Pjuh!

2012-08-31 / 21:17:00

Efter en fullspäckad och trevlig dag (och kväll) har jag nu lagt mig i soffan. Vi har bl.a. varit på Leos lekland, vilket var väldigt uppskattat som ni kanske förstår. ♥ Nu blir det att tända ljus och bara njuta av att helgen är här. Ha en fortsatt trevlig kväll.

 

 

Eftersom det visst har varit krångel med kommentarerna avslutas Goodiebag tävlingen imorgon Lördag 23.59 istället. Jag förlänger den alltså en dag, vilket jag hoppas ni tycker är ok.


Tävling - PiP Studio

2012-08-31 / 09:50:00
 
Det är ingen mindre än webbutiken Houseofhedda.com som jag samarbetar med den här gången. En underbar webbutik om ni frågar mig då dom har ett fantastiskt sortiment med dom där extra små detaljerna till en själv, ens barn och hemmet. ♥ Det ni nu har chans att vinna är dessa 2 charmiga muggar från PiP Studio. En vinst jag faktiskt själv skulle vilja vinna då jag tror det hade blivit betydligt roligare (och godare & mysigare också för den delen) att stiga upp på morgon och dricka kaffe ur dom här muggarna framför nyhetsmorgon innan resten av familjen har vaknat. Nu är det dock ni som kan vinna dom här muggarna så lycka till allihopa!
 
 
Tävlingsregler:
 
Svara på frågan här nedanför och lämna svaret i en kommentar i kommentarsfältet
 
- Vad skulle du dricka i dessa fantastiska muggar. Kaffe, te?
 
 
Valfritt!
 
Gilla House of Hedda på Facebook
 
 
 av
Tävlingen avslutas 14 September

Aj!

2012-08-30 / 15:45:00
 
Jag hoppas huvudvärken försvinner på väg till jobbet, och om inte får jag bita ihop. Imorgonbitti då jag går av vankas det som sagt långhelg och det tänkte jag fira tillsammans med er genom att starta en ny tävling. En tävling ni inte vill missa, speciellt inte om ni precis som jag gillar "happy products for happy people". Hihi!
 
 
Men ni missar väl inte den stora goodiebag tävling som avslutas imorgon natt. Tävla HÄR!

Mysis ♥

2012-08-30 / 11:31:00

 

 

- Och Saga säger "Hectoor titta iii kameran nu". Haha, vilket han också gör.


Bärhjälp

2012-08-30 / 09:19:00

En positiv sak med och jobba natt är att man kan storhandla då man går av på morgon, för jag kan inte klaga på att tex. kön är speciellt lång. Frågar ni Saga så är dagens bästa köp apelsinerna då hon stolt ville visa upp dom för alla som gick förbi. Nu då, nu blir det mys och fix här hemma till jag går på igen men sen imorgonbitti när jag går av tar jag långhelg.

 


Projekt

2012-08-29 / 15:16:22
 
Är det ingen av er som läser min blogg som vet av någon webbutik som säljer relativt billiga tallrikar, assietter, och djuptallrikar? Gärna med mönster och inte bara helvita som på bilden här nedanför. Jag ska nämligen borra i dom så jag vill inte lägga ner hur mycket pengar som helst på dom. Jag har kollat på loppisar etc. men inte hittat några som fallit mig i smaken. Nu vankas det jobb resten av kvällen/natten för min del, men när jag kikar in här nästa gång hoppas jag på en massa tips.
 
 

På tal om ljus

2012-08-29 / 11:24:00
 
Nu har jag äntligen lite ordning och reda bland mina värmeljus då jag igår fick hem den här snygga och smarta förvaringslåda för ljus som jag beställt. Jag har nämligen inte haft någon ordning alls, utan alla ljus har bara legat huller ombuller i olika lådor i köket, men inte längre som sagt.
 
 
Den finns hos Balorina.se och kostar 129 kr. Värd varenda krona om ni frågar mig.
 

God morgon!

2012-08-29 / 09:31:00

I eftermiddag vankas det jobb för min del så idag ska vi bara mysa på här hemma, Saga och jag. ♥ Vi började morgonen med och prova den nya ljuslyktan. Den blev för övrigt sådär och sambon hade rätt, det blev någon reaktion så den blev rosa (!) på några ställen men det är ingenting som syns om man inte kollar riktigt noga. I helhet får den betyg 5 av 10, den duger i höstmörkret helt enkelt!

 

 

Psst! Sista dagen att tävla om en personlig babyfilt, du är väl med och tävlar?


Mys i höstmörkret

2012-08-28 / 19:52:00

Inte för att jag egentligen behöver fler ljuslyktor men jag kunde bara inte låta bli och gissa vilken färg den ska bli?! Vi får dock se hur det blir då sambon prata om att det kunde bli någon "reaktion" av något slag.

 


I ett väntrum..

2012-08-28 / 13:00:00

Och det är väl i princip bara bananerna som ser äkta ut, eller? Jag hade nog köpt nya dekorationsfrukter hur som helst om jag vore dom. :-)

 

 

Annica: Jag var inte där i det "ärendet" som du förmodligen tror, haha!


FB

2012-08-27 / 20:46:29
 
Jag skrev just på Facebook att min kära sambo nämligen vägrar gå ut med Hector om han har det här halsbandet på sig. Haha, men jag älskar dig iaf. ♥ Men frågar er också, rätt eller fel? :) Själv tycker jag det är tufft.
 

Uh!

2012-08-27 / 19:23:00

En sån här regnig dag är det inte speciellt roligt att ha hund men Saga verkar iaf inte deppa över det. Däremot upptäckte jag att hon behöver ett nytt regnställ då det är storlek 80 (!) på det hon har på sig på bilden. (Dom måste dock vara stora i storlekarna då det ändå inte är så litet).

 

 

Nån som behöver köpa ett regnställ (som knappt är använt) i storlek 80, för en billig peng?! ;)


Innedag!

2012-08-27 / 15:31:55
 
Regnet bara öser ner så idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Ida (och vovven) var förbi en sväng på förmiddagen och höll oss sällskap och det var såklart lika trevligt som alltid. ♥ Resten av dagen blir förmodligen lika lugn då det inte direkt verkar som att regnet har tänkt upphöra. Dock kan det vara rätt mysigt med såna här dagar, men bara ibland..
 
 
Modellera är kul!
 
 
Men man blir dock trött av det..
 
 
 

Mys!

2012-08-26 / 21:21:05
 
 
 
 

Påminnelse!

2012-08-26 / 09:40:40
 
Nu ska jag åka och jobba men sen ikväll vankas det mys här hemma. ♥
 
 
 
Btw, ni är väl med i mina tävlingar jag har här på bloggen? För tillfället är det 3 olika tävlingar och 2 av dom avslutas här i dagarna så skynda att vara med och tävla. Det är enkelt, just för att jag själv nästan aldrig orkar tävla då det alltid är så många olika "lotter" man ska göra (och sen tycker jag faktiskt att alla ska kunna vara med och tävla, om det går vill säga).