Minns och vinn!

2012-03-04 / 13:21:16

Duscha/bada är någonting alla måste göra, liten som stor så därför sponsrar Dinodoni den här tävlingen med ett "bambino set" (och här kan du läsa mer om produkterna). Lycka till ♥


Tävlingsregler:


* Gilla DinoDoni på Facebook


* Lämna en kommentar i kommentarsfältet om att du är med och tävlar


* Berätta även ett minne du har med dusch/tvätt/bad som tema
- Lämna allt i en och samma kommentar




Valfritt!

Tipsa om tävlingen på din blogg, Facebook sida el. mail
- Låna isåfall bilden och texten som är nedanför bilden


 

"Jag tävlar om ett "Bambino set" från Dinodoni.com inne hos Elina".









Tävlingen avslutas 21 Mars


Kommentarer
Emilia - 16 år och mamma i april.

Jag är med :)

Gillat (Emilia Lindbom)



Ett minne jag har är bland dom första gångerna jag badade med min styvpappa (jag var väl kanske 5-6 år) och vi hade jättemycket skum och så tog vi det och satte på hakan och lekte jultomten. Minns att vi skrattade jättemycket och att mamma kom in och tog kort på oss, haha :)

2012-03-04 / 17:12:59
http://eemijji.blogg.se/
Caroline Andersson - 18år & mamma till Elias

Ojojoj, jag som älskar att bada har många fina minnen med mina syskon från när vi badat, både ute, i badkar och i den uppblåsbara poolen när vi var små, men det finaste minnet är nog när jag äntligen fick bada med min son i badkaret första gången, han tyckte det var riktigt roligt, stod och plaska, flinade och hela ansiktet lös upp på honom, mitt mamma hjärta smälter varje gång! Det är bara så mysigt att bada med de små!



Gillar på facebook - Caroline Andersson



Tipsat: http://theresiacaroline.bloggplatsen.se/2012/03/04/7471225-bambino-set/



En kille som älskar att bada behöver bra produkter när han ska göra det! Håller tummarna!

2012-03-04 / 20:12:44
http://caroliinea.bloggplatsen.se
jessamy

gillat Linnéa Möller.

Jag är med :)



Mitt badminne är från mig själv :) Jag var väl runt 7 år och badade med min 4år yngre syster. Lekte med mina my little ponies när det plötsligt flöt omkring bajskorvar i vattnet. Lillasyster hade bajsat.

2012-03-05 / 07:43:14
http://jessamys.blogspot.com
Malin

Jag är med också :)

Ett badminne jag aldrig kommer glömma är när jag badade i badkaret med min förstfödda. Han var då 3 månader och som alla föräldrar vet så ser det som kommer ut ur så små barn ut som senapskeso. Han älskade verkligen att bada och helt plötsligt ser jag hur han klämmer till och en bomb senapskeso hamnar i badet...med lätt panik i rösten ropar jag på min sambo som kommer springande. Han höll på att skratta ihjäl sig innan han plockade upp lilleman som jag höll ovanför ytan. Oj vad jag längtade efter en dusch då! Efter det aktade jag mig för gemensamma bad ett tag :D

Monia - mamma till Tuvalie ♥

Jag är med! har gillat på fb med namnet Monia Sundgren.



Ett badminne jag har är att jag alltid badade med min bästa barndomsvän Karl i deras badkar när vi var små :) Hemma hade vi bara dusch så det var himmelrike att få komma hem till honom och leka i badkaret - och sen fick vi nybadade alltid kura in oss i handdukar framför tv:n med en kvällsmacka innan sängdags :)



Hoppas på tur :)



kram

Evelina Mattsson Lundqvist

Jag är gärna med och har gillat på facebook (Evelina Mattsson Lundqvist) oj, svår fråga. har varit med om så mycket, det måste nog ha varit när mitt ex skulle kliva i badet och halkade på rumpan och hade stort blåmärke över hela rumpan, haha skadeglädje med andra ord och tur han inte gjort sig illa riktigt :) (hoppas det funkar bra trots det inte var något med ett barn, för då blir det svårt att komma på när det finns så många! :)

Erika

Jag är med! :)

Gillat på face, - Erika Näslund



Då jag gick i trean (på lågstadiet) fick jag och min bästis för oss att vi skulle åka och bada. Vi tog cyklarna dit sen plums ner i vattnet. Kan säga att vi var uppe lika snabbt igen! Det var bara april och is låg fortfarande kvar på havet..brrr! Vi cyklade hem fort som bara den sen hoppade vi i badkaret, - kan säga att vi föredrog ett varmt badkar före isbadning! :P

2012-03-06 / 10:00:51
http://erikanaslund.blogg.se/
Johanna Ljungkrantz

Har gillat på fb..



Jag tar det som ligger närmast i minnet vilket var idag när jag hade en trött Elsa här på eftermiddagen och inget var bra tills jag sa att hon kunde få duscha.. JIPPI, sen stod hon i duschen och lekte och hade hur skoj som helst. Så lite vatten kan göra vilken liten tjej som helst glad. UNDERBART!

2012-03-06 / 19:40:46
http://kolared.blogspot.com
Ann-Christine Forsberg

har gillat på FB (Ann-Christine Forsberg)

Har delat på min blogg: http://mammaanki.blogg.se/2012/march/tavling-inne-hos-elina.html



Mitt minne från bad var då jag här för nån dag sen badade med mina båda söner (1 och 5 år)

Lillebror råkade prutta i badkaret en gång och större gossen vart jätte irriterad och sa "Nej Elias du får inte prutta i vattnet tänk om det kommer ut nå", sen efter 5 min igen så gör han ännu en ladning av pruttar så det bubblar och 1 åringen asgarvar åt sig själv.

Det slutade med att Robin vart jätte arg och steg upp ur badkaret och sa att han tänker inte bada med en fis bebis...(Säg till då ni är klara, rengör badkaret och fyll nytt till mig så ja får bli ren då ja badar)...



Hel cool och man kan roas av dom små ;)

Patience

Heter patience Palm prottengeier på Facebook :)



Mitt bästa bad minne var när min son var väldigt liten, 2-3 månader. Han var så fridfull där nere i baljan & min lilla tok katt sprang runt och runt baljan i hopp om att jag skulle ta ut sonen så att hon kunde hoppa ner :P

2012-03-08 / 11:11:31
http://www.mylovingbaby.vimedbarn.se
Carola L

Gillar på FB (Carola Lind)



Starkaste badminnet var faktiskt när jag var runt 10 och såg när en kille höll på attt drunkna ...



Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/march/bambinoset.html

2012-03-10 / 15:13:26
http://mammamuh.blogg.se/
ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Har tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2012/march/bambinoset-213.html

2012-03-11 / 19:51:00
http://molnboanna.blogg.se/
Lotta från Småland

Egentligen är det inget jag kommer ihåg eftersom jag var för liten. men min pappa har diabilder på hur jag och mina syskon badar i en zinkbalja i trädgården. Det är sommar och sol och vi plaskar i baljan. När man var liten sken solen hela sommaren och det var sommar läääänge!

På Fb heter jag Lotta Claesson fd Wiberg.

2012-03-11 / 20:44:27
http://lottaochlivet.blogspot.com/
jessamy

Hej. Jag är med!

Mitt bästa badminne är sen jag var runt 7år och badade med min syster. Jag satt i goda ro och lekte med mina ponnysar när det kom bajskorvar flytandes. :)

Jag har gillat sen förut. Linnéa Möller.



http://jessamys.blogspot.com/p/tavlingar.html

Amanda

Hej!



Jag gillar på facebook (Amanda Hesselgard)



Haha! Just bad är nått jag minns alldeles speciellt. Hemkommen från BB med första barnet tyckte jag att det där med bad var ju himla mysigt! Det borde ju vara ungefär som att ligga inne i magen för bebis? Fyllde baljan och var mycket noggrann med att kolla temp, plocka fram den gosigaste handduken, dämpa belysningen lite så hon slapp ha spotsljuset rakt i ansiktet etc. Klär av och lägger i min lilla tjej i baljan och hon AVSKYR det! Vrålar, kröker hela ryggen och lugnar INTE ner sig :) När hon väl kommer upp i sin gosiga handduk lugnar hon ner sig, men bajsar såklart rakt igenom den där gosiga babyhandduken och var i behov av ännu ett bad!



Brukar tänka att det var säkert därför hon var en sådan vilde i magen - hon ville ju komma ut! :) Nuförtiden älskar hon dock att bada....

2012-03-12 / 08:49:14
http://hesselgard.blogg.se/
Elin Jonsson

Hej hej klart att man är med och tävlar! =)



Har gillat dino doni på fb (elin jonsson).



Glömmer aldrig då våran son Mille bajsade i badkaret för första gången när han badade med sin storasyster Saga. Trodde att hon skulle få panik då det kom en korv flytande men det var han som skrek och nästan kastade sig ur karet. - Lugn Mille! Säger hon då, - det är ju bara en bajskorv! haha



håller tummarna



kRam

2012-03-12 / 16:31:28
http://extrem.blogg.se/
Annica

Jag är med! ;D

Annica Nilsson på fb.



Bästa minnet är nog när vi var utomlands för första gången med min dotter. Vi åkte till ett vattenland och hon tyckte det var så kul och det var där hon lärde sig att simma utan armkuddar.

2012-03-12 / 20:55:04
http://anniicanilsson.blogg.se/
Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Jag är med!

Gillar på FB - Beatrice Tävlar



Jag har många bad minnen, några hemska och några roliga så vilken ska jag välja?

Man ska ju fokusera på det bra, så vi kör på ett bra minne :D



När Robin var någon dag "gammal" skulle vi bada honom på BB, nyblivna/nervösa föräldrar... P fick hålla i Robin och jag tvättade av honom. Kanske inget speciellt minne för någon annan, men det är ett minne jag definitivt kommer att bära med mig för alltid :) Kommer fortfarande ihåg hur fundersam han såg ut när han hamnade i vattnet :)



Jag länkar här:

http://beabofink.blogg.se/jagvillvinna/2012/march/dinodoni-21-mars.html#



KRAM

2012-03-13 / 14:54:09
http://beabofink.blogg.se/
care69

Mitt bästa badminne är första gången jag snorklade i Egypten. Helt magiskt...



har länkat.

http://care69.blogspot.com/2012/03/21-mars-vinn-ett-bambino-set.html



FB: C Care Regn

2012-03-14 / 11:52:33
http://care69.blogspot.com
Helena Lindgren

Jag är med



Gillar på facebook under namnet Helena Lindgren



När jag var mindre så sprang jag ut på en brygga det var jätte halt så jag råkade halka i så jag doppade hela mig utan att hålla för näsan var rätt liten då. Jag kommer ihåg att jag grinade och var chokad cyklade hem så fort jag kan. Mamma frågade varför mina kläder var blöta. Jag försökte undvika frågan men jag fick ur mig sen. Hon vart rätt arg.

2012-03-14 / 17:09:12
http://www.supergirlpower.devote.se
Jennysen

Jag är gärna med och tävlar...



Ett badminne jag har är att jag och min bästa vän brukade bada mycket ihop i badkar hos honom när vi var små.

Det som gör det lite extraroligt är att han senare blev bland de snyggare killarna i kommunen och det blev lite pinsamt då! ;)

2012-03-20 / 20:43:44
http://jennysen.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback