Dop

2010-03-31 / 13:46:55
Sådär, nu är dopet bokat. Vilket känns otroligt skönt! Alla namn är dock inte spikade ännu, hehe. Det blev den 23 maj iaf. Jag försökte ta så sent som möjligt, så SaRa kanske har möjlighet att komma hem. Vilket vi hoppas och håller tummarna för. :) Saga ser ju framemot att få träffa sin underbara gudmor och jag längtar efter att få träffa min älskade vän som betyder väldigt mycket för mig. Sen när jag hade bokat, kom jag dessutom på att det faktiskt är på pappa och Monas års-dag. Dom gifta sig nämligen 23 maj förra året. ;) Nu är det bara att köpa frimärken, och lägga inbjudningskorten på lådan, sen är det klart! Vi har dock inte bestämt om vi ska ha ett litet eller stort dop, men det lutar åt ett litet inom familjen bara. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar. Vi hörs ikväll, kram kram på er alla söta människor!


bebisar

2010-03-31 / 10:56:20

Inatt har Saga sovit rätt dåligt, hon har vaknat jätte många gånger. Så vid halv sju klev vi upp och myste till vakna med the voice. Nu har hon precis somnat igen, så nu tänkte jag passa på att dona lite här hemma. Skulle verkligen behöva storstädas (sitter det ihop egentligen?!) men det får nog bli senare idag eller imorgon. Annars idag blir det att fixa lite här hemma, som tvätt osv. och sen ska vi ut och äta. På ming tror jag det blir, eller kanske panelen. Vi får se vart vi hamnar. Men vi hörs sen!

Nu väntar vi med spänning på Sagas tremänning, som är beräknad att komma när som helst. Vi väntar även på att V. och S. lilla krabat vill komma ut till oss. Så spännande, så spännande! :)


skatt

2010-03-30 / 23:04:26
Idag har det verkligen varit full rulle hela dagen, och det är förklaringen till den dåliga uppdateringen. Vi har varit hos Lena på bvc, vi har varit med G. och vi har varit i Sävast osv. På bvc gick det jätte bra. Hon hade gått upp i vikt och hon hade även blivit lite längre. Våran lilla skatt! Nu blir det att äta kvällsfika och kika tv ett tag, och sen blir det sängen. Vi är rätt trötta allihopa. Så godnatt på er, så hörs vi imorgon igen. Sovgott!

Sötnötter

2010-03-30 / 10:02:31
Godmorgon. :) Nog för att jag och Saga varit vakna sen 7.00 ungefär. Idag händer det ett och annat skoj, så tänkte hoppa in i duschen och sen äta frulle så man är redo för dagen. Sitter vid Mickes dator just nu, och då hitta jag en söt bild på två trötta filurer. Men vi hörs sen, och då har jag kanske nå roligare att komma med än vad jag hade nu. Hoppas ni får en bra dag! Kram kram


tv

2010-03-29 / 19:22:06

Idag har det verkligen varit lugna puckar, och det har varit så otroligt skönt att inte göra nå alls. :) Nu blir det middag och sen mys till Håkans bar som varje Måndag. I like! Imorgon ska vi till bvc med prinsessan, och det ska bli spännande. Men vi hörs sen, eller imorgon. Trevlig kväll på er!

 


Dollar

2010-03-29 / 11:24:19

Gårdagen var helt underbar. :) Vi myste och rådde om varann hela dagen i princip. Jag fick dessutom ett jätte fint smycke, och Saga var på strålande humör hela dagen! Kärlek!

Men hur som helst, igårkväll såg vi även den här filmen The Box. Och den var.. konstig, men jag kan ändå inte säga att den var dålig. Eller speciellt bra heller iof. Äsch, se den och bilda er en egen uppfattning. :) Idag blir det nog rätt lugna puckar. Saga är fortfarande hes, och jag är fortfarande snorig. Men vi är iaf på bättringsvägen så det är skönt. Dock har jag några ärenden som måste göras och papper som ska fixas. Betala räkningar hade jag också tänkt göra. :)

Nu till något helt annat! Här för någon dag sen var vi på dollarstore. Jag brukar varken hitta eller köpa speciellt mycket där, men då hitta vi tre tavlor till Saga som var rätt fina och som skulle passa jätte bra ovanför hennes säng. Vilket dom gjorde också enligt mig. :) Nej, nu tänkte jag få i mig nå lunch så man orkar resten av dagen. Men vi hörs sen igen! Ha en fin dag nu, kram!


1 år av kärlek

2010-03-28 / 14:40:51

Idag har jag och M. varit tillsammans i ett år. Mitt bästa år någonsin ska jag tillägga! Jag vet att det finns dom som rynkar näsan åt det, med tanke på att vi redan har en dotter på två månader. Men det är helt okej! Huvudsaken är att vi vet vart vi står, och det gör vi. Jag har aldrig varit mer säker på nå här i livet. Innan jag träffa M. visste jag inte ens vad kärlek var, jag trodde inte ens på kärleken. Jag var mer kär i kärleken, och jag har alltid fått höra att kärleken inte är som i sagorna. Att det inte finns några prinsar och prinsessor. Men det gör det visst, det har M. visat mig. Mitt liv är som en saga, och M. är min prins här i livet. Jag behövde inte ens pussa speciellt många grodor för att hitta han. ;) Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men hur jag än försöker förklara och beskriva saker och ting får ni inte en rättvis bild av min kärlek till honom. Så vi sätter punkt där, så får ni ha en bra dag så hörs vi senare idag. kraam på er!

Vårat allt här i världen..




coop

2010-03-27 / 12:11:56
Idag är det Lördag, och det blir en rätt lugn dag för oss. Saga är jätte hes, och jag är jätte förkyld. :/ Nu tänkte jag kila ner till Coop iaf, och köpa mig en tidning. :) Meningslöst inlägg, vi hörs sen!

Mys!

2010-03-26 / 20:13:05

Det blev en sväng på stan tidigare idag, väldigt trevligt. Sen har vi även varit på Milano och käkat, inhandlat en massa gotta till ikväll osv. Så nu säger jag bara en sak, fredagsmys! :)



Att man kan älska en människa mycket..


7 v.

2010-03-26 / 10:12:52
Fredag idag, helt underbart för det innebär fredagsmys! :)

Vi har iaf precis ätit frukost, så nu blir det duschen för mig. Sen bär det av till barnmorskan, Gunilla! ;) Efter det blir det ev. en sväng på stan. Har en massa ärenden att göra, som jag helt glömde bort igår när jag var på stan. H&M öppna ju då igår, och ja.. det var bra måste jag säga! Dock kikade jag bara på barnkläderna. Känns lite halvt onödigt att köpa en massa kläder åt mig själv, när jag inte vet vad slutvikten stannar på. Så jag får se lite lodig ut, tills den dagen kommer! Men jag har iaf hittat mig en vårjacka, så det känns bra. :) Men nu duschen, vi hörs senare!

Idag blir den här donnan 7 veckor!



Jippie!

2010-03-25 / 09:12:29

Idag har H&M invigning. Så idag blir det såklart en sväng till gallerian och trängas. :) Så nu blir det frukost, och sen duschen! Ni får ha en trevlig dag allihopa, så hörs vi senare. Kraam!


Håret är borta

2010-03-24 / 16:25:59

Puuh, mina fötter är helt slut nu!

Tidigare idag tog jag och Malin en långpromenad, och det var verkligen hur skönt som helst. Jag älskar verkligen det här vädret, man får så mycket energi! Jajuste, Hector har ju varit hos frisören idag. ;) Jag skrev ju även att han hade en massa tover i håret. Tover som inte gick att kamma ut, så dom var tvungna att klippa bort dom. Och ja, han ser verkligen annorlunda ut om man säger så. Haha! Men det växer ut igen, men jag tror vi skippar korten va. :P Eh, ja! Nu blir det att kramas med Saga ett tag, innan vi ska till Sävast en snabb sväng. Men vi hörs ikväll igen! Kram på er!

 

 


tv-mys

2010-03-24 / 08:56:47

Det ser ut som att vi blir bortskämda med vädret även idag, helt underbart underbart!

Igår hade vi då filmkväll med mami, och det var hur mysigt som helst. Filmen var jätte rolig, så vi fick oss verkligen ett gott skratt. Fråga mig dock inte vad den hette, för de minns jag inte som vanligt. :/ Nu snart ska jag och lämna in Hector för klippning på Arken Zoo. Han kommer bli så snygg. Han har en massa tover (sen tratten bla.) som dom kanske lyckas kamma ut plus nu när våren är på g är det absolut lättast att han har lite mindre hår. Bild kommer såklart sen. ;)

Sessan ligger just nu i sängen o kikar på tv och myser..


The...

2010-03-23 / 19:20:29

Nu har vi precis ätit (i sävast) och mätt är jag kan jag meddela. Imorse var det Saga som var våran väckarklocka, hon slog upp sina vackra ögon halv sex. Och vi skulle iväg strax efter halv sju ungefär, så de var perfekt. Annars idag har jag, Saga och Hector varit ute på en långpromenad med G. Väldigt skönt, och trevligt. Behöver jag säga att jag älskar detta väder som är på dagarna. Sen blev de även en sväng till Luleå, som vanligt. Haha! Och nu sitter vi i sävast, och ska se film med mami. Så mys för hela slanten blir det i ikväll. Vi hörs imorgon igen, och då ska även Hector till frisören! ;) Kraam!


Lilleskutt. :)

2010-03-22 / 17:24:18

Idag blev det att ta en fika med C. på stan. Jätte trevligt, och tiden går fort när man har roligt. :) Saga fick dessutom en jätte fin present, tack! Nu väntar vi på att mormor S. ska komma och äta pizza med oss. Sen ikväll blir de mys framför "Håkans bar" i vanlig ordning. Vi hörs sen! Kram