Happy Friday (och en bonusvinnare).

2014-01-31 / 09:51:41
Idag känner jag mig så mycket piggare så idag ska hemmet få sig en städomgång, vilket är på tiden. På Söndag ska vi fira Saga i förskott så då kommer släkten hit på tårta och bus så utan att tjata gick dessutom Saga med på att städa sitt rum idag. Halleluja! Hon fyller inte år först på Onsdag men eftersom dom flesta jobbar då så tar vi kalaset i helgen istället, och det är ju helt galet att vi snart har en 4-åring här hemma. Sist men inte minst så fick jag precis ett ryck och drog en vinnare av en dregglis till en av er som redan är med i tävlingen om en jumpsuit , och ja, självklart fick jag OK av nenah.se att göra det. Nu ska jag ta tag i städningen medan Charlie och Saga roar sig själva men happy friday mina vänner!
 
 
 
Du hittar tävlingen om jumpsuiten HÄR och vem vet om fler bonusvinnare dras ♥
 
 
 
 



Några timmar kvar...

2014-01-29 / 14:06:16
 
 
 
 
Tävlingen hittar du HÄR och den avslutas 23.59 så ännu hinner du tävla!

För stunden...

2014-01-29 / 08:19:00
 


 
MEN jag är på bättringsvägen iaf!

Vroom vroom!

2014-01-23 / 14:17:00
Tack snälla ni för alla komplimanger angående "spegelhyllan" i det förra inlägget, och trots att jag älskar väggtexter så hoppar jag nog över det den här gången och låtar den vara som den är. ♥ Idag har vi haft ett gäng mammor, barn och icke mammor på besök och det har pimplats kaffe, busats och pratats. Nu har dock alla gått hem och för vår del kommer dagen fortsätta i lugnets tecken här hemma och det är b.la dags för Saga och biltjuven Charlie att få mellanmål. Hoppas även ni har en fin torsdag, vad ni nu än gör idag?
 
 
 
Jumpsuiten Charlie har på sig har jag beställt av Nena H 
 

Ett loppisfynd!

2014-01-22 / 11:28:55
Idag ringde väckarklockan tidigt då Hector hade tid på djursjukhuset för tandrensning och blodprov, så det känns som att klockan är så mycket mer än vad den är. Medan vi väntar på att dom ska ringa och säga att han är klar donar vi på här hemma. Vi har b.la (äntligen) hängt upp "spegelhyllan" jag hittade på en loppis i sommar. Från början var den träfärgad men så ville inte jag ha den, utan jag målade den vit, vilket kanske inte var allt för otippat. Jag blev toknöjd och får jag säga det själv så passade den riktigt bra på ena kortväggen i vardagsrummet. Ljuslyktorna ska dock bytas ut men dom får vara där till jag hittar några andra.
 
 
 
EFTER
 
 
 
 
 
Tycker ni jag ska låta den vara som den är eller ska jag sätta en väggtext på ett av glasen?
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinn tuff jumpsuit!

2014-01-21 / 07:59:00
Vi har sjukstuga här hemma så jag hann aldrig starta tävlingen igår kväll då Saga ville vara mig nära hela tiden, vilket jag såklart inte klagar på. ♥ Nu sover hon dock så då passar jag på och det är hur som helst ingen mindre än Nena H som sponsrar denna tävling. Det du kan vinna är en tuff jumpsuit i gult retrotyg m. blåa kronor i valfri storlek, från stl. 56 upptill stl. 128 (till ett värde på 300-500 kr beroende på storlek). Jag personligen blev helt såld då jag såg den för hur "roligt söt" är den inte och om 15 dagar börjar dessutom OS och hur passande är den inte då?! Tävlingsreglerna är hur enkla som helst, vilket får tummen upp då jag själv oftast bara orkar vara med i tävlingar som inte har allt för krångliga tävlingsregler.
 
Obligatoriskt!
 
* Dela tävlingen på valfritt forum
Din blogg, Facebook eller Instagram
 
* Lämna en kommentar om att du är med och tävlar
- OBS! Uppge vilken storlek du önskar att vinna
 
Valfritt!
 
Gilla Nena H på Facebook
 
Följ nena_hansen på Instagram
 
 
Tävlingen avslutas 4 Februari
(Ev. vinstskatt betalas av vinnaren)
 
 
"Jag tävlar om en tuff jumpsuit (i valfri storlek) från Nena H inne hos Elina"
 
 
 

Brr!

2014-01-20 / 15:17:18
Vi har haft strul med vårt internet här hemma, vilket förklarar denna tystnad men idag kom det äntligen igång igen. Annars har vi haft och har ännu förvisso  -30 så vi har haft några riktiga hemmadagar då vi myst på här hemma med gott samvete, och spelat memory till vi har sett dubbelt. Vi har nämligen en tjej här hemma som älskar att spela memory, vilket jag också gjorde som liten. ♥ Innan jag avslutar detta inlägg så tänkte jag tipsa er om att jag kommer dra igång en tävling ikväll eller imorgon som ni inte vill missa, tro mig!
 
 
På tal om memory.. Hur fint var inte detta memory från Kids Concept.
 
 
 
 
Jag vet dock att hon även hade älskat detta memory med bilder från pippifilmerna
 
 
 
 
 
 
 

Biomys

2014-01-18 / 10:55:00
Idag vankas det bio då Saga ska få lite egentid, och filmen vi ska se är "Bamse och tjuvstaden". Saga har bestämt att hon ska äta godis till filmen "för det är ju minsann lördag idag". ❤️ Jag själv kommer äta popcorn eftersom jag är inne på dag 18 utan godis och jag är faktiskt riktigt imponerad av mig själv. 18 dagar är ju egentligen ingenting men då jag annars har ätit godis varje dag i princip är 18 dagar plötsligt en lång tid. Men nog om mig! Hur går det för er andra som hakade på utmaningen? 
 
 

 

 

Rabattkod(er).

2014-01-16 / 12:00:45
Här i Boden har vi det kallt idag, så morgonpromenaden ställdes in då termometern visade -23. Brr! Så istället har jag och Charlie en mysig hemmadag, och den enda gången jag kommer gå ut idag är då Saga ska hämtas från förskolan eller då Hector måste rastas och som tur är gillar inte Hector heller kylan så han brukar göra sina behov rätt så snabbt. Annars idag hoppas jag att brevbäraren kommer med kläderna jag har beställt från Nenah.se då jag på morgon upptäckte att Charlie har växt ur hälften av alla bodysar. Hur fort växer dom egentligen, dom små liven?! Juste! På tal om Nena H, nu har du chans att få 15 % eller 10 % på ett helt köp beroende på tygvalet. Mer informartion ser du på bilderna här nedanför och tycker du dom är oklara så fråga. Jag personligen funderar på att beställa en tingeling tunika till Saga i födelsedagspresent då jag vet att hon skulle bli jätte glad eller en body i bärgartyget till Charlie (och det är ju just av dom tygerna du får 15 % på ett helt köp). Sånt gillas!
 
 
 
 


ALLA tyger hittar du på hemsidan och hemsidan hittar du HÄR
 
 
 

Vinn ett plagg från SMÅFOLK!

2014-01-15 / 16:13:00
Nu tycker jag vi kör årets första tävling, eller vad säger ni? Det är min fina vän Carolina som driver webbutiken ExclusiveKids.se som sponsrar denna tävling. ♥ Vinsten är ett valfritt plagg från SMÅFOLK och det är ett märke som gillas av både stora och små här hemma pga. av alla härliga färger och motiv. HÄR hittar du produkterna du kan välja mellan. OBS! Du kan dock inte välja sängkläderna eller ryggsäckarna. Och ja, jag förstår att du får beslutångest av alla fina plagg men lycka till!
 
Obligatoriskt!
 
* Gilla ExclusiveKids.se på Facebook
 
- Psst!
Gillar du redan webbutiken på FB så måste du istället dela tävlingen där
 
* Lämna en kommentar i kommentarsfältet om att du är med och tävlar
- Berätta även varför du gillar SMÅFOLK
 
 
Valfritt!
 
Dela tävlingen på Facebook eller tipsa om den på din blogg
 
 
Tävlingen avslutas 29 Januari
 
 
 
 
 
 
"Jag tävlar inne hos Elina om ett plagg från SMÅFOLK i samarbete m. ExclusiveKids.se"
 
 
 

Mjuka paket ♥

2014-01-14 / 15:26:59
Om mindre än en månad har vi en 4-åring här hemma, vilket känns helt galet. Tänk att det liksom snart har gått fyra år sen våran kärlekssaga kom till världen. ♥ Så i februari kommer det såklart vankas kalas här på Kungsgatan, ett för familjen och ett för vännerna som hon har bestämt att hon ska ha, så här i dagarna har jag lovat att vi ska fixa inbjudningskorten. Om mamman fick bestämma så skulle hon enbart få mjuka paket för jisses så mycket fina barnkläder det finns. (Även om favoritmärket är Nena H som syr kläderna precis som vi vill ha dom). Men jackan från Molo exempelvis som ni ser på en av bilderna här nedanför är ju bara underbar och vet ni vad det bästa är? Hon behöver faktiskt en ny vårjacka då hon har vuxit ur sin gamla så den skulle komma väl till användning om nu någon får för sig att göra mamman & barnet lite sådär extra glad. ;) 
 
 
 
 
HÄR finns flera sidor med snygga Nova Star kläder
 
 
Jackan finns b.la HÄR
 

Liten & stor

2014-01-13 / 15:52:00
Idag har vi varit på liten & stor precis som rubriken avslöjar, vilket var på tiden då vi inte ha varit där på flera veckor. Trevligt var det både för mamman och barnen, men jag undrar om jag någonsin kommer lära mig alla låtar som sjungs där.. Haha! Nu blir det mys här hemma och ikväll vankas det ev. innebandy om vi blir tillräckligt många. Vad gör ni denna måndag, och har ni haft en bra helg förresten?
 
 
 
Byxorna är beställda från Nena H



Övning ger färdighet!

2014-01-09 / 10:57:56
Det här med att få tiden att räcka till allt är lättare sagt än gjort, och som ni har märkt är bloggen en av sakerna jag inte har prioriterat särskilt mycket. Nu är dock julledigheten över och vi börjar (äntligen) sakta men säkert få tillbaka våra rutiner igen som rubbats av både stora och små under ledigheten, vilket innebär att jag kommer kunna ha min bloggtid och prioritera bloggen då Charlie vilar och Saga är på förskolan, som nu. På tal om Charlie, nu är det nära att han kryper, han måste liksom bara komma på hur man gör och när han gör det blir det förmodligen inga lugna stunder här hemma. Precis som det ska vara med andra ord. ♥ Men hur mår ni då mina vänner? 
 
 
Och för er som undrar har jag faktiskt (!) lyckats att inte äta kakor, dricka läsk eller äta godis på snart en vecka och ja, jag är fasiken imponerad av mig själv. Haha! Jag tänkte försöka hålla mig till Sagas födelsedag/kalas trots att dom här dagarna har känts som flera veckor.  Men har ni något tips på nå icke onyttigt jag kan äta då jag blir sådär extra sugen på onyttigheter?!
 

Ehh... Fredag?

2014-01-03 / 15:57:10
Dagvildheten den fortsätter och jag har inte alls den där fredagskänslan jag brukar ha men det vankas förstås ändå fredagsmys. Får jag och Saga välja så blir det tacos nu till middag, någon bra film efter det och till den poppar vi popcorn och myser ner oss i soffan och jag misstänker att sambon inte har några invändningar på våra planer. Hur brukar erat fredagsmys se ut? Sist men inte minst tänkte jag bara göra er uppmärksamma på att NenaH nu har en hemsida där ni kan se vilka tyger som finns, plagg hon har sytt, priser och köpvilkor etc. Hemsidan uppdateras regelbundet. ♥
 
 
 
Hemsida: Nenah.se
 
Facebook: Nena H
 
Instagram: nena_hansen
 
 

2014

2014-01-01 / 11:55:36
Vi började det nya året med sovmorgon, vilket iof inte var så oväntat då både Saga & Charlie höll sig uppe till närmare ett inatt, och hur dom orkade det vet jag inte men mysigt hade vi. ♥ Vår nyårsafton bestod av god mat, bingolotto, spel av olika slag, goda tiltugg och lite olika drycker som vi skålade in det nya året med. Men nu när det är ett nytt år så är det även nya löften som gäller och jag börjar med att haka på Elins ide om att det inte blir kakor, godis eller läsk på 30 dagar, till att börja med. Vilka hakar mer på?
 
 
 
Hade ni en trevlig nyårsafton?