Buzzador - Dove Intensive Repair

2013-12-05 / 10:23:00
Som ni vet sen tidigare är jag en Buzzador vilket innebär att jag då och då får testa olika produkter för att sen göra en liten recension. Den här gången var det Dove Intensive Repair jag fick testa och jag har nu under hela kampanjperioden använt Dove Repair schampo samt intensivbalsamet istället för mitt vanliga schampo och balsam. Vad jag tyckte? Jag kände inte så stor skillnad egentligen men att balsamet ger samma fördelar som en inpackning kan jag faktiskt hålla med om, och det höll även mina vänner med om som har fått prova balsamet. Jag har alltid gillat lukten Dove har på sina produkter, vilket jag gjorde nu också då den känns sådär fräsch och lagom. Men att det skulle förhindra kluvna toppar och avbrutna hårstrån vet jag väl inte. Jag kommer nog använda schampot & balsamet fler gånger men det är ingenting jag direkt kommer springa och köpa, så imponerad blev jag tyvärr inte. Jakten på favoritschampot fortsätter med andra. Betyg: 3 av 5!
 
 
 
Vill du också bli en Buzzador så tryck HÄR och fyll i formuläret.
 
 
 

Kommentarer
Elin - Livat på torpet

Jag fick testa det där n gång jag med. Det var bra. Inte bättre än något annat man kan köpa på affären, men helt ok.

Och ett tips! Shoppa svea byxa plus zipjacka för 400 kr hos lager 157. Det var där jag shoppade igår ;)

Kram

2013-12-05 / 14:57:41
http://www.elinteg.se
En plats i solen

Nu är vinnaren dragen i lucka 4. Kika in och se om du vann! Vann du maila mig på [email protected] så du kan få din vinst.

Tack för att du var med i tävlingen! Var gärna med i dagens och kommande luckor!

Länk direkt till inlägget
http://enplatsisolen.bloggplatsen.se/2013/12/05/10390071-hoppas-jag-hinner-fa-upp-detta/#kommentarer

2013-12-05 / 19:21:35
http://enplatsisolen.bloggplatsen.se
Fröken M

Åh va kul ! det var verkligen evigheter sedan jag fick någon kampanj sist ! Visst får jag försfrågningar titt som tätt, men utvald verkar jag aldrig bli lägre ! Tusan oxå :)
Kram

2013-12-05 / 21:01:02
http://frokenmela.se
johanna

Ja visst är det svårt med schampon?? Jag är ju frisör (men jobbar inte som det) men sen jag slutade jobba på salong och ständigt träffa säljare så känner jag mig helt off och vet inte vad jag ska tvätta håret med :-P

Camilla

Jädrans vad många småtuber du fick med :D Är ju så kul att dela ut bland släkt och vänner! Man blir lätt poppis när man kommer med sånt där ;)

Vad kul att höra att du gillade min blogg från scratch :D Fastnade ju här hos dig med omgående, men erkänner att jag är dålig på att utnyttja bloglovin som är en toppengrej, försöker skärpa mig så jag inte tappar bort några bra bloggar på vägen :)

2013-12-06 / 08:48:04
http://radhuslivet.blogg.se
Emma-Julkalender på bloggen

Tack fina du för kommentaren om mina naglar :)

2013-12-06 / 15:11:27
http://princessemma.blogg.se
Camilla

Har lite koll på dina tävlingar...tycker sånt är kul :D Har dock inget ställe för en plåtskylt, men de var riktigt charmiga :)

2013-12-07 / 08:35:21
http://radhuslivet.blogg.se
Emelie - Mamma till M

Ja, visst är det kul :-)
Åh, de var lägnesen jag kom med i en buzzador kampanj nu, kul att du kom med!! Det är ju alltid skoj att få prova produkter gratis.

Ha en fin lördag, kram!!

2013-12-07 / 19:41:16
http://njutensmula.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback