Jag känner mig som...

2011-03-31 / 22:20:27
.... Rudolf med den röda mulen så nu blir det en stooooor kopp te, halstabletter och Big Brother. Sen blir det nog sängen, så man orkar med morgondagen.

 




Är gratis gott?

2011-03-31 / 16:31:41
Hur som helst så kan man nu få en gratis skylt hos skyltmax.se (av ett värde av: 115 kr) av den enkla anledningen att dom älskar ♥ bloggare. Det finns hur många skyltar som helst att välja mellan och man kan även designa sin egen skylt. Jag sitter just nu och funderar på om jag ska ta en dörrskylt eller en namnskylt. Det återstår att se, och för att då få den här skylten behöver du alltså bara skriva ett inlägg om dom. Lätt som en plätt!

För övrigt, har jag en hemsk huvudvärk!

Påminnelse!

2011-03-31 / 11:22:44
Jag tänkte bara påminna dig om att vara med i tävlingen om Presentkortet på 500 kr. Jag personligen hade då inte tackat nej till att vraka och välja bland alla snygga kläder som finns hos Freshmilk. Vilket jag inte tror att du heller gör, eller?

 

 

Anonym, du fråga om vilka bloggar jag läser och varför. Svaret kan bli väldigt långt, men jag gillar att läsa alla slags bloggar egentligen. Men majoriteten av bloggarna jag läser är dagboksbloggar/ sk. "mamma/mamma-pappa bloggar" men jag gillar även och läsa bloggar som jag inte alls kan reflektera till då jag helt enkelt tycker det är roligt att läsa om hur andra tycker, tänker och lever. Listan kan bli väldigt lång om jag staplar upp alla bloggar jag läser men jag hoppas du är nöjd med det här svaret.


Nöjd tjej!

2011-03-30 / 22:35:12
Även Saga är glad över att se asfalten...





 

Nu en kopp te, sen sängen. Sov gott!


Förkyld...

2011-03-30 / 10:14:48
... är vad jag är så natten har varit sisådär. ATJOO! Nu ska jag iaf dricka en stor kopp te och läsa tidningen. Hur mår ni idag då?

 

Dunder förkyld!


Tro det eller ej...

2011-03-29 / 22:13:28
... men nu ska jag hoppa i säng. Jag är faktiskt ovanligt trött. Sen om jag somnar är en annan femma, men det är tanken som räknas. Godnatt allihopa!

Anonym: Imorgon svarar jag på din fråga förresten.

Tävling om ett presentkort

2011-03-29 / 12:50:48
Ni har nu chans att vinna ett Presentkort på 500 kr i samarbete med Freshmilk.se som är en webbutik som säljer roliga, coola och annorlunda barnkläder (och även kläder till mamman & pappan i familjen). Tävlingsreglerna är enkla, och ALLA kan vara med och tävla.

* Lämna en kommentar i mitt kommentarsfält att du är med och tävlar, samt motivera varför just du skall vinna och vilken produkt du gillade allra bäst på freshmilk.se.

* Länka till tävlingen i din blogg.
Har du ingen blogg, går mail eller facebook lika bra!



 

"Jag är med och tävlar om ett Presentkort på 500 kr hos Elina i samarbete med Freshmilk"


 

Tävlingen pågår till 5 April, lycka till allihopa!


 

 

 


 


Naglar...

2011-03-29 / 10:52:59
... Ja, jag håller på att ta bort förlängningen av naglarna så mina egna naglar kommer fram (då dom ser ut att ha blivit riktigt fina där under). Jag tror dock att jag har tagit mig vatten över huvudet, fy vilken tid det tar! Puh! Jag funderar faktiskt på att ringa Totallyyou och boka en tid för borttagning av naglar, men då dom förmodligen inte kommer ha någon tid idag så kämpar jag på. Jag har ju ändå inget bättre för mig. (Läs, med ironi).

En tröttmössa tidigare på morgonen.

 

Jag älskar sparkbyxan hon har på sig. Perfekt att ha när hon bara springer omkring här hemma. Sen att den finns på DollarStore (2-pck för 50 kr) är lixsom bara pricken över i:et! :)


Dagen har...

2011-03-28 / 23:25:27
.... varit fantastisk på alla sätt och vis, (även om vi nu ska fira med middag och vin även till helgen) och jag är lyckligt lottad som har M. vid min sida här i livet. Vad vore livet utan kärlek? Nu blir det iaf att hoppa i säng, och det lär inte dröja allt för länge till jag befinner mig i drömmarnas land. Gäääsp! God natt på er!

Choklad


2 år av kärlek

2011-03-28 / 14:12:06
Nu väntar vi på att underbara, fina och älskade M. ska komma hem, så han kan få sina paket. Tre paket, och ett ord symboliserar ett paket. Gissa ordet? ;)


Efter tandläkaren...

2011-03-28 / 10:14:05
... gick vi till Coop och köpte barbapapa böcker, bara för att hon var så duktig.





Nej, det var faktiskt halva reapriset så kunde inte låta bli. 35 kr för alllihopa!

Galet trött..

2011-03-28 / 06:57:19
... är vad jag är just nu, men jag får skylla mig själv. Med andra ord gick jag inte och la mig då jag skrev att jag skulle göra det. Men, jag glömde faktiskt bort tröttheten för en stund då jag såg att jag hade ett sms i inkorgen som löd: "Grattis min älskade Elina och underbara Micke på eran 2-års dag. All kärlek till er och jag önskar er all lycka i framtiden. Puss och Kram". Är hon inte söt den där SaRa så säg!

♥ 

 

 

♥ 

♥ 

 



Tandläkaren...

2011-03-27 / 22:43:13
... ska vi till imorgon, eller rättare sagt så ska Saga dit på 1-års kontroll. Spännande! 9.10 dessutom, så det blir att ställa väckarklockan, vilket inte känns så lockande. Jag tror därför bestämt att jag hoppar i säng "redan" nu. Godnatt gott folk!

 

"Bästis Hjärtat"



 

 




Bildbomb från idag...

2011-03-27 / 19:46:16
... Förmiddagen spenderades i sävast hos mormor:











Eftermiddagen spenderades i Luleå hos favoritbrudarna:

















Jag vet att jag har en väldigt söt systeryster!



Som ni ser hade Lea "sminkat sig" och hon hade även gjort ett fin fint armband åt tant Senja. Katterna låg mest och chilla i fönstret, vilket inte var populärt hos Saga. Hon tyckte nog dom skulle vara på golvet, så hon kunde dra dom i svansen. Aj, aj så får man inte göra! Jag hoppas hur som helst att även eran helg har varit bra och ni får ha en fortsatt trevlig Söndag! Brb..








Hey!

2011-03-26 / 19:21:24
Idag blev det att jag åkte till SaRa i Kalix, vilket har varit jätte trevligt då vi i princip bara har strosat runt på stan i lugn och ro! Vi köpte oss faktiskt ett "bästis-hjärta" som vi har delat på (bild kommer) och Saga fick även en snygg klänning av sin underbara gudmor. Tack och tack för idag fina du! Saga har nämligen varit i Haparanda med mormor och Mats under tiden, men nu är vi hemma sen ett tag tillbaka och nu blir det mys resten av kvällen!