Bebiiiis

2010-11-30 / 22:06:46
Vi har överlevt dagen, med hjälp av nära och kära och en jäkla massa blåbärsoppa. Men nu funderar jag på att hoppa i säng, och jag hoppas även vi får sova ostört hela natten, och att vi vaknar pigga och alerta. Kvällen kunde inte ha slutat bättre, då jag fick ett mms på världens sötaste Angelina som gjort entré. En välskapt tös på 3180 g och 48 cm. Grattis Lenita och Erik!

Lite jobbigt.

2010-11-30 / 14:41:39
Min dåliga uppdatering beror på magsjuka. Hur kurerar man sig, samtidigt som man försöker roa en vild bebis? Saga är nämligen den enda som inte drabbats av denna hemska (hemska är dessutom bara förnamnet) magsjuka. Peppar peppar ta i trä. Så har ni nå överlevnadstips, tack? :)

Städat

2010-11-29 / 18:14:05
Sådär, nu har jag städat färdigt och det känns skönt. Saga fick följa med då M. åkte och handla (det går ju alltid snabbare och städa då man inte har en busis som drar fram allt igen). Så just nu..

... Står M. i köket och lagar mat. Potatismos, sås och köttbullar.



... Hector ligger i soffan och känner lugnet..



.... Saga går mellan tv,n...



... Och leklådan ...





.... Jag själv, ska ta och hänga upp tvätten. Sen blir det hockey för hela slanten. Morbröderna och mormor skulle även dyka förbi. (Sagas).


Slö..

2010-11-29 / 16:35:30
Jag har försökt att samla kraft hur länge som helst nu, kraft för att orka börja städa. Men det går segt kan jag lova. Men nu jäklar ska jag göra ett ryck, så jag kan se hockey i lugn och ro sen.

Förresten, en fråga till alla föräldrar. Hur gör ni på kvällen då ert barn ska sova? Somnar dom tex. alltid på ett speciellt sätt och en speciell tid osv. Tell me!

Arkivet

2010-11-29 / 13:22:08
Jag gick igenom en massa kort nyss. Haha, roligt! Vissa är jätte gamla, medans andra bara är gamla och vissa är t.om bara två år gamla. Här är några av alla kort (ej i ordning) från arkivet.
































Ja...

2010-11-29 / 11:01:39
.... Då var det Måndag, och en dag närmare jul. Fantastiskt! Natten har varit bra, likaså morgonen. Idag får vi se vad vi hittar på, det beror lite på hur kallt det är ute? Vi kanske rent av går ner på coop och köper oss en termometer. Haha! Men först ska vi fixa oss nå lunch, vi hörs!


Mysbelysning..

2010-11-28 / 23:01:08
Nu funderar jag på att hoppa i säng, och det borde inte ta allt för länge innan John blund dyker upp. Dagen har varit underbart mysig, och likaså helgen. Godnatt!



Den här fina lilla stjärnan har Saga fått av sin mormor. (Den går på batteri och har sugpropp)



Passar faktiskt perfekt som nattlampa. Här ser ni även en av alla väggtexter (jag har den dock inte på väggen som ni ser) som jag hämtade ut tidigare i veckan. NÖJD!

Ni är mysiga

2010-11-28 / 20:23:58










Nu ska jag fortsätta att se ensam mamma söker. Vad gör ni ikväll då? :)

Söt tomtenissa

2010-11-28 / 15:48:52
Jag skulle i princip ha kunnat gå hur länge som helst på stan, bara för att det var så mysigt! Men nu blir det ett återbesök på Hermelinen (SUCK), och sen ett middagsstopp i sävast på hemvägen. Btw, tand nr 2 finns nu i Sagas mun. Hon har alltså en längre tand, och en liten kortare. Haha, söt!








1 advent

2010-11-28 / 12:05:20
Vet ni vad? Inatt har Saga sovit borta för första gången, och det känns så bra att det blev av. Annars har jag en tendens att alltid ändra mig och dra ut på det. Men det har/hade gått jätte bra och hon har haft det mysigt hos mormor och Mats. Men liite konstigt kändes det allt, men det hör väl till. Nu får hon dock gärna komma hem igen, då jag saknar henne till tusen. Då blir det skyltsöndag och pusskalas, och det ska bli så mysigt att bara strosa runt och kolla på alla människor och alla tomtar. Sen i eftermiddag ska jag även tillbaka på återbesök till Hermelinen (till den dryga läkaren, om min näsa) och det ser jag väl inte framemot lika mycket. Annars idag blir det att tända ljus (kan ni förstå att det redan är 1 advent), middag i sävast, ensam mamma söker, ett besök till morbror O. Med andra ord, dagens agenda är inte tom! Ni får ha en galet mysig 1 advent...

En liten uppdatering..

2010-11-27 / 17:09:28

Nu är alla möbler flyttade iaf, så nu är det "bara" allt det där andra kvar. Men just nu är vi i sävast för en liten matpaus, haha. Fläskfilé, pommes frites, sås och sallad och det ska bli så galet gott. Ikväll blir det (årets första) glögg och lägenhetsfix hos O. (som sagt) då det där vinglaset inte blir av.


Flyttservice

2010-11-27 / 11:12:35
Nu ska vi agera flytthjälp, och det är tur jag har mina muskler till hjälp. :) Annars har det varit en rätt lugn morgon, jag har dock ändå inte lyckats hinna läsa tidningen. Så äre ibland. Ikväll blir det kanske att ta ett glas vin med en gammal vän, men det återstår att se.

Opepp

2010-11-26 / 18:15:58
Dagen blev inte riktigt som planerad, det blev typ bajs av allt. Haha, nej inte riktigt men nästan. Jag har tex. varit så opepp på att julpynta, så bara det gjorde dagen ännu värre. Man kan säga att allt blev till en ond cirkel. Nu känns det iaf lite bättre, så jag funderar på att springa över till coop för att handla nå smarrigt till Idol. Jag tror det kallas att tröstäta, haha! Imorgon väntar en ny dag, en ny dag som förhoppningsvis blir bättre än vad den här blev. Såna här dagar är jag extra, extra glad över att ha mina hjärtan i mitt liv. För vad vore mitt utan dom, dom är mitt liv! Puss

Nyfis

2010-11-26 / 09:12:58
God morgon underbara Fredag! Dock har den här veckan gått alldeles för fort, och jag har inte ens hunnit med hälften av alla sakerna jag hade planerat. Men, i helgen väntar äntligen julpyntning och som vi har längtat efter det. Jag är dock fortfarande kluven till gardinerna..




Tänk för att det har jag..

2010-11-25 / 23:40:47
Jag har blivit utmanad av Maria..

4 tv-program som jag kollar på för det mesta
Uppdrag granskning
Efterlyst
Idol
Brothers and sisters

4 saker jag gjort idag
Busat med A. och Saga..
Varit till Luleå..
Sett hockey..
Hämtat ut mina väggtexter som kom med posten idag.

4 saker jag längtar efter

Tills Sa Ra landar på svensk mark
(Jag härmar Maria och uppger samma klockrena kommentar). Min nya snygga kropp som jag beställt, har dock inte fått något leveransbesked.
En mysig jul men sen...
Sommaren.

4 saker på önskelistan
En massa mjuka och hårda julklappar
En massa extrapengar på kontot
En ny kamera
Att Saga kommer få en fin och lugn uppväxt

4 things I hate (Just nu)
Att vara trött
Känna en massa "måsten"
Människor som tror sig vara bättre än andra
Människor som inte kan hålla sig till sanningen

4 personer som jag i min tur utmanar...

Nena, världens bästa Nena..
Emelie R
Lisa Gabrielsson
Nina G