Tvätt & städ..

2009-05-27 / 18:48:23

De blev inte och mysa i soffan tidigare. De blev en sväng på stan med C. istället, och de var ju faktiskt trevligare. Bortsett från regnet. Nu håller jag då på att tvätta, och jag förstår inte hur de kan bli så mycket tvätt på bara en vecka. Sinnes! Har precis duschat Hector också, så han springer runt i lgh som en dåre. Ikväll får jag se vad som händer och sker, kanske blir ett vinglas med C. Hon åker ju iväg på äventyr imorgon, och jag tror hon behöver prata ut om sin nervösitet. ;) Nåväl, de återstår och se. Återkommer imorgon, hejsvejs!


Grått och booring..

2009-05-27 / 11:08:11
Ja! Usch, vilket tråkigt väder de var idag då. :/

Men blev lite gladare när jag upptäckte att veckorevyn dumpa ner i min brevlåda alldeles nyss. Så nu blir de lunch, och sen bara mys i soffan. Men då kom nästa bekymmer, vad ska jag äta? Nåväl, de löser sig alltid. Små bekymmer, kan då bli stora bekymmer. haha! Ikväll blir de då att tvätta (och städa) iaf, och de ska bli skönt. Finns inge skönare än att lägga sig i en renbäddad säng i en städad lägenhet. Imorgon kommer raringen hem, och jag behöver kanske inte säga att jag längtar. Till helgen blir de mest troligt IKEA, och de ska bli sjukt kul. Var rätt länge sen jag var där. Näe, nu blev de rätt ointressant. Skriver kanske senare igen, annars imorgon..

Sunshine ;)

2009-05-26 / 10:27:44
Idag blir de att vara ute hela dagen, då vädret är så fint. :) Men måste lägga upp en rolig bild på Hector, som M. lyckats ta så bra. Eller vad tycks? Nu, uuuuuuuut! Ha en bra dag allihopa..


Bröllop! :)

2009-05-25 / 14:03:46
Sådär. Nu kommer lite bilder sen helgen. :)

Fredag:

  

Lördag:





















    

Min helg har alltså varit helt underbar.

Tack pappa och Mona för en oförglömlig dag! :)

Dessa rubriker! :/

2009-05-24 / 22:27:31

Bilder sen bröllopet kommer imorgon.

Nu ska jag mysa i soffan! :)


Bilder.

2009-05-22 / 15:49:23
Ahh! Nu har jag tömt min kamera på bilder.

Grillkvällen hos O.

   

Hos familjen Sandling-Nilsson.



 

Igår gick jag och C. till en hemlig plats och sola. ;) Var väldigt trevligt, till en massa oroväckande moln kom fram. Så då traska vi hem.. Sen kom Evelina och hälsa på.



  

Idag har jag och Hector myst på balkongen bara. Håller på att städa och tvätta. :/ Uh! Sen blir de middag i Sävast och sen mys med hjärtat. Blir nog en tidig kväll, då de är bröllop imorgon.


Iiiih! ;D

2009-05-20 / 11:45:44
Nu ska jag hoppa in i duschen, kanske jag börjar känna mig som en människa igen. Senare idag bär de av till luleå till fam. Sandling-Nilsson. Ska bli hur trevligt som helst, och jag gissar på att vi får middag där. :) Nej, nu väntar duschen. Skriver mer senare eller imorgon. Ha en bra dag allihopa!

Jag säger bara en sak: Spännande! ;)

Sådär ja..

2009-05-19 / 12:06:26
Dags för en uppdatering kanske. :)

I lördags så blev de utgång trots allt. Först var vi hos Oskar och grilla, och de var väldigt trevligt. Sen åkte vi förbi nån förfest, innan de blev "ice ice baby" och där var de helt okej. Mitt motto är alltid att allt blir vad man gör de till. I söndags så hände de inget speciellt under dagen egentligen. På kvällen blev de middag i sävast iaf, och även där blev de och grilla. Vädret var ju helt underbart, och jag behöver kanske inte säga att jag älskar grillat. I måndags, så chilla jag bara med raringen innan han åkte kan man säga. Och nu, har jag just kommit in från en promenad med C. Tänkte göra mig nå lunch, känner att magen börjar kurra. Sen får vi se vad som händer och sker. I helgen vankas de bröllop iaf då pappa och Mona ska gifta sig, och de ska bli spännande. Vi får hoppas att vädret är på topp då också. Näe, nu ska jag kila och se vad jag hittar i kylskåpet, hoppas ni mår bra iaf och att eran helg har varit bra. kramkram!

Grillning!

2009-05-16 / 16:56:28

Idag har jag varit i Luleå hela dagen, och jag har haft en jätte trevlig dag. Har fått en massa fina presenter av min snygging. (Nej, jag fyller inte år.) Nu ikväll blir de och grilla hos O. sen får vi se vad som händer och sker. Kanske utgång, eller bara hem och chilla. De ska bli v'äldigt trevligt iaf. Vad ska ni hitta på då? Skriver mer imorgon. krams!


Mm!

2009-05-12 / 21:04:55
Idag ringde väckarklockan 06.30, och jag var faktiskt ovanligt pigg. Då traska jag iväg till vännen, som bjöd på frukost. Sen såg vi tv, och chilla. Sen traska jag hem igen. :) Och då var de stor städning som stod på schemat. Freab, heter de så?! Hur som helst, dom var här och bytte alla eluttag så de var rätt smutsigt efter deras besök om man säger så. Sen har de inte hänt så mycket idag, har varit med E. och gjort nå ärenden och sen bara en massa promenader. Nu väntar jag på att älsko ska ringa och säga godnatt, och sen blir de sängen. Lär nog somna rätt så fort, och skönt ska de bli. Så säger väl godnatt, redan nu. Så natti! Hoppas ni haft en bra dag. :)

helgmys.

2009-05-10 / 17:51:10
Förlåt, har varit helt värdelös på att blogga i helgen. :// Men jag har inte gjort nå speciellt alls, har bara varit med min darling precis hela helgen. Så har inte funnits så mycket att skriva om. Men har haft en underbar helg såklart. ;) Har ni gjort nå roligt i helgen då?! Nu har jag äntligen bestämt mig vad jag ska ha på mig på bröllopet om två veckor. Känns skönt att de är fixat iaf, eller nästan fixat iaf. Måste bara hitta ett par byxor. Och snart kommer SaRa hem också, om drygt en månad kan man säga. Och de ska bli hur underbart som helst! Ikväll blir de att se wipe out och hockey med E. och O. iaf. Sen får vi se vad veckan har att erbjuda..

Hoh!

2009-05-08 / 15:32:27
Nu är de äntligen fredag! ;)

Skriver mer senare, är lite stressad.
kram

;D

2009-05-06 / 11:57:06
Har precis kommit in från en långpromenad, och vädret är inte alls nå kul. :/ Nåväl! Senare idag blir de att åka till Nena och familjen. Ska bli jätte trevligt. (Vi var ju aldrig där i söndags då hon fyllde år.) Nu vill jag iaf att de ska bli fredag, som jag längtar. Men ni får ha en bra dag! krams

Pixs..

2009-05-04 / 21:11:00
Hinner inte skriva nå, men lägger upp några bilder iaf. Nu ska jag fortsätta prata med "sprätten". ;)



     

Och grattis Mona på namnsdagen! :)


:/

2009-05-04 / 13:28:51
Hann aldrig skriva nå mer igår. :/ De blev middag i sävast, då fam. Volanen från Haparanda kom förbi. Sen däcka jag i soffan av trötthet. Nu ska jag på stan med mamma och strosa runt. Ska bli hur mysigt som helst i detta väder. Så jag skriver senare idag, och då kommer de en massa bilder. Eller ja, några iaf. hehe! kram så länge...