Jag är galet trött...

2011-05-31 / 22:37:15

... men tvingar mig själv att se klart Big Brother innan jag hoppar i säng.
Vad tycker ni förresten om min nya design? Jag personligen älskar headern. Dock är nå knasigt med mina kategorier, för visst kommer ni inte heller in på tex. Pågående tävlingar? :/

Gossip!

2011-05-31 / 17:30:08
Nu är jag nyklippt och jag gav Kikki på Gossip fria händer och återigen blev jag galet nöjd över resultatet. Det påminner litegrann om hur jag klippte mig förra gången men ändå inte. Den här gången klippte vi tex. kortare där bak, och en "hängande lugg". Den här frisyren är mer busig kan man säga. Efter frisörbesöket hann jag även slösa en massa pengar på kläder, men det var välbehövligt om ni frågar mig och min garderob. Hihi!


 

Kanske inte världens bästa bild men...

Vad tycker ni?


Bloppiskategori

2011-05-31 / 17:19:37
Här kommer en kategori som heter Bloppis!
Ta ej bort detta.

Vad händer just nu?

2011-05-31 / 10:06:23
Ingenting, och det är därför ni inte fått någon uppdatering först nu. Jag dricker i princip bara te och läser tidningen. Jag förstår lixsom inte hur man kan vara förkyld så länge?! På ett tag måste jag iaf slita mig ifrån min tekopp då jag ska göra mig klar för att åka till frisören. Jag fick nämligen ett presentkort på en klippning av mina hjärtan på morsdag. ♥ Jag funderar även på om jag ska ge henne fria händer idag? Vågar jag?Vinnaren av solglasögonen...

2011-05-30 / 21:26:37
... via True Random Number Generator blev nr.2 och det vill säga...

En pojkmammas vardagGRATTIS!


Maila mig din adress, elina_volanen@hotmail.comVi tog en...

2011-05-30 / 20:27:51
... Glasspaus med morbröderna mitt i promenaden.


Nu sover hon sen ett tag tillbaka, och jag ska krypa upp i soffan med korsordstidningen. Jag ska även presentera vinnaren som blir med (snygga) solglasögon. Hihi!

Nu ska vi...

2011-05-30 / 18:18:28
... ut på en kvällspromenad i det underbara vädret, innan det är dags för välling och pyjamas för lillhjärtat. Bilder kommer sen!

På tal om solen...

2011-05-30 / 10:41:08
... ni glömmer väl inte att vara med i tävlingen där ni kan vinna dom här solbrillorna!

 

Tävlingen avslutas ikväll!


God morgon sunshine!

2011-05-30 / 10:01:24
Nu hoppas jag solen är här för att stanna, då den inte direkt har varit så generös med sina strålar på sistone. Jag hörde dock någonstans att dom inte lovat så bra väder i veckan? Nåväl, dagens planer är att städa och njuta av solen genom att ha balkongdörren på vid gavel. Efter lunch kanske vi går till Rönnbäcks och tar oss en glass. Vad gör ni idag?


 

Morgonvälling är nog det bästa Saga vet, (och kvällsvälling förstås).


Morsdag...

2011-05-29 / 20:36:25
... Vi blev i sävast hela dagen, och dagen har varit hur mysig som helst. Vi har ätit gott, potatisgratäng, sallad och fläskfilégryta, och fikat en massa gott fika. Mamma blev dessutom jätte glad över sina presenter som bestod av en blomma, tékorg och en personlig tårta. Imorgon ska vi och fira mamman i Heden. (Mickes mamma).


 

 

 

 

 

 


Vinn valfritt plagg!

2011-05-29 / 11:56:51
Nu har du alltså chansen att vinna ett valfritt plagg härifrån i samarbete med mig själv.

Lämna en kommentar i kommentarsfältet om vilket plagg du önskar att vinna, samt storlek på plagget! Glöm inte att uppge namn, ev. bloggadress och mailadress!

Tipsa om tävlingen på din blogg, facebook sida el. mail!Vill du vara med i ytterligare en utlottning av ett valfritt plagg? Läs mer om det här! 

"Jag tävlar om ett valfritt plagg inne hos Elina i samarbete med Elina"Tävlingen avslutas 12 Juni.

Vinnaren får 5 dagar på sig att se vinnarmailet.

 


Öka dina chanser till att vinna valfritt plagg!

2011-05-29 / 11:47:29
Det här inlägget tillhör alltså den här tävlingen!


Lämnar du dessutom en kommentar dagligen till det här inlägget till att tävlingen är avslutad är du med i ytterligare en utlottning. Av er som gör det lottar jag nämligen ut ytterligare ett valfritt plagg! Lycka till allihopa! ♥ (Om du missar en lott en dag, gör det ingenting. Jag kan inte kräva att alla sitter lika slaviskt vid datorn som mig).

Grattis alla mammor!

2011-05-29 / 10:23:16
Idag är det morsdag, vilket innebär att det är alla mammors dag. Visa uppskattning till sina mammor tycker jag att man ska göra varje dag, däremot tycker jag det är bra med en dag då man kan fira dom lite extra. (Likaså alla pappor på farsdag). För mig är såklart min mamma världens bästa mamma, och jag hoppas att jag kommer bli en lika bra mamma till Saga som min mamma har varit till mig. Mamma har och är såklart än idag så mycket mer än min mamma, hon är även min bästa vän. ♥  Någon längre beskrivning om hur hon är, får ni inte, för då kommer ni aldrig slita er ifrån dataskärmen, det finns mycket gott att skriva om henne. Men, kort och gott är hon världens fantastiska mamma/mormor!!


 

 

 

Dagens frukost, bestod av gröt, och Saga fira mig genom att äta upp hela portionen, helt själv! Sen hon börja på dagis vill hon nämligen äta och dricka själv hela tiden i princip. Inte mig emot, och vissa dagar blir det nästan inge kladd alls. (Vissa dagar blir dock väldigt kladdiga, hehe). Dagens att-göra är hur som helst att åka till sävast för att fira en underbar mamma/mormor vid namn Senja. Min morbror, hans fru och min kusin från Haparanda kommer också dit idag. Skoj och bilder från dagen kommer ikväll!


Jag kan inte...

2011-05-28 / 21:51:53
... sluta tänka på denna underbara klocka. Tänk för att JAG VILL HA DEN!
Vinnaren av...

2011-05-28 / 21:49:27
... valfri väggtext blev SusannaGRATTIS.
Maila mig din adress så dimpar väggtexten ner i brevlådan så fort som möjligt.

(Min mailadress är, elina_volanen@hotmail.com)