.söndag.

2010-01-31 / 13:15:00

Idag har vi tagit en rejäl sovmorgon, och de var så skönt så nu känner jag mig faktiskt relativt utvilad. Trots Sessans aktiviteter inatt. :) Igår bada vi iaf bastu och sen såg vi Management, o den var helt okej. Jennifer Aniston är en skådespelare jag gillar. Idag blir de nog en massa måsten, men kvällen kommer nog spenderas i Sävast så de gör inte så mycket. Men vi hörs ikväll, o hoppas ni som var på Bodensia (eller Lotus för den delen) inte är allt för bakis. ;) kram!







9 dagar kvar..

Jag har sagt de förr, men jag säger de igen. M. får verkligen mitt hjärta att slå dubbla slag. Han är underbar och gör mig så lycklig!  


bastu & film

2010-01-30 / 19:33:15
Det blev en sväng till H&M tidigare idag, och som vanligt kommer man inte hem tomhänt därifrån. Iof var de väl inte de som var meningen från början heller. :) Sen har E. varit här på middag. Mycket trevligt! Nu blir de nog att basta och sen slänga sig i soffan och se film, vi hade tänkt se Management. Vi hörs imorgon allihopa. kram kram!

Fredagsmys!

2010-01-30 / 11:22:00

Igår blev de också så knas att jag aldrig hann/orkade blogga nå mer. Pappa, Mona & farmor kom  hit på dagen och vi hade de allmänt mysigt. Åt semlor, pratade och hade de allmänt trevligt sådär. :) Sen åkte vi och handlade och sen kom E. hit på middag. På kvällen sen åkte vi till Luleå och sist men inte minst hade vi filmkväll. Hann även träffa lillvännen ett tag. Jag hade iaf en helt underbar Fredag. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle egentligen behöva åka till H&M men vi får väl se. Vi hörs ikväll, och ja.. Vi gör det! :) kram!

10 dagar kvar..


Grattis!

2010-01-29 / 11:40:27

Vi kom hem så sent igår, och då orkade jag inte sätta mig o blogga. :) Det var iaf full rulle hela gårdagen, och nu är både stygnen och tratten borta så Hector är gladare än gladast kan man säga. Sen blev de en sväng till storheden, Sävast och sist men inte minst även till Heden. Dessutom, måste jag gratulera Malin och Johan som blev föräldrar till en liten prinsessa igår, grattis! Delad glädje är dubbel glädje! :) Idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Nu blir de lunch iaf. Vi hörs sen!

11 dagar kvar..

Eller kanske mer, eller mindre. Vad tror ni?


Glad!

2010-01-28 / 11:47:50
Trots ovädret igår, så var det en väldigt bra Onsdag eller det blev det rättare sagt. :) På kvällen sen när jag låg och vänta på att baby skulle ringa o säga godnatt, så satt han på flyget hem istället. Så gissa om jag blev paff när han stod i hallen sen mitt i allt. JA! Men jag älskar såna överaskningar. :) Den människan gör mig verkligen så lycklig...

Nu tänkte jag springa ner till banken och fixa några ärenden, och sen blir de att åka till vetrinären och ta bort dom efterlängtade stygnen på Hector. Jag vet en som kommer bli ännu gladare än mig att slippa tratten. :) Sen blir de mys resten av dagen/kvällen för idag är de en speciell dag. ;) Tihie! Men vi hörs senare idag ändå såklart... KRAM!



12 dagar kvar...

stört!

2010-01-27 / 21:59:14
Nu har jag precis kommit in med Hector. Och jag säger bara en sak: Det här vädret är fan onormalt!! Ett tips, håll er inomhus! Nu ska jag dricka varm choklad o lösa korsord fram till darling ringer. Natti!

saknar

2010-01-27 / 16:20:46

Sitter och funderar på vad jag ska äta till middag, någon som har något förslag kanske?! Jag har iaf varit med lillvännen nu, och de var lika trevligt som jag hade förväntat mig. Han följde även med ut på en promenad med Hector,  de uppskattades. Så tråkigt att gå själv, de gör jag nog ofta iaf. Nu blir de som sagt middag, och kanske någon film. Ingen som har något filmtips också btw?! :) Men, hörs senare..

Nu vill jag för övrigt också att hjärtat kommer hem. Jag saknar han!


uuh.

2010-01-27 / 10:34:03

Idag är de inge skönt promenad väder för fem öre. :/ De är i princip snöstorm, som dom lovat iof. Nu tänkte jag iaf ta nå att äta, och sen vila en stund. Jag har sovit dåligt inatt, jobbigt! Senare idag ska jag träffa lillvännen, vilket ska bli trevligt. Annars har jag inte så mycket att komma med för tillfället, så vi hörs sen igen. kraam!



13 dagar kvar..


storm

2010-01-26 / 21:44:05
Sådär, då var man hemma igen. Hinner precis göra mig klar för sängen, innan PH börjar. Perfekt! Och mina (oerhört svullna) fötter och min (onda) rygg klagar nog inte om jag lägger mig i sängen redan nu. Imorgon får jag se vad som händer, ska iaf träffa lillvännen. Men vi hörs imorgon, godnatt! Btw, ska ni till Luleå? Håll i er, de blååser!



Bara jag som gillar den här låten?! Njae, trodde väl inte det. ;)

ärenden

2010-01-26 / 18:19:44

Tidigare idag har jag gjort en massa ärenden med mamma och nu är jag här i Sävast, och har precis ätit. Nu blir de fika, och sen blir de en promenad med Hector. På tal om Hector.. På Torsdag eller Fredag ska vi tillbaka till vetrinären och ta bort hans stygn. Ska bli skönt, slipper han tratten. :) Men vi hörs sen ikväll, kram kram!


v.39

2010-01-26 / 11:44:16
Idag går jag och Sessan in i v.39, vilket innebär att de bara är 14 dagar kvar till beräknad förlossning. Men som jag läste tidigare idag: "Plus minus 14 dagar" är det som gäller. Vilket innebär att barnet kan födas nu eller om en månad. Och som jag skrivit tidigare så lär jag nog gå över tiden, dock skulle jag inte bli förvånad om hon väljer att komma redan snart. Men de är ju de här som är så spännande, man vet inte riktigt när hon har tänkt komma ut till oss. Jag vet bara att vi håller på att längta ihjäl oss, och att vi är förväntansfulla efter att få träffa våran lilla prinsessa. BB-väskan är packad, bilen är bytt, barnvagnen står i hallen o väntar, sängen är bäddad, skötbordet är redo för att börja användas likaså alla kläder som knappt redan nu får plats i hennes byrå. Med andra ord, vi är redo för att få börja vårat nya liv. :) Och den känslan går inte att förklara i ord så tänker inte ens försöka. Men jag får gåshud av bara tanken.. MYS faktorn är hög!

Sessan: 

Vid den här tiden brukar det vara lite lugnare i magen. Det är inte bara trångt, barnet sover mer då det tar på krafterna att växa och utvecklas. Dessutom samlar barnet energi inför kommande födsel. Sover du oroligt och vaknar ofta? Vila under dagen. Tänk tanken att det är en förberedelse för kommande amningsperiod där du kommer att nattamma flera gånger den första tiden. Du träffar din barnmorska varje vecka. Hon kontrollerar noga barnets läge och hur det sjunker ner i bäckenet.

I min mage är de då inte alls lugnare, snarare tvärtom. Hon lever rövare där inne, och de går absolut inte att missa. :) Men nu är de lunch som gäller, kassler, pasta & grönsaker. Vi hörs senare!











Love!






middag

2010-01-25 / 16:47:52

De blev att åka till Luleå tidigare idag, och fixa en massa ärenden. Nu blir de middag, och sen efterrätt innan hjärtat ska iväg till Kallax. Sen ikväll är de tv-kväll för mig som gäller, spårlöst & Paradise hotel osv. ;) Men vi hörs senare ikväll, eller imorgon. Tänkte försöka lägga ut en massa bilder sen i veckan också. Men nu är de middag som gäller! :)


why

2010-01-25 / 10:54:16

Bion igår var helt okej. Alltid mysigt och gå på bio, men själva filmen var väl bara sådär. På en skala mellan 1-5 får den väl 3 kanske. Har sett bättre filmer, men även sämre filmer. ;) När vi kom hem därifrån stupa jag i säng. Ryggen var helt slut. Nu på morgon har jag donat på lite här hemma iaf, och nu blir de lunch. Men vi hörs sen igen!



Dagens minus: Bittra människor! Varför gå runt och vara bitter?!

Dagens plus: Bara 15 dagar kvar..


Bio

2010-01-24 / 17:25:37

De blev varken kalix eller en runda på stan igår. De blev en sväng med "ny-bilen" istället, då hjärtat överaska mig med att ha bytt bil tidigare under dagen. Så nu har vi en bil där både barnvagnen och hunden får plats utan problem. Vilket känns riktigt skönt! Sen tog han även en manuellåda, så jag kan börja övningsköra och de är ju verkligen på tiden. ;) Och sen på kvällen var de film som gällde, dock somna jag nog innan den ens hann börja. Idag har vi varit i Luleå nästan hela dagen (vilket känns i fötterna) och nu blir de middag. Sen ikväll blir de bio för hela slanten och de ska bli mys! Vi hörs imorgon allihopa, men hoppas eran helg har varit lika underbar som min. kram kram! Och ni..

16 dagar kvar..


morsning

2010-01-23 / 10:11:49
Godmorgon på er. :) Nu har jag och Hector varit ute på en morgon promenad, vilket var väldigt skönt. Nu blir de att dona på här hemma. Sen får jag se vad som händer. En sväng till Kalix kanske?! Eller en runda på stan?! Äsch, vi får väl se. Vi hörs senare iaf, kram kram!

17 dagar kvar..