.Bilder.

2008-09-30 / 22:59:34
Jag lova ju att lägga upp bilder sen helgen idag, och då är de bäst jag gör det. :) Fast de är inte lättaste, var så mycket bilder så svårt att välja mellan alla. Men jag tar bara några helt enkelt. Idag har jag jobbat, och jag är helt slut. Tidig uppstigning och lite sömn. Men jag får skylla mig själv, och de var det värt så. ;) Hur mår ni föresten? Världens tråkigaste inlägg, jag skyller på min trötta hjärna. Haha. Jag SAKNAR SaRa för övrigt, men inte länge kvar nu. Den 19 december anländer hon till kalla Norrbotten! Wiiiiie. Dessutom fyller hon år på lördag, och jag har ingen aning om vad jag ska köpa och skicka ner. Har nån nå tips kanske?! Äsch, nu lägger jag upp bilderna sen lördag och söndag!




  



   

Jag lägger upp mer bilder på Pixbox någon dag. Men nu, godnatt!




Stress inlägg.

2008-09-29 / 19:28:37

Jag hann aldrig skriva igår, som jag hade tänkt. :/ Hinner egentligen inte nu heller, ska iväg. Men de får bli ett snabbt inlägg. Helgen har varit, och som vanligt har den varit underbar. Har hunnit med en massa, kalas, utgång och bara chill. Vad har ni gjort för spännande? Jag lägger upp bilder sen helgen imorgon istället, då har jag lite mer tid. :) Men ha en mysig måndags kväll nu! Det ska jag ha, lätt!

krams


Plutts.

2008-09-25 / 23:03:34
Shit, vad den här veckan har gått snabbt. Redan fredag imorgon, tyckte nyss de var söndag. I veckan har jag gjort allt och ingenting. Jobbat, hängt med Jessica och Gustavo osv. Nu när jag ändå nämner dom, ska jag lika ta och säga att det är två pluttar som gör mitt liv så mycket roligare. Två underbara människor :) I helgen vet jag ännu inte vad som händer, jag har lite olika förslag att välja mellan så vi får väl se. På söndag är det kalas iaf, både pappa och Mona ska firas. Kommer bli riktigt trevligt, får jag nog dessutom träffa min favorit tjej. :) Nu sitter jag och väntar på att uppdrag gransking ska börja. Skulle kunna sova redan nu, är rätt trött. Men nej, jag har bestämt mig för att se det. Jag gillar de programet starkt. Imorgon har jag då som vanligt min stora städ och tvättdag, haha. Sen tänkte jag också hinna med att gå till biblioteket, handla, och måste för övrigt hämta ut mina paket på Coop också. Jag har helt glömt bort de i veckan, men äsch dom finns ju kvar. Lotta prata om att komma förbi imorgon också, så de blir nog en dag med fart och fläkt skulle jag tro. Vad ska ni göra i helgen föresten? Nej, nu ska jag ta och göra varm choklad och krypa upp i soffan. Kanske löser lite korsord. Men natti sötnötter!



Finns inga ord att beskriva den här låten med...

Underbar helg.

2008-09-21 / 23:15:00
Ännu en helg har passerat, ytterligare en kanon helg ska jag tillägga. :) Har ni haft en bra helg? Jag har gjort allt och ingenting kan man säga. Men helgen har sett ut ungefär så här: (för er som är intresserade, och de antar jag att ni är eftersom att ni läser min blogg.)

Fredag: Då hade jag min stora städ och tvättdag. Som jag alltid har på fredagar (om jag inte jobbar.) Var även och handla, och fixa en massa ärenden. Långpromenad fanns också med på schemat så klart. :) På kvällen var det chill för hela slanten. Såg film och myste på. För övrigt så har jag blivit helt galen i vindruvor, jag kan inte sluta äta dom! Speciellt dom gröna. Vilka tycker ni bäst om, röda eller gröna?

Lördag: Jag vakna 09.00 och hoppa i kläderna, och gick en låångpromenad med Hector. Vädret var helt underbart. Hösten är en sån vacker årstid. Sen fixa jag och dona på här hemma. Sen var det middag hos mamma som gällde, maten var god som vanligt. Sen åkte jag hem och gjorde mig klar för kvällen. (Hector fick vara kvar hos mamma, så jag blev hundfri.) Lotta kom hit, och vi fixa de sista innan vi åkte iväg till förfesten. Där jag för övrigt hade mycket trevligt. Såklart glömde jag kameran hemma. :/ Det var mindre roligt. Hur som helst, efter många om och men så blev de Bodensia sen. Jag hade en toppen kväll, (träffa en massa sötnosar) och tack mamma & Mats för att ni var hundvakt.

Söndag eller ja idag: Då var det lunch/middag hos farmor som gällde. Det var länge sen, så det var mycket trevligt. Och maten ska vi inte ens prata om. :) Pappa och Mona var också där, så de var mys. När vi lika var i Luleå, så passa vi på att hälsa på Nena, Bosse och Lea. Och idag hade jag kommit ihåg att ta med kameran, ett plus till mig. Som vanligt blev de en massa bilder på Lea, men de kan jag aldrig få för mycket av. Hon är underbar! Nu sitter jag vid datorn, och halv sover. Är hur trött som helst, så ska krypa ner i sängen strax och invänta John Blund. Men han lär komma snabbare än blixten. Hoppas iaf att ni har haft en trevlig helg. Godnatt på er!




     

Idol.

2008-09-17 / 19:59:50

Oj, vilken dag. Det har varit ganska mycket stress, men då känner man att man lever. :) Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja, min lillebror är här och gör mig sällskap. Trevligt värre. Sen är de premiär av Efterlyst, som jag har längtat efter de programmet. Igår fick jag ett låångt brev av SaRa, jag har nog läst igenom det tio ggr ungefär. Hah. Fick även ett jätte fint armband av hon, och såklart var de rosa. Tack gumman! :) Måste bara komma ihåg att posta mitt brev till hon, sen när jag ska kila ut med Hector. Imorgon ska jag på stan och fixa nå ärenden, tänkte även hinna till biblioteket och lämna tillbaka böckerna, och låna nya såklart. Nej, nu är de bäst jag kilar. Ska hinna fixa en te-kopp och tända ljus innan de börjar. Hoppas ni mår bra!? Föresten, en sak som stör mig är när folk säger en sak men gör en annan.. varför ens säga nå då lixsom? Äsch!

Lägger upp nå gamla bilder från arkivet. (Som Nena alltid säger.)



Oskar och jag.



Helena och jag.



Emil



Jag, sandra och Nina.

Nej, nu börjar Idol. Får lägga upp dom andra en annan dag! :)

Be strong!

2008-09-14 / 22:24:07
Orka!

Jag har tre saker att säga:

* Gå aldrig in halvhjärtat i någonting.

* Gör alltid de som känns rätt för dig. Det är ditt liv, och bara du kan bestämma hur du ska leva det.

* Lyssna alltid på din magkänsla!

Off!


Höst! :)

2008-09-13 / 15:24:14
Underbara lördag, och vädret är kanon. En riktig höstdag skulle jag nog säga. :) Har sovit helt underbart inatt, vakna pigg och alert 09.00. Klädde på mig (ordentligt) och gav mig ut på en riktig långpromenad. Jätte skönt! Nu för övrigt väntar på att mamma ska komma, ska vi åka och sola. Var jätte länge sen jag sola, så jag kanske kommer ut som en röd paprika sen. Hah. Nej, så illa får vi hoppas att de inte är. Jessica jobbar heela dagen och heela kvällen idag, så jag får klara mig utan henne. ;) Ikväll blir de som sagt lugnt, och de ser jag framemot. Massa mys tv-program är det ju. Imorgon blir de nog Kalix en sväng, och kanske morjärv innan. Vi får väl se. Alltså, ni är verkligen kassa på att kommentera!




Refrängen i den här låten, passa in på dig en gång i tiden....

Mätt och belåten.

2008-09-12 / 23:17:08
Nu är jag hemma igen. :) Middag blev de ju hos mamma, tacos. De var lika gott och trevligt som väntat. Sen bar de iväg till Luleå till familjen Nilsson-Sandling. Där bjöds de på smulpaj, så jag kan inte direkt säga att jag är hungrig nu. Hann även träffa "min prinsessa" till syster-dotter, innan de var natti natti för henne. Det är verkligen så roligt och se hur mycket hon växer nu, en riktig solstråle! Hon ska mest troligt komma hit på fredag, de ser jag framemot. Ska vi ha en tjejdag, de ska börjas i tid. ;) Nu på kvällen har jag och Jessica varit på en långpromenad, alltid lika skönt. De är verkligen höst nu, de känns. Mysigt, men kallt innan man hunnit vänja sig. Nu ska jag tända ljus och koka te och se om de är nå bra på tv denna kväll. Imorgon får jag se vad som händer och sker, men de blir nog mest troligt chill. Men vad ska ni göra i helgen då? Tell me, ni gjorde de ju inte sist jag fråga. Dåligt. :) Hur som helst, ni får ha en fortsatt trevlig fredagskväll.

kram och natti sötnosar!

Friday!

2008-09-12 / 11:55:28

Har precis kommit hem från en långpromenad nu, och tur att jag hade klätt på mig. De var ju ruggigt kallt. :/ uh! Igår kväll tog jag de mest chill, Jessica kom och gjorde mig sällskap, sen ringde även SaRa. Nu ska jag ta och börja städa och tvätta. Kommer bli så fint när de är klart, förhoppningsvis iaf. Hah. Men jag skriver mer ikväll! ;)

kram!


Fix.

2008-09-11 / 13:11:56
Nu har jag precis kommit hem från jobbet, och ska snart iväg igen. :) Men vad har hänt sen sist jag skrev?! Inte så mycket, tråkigt nog. Har varit hos pappa och hälsat på, och varit med Jessie osv. Inte fy skam de iof. Imorgon är de redan fredag, och då blir de tvätt och städdag. Sen middag hos mamma. Sen får vi se vad som händer? Jag har inga planer alls för helgen, och de känns skönt. Jag tror de blir en väldigt lugn helg. Har ni planer då? Nej, nu måste jag rusa så jag hinner. Men vi hörs pluttar!

Kristallen.

2008-09-08 / 22:24:16
Japp, nu har jag precis sett klart kristallen 2008. Det var lika bra som de brukar vara, såg ni det? Ska snart ut med Hector för sista gången ikväll, sen blir de kanske en film innan de är dags att sussa. Idag har jag varit med mamma hela dagen, haft de super mysigt. Vi var i Luleå och strosa runt, och som väntat hitta man en massa. Vi hann även vara förbi storheden, och sist med inte minst hann vi en snabbis på stan här i Boden. Nu på kvällen har jag och Jessica även hunnit med en promenad, vi har blivit riktigt hurtiga på senaste tiden. ;) Annars har jag inte så mycket mer att komma med. Gör ett nytt försök med bilderna sen helgen.

Föresten, jag saknar dig med!





      


.Lugn helg.

2008-09-07 / 22:03:10

Jag har tänkt blogga hela helgen, men de har alltid kommit nå i vägen och sen har jag helt glömt bort de. Men nu så, bättre sent än aldrig. Min helg har varit hur lugn som helst, jag har inte gjort nå speciellt alls utan mest bara chillat. Fredag och Lördag blev de häng med Jessica, vi surra och såg film i princip. Jag har alltid så roligt med den plutten, hon är underbar och väldigt rolig att ha som "helg-sambo". :) Nu idag har jag varit hos mamma hela dagen, min kusin, min morbror och hans fru var och hälsa på. Väldigt trevligt. Sen var vi även förbi Mats i "älgskogen" en snabbis, där de för övrigt var sjukt mycken bin. :/ suck. Jag hatar dessa insekter. Nån som trivdes bättre, som fisken i vattnet var Hector. ;) Nu ikväll händer de inte mycket, tänkte ta min te-kopp och krypa upp i soffan. Imorgon ska jag till Luleå med mamma, de ska bli väldigt trevligt. Jag älskar dessa "mamma-dagar". Men vad har ni gjort i helgen då? Jag ska försöka bättre mig på att uppdatera, har varit lite väl kass på de på senaste. Sorry! Hade tänkt lägga ut nå bilder sen helgen, men de verkar inte fungera. Så lägger ut dom sen istället, om ni vill se föresten?! Jag lägger upp kvällens låt istället. Så otroligt skön röst han har. Men godnatt och sovgott!



Stress

2008-09-03 / 16:20:08

Opps, nu har jag inte skrivit på nån dag igen. Men de händer så mycket just nu, som jag skrev i förra inlägget också. :) Och de är bara bra saker, de är nästan för bra för att vara sant kan man säga. Wiie! Well, igår var jag i luleå hela dagen med Gustavo och Jessica. En jätte trevlig dag, med mycket skratt. Nu snart ska jag till Kalix, men måste hinna ut med Hector innan så de blir ett kort inlägg. Hur mår ni då? Bara bra hoppas jag? Nena, hoppas de går bra på det nya jobbet?! Nej, nu måste jag rusa. Men skriver ikväll om jag hinner, annars imorgon. Ait!
 
kramkram


Ny vecka.

2008-09-01 / 14:39:19

Då var helgen över ännu en gång, och nu är de en ny vecka. Jag brukar tycka att måndagar alltid känns så trista, men inte idag. Kan bero på att jag vakna helt utvilad och sen strax där efter fick jag en oväntad överaskning. Tihie :) Hur som helst, de här är ännu en helg som har varit kanon bra. Jag har haft hur roligt och trevligt som helst, de händer så otroligt mycket nu dessutom. Och de gillar jag! Men jag kan dra en snabb uppdatering om helgen.

Lördag: Då blev de att stiga upp tidigt och åka till syster-yster. Vi hade en riktig tjej-dag och jag hade hur mysigt som helst. När jag åkte därifrån var plånboken tjockare, kylen och sminkväskan lika så, så tack Nenis. Det får vi göra om fler gånger tycker jag. När jag väl var hemma var jag så trött så jag lika gärna hade kunnat hoppa i säng för natten. Men de gjorde jag då inte, ännu en gång lyckades Lotta övertala mig att följa på Bodensia. (För er som inte vet så är de ett uteställe på helgerna.) Jag hade jätte roligt, och som väntat var de mycket folk. Träffa många sötnosar, men speciellt en som fick mig att le extra mycket ;)

Söndag: Då hade jag tänkt sova ut, men då kom pappa o Mona och hälsa på. Mycket roligare än att sova, och sova kan man göra i sitt andra liv. Så jag klev upp och hoppa in i duschen. Vi surra och fika, en mycket trevlig dag alltså. Tack för besöket. :) Sen tog jag en promenad till Jessica, var ju tvungen att uppdatera henne om lördagen. Heh. Mamma ringde sen och fråga om vi ville komma på middag, såklart jag sa ja. När jag väl var hemma sen på kvällen så var jag så mätt och trött att jag somna på bums. De blev alltså en väldigt tidig kväll för mig. Förklaringen till varför jag är så utvilad idag kanske. Eller vad tror ni?! :)

Ajja, de var min helg i ganska korta drag. Vad har ni gjort för roligt och spännande då? :)