Grattis fina du!

2013-01-31 / 08:33:00

Min älskade syster har nämligen förlovat sig med sin T. ♥

 

 

Nu vankas det dock jobb så vi hörs bättre ikväll!


Du är väl med och tävlar?

2013-01-30 / 17:50:00
 
 
 
Om inte, du har till 23.59 på dig. - Tävla HÄR

O.. Onsdag!?

2013-01-30 / 08:14:00

Med 2 timmars sömn inatt (tack lill*n) känner jag att det kan bli en rätt jobbig jobbdag. Dock bara bita ihop, men jag vet en som kommer somna (läs, däcka) tidigt ikväll. Hoppas ni har sovit bättre och att ni får en bra dag. ♥

 

 

(Bilden är gammal)


Acne Killer

2013-01-29 / 21:11:00
 
Då Saga hade somnat och sambon "stängde in sig" på kontoret passade jag på att ha lite egentid så här på kvällskvisten. ♥ Jag testade nämligen den omtalade ansiktsmasken Acne Killer som kom med posten igår, vilket jag tackar Luxstyle.se för. Dels för att jag fick en anledning till lite egentid (som jag annars aldrig tar mig) men sen också för att jag fick upp ögonen för en fantastisk produkt. Huden känns nu mycket fräschare, renare och lenare. Acne Killer får absolut 5 stjärnor av 5, men jag måste erkänna att jag faktiskt inte trodde att den skulle vara så effektiv.
 
 
* Applicera masken i ansiktet (ej över ögonbrynen el. för nära hårfästet är att rekommendera)
 
* Låt sitta i ca. 30 minuter och under den tiden känner man hur masken stelnar
 
* Skala försiktigt av masken och skölj sedan ansiktet med varmvatten
- Det gjorde lite ont då man drog bort masken men vill man vara fin får man lida pin
 
  * Smörj in ansiktet med en mjukgörande lotion
 
 
 
 
 
"Acne Killer är en ansiktsmask som tar bort finnar, pormaskar, orenheter och överflödigt fett på bara några minuter. När Acne Killer torkar suger den med sig finnar, pormaskar och det fett och de bakterier som orsakar problemen med acne ut ur porerna. Den tränger djupt ner i porerna och sedan suger den bokstavligen ut orenheterna ur huden. Acne Killer avlägsnar också döda hudceller från hudytan". - Läs mer om produkten här (och där kan du även läsa vad andra skrivit om produkten).

Heminredningsparty

2013-01-29 / 15:46:00

Saga tar en kort powernap och jag passar på att kika i Living and Rooms nya katalog. ♥ Precis som rubriken avslöjar ska jag ha ett heminredningsparty om några veckor (om jag får ihop tillräckligt med folk vill säga, men det tror jag nog) och jag längtar. - Dom har fina produkter. Frågar du min sambo däremot säger han förmodligen att det bara är svammel ;-)

 


En ledig tisdag

2013-01-29 / 10:47:00

Vi börjar dagen med att möta upp moster Nena på Dagoberts. ♥ Saga har bestämt sig för en kycklingmacka och för min del blir det en god sallad. Puss på er!

 


Naew ♥

2013-01-28 / 18:59:00

Saga har hoppat ner i pyjamasen och myser med lill*n genom att "prutta på magen" och kolla på ultraljudsbilderna som är väldigt spännande och bara hennes om ni frågar hon. "Har h*n också pyjamas på sig, och var är egentligen näsan mamma" är två av 50 frågor. Snart är det godnatt för prinsessan och egentid för mamman som ska passa på att testa en produkt som jag fick med posten idag. (Mer om det i ett senare inlägg).

 


Ordning & Reda

2013-01-28 / 12:48:00

Förra veckan vann jag nämligen ugglans familjekalender och idag kom den med posten. - Hur charmig som helst! Behöver jag säga vad jag gillar mest med den, bortsett från att det kommer bli betydligt lättare att komma ihåg alla vardagsmåsten - Alla ugglor förstås. ♥ Jag har dock aldrig ägt en väggalmanacka (!) så var är egentligen bästa stället att hänga upp den? Köket, hallen?!

 

 

Ett tips är att gilla Barntavlor på Facebook så du inte missar tävlingarna som är titt som tätt.

 


Mm.. åndag!

2013-01-28 / 10:45:42
 
Och jag börjar dagen med att presentera vinnaren av skötväskan från Fuzzies.
 
 
 
Grattis Dessie - Mamma till Alicia & Kevin
 
 - Ni andra ska inte deppa, jag har massa andra roliga tävlingar på G så håll utkik ♥
 
 
 
 

Lite gör mycket

2013-01-27 / 14:22:44
 
Jag och Saga har nämligen "pimpat" spegeln i sovrummet litegrann, och eftersom jag spanat in den där tofsen rätt länge (men varit för snål för att köpa) så blev jag toknöjd. - Världens bästa mamma kom med den för någon dag sen, och oväntade presenter är alltid dom bästa. ♥ Nu blir det fortsatt mys här hemma till det vankas kvälls och nattjobb för min del. Vad gör ni då?
 
 
 
 
 

God morgon Söndag

2013-01-27 / 09:54:49
 
Natten har varit bra, och idag mår Saga mycket bättre än igår. Jag firar det genom att ta en kopp kaffe i lugn och ro, vilket jag inte har kunnat göra på hela helgen så det ser jag framemot. Saga leker i sitt rum och ja, hon är nog i sitt rätta esse igen då jag nyss tyckte mig höra hur hon beordrade dockan och nallarna att sitta ner på stolarna och vänta på sin tur. (Hon lagar nämligen frukost åt dom). ♥
 
 
 
 
Skyltarna finns att köpa hos Balorina.se

Haha!

2013-01-26 / 16:47:00

Jag och en krasslig Saga ligger och ser på konståkning då hon plötsligt tittar på mig helt uttråkad och frågar: "mamma, när börjar hockeyn?!?" - Jag tror med andra ord hon inte tycker det är lika mysigt det här med konståkning som hennes mamma tycker.

 


Få höra!

2013-01-26 / 14:07:41
 
Jag har en härlig tävling på gång, och innan jag startar den tänkte jag höra vad som intresserar er mest angående vinsten. Te, Kaffe eller någonting till hemmet?? ♥
 
 
 
 
 
 
 

Lugna puckar

2013-01-26 / 11:00:58
 
Natten har varit sådär, så dagen kommer gå i lugnets tecken. (Jag vet då att jag ska passa på att vila samtidigt som Saga under dagen). En hemmadag med andra ord. ♥ Vad händer hos er idag då?
 
 
(Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle)

Bättre sent än aldrig

2013-01-25 / 19:54:52
 
 
 
Lill*n har nu fått sig en egen plats på hyllan i sovrummet (i en för stor ram dock). ♥