babygym.

2010-02-28 / 16:06:43
Det blev en dagoberts macka tidigare, och det satt fint. Annars idag har vi mest myst och chillat på här hemma. Ja, lugna puckar som sagt! Nu tänkte jag göra köttbullar och makaroner, och sen ta en panodil och kanske slå på en film. Sessan har precis somnat mätt och belåten. :)


H.

2010-02-28 / 11:34:48

Igår kom som sagt Petra hit, och det var myspys. Saga fick en jätte söt body, och ett par lika söta byxor till. Tack sötnos! Sen på kvällen så fick jag feber, igen vill säga. :/ Jätte konstigt, jag hade det ju bara för någon dag sen också?! Idag är jag lite bättre iaf, men har fortfarande feber. Så det blir lugna puckar idag, mamma ska komma hit på ett tag med lunch. Det uppskattas, och sen ikväll kommer Hector tillbaka från sin lilla "minisemester". Vi hörs kanske senare idag, annars imorgon. :)

Och jag saknar Micke.


frisk luft

2010-02-27 / 14:21:58
Nu har Mona, pappa, Lea och gammelfarmor varit och hälsat på. Alltid lika roligt, tack för besöket! Nu tänkte jag passa på att vila ett tag, när Saga lika sover. Sen kommer Petra o gör oss sällskap, ska bli myspys. Kanske blir en liten promenad, hade varit skönt o komma ut lite idag. :)






Vi hörs senare idag igen..

städa

2010-02-27 / 10:44:46
Lördag idag, och idag får vi främmande. Som jag skrev igår. :) Det ser vi framemot såklart. Sen ikväll blir det och mysa här hemma, inge farmen här inte. ;) Men nu ska vi poppa lite musik, och städa lite smått. Vi hörs under dagen, kraam!


klänning

2010-02-26 / 22:54:41

Tidigare idag kom mamma hit ett tag, och de var trevligt. Saga fick en jätte fin klänning, och ett par strumpbyxor som hon kan ha till sommaren. :) Sen följde Hector med hon tillbaka till Sävast, oh han kommer ha de så mysigt där i helgen. Sen har även Malin och Stina varit här, dom åkte hem rätt nyligen faktiskt. Jätte mysigt, vi har suttit och surrat och bara chillat. Nu ska jag vänta på att Saga ska vakna så jag kan ge henne mat, och sen blir det att hoppa i säng. Det ska bli skönt, jag är rätt trötter faktiskt. Imorgon kommer nog pappa, mona och gammelfarmor hit. :) Vi hörs då, kraam!


3 v.

2010-02-26 / 16:36:35

Saga fortsätter att växa, och öka i vikt sakta men säkert. Vilket såklart känns jätte bra. :) Annars idag har vi varit och handlat, badat Saga osv. Och nu har darling åkt, och de suger. Men snart är han hemma igen. :) Jag och Sessan får ha fredagsmys helt för oss själva ikväll, för Hector ska till Sävast och mysa. Idag blir dessutom den här prinsessan tre veckor, och jag som tyckte att vi nyss kom hem från BB. Sjukt! Nu ska jag pysa iaf, mamma ska komma förbi ett tag nu men...



Vi hörs senare igen. :)


Ny design, äntligen va! :)

2010-02-25 / 22:50:25

Vad tycker ni om min nya design nu då?! Jag fick äntligen hjälp med det, helt underbart och jag älskar den. :) Idag blev det en sväng på stan med Vigan, och det var mycket trevligt. Dock kändes det faktiskt väldigt tomt utan Saga, även om det bara handlade om två timmar och de var ju inte direkt så att jag var långt borta. ;) Men jag hitta iaf en "massa" fina saker på stan, lite kläder åt Saga och en jätte passande sak till vårat kök. Iaf om ni frågar mig, hehe. Och nu ikväll har vi varit i Sävast och chillat. Nu blir det nog en film, och sen blir de sängen för mig. Imorgon bär de av till barnmorskan för att väga Sessan, och de ska bli lika spännande som alltid. Och sen åker darling till Stockholm, och de känns mindre roligt. Vi kommer ju sakna han en massa. Nu ska jag göra annat, medans jag kan. Men vi hörs imorgon igen, och oh jag är så nöjd med designen. "Den där" Malin var hur duktig som helst, tack! Godnatt och sovgott på er! Kram



Ögongodis, visst?! Dagens bästa köp iaf. ;)


kallt idag igen, uh!

2010-02-25 / 07:54:22
Godmorgon gott folk! Nog för att jag tror dom flesta har varit vaken ett tag nu, kanske från 06.00 tiden?! :) Men inte vi, vi vakna för bara ett litet tag sen och skönt var det eftersom de blev rätt sent igår. Någonting vi valde själva eftersom vi valde och ha filmkväll. :) Filmerna var riktigt bra iaf, o jag återkommer med titlarna. haha! Idag är det också sådär riktigt kallt, vilket suger rejält. Du behöver då inte ha hemlängtan, SaRa. Börjar bli riktigt less på denna kyla iaf, vill ju ut och gå en massa! Näe, nu blir de frukost och sen kanske lite vila då Sessan ändå kommer sova. Hur som helst, så hörs vi senare under dagen. Ha en bra dag, kram kram!

filmtajm :)

2010-02-24 / 21:38:07
Idag har det blivit många inlägg. Men jag antar att ni inte klagar. :)

Det blev att jag och Sessan följde med och hyrde film tidigare, för vi var ändå tvungen att handla också och bilen var lika varm o det är alltid lika skönt och komma ut lite då man varit inomhus en hel dag. Så nu blir det att hoppa in i duschen, och sen är de film och popcorn som gäller. Sessan slockna just mätt och belåten. 

Nena, nu kommer en bild till dig, så du får se hur snygg hon är i tröjan. Byxorna har hon givetvis lyckats skita ner. ;) Men även dom passa perfekt!



Tack till "den" som tipsa om malin, som gör bloggdesigner. Ett steg på vägen iaf, wiiie. :) Men nu säger jag nog bye bye för idag, så hörs vi imorgon igen. Kraam och godnatt på er!

Hjälp?

2010-02-24 / 18:10:50
Nu somna den här lilla prinsessan, så nu kan jag sitta här med lite mer ro i kroppen. Dessutom kanske man borde börja fundera på vad man ska äta till middag också. Förslag?!

Två sömntutor, två söta sådana. ;)



Jag fick lite "egen tid" och chilla på..



Mys framför tv,n.





Föresten, är det verkligen ingen som kan hjälpa mig och göra om bloggen? Det känns som att det verkligen är på tiden. Så det skulle uppskattas, men det verkar svårt men kanske har bättre tur idag med den saken. Eller?

brr!

2010-02-24 / 17:28:49
Tja! Hoppas eran dag har varit bra och att ni inte har fryst allt för mycket. Våran har varit lugn och mysig, och varm då vi bara varit hemma. :) Egentligen skulle Malin och Stina komma på besök idag, men eftersom det var så kallt blev det ej så. Så det tar vi en annan dag istället. Nu tänkte jag få M. att åka o hyra film till ikväll. Vilket jag nog lyckas med, eftersom han lika ska ut med Hector. ;) Men nu är jag less på denna kyla! Skriver lite senare igen, då jag även tänkte lägga ut en eller två bilder sen idag. Så vi hörs då..

kallt!

2010-02-24 / 09:12:31
Godmorgon!

Idag vill man nog inte gå ut i första taget. Dock ser det ut som att de är jätte härligt ute, men det ändras nog rätt snabbt då man kollar på termometern. Så det blir nog en mys dag här hemma för oss. :) Nena skulle komma förbi på ett tag, och lämna lite saker. Sen ikväll blir de filmkväll! Vi hörs under dagen, nu ska jag hoppa in i duschen. kram!

3900

2010-02-23 / 20:22:18
Idag vaknade jag feberfri, vilket var riktigt skönt. Gårdagen var hemsk alltså! Vet inte alls hur jag hade gjort om inte Micke hade varit hemma. Men nåväl, nu behövde jag inte tänka på det iaf. Idag då, ja då har Vigan och Petra varit o hälsat på. Väldigt trevligt, och väldigt söta brudar de där. :) Även mamma har hunnit vara förbi en sväng. Nu blir de tv-mys resten av kvällen. Vi hörs imorgon, godnatt!

Juste, besöket hos barnmorskan igår gick bra. Hon hade gått upp i vikt, sakta men säkert.

sjuk

2010-02-22 / 12:56:13
Idag vaknade jag upp med feber, och de ogillades skarpt. Jag hatar att vara sjuk, och speciellt nu. Inte direkt så att man har tid med det, men tacka för att M. fortfarande är hemma. :) Nena var förbi på lunchen idag också, och de var mys. Ens syster, är alltid ens syster. Idag ska vi till bvc också, för att mäta och väga Sessan. Så tänkte ta en panodil och vila ett tag nu, så jag kan följa med. Vi hörs ikväll!

Söndag

2010-02-21 / 14:28:13
Nu har Ari, Anna-Lena och Kalle varit o hälsat på. Väldigt trevligt, och Saga fick jätte fina och behövliga presenter. Tackar. :) Även mamma och Mats var med. Nu blir de att dona på här hemma, innan vi ska till Heden och äta middag. Sen ikväll blir de mys här hemma! Lite bilder sen helgen måste ju även komma med i detta inlägg. ;) Kraam!









Hörs kanske ikväll, om inte annat så imorgon...