Buzzador - Malaco Viva Lakrits

2014-04-29 / 16:22:00
Som ni kanske vet sen tidigare så är jag en Buzzador vilket innebär att jag då och då får testa olika produkter för att sen göra en liten recension. Jätte kul och jag rekommenderar starkt att även du blir en Buzzador om du inte redan är det för du kommer definitivt inte att ångra dig. Den här gången var det till min stora lycka Malaco VIVA LAKRITS som skulle provsmakas då dom kommit med tre nya smaker så under hela kampanjperioden har jag haft trevliga & mysiga lakritsprovningar tillsammans med vänner, familjen och några av grannarna har faktiskt också fått vara med på en provning. ♥ Det är tre sorter som vi har fått smaka; Chili, havssalt och sötlakrits och dom riktar sig både till till vanliga vardagsnjutare och hängivna lakritsälskare. Har du inte smakat dessa så tycker jag verkligen du ska springa till närmsta varubutik och köpadig en, två eller tre påsar men om du bara vill köpa en påse så scrolla ner för att kolla vilken jag som är en vanlig vardagsnjutare skulle rekommendera dig att köpa... 
 
 
HAVSSALT är smaken som jag starkt skulle rekommendera dig att köpa, den är helt galet god! Redan innan jag hade smakat dom olika smakerna så fick jag en känsla som sa att det skulle bli en favorit och så rätt jag hade. Men det är faktiskt inte bara jag som ger den högsta betyg, utan samtliga människor som jag har haft på lakritsprovning har också gett den högsta betyg och vi alla kan väl ändå inte ha fel.
 
 
 
HÄR kan du anmäla dig för att bli en Buzzador
En vinnare är dragen!

2014-04-24 / 15:28:00
Jag har börjat skriva på det här inlägget i flera dagar men har inte lyckats färdigställa det först nu, för nu går jag inte från datorn först det är skrivet och pulicerat. Vi börjar hur som helst äntligen komma in i dom vanliga rutinerna igen efter påskledigheten som vi har spenderat här hemikring med nära & kära. Innan påsk avslutades ju tävlingen jag hade tillsammans med fina Catrin som driver webbutiken sweetandnice.se men då tiden inte har funnits så har jag inte hunnit dra en vinnare först nu. Scrolla ner för att se vem som vann en ursnygg plåtburk, och jag är nu faktiskt själv ägare till en likadan plåtburk och den är verkligen ljuvligt fin. Dessutom låg det även lite annat smått och gott i "suprisepaketet" som jag fick hem för några dagar sen så nu har jag en tjej här hemma som vill baka muffins. Vilket passar mamman perfekt som mer än gärna fyller den nya plåtburken med både muffins och kakor. ♥
 
 
 
 
 
 
Grattis ANNA - Vitt eller svart till denna ursnygga plåtburk!
 
Maila mig din adress - elina_volanen@hotmail.com
 
 
 
 

Påminnelse!

2014-04-15 / 08:12:52
 
Ikväll 23.59 avslutas tävlingen där du kan vinna en ursnygg plåtburk. ♥
 
 
Du är väl med (?) om inte så hittar du tävlingen HÄR.
 
 
 
 
 

Soffhäng

2014-04-13 / 10:08:00
Då var det plötsligt Söndag igen och för våran del vankas det bl.a. barnkalas då en av Sagas kompisar har fyllt år. Presenterna är köpta & inslagna, och klänningen är inhandlad sen någon vecka tillbaka för klänning ville hon "aabsolut ha" på Ebbas kalas och välja en själv skulle hon också göra. ❤️ Vi ligger dock i soffan för stunden och pyjamasarna har vi faktiskt fortfarande på oss och här kommer vi hänga ett tag till innan vi laddar upp och byter om till "kalas outfiten". Vad gör ni idag då? 
 
 
 
Ni är väl med och tävlar om en ursnygg plåtburk till alla mysiga fikastunder, för att sen råka glömma den framme så alla kan se den ;-)Var lite schysst va!

2014-04-11 / 08:09:45
Jag var kanske inte ensam om att se trolljägarna i Tisdags (?) och jag blir verkligen SÅ arg, och hur skrämmande är det inte. Man behöver inte tycka lika och man behöver inte gilla varandra, men man kan väl ändå respektera varandra! Jag vet även en bestämd tjej här hemma som håller med mig i det jag skriver, och förstår hon som är 4 år att man ska vara snäll med varann så borde väl ändå vuxna människor förstå att man ska samverka istället för att motverka!
 
 
 
Loppi har dragit igång kampanjen "Schyssta bananer - För en snällare bloggvärld" och jag hakar givetvis med på den kampanjen och hoppas DU gör detsamma.
 
 
Kampanjen visar att du:

 

- Tar avstånd från nedlåtande, diskriminerande och elaka bloggkommentarer

 

- Främjar ett bloggklimat där alla stöttar, peppar och värnar om varandra

 
 
 
 
 

Nya vårmössor (och en vinnare).

2014-04-10 / 08:07:30
Idag klev vi upp till sol och blå himmel, så jag hoppas det är lika skönt ute som det ser ut att vara då vi snart ska ta oss en efterlägtad promenad. Barnen kommer få premiär använda sina nya vårmössor som har kommit och dom var precis lika fina som jag hade föreställt mig, om inte ännu finare. ♥ Dom är (såklart!) beställda från Nenah.se och igår hjälpte Saga mig att dra en vinnare i tävlingen där någon av kunde vinna en vårmössa i valfritt tyg. Vem det blev? Scrolla ner och kolla!
 
 
 
Grattis LISA
 
Maila mig, (elina_volanen@hotmail.com).
 

 

Påskris

2014-04-09 / 10:02:55
Precis när jag hade fått tillbaka mitt "blogflow" så kommer tänder, förkylningar och magsjuka och hälsar på oss, suck! Nu är vi dock nästan helt återställda, och har till och med hunnit påskpyssla lite här hemma. Saga valde lite mer färger på sina fjädrar medan jag var lite "tråkigare" och valde bara vita som ni ser, men jag blev toknöjd och de passade riktigt bra att ha påskriset i vasen som jag fick av sambon i julklapp. Har ni påskpysslat någonting då?
 
 
 
Ikväll presenterar jag vinnaren som vunnit en mössa i valfritt tyg från Nenah.se
 
 
 Vänner ♥

2014-04-02 / 12:06:08
"Är det en vanlig dag, nej det är faktiskt ingen vanlig dag för det är min kompis födelsedag, HURRA", så låter det hemma hos oss för tillfället. Sagas kompis fyller nämligen år idag som ni säkerligen har förstått så i helgen vankas det barnkalas och jag vet inte hur många gånger jag redan har svarat på hur många dagar de är kvar till kalaset. Det här med kompisar är faktiskt någonting som Saga älskar att prata om, och jag är inte sen med att haka på då det är ett ämne som berör mig väldigt mycket. Vi tjejer kan verkligen vara elaka mot varandra och istället för att hålla ihop så går vi emot varandra, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt och säger till Saga att man inte ska behöva förändra sig själv för att passa in, och att alla alltid måste få vara med och leka. Hon kom nämligen hem från förskolan här för någon vecka sen och sa att hon fick bara komma till hens kalas om hon hade strumpbyxor & klänning på sig, det hade hen sagt. Självklart förstår jag att hen förmodligen inte menade något illa men för mig är det viktigt att då sätta sig ner och återigen förklara att man inte ska behöva förändra sig själv. Alla är vi olika och tycker om olika saker, och det är helt okej, men att man alltid ska behandla varandra väl. Jag personligen tycker de är jätte viktigt att stärka barnets självkänsla för jag tror att det b.la gör att man blir en bra kompis och enda sättet att få en vän är att vara en. Antalet vänner spelar absolut ingen roll, och för mig har det aldrig viktigt att ha många kompisar utan jag har istället velat ha få men bra vänner, vilket jag har idag. Puss på er!
 
 
 
 
Grattis Ebba på födelsedagen!