Ett samtal som vi nyss hade..

2010-07-31 / 23:50:04

M. - Vill inte du ha lite kvällsfika?

Jag. - Nej, det är bra för min del.

M.
- Okej, men jag går bara in i köket och brer några mackor åt mig då.

Jag. - Okej, gör så. Men skynda dig så vi kan börja se filmen strax.

M. - Absolut.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiden gick, och varken hjärtat (eller några mackor) kom tillbaka in i vardagsrummet. Till slut gick jag in i köket för att kika vad han egentligen höll på med. Då stod han och bakade och det första han säger är: "Lugn älskling, det är bara fransk lantbröd så det går fort!" Haha! Vad mer kan jag säga utan att jag tjatar sönder era öron/ögon om hur underbar jag tycker att han är. ;) Så nu snart blir det nybakt bröd (kan ju inte tacka nej nu) och film innan det är dags att hoppa i säng.


Bullbak

2010-07-31 / 20:22:53

Det blev både en promenad (trots det tråkiga vädret) och bullbak tidigare idag. Eller om sanningen ska fram så blev vi precis klara med bullarna, så nu blir det nybakta bullar och film. Vi har dessutom gjort kanelkubb tidigare, och även dom blev smaskens. Eller vad säger ni, mamma och Mats?! Imorgon ska vi iaf infinna oss på kallax 10.00 för en flygtur över Boden. Jag är lite nervös faktiskt, dels för att jag är lite höjdrädd och sen blir jag i princip livrädd när det svänger. Rakt fram däremot går alldeles finemang. :) Det ska hur som helst bli både spännande och roligt! Nej, Saga ska inte med. Hon ska vara med sin mormor under tiden. Sen tror jag även Nena hade tänkt komma imorgon efter våran lilla flygtur. MEN! Ni får ha en mysig lördagkväll allesammans så hörs vi imorgon igen. Kraam! P.S. Hector är hemma igen, och hade haft det bra på sitt lilla äventyr. D.S.


Jag är kär!

2010-07-31 / 13:00:00

Idag när jag loggade in på min inkorg, så såg jag att jag hade fått en massa gulliga kommentarer (tack så mycket) så nu känner jag mig pepp på att börja blogga igen. Jag känner faktiskt att jag och bloggen går hand i hand igen. Haha! Men hur som helst. Igår kväll så var faktiskt jag och Michael barnfria. Något som jag inte kände till, då söta M. hade planerat in det. Vi började kvällen med ett biobesök, och på filmduken var det Bröderna karlsson som visades. En film jag gillade väldigt mycket, och jag fick mig ett gott skratt kan jag lova. (Även det var ett påhitt var hjärtats sida, jag visste inte vilken film jag skulle få se först när jag satt ner i biosalongen.) Efter bion så gick vi till waldorf och åt deras goda pepparstek på uteserveringen och vädret var verkligen perfekt för att sitta ut. Även lite efterrätt slank ner, haha! Efter all mat och efterrätt så bestämde vi oss för att gå längst vattnet, vi pratade om allt och ingenting och bara njöt av varandras sällskap. Tack snälla älskling, för en helt underbar kväll. Jag älskar dig, puss! Kvällen avslutades med en film hemma i soffan, tillsammans med vårat lilla charmtroll (som för övrigt somna efter en kvart ungefär) som hade haft en jätte bra kväll med sin farmor. Dom hade bla. varit hos faster N. och kusin A. och "farbror" E. och hälsat på. Min Fredag får 12/10. Bilderna får tala sitt eget språk. Vad får din?





        

Idag blir det nog att bara mysa här hemma. Vädret var inte alls något att hurra över. Eventuellt att vi bakar bullar, och sen tänkte vi oss även ut på en promenad om det slutar att dugga/blåsa. Hector är på en minisemester i Arjeplog, så han vet jag inte när vi får tillbaka. Men jag skulle gissa på ikväll. :) Vad gör ni idag då, PDOL kanske?! Njae?









Hm.. :/

2010-07-30 / 14:56:01

Bloggtorkan kvarstår..


Problemfixare?

2010-07-29 / 15:29:21

Jag har i princip bloggtorka. Men ändå inte?

* Det är ett problem hur som helst.
 - Jag älskar ju min blogg..

* Ett stort problem, det är ingenting jag vill ha.
 - Jag älskar ju min blogg.
 (- Sa Ra, måste få en daglig uppdatering.)

* Ni kanske vill hjälpa mig med detta problem? :)
 - Jag gillar ju mina bloggläsare. 
 - Ja, även ni (förhoppningsvis) som är anonyma.

;)

 



Karma. :)

2010-07-28 / 23:07:11

Nu är vi hemma igen, och jag har haft det trevligt. Inte för att jag trodde att jag inte skulle ha det. Först var vi som sagt i Luleå och hämtade upp farmor. Söta farmor. Sen åkte vi vidare till Pålänge där maten stod framme när vi anlände. Lyxigt och gott. :) Mona var tyvärr inte hemma, så henne får vi allt träffa en annan dag. Hon var nämligen ute på uppdrag. Däremot fick vi träffa Robert, Kajsa, Mira och Leon. Men kameran blev i princip bortglömd, men några busiga kort blev det iaf! Nu blir det att hoppa i säng och invänta John blund för att sedan vakna upp och inse att det är Torsdag. Inte vilken vanlig Torsdag som helst, utan en Torsdag då jag får pussa på fina M. som kommer hem imorgon. Me like! Godnatt allihopa. P.S. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Allting kommer ändå ifatt en förr eller senare. Jag tror väldigt starkt på karma, alla vänner. Gör du? D.S.







   

1. Visst har jag sagt att Saga har en väldigt rolig morfar?!
2. Har ni några möbler som behöver kläs om, anlita Mona. 
3. Sa Ra, kläderna passa perfekt som du ser..

4. Nu ska jag kolla min facebook, en sista gång för idag. Godnatt!
 


Fix, luleå.. kalix!

2010-07-28 / 11:50:05

Nu har vi varit till den gamla lägenheten, och släppt in städfirman. Känns så himla skönt att inte behöva tänka på det. Nu är det bara besiktningen kvar på Fredag och sen är det klart helt och hållet. Jag kommer absolut inte sakna värmen i den som blev varje sommar. Bastu är ett passande namn! Nu blir det att fixa lite här hemma, innan vi drar till Kalix. Eller det blir Luleå innan rättare sagt, för att plocka upp (Sagas) gammelfarmor och det ska bli så mysigt at träffa henne. Min farmor är bäst! Även idag följer kameran med, så en uppdatering ikväll då. Ait! Ha en bra dag!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tack så himla mycket allihopa, för all hjälp som har haft med flytten att göra. Ni är guldvärda, och kommer bjudas på middag inom en snar framtid som tack för hjälpen! Utan er hade det inte alls gått lika bra, så känn er träffade helt enkelt. Kram, kraam på er!


Vrakpriser!

2010-07-28 / 00:46:22
Det blev en väldigt sen uppdatering, men det har verkligen varit full rulle hela dagen så nu på kvällskvisten har jag bara sett film och busat med Saga. Jag hittade mig iaf en massa smått och gott på svartöbrinken idag, till vrakpriser. Jag ska lägga upp bilder på allt här någon dag. Jag vet att jag tjatar, men har ni möjlighet borde ni verkligen åka dit! Dom ska flytta till en lägenhet på 58 kvm, från att ha bott i ett stort (för övrigt, jäkligt fint) hus så som ni förstår finns det en massa saker som är till salu. Men, hur som helst. Besöket hos fam. Nilsson-Sandling, var lika trevligt som alltid. Lea hade en massa saker som skulle visas för Saga, och hon fick även ett nytt fint armband då "hennes armled växer och blir större" som Lea förklarade så fint för mig. Tack för idag, Nena. Jag lägger upp några bilder från idag, innan jag säger godnatt. Imorgonbitti ska jag springa över till den gamla lägenheten och låsa upp till städfirman, sen på eftermiddagen ska vi till Pålänge en sväng. :)







Sist men inte minst, Leas snygga tatuering. ;)



Grimaser

2010-07-27 / 13:55:47

Nu åker vi till Luleå, så vi hörs senare idag! :)





För övrigt så älskar jag min nya väska så mycket att den får agera som skötväska i samma veva!


Regn och rusk!

2010-07-27 / 10:59:19
Vilket underbart väder vi fick vakna upp till idag, njeet inte riktigt va! Men regn behövs också, och luften känns så himla ren och fräsch efteråt och det gillar jag så jag ska inte klaga trots allt. Nu blir det att mysa på här hemma, innan vi åker till Luleå med morbror E. (Sagas morbror!) I Luleå ska vi hälsa på Nena och Lea. Kusin Lea har säkert även idag en massa bus att lära Saga. Sen ska jag även hämta det som jag har köpt av A. (Ni vet, den där flyttförsälningen jag tipa er om för någon dag sen.) Den är ju nämligen imorgon och på Torsdag, så ni hinner ifall ni hade glömt. Hur som helst, så ser jag framemot den här dagen. Det kommer bli en väldigt mysig dag, trots att mitt inre skiker efter fina M. Bilder (ska försöka komma ihåg att ta med kameran) och en uppdatering kommer senare idag. Ni får ha en bra dag söta bloggläsare. :)

Pyjamasmys!

2010-07-26 / 22:00:31

Puh, nu är den gamla lägenheten helt tom. Jag och mamma har kört en massa saker till soptippen, och Mats har agerat barnvakt. Tack så himla mycket för all hjälp, jag hade aldrig klarat det själv! Nu är det som sagt bara städet kvar på Onsdag och det är värt varje öre kan jag lova! Nu blir det chill resten av kvällen, och jag lär nog somna samtidigt som Saga ikväll. Saga visar då inga som helst tecken på trötthet, om man jämför med mig. Imorgon blir det att åka till Luleå, och det ser jag framemot. Men nu säger vi tack och (godnatt) för idag iaf. Jag hoppas att ni har haft en bra dag. :)



Fina M. vi saknar dig redan här hemma. Kan du inte trolla om jag lovar att blunda, och så ligger du här bredvid mig när jag öppnar mina ögon sen igen?!


://

2010-07-26 / 11:20:35

Idag är jag rätt less, så nu ska vi kila ut på en promenad. Jag, Saga och Hector i vanlig ordning.


Ryck.

2010-07-25 / 19:38:50
Idag på eftermiddagen så har Saga varit med sin farmor, medans vi har kört ett sista ryck i den gamla lägenheten. Nu är det bara saker kvar där som ska till soptippen i princip, och det kör vi imorgon när det är öppet. Sen på Onsdag kommer städfirman och städar ur den. Jag kommer nog inte sakna den lägenheten så mycket trots allt, jag trivs redan så himla bra här. Det här känns mer som ett hem, och det är mycket större ytor till Sagas fördel osv. Men nu ska vi till sävast, och sen blir det att åka hem för att inta soffan och njuta av söndagskvällen framför en film, kanske! :)

Regning söndag.

2010-07-25 / 14:36:03

Den här gången tar vi bilderna först, och texten sen. Omväxling förnyar!







   

Som ni ser så har pappa, Mona och Lea varit här hälsat på oss. Det var lika trevligt som det alltid är, och Saga och Lea trivs så bra i varandras sällskap. Nu blir det att ta på sig regnkläderna, för att kila ut på en promenad. Och ni, ha nu en mysig Söndag och glöm inte att tipsa alla ni känner om mitt tidigare inlägg. Ait! (Jag kan få fram en lista på lite saker som säljs ifall det är aktuellt!)


Tips: Åk! :)

2010-07-25 / 09:50:47
God morgon på er!

Idag tänkte jag faktiskt tipsa er om en Move Out Sale/Flyttförsäljning som min systers moster har till veckan. (Nej, vi har inte samma mamma!) Har ni möjlighet tycker jag absolut ni borde försöka ta er dit, jag lovar att ni alltid skulle fynda något och om inte annat får ni träffa människor. :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Kopierat från A. blogg)

Move Out Sale/Flyttförsäljning
VAR: Svartöbrinken 4 C - Luleå
NÄR: 28-29 juli klockan 15.00-18.00

Vi flyttar från stort till smått, så gott som allt ska bort :-)

Vi säljer ut större delen av vårt hem: möbler, husgeråd, tavlor, pynt, blommor, trädgårdsföremål mm. Designföremål, Ikea, arvegods, auktionsfynd, ja lite blandat smått och gott. De flesta föremål säljs till minst 50 % lägre än nypris, vissa betydligt lägre, alla priser är baserade på ålder/skick. Vissa favoritsaker/möbler som är i princip helt nya/oanvända, har vi satt något högre pris, men ändå en bra affär för dig som vill fynda :-)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ni borde som sagt försöka ta er dit, och tipsa alla ni känner. Dom ska i princip sälja ALLT! Själv har jag skickat Nena som min köpkompanjon, då jag själv inte kan närvara. Men nu ska jag och Saga fina till det här hemma. Pappa ska nämligen komma hit med Lea idag. Busigt!