Jag gillart!

2013-06-30 / 17:13:00
Helgen börjar (tyvärr) lida mot sitt slut, även om det är några timmar kvar av dennna söndag och i vanlig ordning har vi haft en väldigt mysig helg. ♥ Idag hängde jag som sagt med Vigan på gårdsloppis och till min lycka hittade jag mig lite smått och gott, och återigen dumförklarar jag mig själv som inte tidigare gillade loppisar (och jag kommer vara dig evigt tacksam SaRa som fick mig på andra tankar, haha). Jag hittade bla. två helt ljuvliga koppar som ni ser här nedanför, men det var synd att det bara fanns två av dom men jag kunde såklart inte låta bli att köpa dom iaf. Nu vankas det pizza och sen väntar en skön långpromenad.
 
 
Och som ni ser är det samma "stuk" som på kopparna jag har sen tidigare.
 
 
 
Eftersom vi har brist på vaser så fick även denna snygga vas följa med hem.
 
 
 
 
 
 
 

Zzzz!

2013-06-30 / 09:55:00

Resten av familjen sover så det är jag, soffan, kaffekoppen och teven för stunden, och ja, regndropparna utanför fönstret också förstås. ♥ På en timme ungefär kommer Vigan och hämtar mig och då vankas det gårdsloppis men annars idag är agendan rätt tom, om nu inte sambon har planerat någonting. Vad har ni för er idag då?!

 


Tvättdag

2013-06-29 / 12:47:00

Jag har precis tagit tag i det enorma tvättberg som gjorde att det var svårt att ta sig in i badrummet, jag hade verkligen glömt bort hur mycket tvätt det blir med en bebis. Tacka vettja dregglisarna iaf dom dagarna Charlie har kräkfest. Annars idag tar vi dagen som den kommer men en långpromenad har jag planerat att ta iaf och ikväll blir det nog en repris av gårdagskvällen: filmkväll.

 

 

Tack för filmtipset Fröken M


Grått & mulet

2013-06-28 / 13:08:00

Charlie får med andra ord vänta med att använda några av gårdagens fynd, för solhatten bl.a. betalade jag endast en tjuga för. Dock är det mysigt med regniga dagar emellanåt men dom får såklart inte komma för ofta. Saga tycker dock det kan regna hela tiden så hon får en anledning till att använda sina nya stövlar, haha. Annars idag är vi bara hemma och myser, men senare i eftermiddag vankas det tacokväll i sävast och oavsett om det regnar eller inte så har jag lovat att Saga ska få ha sina gummistövlar då vi åker dit. På tal om gummistövlar, jag skulle faktiskt också behöva inhandla ett par som jag kan ha då jag går ut med Hector regniga dagar. Nu ska jag och Saga hur som helst fortsätta att "tatuera" oss som är ytterligare en favoritsyssla här hemma, och följer ni mig på instagram har ni förmodligen sett min snygga tatuering. ;)

 


Puuh!

2013-06-27 / 21:51:00

Vi har nu landat hemma efter en mysig kväll på stan och jag hittade lite smått och gott till både Saga och Charlie på rean så både jag och plånboken log lite extra. Saga fick även ett par stövlar och ett par sandaler av "momme" och stövlarna vägrade hon ta av sig så hon somnade med dom på sig i soffan och jag ångrar så att jag inte fota de för det såg rätt så roligt ut, för att inte tala om hur gulligt det såg ut. ♥ Nu blir det sängen för mig med så godnatt mina vänner.

 


Torsdag!

2013-06-27 / 12:51:00

Det blev en bra start på dagen även idag då min lillebror kom och drack morgonkaffet med mig. Innan han åkte hem hann han även få sig ett armband som Saga pysslat ihop för det är nämligen den nya favoritstsysslan här hemma och jag håller med, det är kul. Nu blir det att dona på här hemma och sen i eftermiddag blir det en vända på stan då affärerna har kvällsöppet. Jag ska bl.a. kolla om jag hittar några pyjamasar till Charlie för hej bara vad han växer. Vad gör ni idag då? ♥

 


Bra start på dagen!

2013-06-26 / 14:16:00

Idag har Ida varit och hälsat på oss, vilket såklart var jätte trevligt och på tiden. ♥ Det har en tendens att gå rätt så länge mellan gångerna trots att man alltid säger att det inte ska göra det?! Pricken över i:et var bullängden hon hade med sig då det ekade tomt i vårat "fikaförråd". Annars idag har vi pysslat och donat på här hemma, och då sambon kommer hem från jobbet blir det nog en glass på stan. Jag tänkte även ta mig en långpromenad, som jag för övrigt måste bli bättre på att ta eller helt enkelt skaffa mig ett gymkort, för det är verkligen skrämmande hur onyttig jag har blivit. 

 

 
 

"Feeest"

2013-06-25 / 16:41:00

Idag har vi varit på Sagas förskola på "sommarlovs avslutning" eller på "dagis fest" som Saga säger. Jätte trevligt har vi haft det och vi fick chans att önska alla en trevlig sommar och speciellt till 6-åringarna som inte kommer tillbaka efter sommaren. Charlie hängde såklart med och då han inte sov så låg han i Vigans famn och hade det mysigt, eller han kanske bekanta sig med sin framtida lekkompis. Hon har BF om en vecka och det ska bli så spännande och se om han får en tjejkompis eller killkompis. ♥ Nu blir det middag i sävast och kanske tom. ett "kvällsdopp" för prinsessan då det är jätte varmt ute. Vad har ni för väder idag?

 


Måndag, igen!

2013-06-24 / 08:51:00

Helgen har bara susat förbi i vanlig ordning och gårdagen spenderade vi i Kalix som sagt hos världens bästa SaRa. Jag är verkligen så tacksam över att ha en så fin vän här i livet, och att hon bor i Spanien och vi här i Sverige har aldrig varit ett problem. Jobbigt såklart men samtidigt så har det gjort våran vänskap starkare och hon är fortfarande bara ett samtal bort. Jag hoppas verkligen Charlie och Saga kommer ha lika tur när det gäller vänner för bra vänner växer verkligen inte på träd, och att ha en riktigt bra vän som är en del av en själv är verkligen en trygghet. Nu ska jag dock sluta vara sentimental men fy17 vad jag älskar den tjejen alltså. ♥ Nu vankas det lite egentid då barnen fortfarande sover och då tänkte jag passa på att sätta mig ute på balkongen med en kaffe kopp i handen. Annars idag skulle ev. "fina Ida" komma på besök. Vad ska ni göra denna Måndag då?

 

 

Gårdagens bilder


Vänner för livet <3

2013-06-23 / 08:52:00

Idag blir det en hel dag i Kalix för att hälsa på SaRa då hon (tyvärr!!) åker tillbaka till Spanien i veckan men först ska jag hoppa in i duschen, sminka mig, packa skötväskan, väcka resten av familjen, ge Charlie mat, duka upp frukost till Saga etc. så egentligen har jag inte alls tid att sitta här vid datorn. Hoppas ni kommer ha en lika grym dag som jag kommer att ha, eller vi rättare sagt så vi hörs ikväll... (eller på instagram). ♥

 

 

"En vän är den som vet allt om en och ändå tycker om en"


"Kusinhäng"

2013-06-22 / 16:45:00

Vi har rätt nyligen kommit hem från Luleå där vi har spenderat förmiddagen tillsammans med Nena & Thor, hur mysigt som helst och tiden går fort då man har roligt. ♥ Lea var dessvärre inte hemma men då hade Saga å andra sidan hennes rum för sig själv och det var väldigt populärt ska jag säga er. Nu blir det lugna puckar resten av kvällen då regnet kommer och går så långpromenaden jag hade tänkt ta får allt vänta. Kanske det går någon bra film på teven, och kanske man köper sig lite lördagsgodis?!

 

 

"Klart man blir trött då kusinen sover sött där bredvid"  ♥


Midsommarafton

2013-06-22 / 10:21:00

Trots att Charlie sov sig igenom hela midsommarafton igår så har han bjudit på en bra natt med mycket sömn och dessutom bjöd han på sovmorgon idag. God morgon! Gårdagen spenderade vi i sävast hos min mamma och hennes sambo tillsammans med några vänner, vi åt gott (och mycket) och hade det trevligt. Det blev en väldigt lugn midsommar men ack så mysig. Bilderna får säga sitt. Idag blir det en sväng till Luleå för att hälsa på syrran och Thor, och det ser vi framemot men först måste sjusovarna i familjen vakna. Sambon och Saga. ♥

 


Födelsedagen

2013-06-21 / 06:29:00

Jag hade en underbar gårdag som bjöd på främmande från morgon till kväll, fina presenter, blombud, bebismys, "tårtätande", en massa skratt och framför allt kramkalas med min bästa vän och barnens gudmor som annars bor i Spanien. Mitt vänskapshjärta är helt igen. ♥ Tack allihopa för att ni kom, och för presenterna som liksom är pricken över i:et. Idag, midsommarafton blir vi bara hem i kring och vi tar nog dagen som den kommer men äta gott och mysa ska vi. Vad har ni för planer för dagen? Jag hoppas iaf ni får en trevlig dag & kväll och att vädret är bättre hos er än vad det är här. Vi hörs under dagen, om inte annat på instagram.

 

 


Cirkus

2013-06-20 / 07:24:00

Pappan i familjen kom hem med cirkusbiljetter igår och gissa om det var en tjej här hemma som blev glad. "Elefantspaningen" kunde med andra ord fortsätta och hon var så förväntansfull då vi gick dit. Charlie och pappa hade grabbkväll medan jag, Saga och "momme" hade tjejkväll och gick på cirkusen. Djuren var utan tvekan det bästa om ni frågar Saga (och det sämsta var clownen) och hon var så nöjd då vi gick hem därifrån. ♥ Idag blir det att försöka städa lite här hemma då jag faktiskt fyller år idag och det väntas besök hela dagen, och eftersom Charlie fortfarande sover så kanske jag redan nu borde börja med att diska bort diskberget, men i vanlig ordning så fastnar jag här vid datorn.

 

 

Instagram - elinavolanen


"Elefantspaning"

2013-06-19 / 15:36:00

Ikväll är det cirkus här i stan, så idag ville Saga ta en promenad förbi "området" för att se om vi såg någon elefant, vilket vi gjorde förra året och även idag till Sagas stora lycka. Vi hade även med oss lite färdkost i form av bubbelvatten och vindruvor eftersom man "faktiskt kan bli trött i benen och måste stanna för att vila". (Sagas ord). Charlie förstod förmodligen ingenting men lika nöjd var han för det, och "midsommarkläderna" får vi kika på imorgon istället.