Sötnos!

2013-04-30 / 16:23:00

Nu är lägenheten städad, sängen är renbäddad och tvätten är tvättad så nu åker vi till sävast där det vankas en god middag, och en trevlig kväll. Saga har dagen till ära på sig sina nya kläder som hon fick med posten idag. Hon har nämligen pratat om en egen sjal hur länge som helst så då exclusivekids hade 50 % på en valfri vara kunde jag bara inte låta bli att klicka hem detta underbara set. ♥

 

 

Psst! Här i dagarna startar jag en ny tävling i samarbete med exclusivekids så håll utkik.


Spänningen stiger...

2013-04-30 / 12:31:32
Sista dagen i April och idag har faktiskt 3 stycken av er gissat på att det kommer en lillebror så vi får väl se. Vi ska iaf städa, tvätta, renbädda och vädra dina sängkläder så även hemmet är redo och skinande rent för din ankomst och så fort du är ute så kommer det göras en ny beställning av tavlan vi har i hallen då du saknas på den. ♥ Annars idag vankas det middag i sävast och vi kommer även kika på en eller två majbrasor. Vad har ni för planer för denna valborgsmässoafton?
 

Mooonkey!

2013-04-29 / 21:34:00

Besöket hos barnmorskan tidigare idag gick fin fint och nu längtar vi verkligen efter att få träffa lill•n, som på tal om något annat fått post idag. En charmig och snygg apa från handgjordasaker.se och ni missar väl inte tävlingen jag har i samarbete med dom, den avslutas för övrigt imorgon kväll så än hinner du. Apan (som måste få ett namn) tror jag får åka ner i bb-väskan men inatt får den sova i lill•ns säng. ♥

 

 

"Gissningslistan" är nu uppdaterad...


Måndag då..

2013-04-29 / 08:34:00

Nu ska vi strax promenera iväg till barnmorskan och förhoppningsvis är det sista besöket där, sen ska vi styra bilen mot sävastön där det vankas lunch, "kusinbus" och en massa surr. ♥ Vi hörs sen!

 


Kaffe ♥

2013-04-28 / 16:24:54
Om jag säger så här, idag har våran kaffemaskin gått varm här hemma och kaffedoften är verkligen ljuvlig, men att man skulle bli piggare av kaffe är däremot bara en illusion om ni frågar mig. 
 
 
Hur är det för dig, blir du piggare av kaffe?
 
 
 

"Gissningslistan"

2013-04-28 / 14:56:00
 
Lottiz gissar på: En lillesyster 28 April som väger 3585g och är 51cm lång
 
Sofie gissar på: En lillebror 28 April
 
Emma gissar på: En lillesyster 29 April
 
Renata gissar på: En lillebror 29 April
 
Emil (min lillebror) gissar på: En lillebror - 30 April
 
Fröken svår gissar på: En lillebror 30 April
 
En pojkmammas vardag gissar på: En lillebror 30 April
 
Karin (utan blogg) gissar på: En lillesyster 1 Maj
 
Maria gissar på: En lillebror 1 Maj
 
SaRa (gudmor) gissar på: En lillebror 1 Maj
 
Beatrice gissar på: En lillesyster 2 Maj
 
Sara gissar på: En lillesyster 3 Maj som väger 3280 g och är 49 lång
 
Nena (min syster) gissar på: En lillebror 3 Maj som väger 3950g och är 50 lång
 
Kristina (utan blogg) gissar på: En lillebror 3 Maj
 
Celine gissar på: En lillebror 4 Maj
 
Veronica gissar på: En lillebror 4 Maj
 
BitskEmma gissar på: En lillesyster 5 Maj
 
Vigan gissar på: En lillebror 5 Maj
 
Linda gissar på: En lillebror 5 Maj
 
 
 
Spännande...
 

"Här kommer jaaag"

2013-04-28 / 00:47:00

Även den här dagen har bara rusat iväg och ibland borde dygnet ha fler timmar för att man ska hinna med allting man har tänkt sig. Idag har vi iaf bla. hunnit med några loppis besök, en fika på stan, ett besök hos svärföräldrarna och Saga har cyklat, cyklat och åter cyklat med sin nya cykel och det var både en stolt och lycklig tjej som cykla runt på sin lila cykel som hon fått välja helt själv. ♥ Avslutningsvis av denna lördag har vi haft besök av ett par vänner så nu ska jag kasta mig i säng och jag hoppas på en natt med massa sömn och en lång sovmorgon imorgon. På tal om det, imorgon lägger jag upp "gissningslistan" angående lill•ns ankomst, för det börjar (förhoppningsvis) närma sig...

 

 

(Tack morfar för bidraget till cykeln hälsar Saga).


"Kom nu faaktiskt"

2013-04-27 / 00:29:00

Den här dagen har bara sprungit iväg och vi har i princip inte gjort någonting av det vi skulle, men så blir det ibland. Vi har bla. bättre sent än aldrig varit och köpt ett babyskydd och lite annat smått och gott så nu är vi mer än redo för lill•ns ankomst. ♥ Nu däremot ska jag då med all säkerhet sova och jag borde sova rätt så bra dessutom då kroppen är helt slut efter en dag på ranten och ögonen svider av trötthet. Godnatt mina vänner!

 


Fredag & ny vecka

2013-04-26 / 09:56:00

Det firar vi med att städa och tvätta, och jag har även lovat lillhjärtat att vi ska "snabb städa" balkongen så vi kan sitta där och fika. Vilket tydligen är dagens bästa då hon redan har hunnit fråga 3 ggr sen vi klev upp för 40 minuter sen när vi ska gå ut på balkongen och mysa så jag tror det får bli en tidig förmiddagsfika, haha. ♥ Vad gör ni idag då?

 


Ett torsdagsäventyr

2013-04-25 / 19:20:00

Mitt tidigare inlägg verkar inte ha publicerats (?) men å andra sidan är jag inte förvånad då appen har strulat rätt mycket på sista tiden. Hur som helst så åkte vi iväg på ett litet äventyr på förmiddagen och hamnade i Älvsbyn av alla ställen, där strosade vi runt på stan, åt pizza, myste i solen och sen tog vi oss en glass innan vi åkte hemåt. ♥ Dit kommer vi absolut åka fler gånger då jag gick in i en butik som nu har blivit min favoritbutik, det fanns verkligen hur mycket fint som helst. - Kläder, skor, accessoarer, men framför allt hur mycket fina inredningssaker som helst. Ni vet sådär mycket att man inte vet var man ska börja och jag kommer förmodligen drömma om alla saker som mer än gärna hade fått följa med hem. Dock hade vi nog inte själva fått plats då, för exakt så mycket fina saker fanns det. Nu blir det att invänta Sofias änglar och sen ska vi börja åka hemåt då vi för tillfället är hos "momme" och hälsar på.

 


Onsdag

2013-04-24 / 10:33:00

För våran del börjar dagen med ett besök på biblioteket då vi har några böcker att lämna igen och vi tänkte även passa på att låna nya så boktips tar jag gärna emot. Annars blir det nog en rätt lugn dag, ev. skulle "fina Ida" komma på en kaffekopp och jag tänkte även lägga ut lite (barn)kläder på tradera. Det kan dock hända att jag lägger ut några plagg här först för att kolla om nån av er läsare är intresserad av att köpa något av plaggen.

 

 

(Bilden är sen vårat förra besök på biblioteket)


25 kr fattigare

2013-04-23 / 21:53:00

Det var nämligen vad vi blev av besöket på secondhandaffären tidigare idag då Saga fyndade ett "babyskydd" till Skrållan och en jumpsuit från villervalla till bebisen och 5 kr för jumpsuiten kan jag inte kalla annat än ett fynd. Nu vankas det filmkväll, dock blir jag förvånad om jag lyckas hålla mig vaken halva filmen men psst, det säger jag inte till sambon för då kommer han tycka det är onödigt att slå på filmen, hihi. ♥ Men det är ju så mysigt att somna i soffan, dessvärre jobbigare att förflytta sig till sängen sen. Haha!

 


Ändrade planer

2013-04-23 / 14:16:09
Nej, nu blev vi (mest Saga då förstås) rastlösa så nu trotsar vi vädret, kroppen och förkylningen och traskar ner till veckans allehanda som är en mysig secondhandaffär och på vägen hem stannar vi nog till hos Vigan & Ebba för en kaffekopp och lite bus. ♥ Ikväll däremot då lillbruden har somnat vet jag en mamma som kommer däcka i soffan.
 
 
 
 
Förresten, ni missar väl inte tävlingen jag har i samarbete med handgjordasaker.se där ni kan vinna en valfri vara upp till 200 kr. - På bilden här ovanför ser ni några av mina (och Sagas) favoriter.
 
 

Heej bara!

2013-04-23 / 11:31:59
Vi hamnade nämligen på Leos Lekland igår och sen var det kalas hela kvällen då en av Sagas morbröder fyllde år så behöver jag säga att kroppen känns rätt så mör idag!? Det känns med all säkerhet att man är höggravid med andra ord. Dock var det tur att morbror E. var med på Leos för han drog det tyngsta lasset, men som tur är tror jag att han tyckte det var rätt så roligt ändå. ♥ Det blir hur som helst en väldigt lugn dag idag, men ute är det mulet, regn, rusk och blåst så det passar bra.
 
 
Är det förresten bara jag som har problem med blogg.se appen?
 
 

Den dagliga dosen...

2013-04-22 / 11:01:34
 
Av kaffe är nu intagen och nu får vi se vad vi hittar på resten av dagen. För att inte missa någonting så kan ni alltid följa mig på instagram - elinavolanen eller tipsa mig om vad ni heter på istagram. Hur som helst så får ni ha en bra dag så hörs vi lite senare. ♥
 
 
 
Grattis Amanda - Du vann tävlingen på det norrländska viset. (Maila mig din adress).