Vinn snygg tredelad plåtburk!

2014-03-31 / 13:45:00
Vi började den här morgonen med att bjuda barnens moster på frukost, så våran vecka kunde inte ha startat bättre. Annars idag tar vi en välbehövlig hemmadag, och precis som jag skrev igår så ska jag nu starta en toppentävling. Sponsorn i tävlingen är sweetandnice.se som är ett litet familjeägt företag som älskar att baka och pyssla i hemmets "lugna" vrå, vilket jag och många av er också gör. Det du kan vinna är en snygg tredelad plåtburk i retro stil och hade jag själv kunnat delta i tävlingen så hade jag gjort det, för den hade mer än gärna fått flytta hem till oss. Färgerna är ju så ljuvliga och gör sig så himla bra tillsammans. ♥ Tävlingsreglerna finner du här nedanför. Lycka till!
 
 
* Gilla Sweetandnice på Facebook
 
* Klicka dig in på hemsidan och leta reda på din favoritprodukt
 
* Lämna en kommentar om att du är med och tävlar
- OBS! Länka även till produkten du valt som favoritprodukt
 
 
Valfritt!
 
Dela tävlingen på Facebook el. tipsa om den på din blogg
 
 
Tävlingen avslutas 15 April
 
 
 
"Jag tävlar om denna snygga plåtburk från sweetandnice.se inne hos Elina"


 
 
 

Living and Room

2014-03-30 / 20:32:11
Helgen börjar lida mot sitt slut och förutom en massa mys har våran helg även bestått av bus, middag på tu man hand med sambon då vi firade fem år (!) i fredags, och vi har även hunnit ha ett heminredningsparty här hemma hos oss, vilket resulterade i lite nya saker till hemmet. ♥ Vi har haft en väldigt bra helg med andra ord och jag hoppas även ni har haft en trevlig helg. Nu är det soffläge resten av kvällen, och hey, kika in här imorgon för då kommer jag nämligen dra igång en ny tävling och vinsten är en riktig toppenvinst!
 
 
 
Dessa blockljusstakar är en av sakerna jag beställde från gårdagens party...Beslutångest

2014-03-28 / 13:37:26
Vi började den här morgonen med att rensa ut och städa ur kyl & frys då vi har fått en ny eftersom den vi hade sjöng på sin sista vers. Vilket verkligen inte var så konstigt då den var 20 år gammal, så behöver jag skriva att den vi har nu är betydligt modernare, för att inte tala om finare. Nackdelen var väl att väggtexten vi hade på den rök samtidigt som den, men nu har jag å andra sidan möjlighet att sätta dit ett nytt recept, frågan är bara vad för recept som nu ska få pryda kylen. Jag funderar på att ta någon av dessa här nedanför, och just nu lutar det åt den längst ner till vänster. ♥ Vilken hade ni valt?
 
 
 
Väggtexterna kommer från Balorina.seVinn en vårmössa

2014-03-21 / 09:48:00
Jag tänkte börja denna Fredag med att starta en tävling och passande nog är det en vårmössa i valfritt tyg som ligger i vinstpotten. Tävlingen sponsras av NenaH som syr helt fantastiska barnkläder (och även vuxenkläder på beställning) och samtliga tyger hittar du på hemsidan. Själv är helt tokig i mössor, speciellt barnmössor och anser att barnen i princip inte kan få för många, vilket Saga verkar ha tagit efter som älskar att välja och vraka bland dom hon har. Men happy Friday och lycka till allihop. ♥
 
 
* Gilla Nena H på Facebook
 
* Lämna en kommentar om att du är med och tävlar
- Om du VILL får du även uppge vilket tyg du vill ha mössan i
 
 
Valfritt!
 
Tipsa om tävlingen på din blogg eller dela på Facebook
 
Tävlingen avslutas 4 April
 
 
 Finally!

2014-03-19 / 13:05:01
Jag har alltid älskat våran lägenhet, men vardagsrummet är det rum jag aldrig varit riktigt nöjd med, först nu vill säga. Nu känns det verkligen sådär mysigt och hemtrevligt som ett vardagsrum ska kännas enligt mig. Vi har b.la (äntligen) fått vår nya soffa och bara det gjorde jätte mycket, men sen har vi även fått upp fotona på väggen på våra ögonstenar samt en textdel av psalmen "Du vet väl om att du är värdefull", vilket jag tycker är en väldigt fin psalm och den har vi faktiskt sjungit på både Saga och Charlies dop. Som ni ser så har jag dock bytt ut "du" mot "ni". ♥
 
 
 
 
Texten är beställd från Balorina.se i vanlig ordning, och har du en egen idé på en väggdekoration som du vill förverkliga så rekommenderar jag verkligen dig att maila kundtjänst så dom kan ta fram ett förslag. Jag har alltid blivit toknöjd varje gång, likaså denna gång.

 


Sämsta bloggerskan - Thats me!

2014-03-18 / 15:38:32
Nu var det verkligen länge sen jag blogga, faktiskt så länge sen att jag knappt kom ihåg lösenordet då jag skulle logga in och då är det illa. Men nu SKA det bli skärpning för jag saknar faktiskt att blogga samt att läsa bloggar för inte ens det har jag gjort men tiden har liksom inte funnits. Hur som helst så har det ju såklart hänt en massa saker då det var över en månad sen jag blogga sist, och b.la så har våran nya familjemedlem Rambo flyttat hem till oss, och Charlie har även tagit sina första steg. Jag vet inte vem som är stoltast, jag eller han?! ♥ Hur mår ni då?
 
 
Följer vi varandra på instagram?
Om inte annat så heter jag elinavolanen där.