Halloween fika!

2013-10-31 / 22:33:00
Idag har som sagt Saga (och Charlie) haft halloween fika här hemma med några av sina kusiner, super trevligt (för både stora & små). Det busades, fikades, bråkades, och skrattades, precis som det ska vara med andra ord. ❤️ Nu ikväll har jag varit och tränat innebandy och snacka om att konditionen är puts väck, men fy17 så roligt det var. Jag kommer sova gott inatt och på tal om det så ska jag krypa ner i sängen nu och jag kommer förmodligen somna innan jag ens hunnit lägga ner huvudet på kudden. Imorgon vankas det fredagslunch hos en kompis med ett gäng mammor och barn, det ser vi framemot. Godnatt! 
 
 
 
Tack Fridaskalas.se för "halloween partykitet".



Dagen med stort D

2013-10-31 / 08:22:58
Idag ska Saga ha ett litet "halloween fika" här hemma med några av sina kusiner, och varje morgon den här veckan har hon frågat om det är dagen med stort D, idag kunde jag äntligen svara JA. ❤️ Förra veckan fick jag dessutom hem ett paket med lite smått & gott i från fridaskalas.se så dom kommer stå för dukningen och dekorationen. Nu ska jag slita mig från datorn då det vankas ballonguppblåsning, chokladbollar & muffinsbak innan alla kommer. Ha en fin dag! 
 
 
Psst! Du är väl med i tävlingen där du kan vinna en riktigt snygg jumpsuit?
 



Julklappstips!

2013-10-29 / 19:56:53
Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt och det har verkligen varit super skönt. Man behöver såna dagar emellanåt, då man bara tar dagen som den kommer. Mitt på dagen fick vi besök av en bekant och hennes barn och det var pricken över i:et, super mysigt. Nu blir det te och hårdbrödmacka framför tv,n med sambon. ❤️ Jag hoppas även ni har haft en fin dag! 
 
 
 
 
Sist men inte minst... Hade inte den här filten passat rätt så bra ihop med Charlies byxor? ;)
 
 
Den kommer från Frankpoppy.se och kostar 249 kr.
 



Vinn snygg jumpsuits!

2013-10-28 / 20:39:00
Nu tycker jag att det är dags för en ny tävling, tycker inte ni också det? Det är Marthoni.se som är sponsorn i denna tävling, en webbutik som säljer trendiga damkläder till rimliga priser och det finns någonting för alla, oavsett stil då sortimentet är stort. Sånt tycker jag om (och eftersom jag är väldigt bekväm av mig tycker jag även om att shoppa direkt från soffan). Det du kan vinna är en snygg jumpsuit från danska märket MAPP och jag personligen hade inte tackat nej till att ha på mig den på tjejmiddagen som jag och ett gäng härliga mammor ska ha här i vinter, för är det bara jag som tycker att den passar lika bra att ha hemma på fredagsmyset som vid lite festligare tillställningar?! ♥
 
 
TÄVLINGSREGLER!
 
Gå in på Marthoni.se och leta upp ditt favoritplagg
 
Lämna en kommentar i kommentarsfältet om att du är med och tävlar
- OBS! Länka även till favoritplagget i kommentaren
 
 
Valfritt!!
 
Gilla Marthoni.se på Facebook
 
Tipsa om tävlingen på din blogg, facebook el. instagram
(Låna isåfall bilden och kopiera texten)
 
 
Tävlingen avslutas 7 November
 
 
 
"Jag tävlar om en snygg jumpsuit från Marthoni.se inne hos Elina"
 
 
 

Tack moster!

2013-10-27 / 12:38:00
På morgon kom min syster m. barn hit,vilket alltid är lika mysigt och precis som alltid så går tiden fort då man har roligt. Charlie hade dessutom turen att få en ursöt, nysydd och nytvättad body, vilket passade perfekt då han fortfarande hade pyjamas på sig då dom kom så han fick hoppa ur den och hoppa in i bodyn. Dock blir man trött av att fundera på "what does the fox say" så nu ligger han och vilar medan jag och Saga ska gå in i köket och baka en äppelpaj. Ikväll vankas det nämligen middag och Bingolotto hos barnens mormor och då kan vi gott stå för efterrätten. Vad gör ni idag och har ni haft en trevlig helg? ♥
 
 
 
Följ gärna nena_hansen på instagram för att se hennes alster, eller på hennes blogg där ni även hittar beställningsinformation etc. Personligen skulle jag kunna beställa hur mycket som helst då det dels finns så många gulliga tyger men också för att det är kul att klä barnen i de som tex. inte finns att köpa på Lindex el. Kapp Ahl.
 
 

And the winner is...

2013-10-25 / 21:52:00
Bättre sent än aldrig har jag dragit en vinnare i tävlingen jag hade i samarbete m. ExclusiveKids.se (tack för en toppen tävling) där vinsten var ett valfritt plagg från Eggkids. Vem blev då den lyckliga vinnaren?
 
 
Det blev Kim Falkenström (utan blogg) så ett stort grattis till henne. ♥
 
 
 
 
 

Brr!

2013-10-24 / 10:16:00
Efter att vi lämnat Saga på förskolan idag så tog jag & Charlie en liten promenad men fy17 så ruggigt det var. Nu är det verkligen dags att byta ut höstjackan mot vinterjackan. Dock är min vinterjacka rätt så sliten så man kanske skulle ta och önska sig en ny i julklapp?! Idag får vi hur som helst besök av Ida, en gammal jobbarkompis som även blev en god vän och det ser jag framemot då det var allt för länge sen. Min dag kommer alltså bestå av att pimpla kaffe, prata strunt och busa med Charlie förstås. Jag hoppas även ni får en fin dag!
 
 
 
Bilden är från gårdagens "mamma och barnträff".


 

Håller tummarna!

2013-10-24 / 10:02:46
Jag tänkte nämligen prova på turen i tävlingen där jag hoppas vinna en månads förbrukning av blöjor från blöjbudet.se för hur skönt hade inte det varit? Dessutom får man en chans att se om det är någonting som passar just oss och om det är aktuellt med en fortsättning. Tävlingen hittar ni inne hos Zarah. ♥
 
 

Feberfri!

2013-10-22 / 09:36:00
Nu verkar sjukstugan vara över för den här gången, men vi tar förstås en feberfri dag här hemma innan det vankas förskola för Saga igen. Jag skulle gissa på att dagen kommer se ut som gårdagen ungefär, vilket innebär att Pippi Långstrump kommer gå varm här hemma. På morgon ville hon måla naglarna OCH se Pippi. ♥ Mamman tänkte roa sig med att rensa garderober idag. Vad hittar ni på idag då?
 
 
Imorgon kväll avslutas tävlingen i samarbete m. ExclusiveKids.se. Du är väl med?



Sjukstuga

2013-10-20 / 08:56:32
Här hemma är vi inte allt för krya så för våran del blir det en lugn och mysig hemmadag. På tal om det så måste jag springa ner på Coop och köpa glass för är inte det ett måste att ha hemma då det är sjukstuga?! Jag har även en massa loppisfynd att bl.a. måla så förutom att gosas med mina hjärtan tänkte jag göra det. Brevlådan (på bilden här nedanför) är förvisso inget loppisfynd men vit ska den bli. Jag har letat hur länge som helst efter en vanlig brevlåda i trä men det har varit helt omöjligt att hitta en, så då jag hittade den här på en webbutik slog jag till. Med det kan jag meddela att "köpstoppet" går sisådär men det är väl tanken som räknas, haha! Nu en kopp kaffe, hoppas ni får en härlig söndag mina vänner. ❤️
 
 
 
Hey!! Ni är väl med i tävlingen där ni kan vinna valfritt plagg från märket Eggkids?



NenaH

2013-10-19 / 10:19:00
Nu var det sådär länge sen igen men veckan har varit fylld med aktiviteter från morgon till kväll så jag har knappt hunnit någonting, men ändå så mycket. Idag däremot kommer vi ta dagen som den kommer och det ska bli skönt. Pricken över i:et är att även sambon är ledig idag. ♥ Ni som följer mig på instagram vet redan att min kära syster har öppnat ett företag där hon kommer sy och sälja barnkläder & barnartiklar, (och även vuxen kläder vid beställning), vilket jag tycker är skit kul förstås och på tiden. Hon har sytt så länge jag kan minnas och hon sydde bla. sin balklänning (!!) så sy kan hon. Det är för övrigt hon som har sytt bodyn Charlie har på sig och tunikan som Saga har på sig idag, för klart man ska syskonmatcha.
 
 
 
Sagas nya hund Elisabeth skulle också vara med på kortet, "förstår du väääl mamma".
 
 
 
 
 
 
Följ henne gärna på instagram; nena_hansen för att komma i kontakt med henne och för att se hennes alster, och alla kommande alster. Vem vet om det dyker upp någon tävling någon gång också..
 
 
 
 
 
 
 

Grabbhäng!

2013-10-15 / 22:19:00
Jag har precis bäddat ner mig under filten i soffan, men känner att det är lika bra att hoppa i säng. Det tar på krafterna att vara "tvillingmamma" med andra ord men det har faktiskt gått riktigt bra idag och det har varit så mysigt att få rå om mosters plutt. Jag hoppas jag får vara barnvakt till dig fler gånger. ♥ Men en stor klapp på axeln till alla tvillingföräldrar där ute, hur sjutton gör ni då bla. båda vill ha mat samtidigt eller då barnen vill komma upp i famnen samtidigt?! Nej, nu är det sängen som gäller så jag orkar med morgondagens lek och kaffedejt med ett gäng mammor & barn. Natti natti!
 
 



Nytt i hyllan!

2013-10-14 / 21:20:00
Sambon är ute på vift och barnen ligger och sover så för stunden är det väldigt tyst och lugnt här hemma. Jag njuter av tystheten men funderar på att hoppa i säng då jag ska prova på livet som "tvillingmamma" imorgon. Inte riktigt, men imorgon kommer Thor hit och ska hänga med mig och Charlie och det skiljer ju bara 3 veckor mellan dom. ♥ Annars ikväll har jag knåpat ihop ett nytt kakfat och jag håller fast vid att det är beroendeframkallande för fy17 så roligt det är och nöjd blev jag också då jag älskar svart/vitt. 
 
 
 
Vill du också göre ett eget kakfat? Kakfateriet.se har delarna du behöver.



It's Monday!

2013-10-14 / 09:13:00
Idag vankas det nog ett besök till stor & liten för lite bus och sång, men först ska vi städa och dona på här hemma. Saga kom ju hem igår från sin lilla "minisemester" och med sig hade hon en påse från IKEA med lite smått & gott, bl.a. en massa ljus till sin ljustokiga mamma. ♥ På tal om ljus, igår till Bingolotto (japp, jag lyckades övertala sambon att spela med mig) använde jag min nya "bordsljuskrona" och fy17 så jag älskar den! Den kommer användas flitigt i höst och i vinter kan jag lova (och till sommaren får den nog stå på balkongen med en snygg växt i). Jag älskar den "ruffiga" ytan och att den är så pass stor som den är. Det finns även en i en mindre storlek och gissa om jag är sugen på att beställa den för hur snyggt hade inte det varit. Dessvärre tänkte jag försöka mig på det här med "köpstopp" men vi får väl se hur det går, haha! Brukar du använda dig av "köpstopp" och hur brukar det gå isåfall?
 
 
Den kommer från Nillashandelsbod.se som är en av mina favoritbutiker på nätet när det kommer till heminredning, och även till min stora glädje en fin samarbetspartner här på bloggen.



Berörd ♥

2013-10-13 / 14:43:00
Förra veckan vann jag en mössa inne hos Beatrice och i Fredags låg den i brevlådan och den var fin men det bästa var ändå att jag fick upp ögonen för Alicemössan för det är just vad den heter. Varför? Sara som är mamma till Alice 2 år har skapat detta välgörenhetsprojekt då Alice drabbats av en hjärntumör. Målet är nämligen att samla in pengar till barncancerfonden genom försäljning av dessa mössor. Som ni ser är det en rosett på mössan och det är de på alla mössor, den symboliska rosetten. Många barn med cancer tappar förmodligen håret någon gång under de tuffa behandningarna men med en Alicemössa kan alla känna sig fina med en rosett på sitt huvud, kan man inte ha rosett i håret, får man ha det på mössan. ♥ För varje såld mössa skänker hon 50 kronor till Barncancerfonden så jag vet då var jag ska beställa en mössa ifrån nästa gång och det tycker jag att du också ska göra. Ingen kan göra allt men alla kan göra någonting, varje krona gör skillnad! 
 
 
TACK Beatrice för en betydelsefull tävling och tack Alicemössan för den snabba leveransen.