Slö..

2010-11-29 / 16:35:30
Jag har försökt att samla kraft hur länge som helst nu, kraft för att orka börja städa. Men det går segt kan jag lova. Men nu jäklar ska jag göra ett ryck, så jag kan se hockey i lugn och ro sen.

Förresten, en fråga till alla föräldrar. Hur gör ni på kvällen då ert barn ska sova? Somnar dom tex. alltid på ett speciellt sätt och en speciell tid osv. Tell me!

Kommentarer
Mia

Haha.. I wish! =)

Emil somnar när han själv vill dvs allt mellan 8-02. Men han är ju så liten än så han får fortfarande bestämma ganska mycket själv =)

2010-11-29 / 16:45:47
http://miaindia.blogg.se/
Julia

Gabriel somnar ganska precis 8 varje kväll. Vi byter blöja och till pyjamas, borstar tänderna och sen somnar han alltid medans han dricker välling :-)

2010-11-29 / 17:59:40
http://julialindholm.blogg.se/
Maria

Jeff somnar nästan alltid 8 prick varje kväll, ibland diffar det på en halvtimme. Vi brukar byta blöja och till pyjamas vid halv och sen myser vi lite innan det är dags för välling, sen lägger vi honom bara i sängen och så somnar han. Han är dock ALLTID vaken när vi lägger ner honom, märkt att om han sover så vaknar han alltid efter en stund och är orolig.

2010-11-29 / 19:23:37
http://slaria.blogg.se/
Sofia - Mamma till Tove

Vi brukar oftast lägga Tove mellan sju och halv åtta och hon somnar alltid själv i sin säng :)

2010-11-30 / 07:23:22
http://sjarverud.blogg.se/
Ida

Nu är ju Anton ganska mycket äldre än Saga men vi (läs jag, verkar inte vara samma rutin hos pappa) har gjort på samma sätt i många år, efter Bolibompa är det kvällsfika, pyjamas och tandborstning som gäller. Sedan godnattsaga i sängen och många kramar och pussar. Han somnar inom 10 min, mellan halv åtta och åtta. På helgen får han vara vaken med oss "så länge han vill", typ se Idol och mysa i soffan. Borstar tänderna när vi ser att han börjar bli trött och sedan får han somna i soffan å vi bär upp honom till hans säng. Det tycker han är lyxigt, såklart! :-)



Jag tror på fasta rutiner så barnet känner igen sig, känner sig tryggt och vet vad som komma skall. Anton fick börja somna själv strax före ett år, då med hjälp av speldosa och jag som gick in till honom med jämna mellanrum. Tycker det har funkat bra med hans sovrutiner, såklart med perioder då han behövt extra närhet och kommit till oss på natten. Händer fortfarande ibland, speciellt när det är mycket förändringar omkring som tex nu i höst då vi flyttat, han ska bli storebror och börjat skolan..

2010-11-30 / 10:49:16
http://iandwe.blogg.se/
Helena

Lea somnar 18.30. Hon sover ibland i kojan och ibland i stora sängen. VI läser en bok och sedan släcker lampan. Det räcker så. Samma procedur varje kväll no matter what!

2010-11-30 / 19:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback