En vinnare är dragen...

2014-07-21 / 17:57:00
 
Och jag säger ett stort GRATTIS till:
 
 
 
MIA som blev den lyckliga vinnaren i Goodiebag tävlingen ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

She´s back!

2014-07-15 / 11:14:52
Saga är äntligen hemma från Gotland igen och hon hade såklart haft det hur kul som helst (men jag har faktiskt aldrig varit med om att en vecka går sakta). ♥ Hon hade träffat både "Pippi Långstrump" & "Prussiluskan" och varit upp på spökvinden alldeles själv, vilket hon är måttligt stolt över. Mona hade dessutom hjälpt dom alla på kvällarna att göra varsin resebok med bilder, lite text och egna kommentarer, vilket var hur kul som helst att se, för att inte prata om vilket fint minne att ha kvar. Nog om detta, nu ska vi ta tag i dagen och göra oss klara för att åka till Siknäs där vi ska hänga med Evelina & Bertil.
 
 
 
Senare idag presenterar jag vinnaren i "goodiebag tävlingen" så håll utkik!

Sista chansen!

2014-07-09 / 09:01:07
 
Ikväll 20.00 avslutas goodiebag tävlingen och vem vill inte vinna dessa fantastiska priser? Tävla HÄR och vill du helt enkelt inte vara med så kanske du kan vara söt och tipsa om tävlingen. ♥Vi har blivit med.....

2014-07-08 / 12:28:00
Husbil!
 
 
Så helgen har vi spenderat på två olika campingar och bara myst. Saga är dock på semester med morfar, Mona och några av hennes kusiner så hon befinner sig på Gotland och kommer inte hem först på Lördag. ❤️ (Jag behöver nog inte skriva att det är väldigt tomt här hemma). Idag blir det hur som helst att dona på här hemma och ta tag i tvättberget, för man vet aldrig när vi drar iväg med husbilen igen, haha! Annars då, jag har förlängt goodiebag tävlingen till imorgon kväll (9/7 kl. 20.00) så är du inte med så.. Do it!