Åhh!

2012-06-30 / 20:27:39
 
Jag har blivit "kär", riktigt kär...
 
I dessa vinglas. ♥ Jag bara måste börja samla på dom...
 
Det är Mats Jonasson som är designern av vinglasen med ansiktena på, och jag kan inte riktigt bestämma om jag gillade dom svarta eller vita/klarglas bäst. Jag är ju dock väldigt svag för vitt, men sen kan man ju faktiskt blanda. Designern av vinglaset i mitten är Baccarat (och kostar ca. 1090 kr styck så dom tar jag nog när jag vunnit på triss). Nu ska jag glömma dom för en stund och se på film med hjärtat.
 
 
 
 
(Mats Jonasson hade även andra produkter som mer än gärna får flytta in hemma hos oss).

Puh!

2012-06-30 / 11:35:12
 
Det är ingen bra kombination att gå ut och gå i ösregn tillsammans med en hund som hatar att bli blöt och med en unge som älskar att bli blöt och som gärna är ute hur länge som helst. Men nu är vi hemma igen (blöööta) och nu vankas det mys här hemma. Jag kanske tom. kan börja förberedda för "goodiebag tävlingen". Håll utkik!
 

Mr. H

2012-06-30 / 10:17:36
 
Nu ska jag och Saga klä på oss och kila ut med den här glada (och snea) hunden som är på bilden här nedanför. Hector såklart! Vädret kunde dock ha varit lite bättre, men det är ju någonting man vant sig vid så nu blir man inte ens förvånad längre. Sen får vi se vad vi hittar på idag, det beror på om pappan i familjen ska jobba eller inte. Vilket jag såklart inte tycker han ska göra då det faktiskt är det Lördag. ♥ Vad ska ni hitta på idag?
 
 

Är du med?

2012-06-29 / 15:54:05
 
Det hoppas jag, för nu kan du vinna ett valfritt sällskapsspel från Balorina.se genom att endast lämna en kommentar i kommentarsfältet. Personligen tycker jag det är jätte trevligt att fördriva några timmar med sällskapsspel tillsammans med goda vänner, det är en härlig umgängesform helt enkelt. Det finns ett spel för alla och för alla tillfällen. Lycka till alla spelsugna ♥
 
 
* Lämna som sagt bara en kommentar i kommentarsfältet så är du med i utlottningen!
 
 
 
 
 
 
 
Tävlingen avslutas 14 Juli.
 
 

Sötnos!

2012-06-29 / 15:31:28
 
Man blir helt enkelt trött av att "läsa" om alla prinsessor, prinsar och grodor. ♥ Nu ska jag dock väcka henne så hon somnar ikväll. Psst! Lite senare dyker det upp en tävling här på bloggen.
 

Fredagsfin!

2012-06-29 / 12:06:45
 
"Vill osså måla naglar" är det nån som har sagt i flera dagar nu så idag fick det bli. Gissa en tjej som är stolt och det tog säkerligen en kvart innan hon ville börja använda händerna igen, innan det satt hon bara och kolla på dom (som på den första bilden här nedanför). Gullunge. ♥
 
 

Gaaah!

2012-06-28 / 22:13:47
 
Beslutångesten jag har över flytten är inte att leka med. Flytta, inte flytta, flytta, inte flytta, det rullas i mitt huvud hela tiden i princip. Jag ska banne mig göra en lista med för och nackdelar på "momangen".
 
 
 
 

Presentkort 500 kr

2012-06-28 / 14:50:39
 
Nu är det väl ändå dags för en tävling? Det tycker då jag så i samarbete med Fyndiq.se har ni nu chansen att vinna ett presentkort på 500 kr. Fyndiq är fyndvaruhuset på nätet som har någonting för ALLA, vilket du kommer märka rätt så fort då dom har hur mycket (fint) som helst. Lycka till
 
Tävlingsregler:
 
* Gilla Fyndiq på Facebook
 
* Svara på frågan:
- Vilken produkt på Fyndiq skulle du helst själv få i present? Motivera!
 
* Lämna en kommentar om att du är med och tävlar.
 
 
 
 
 
Tävlingen avslutas 13 Juli
 
(Det är företagets ansvarar att skicka ut priset till vinnaren, inte mitt)

En GOD morgon.

2012-06-28 / 10:23:53
 
Morgonen började med sovmorgon, och jag vaknade av att Saga strök mig på kinden och sa "mamma, duu e sööt". - Tack hjärtat, men du är sötare. ♥ Vad som händer idag får vi se, vi har faktiskt inga planer så vi tar dagen som den kommer. Även om det blåser ute så är sooooolen framme, halleluja!
 
 
 
 
I brist på nya bilder bjuder jag på en "gammal".

Liten har blivit stor ♥

2012-06-27 / 21:32:21
 
Vi har nämligen slängt ut spjälsängen och in har den här barnsängen från IKEA fått flytta in istället, och gissa en tjej som är stolt. Vart tog min bebis vägen? Alla som kommer hit ska kolla på hennes " nya sääng, ampa (lampa), och bööcker som mamma och pappa kööpt på iikeja". Det här blir då fjärde natten hon sover i sängen och det går faktiskt över förväntan. (Peppar peppar, ta i trä). Det blev verkligen super mysigt och hela rummet blev så mycket bättre på något sätt, även om jag inte är riktigt klar med sängen..
 
 
 
 
 
 
Korten är tagen med mobilen så kanske inte dom bästa korten, men vad tycks?
 
 

:)

2012-06-27 / 18:24:53
 
Vi har rätt nyligen kommit in från en promenad, och det var skönt med en promenix men det kunde gärna få bli lite varmare. Saga frågade tom. efter vantar då hon frös om händerna och mössan skulle hon då absolut ha. På tal om kläder, inte syns det väl att vi gillar rosa och villervalla. Hihi! ♥ Förresten, ni har väl inte missat villervallas REA. (Imorgon får vi hämta ut ett paket då jag inte kunde låta bli och beställa lite smått och gott). 
 
 
 

Haha!

2012-06-27 / 15:18:03
 
Jag: Tycker du att vi ska vi flytta?
 
Saga: Jaa...
 
Jag: Till lägenheten här bredvid..
(Jag nämnde väl att det är grannlägenheten?)
 
Saga: Jaa.
 
Sen är det tyst ett tag och så tittar hon på mig frågande och säger:
- Jag också?
 
Självklart älskling ♥
 
 
 
 
 
 
 

27 Juni..

2012-06-27 / 09:54:36
 
MEN det känns som höst! Det är ruggigt kallt, blåser och små duggar. Tragiskt - Ja! Koftan och tjocksockarna är på (utan att skämta). Idag ska vi hur som helst göra ett nytt försök med att städa här hemma, det behövs och det lär ta sin lilla tid. Jag ska även fota och visa er en sak som vi har införskaffat till Sagas rum och fixa lite andra ärenden. Vi kommer ha att göra med andra ord. Vad ska ni göra idag, och hur är vädret hos er?!?
 
 
 
En gammal bild, men klädseln skulle funka även idag.

Kvällens tips!

2012-06-26 / 21:01:14
 
Gör som mig (och 532 andra) och beställ detta ögonfransserumet från Groupon för endast 199 kr, men skynda dig. Jag har tänkt prova något fransserum länge, och nu när man fick 80 % i rabatt slog då jag till.
 
 
 
 
Bilden och mer information finner du HÄR.

Hoho!

2012-06-26 / 20:13:51
 
Här har det ekat tomt idag då agendan har varit full. Förmiddagen spenderade vi nämligen på stan (igen) med Ninni och Axel och eftermiddagen har spenderats i Kalix hos "moorfar och mooona". Som tur var hann vi mysa på ute innan regnet kom, och gissa om det var nån som trivdes som fisken i vattnet där ute. Vem gör inte det iof då det verkligen är en avslappnade plats att vara på. ♥
 
 
 
 
(Se på båtar är kul men lite "läskigt" också tror jag)