jag kasta i mig nå lunch och sen kommer Ida på en kaffe kopp, vilket jag ser framemot då det var allt för länge sen vi sågs.

 


Pyjamasparty

2013-05-29 / 06:14:00

Gårdagen bjöd på en massa roligheter så det blev en bloggfri dag som ni märkte. Vi fick bl.a. besök av Vigan & Ebba som skämde bort Charlie med en drös fina pyjamasar och det passade perfekt då han har brist på just pyjamasar. ♥ Sen tillbringade vi eftermiddagen/kvällen i sävast då det var rena sommarvärmen ute, vi grilla hamburgare, fika och njöt av solen. Idag verkar det också bli kanon väder och på nån timme ska jag och Charlie promenera iväg till syrrans förskola och titta när dom springer "vårspringet". Vad ska ni göra denna Onsdag då?

 


Morbror mys

2013-05-27 / 17:33:00

Vi har nämligen haft besök av morbror Emil idag och även om Charlie i princip sov sig igenom hans besök så hann dom mysa och känna lugnet ihop en stund. ♥ Annars var det precis som jag misstänkte en trött men en väldigt nöjd tjej vi hämtade hem från förskolan tidigare idag och hade jag inte "mutat" henne med glass på balkongen så hade jag förmodligen fortfarande försökt få med henne hem därifrån. Men det är klart, vem vill följa med mamma hem när man leker som bäst med sin bästis.

 


Myspropp

2013-05-27 / 11:06:00

Då var det Måndag igen och nån som var glad över det då väckarklockan ringde var Saga. Idag är hon nämligen på förskolan igen efter att ha varit ledig i flera veckor, och hon såg så framemot att få leka med alla sina kompisar igen. ♥ Det är nog en glad men en trött tjej vi hämtar hem sen. Annars idag hade jag en massa saker jag hade behövt göra men vi har fortfarande på oss pyjamasarna och Charlie tycker det är betydligt mysigare att ligga här på mitt bröst och sova så det får nog vänta helt enkelt..

 


Mors dag

2013-05-26 / 07:08:00

Så jag börjar med att skriva, grattis alla mammor, ni är fantastiska! Här är vi rätt så nyvakna, eller än så länge är det bara jag och Charlie vakna så vi ligger fortfarande i sängen och myser. ♥ Annars idag tänkte jag faktiskt försöka städa, för det är verkligen något som kommit i andra hand och sen i eftermiddag vankas det grillkväll i sävast. Vad händer hos er idag då?

 

 

Och GRATTIS till Jenny som vann tävlingen i samarbete m. ExclusiveKids.se


Dregglisar

2013-05-24 / 17:13:00

Trots att det har varit sommarväder ute har jag och Charlie spenderat hela dagen inomhus i princip då jag haft så ont i huvudet, och lite feber. Nu tänkte jag dock placera han i vagnen och ta en promenad med Hector och annars ikväll blir det nog bara fredagsmys här hemma. Dock utan prinsessan då hon som sagt är på "mini semester" och då hon ringde igår kväll meddela hon mig att hon saknar oss men vi fick inte följa med. Knasunge!

 

 

Dessa dregglisar kom för övrigt med posten idag och kommer från tuffis.se och dom kunde inte ha kommit mer lägligt. Vissa dagar är nämligen Charlie en riktig "kräkunge" (♥) precis som Saga var då hon var liten.


AJ i dubbel bemärkelse!

2013-05-23 / 23:13:00

Men så värt det, och det är fascinerande vad kroppen kan göra och vad man orkar. Jag pratar såklart om förlossningen för inatt blir nämligen Charlie (redan) 1 vecka. ♥ Den här tiden för en vecka sen låg jag alltså där med värkar och vi var så förväntansfulla på att få träffa våran prins, för vi misstänkte ju faktiskt hela tiden att det var en kille. Men nu ska jag mysa ner mig i sängen och invänta John Blund. Godnatt!

 


Tröttmössa

2013-05-23 / 13:11:00

Saga har åkt iväg på ett efterlängtat "mini äventyr" och sambon jobbar så det är bara jag och Charlie hemma, och han sover dessutom så nu fick jag plötsligt lite egentid. Frågan är vad jag då ska hitta på? - Jag tror faktiskt jag ska plocka undan och dona på här hemma litegrann då BVC-sköterskan kommer på hembesök lite senare idag och hinner jag kanske jag också tar mig en powernap, bara för att det såg så otroligt skönt ut. ♥

 

 

Grattis Heidi, du vann tävlingen i samarbete med handgjordasaker.se som även delar ut ett andra & tredje pris i form av ett erbjudande där 2 stycken får möjlighet att köpa en vara till halva priset. Det blev Britta Högström (utan blogg) och Lisa.


"Tok morfar"

2013-05-22 / 20:24:00

Nu ikväll har nämligen Charlie träffat "tok morfar" (som Saga säger), Mona & gammelfarmor för första gången och både han och Saga blev bortskämda med presenter. Tusen tack. ♥ Annars idag har vi bara donat på här hemma, tagit en glass på stan och Saga har läst en massa sagor för lillebror. Hon blev dock väldigt irriterad då han inte ville lyssna klart. Haha! Nu vankas det soffhäng och jag hoppas Charlie tycker desamma, men med tanke på vilken kelgris han har varit hela dagen borde han inte ha några invändningar på den idéen. Trevlig kväll!

 


Morsning!

2013-05-22 / 10:06:00

Idag skiner solen och himlen är blå så det blir förmodligen en glass på stan om Saga får välja, och det får hon. ♥ Annars går det bra här hemma, även om det såklart är en omställning, och igår var vi även på "slutbesiktningen" med Charlie och han fick en OK stämpel i rumpan. Han är en matglad kille med ett enormt sugbehov så vi har nu instruerat nappen för han som ni ser, men nu ska vi hoppa ur pyjamasarna och göra oss klara för dagen. Vi hörs sen!

 

 

Idag el. imorgon presenterar jag vinnarna i dom senaste tävlingarna.


Hey!

2013-05-19 / 20:47:00

Jag, Charlie och pappan har nu myst ner oss i soffan under filten då det vankas filmkväll. Saga ville nämligen sova över hos "momme" ikväll så det var bara att packa väskan och skjutsa dit henne, så hon är där och myser, och precis, lillebror har nu fått ett namn och Charlie fick det bli då han ser ut som en Charlie. ♥ Med det säger vi godnatt, eller trevlig kväll!