stan

2009-07-31 / 14:08:45
Ja, som sagt... Gårdagen var underbar. Vi var i luleå precis hela dagen och kvällen. Och även denna gång blev de lite shopping. (Tack älsko.) Sen på kvällen, åkte vi helikopter. De var en upplevelse för sig, och jag var nog inte pilot i mitt förra liv. Samtidigt som jag var livrädd, var jag helt facinerad. Det var iaf, en riktigt rolig upplevelse. Ikväll blir de bio, och de blir och se "sommaren med Göran" med M, E, och O. Jag tror den är riktigt bra, så de ser jag framemot. Resten av helgen får jag se vad som händer. Kanske blir luleå imorgon?! Dock nyktert, men alltid kul och se en massa folk. Nu blir de en macka från dagoberts, så hejsvejs! Hörs ikväll. krams!

slut

2009-07-31 / 00:01:31
Nu ska jag sova, jag är helt slut. Min dag har varit helt underbar, med shopping och helikopter-åkning. Men skriver bättre imorgon, nu till den efterlängtade sängen. Natti! :) krams

tanden

2009-07-29 / 22:09:51

Det gick bra hos tandläkaren idag, tanden är lagad och jag är glad. Vi får se om jag är lika glad, då räkningen kommer. haha! Huvudsaken den är lagad, och de är den. :) Annars idag har de inte hänt så mycket. Jag o M. var bjudna på middag hos E. så vi har varit där och käkat ganska nyligen faktiskt. Nu väntar jag på att sötnosen ska komma hem från gymmet så vi kan mysa i soffan framför nån film. Imorgon får vi se vad som händer och sker, men de blir nog luleå.


tandis

2009-07-28 / 22:34:14
Nu har vi just kommit hem. De blev verkligen en hel dag med en massa olika saker. Vi var iaf i luleå, och där hitta jag mig kläder, och skor. Som hjärtat var så snäll och köpte ska jag tillägga, han är allt bra söt han! :) Jajuste, en ny dataskärm fick jag också. Sen har vi käkat på ming, varit på alder osv. Nu ska vi slänga oss i soffan och se en film. Julia tror jag den hette? Om jag inte minns helt fel. Men jag har iaf haft en helt underbar dag. Imorgon blir de att ställa väckarklockan, och kila över till tandläkaren. Jag vet inte om jag sagt att jag bitit sönder en tand? Jag ska hur som helst laga den, och jag hoppas dom inte rensar mitt konto totalt iaf. Nej, de blir nog bra. Hörs imorgon igen, natti!

stress

2009-07-28 / 11:56:39

Hann aldrig skriva nå igår. Hinner egentligen inte nu heller, men..

Ska snart till Luleå, och måste hinna äta nå innan dess. Men vi hörs ikväll! Hoppas ni mår bra..



aa..

2009-07-26 / 18:41:07
Skriver imorgon. ;)

mys!

2009-07-24 / 00:48:12
Idag har jag haft en super mysig dag. Den börja då väldigt bra. Hjärtat skulle egentligen komma hem ikväll, men då överraska han mig med och komma o väcka mig på morgon. Sötnöt ;) Morgonen kunde alltså inte ha börjat bättre. I helgen är de ju pdol också, ska ni dit?! För mig blir de inge, eller ja kanske på lördag nyktert isåfall. Annars i helgen händer de inge speciellt, utan vi tänkte bara ta allt som de kommer. Bortsett från middag/grillning imorgon kväll då. Men nu ska jag sova iaf, är trötter. Så sovgott alla sötnosar! krams

natts

2009-07-22 / 21:17:56
Orkar inte blogga nå idag, sorry! Är helt slut. Så säger godnatt..

bilder

2009-07-21 / 21:32:51

Sådär, bilderna var de då..



      



  



    



   

Det var lite bilder. Mer bilder kommer en annan dag. Nu väntar en promenad, innan de är dags för duschen och sen till slut sängen..


later

2009-07-21 / 17:25:11
Skriver ikväll, och då kommer även bilder. Har äntligen tömt min kamera. :) Hörs!

sol

2009-07-20 / 19:45:09
Vädret idag har varit helt underbart, iof är de fortfarande det. Så skönt! Därför har vi varit på en strand utanför kallax (kommer inte ihåg namnet), och badat o myst hela dagen. Även Hector våga sig ner i vattnet, dock bara litegrann och med lite tvång. haha! Men han tyckte nog de var rätt skönt efteråt. Sen har de inte hänt så mycket. Hjärtat har åkt. :/ Jag sitter här och kan inte bestämma mig för vad jag ska hitta på och äta. Men ska traska iväg till köket iaf, och sen gå en långpromenad med Hector så jag kan stupa i säng sen med gott samvete. :)

mysis

2009-07-19 / 23:25:35

De blev bio. Och de blev och se, bruno tror jag den hette. Den var riktigt rolig faktiskt, de blev mkt skratt. Sen blev de en sväng till sävast för att kolla på "semester-bilder". Nu sitter jag här, och ska snart ut med Hector hade jag tänkt. Hjärtat är fortfarande hemma, han åker inte först imorgon så de är myspys! Jag tänkte att jag väntar ett tag till, så han kan sällskapa mig ut med Hector. Just nu är han social med hans kusin. (haha, ni skriver väl upp de i eran intresse-bok.) Nu yrar jag, så säger godnatt nu. Hörs imorgon igen, nu när jag äntligen har min älskade dator och mitt älskade internet. kramkram och sovgott.

Jag svävar på moln...


I.

2009-07-19 / 12:12:46

Igår blev de då Ikea, och de var faktiskt riktigt trevligt. (Jag trodde jag skulle känna mig super stressad, då E. var med men han skötte sig riktigt bra.) Sen bar de iväg till "Frevis" där vi stanna hela kvällen och grilla och myste på. Sen blev de hem och hyra film, och stupa i säng. Nu blir de att äta från dagoberts, sen blir de tvätt och städ för hela slanten. Booring, då vädret ser ut att bli heelt okej. Men kan inte hjälpas. Ikväll blir de mest troligt bio, men jag får se hur jag gör med den saken. Btw! Jag har ÄNTLIGEN fixat min dator, och mitt internet nu. haha. Bättre sent än aldrig får jag väl säga. :) Hoppas ni har haft en riktigt bra helg iaf. krams!


:)

2009-07-18 / 00:29:32

Min fredag har varit helt underbar. Imorgon väntar ytterligare en underbar dag, så godnatt allihopa. Och trevlig helg! :) kramkram!


Frajdag!

2009-07-17 / 12:39:17
I veckan har jag inte alls hunnit blogga, som ni kanske har märkt vid de här laget. ;) Hur som helst, i veckan har jag varit i överkalix (där jag för övrigt, såg dig Malin) och myst på. Sen har de även blivit nån sväng till kalix. Äsch, vi pratar nutid istället. Idag är de fredag, och vem älskar inte fredagar. De blir snart att åka till Luleå för att hälsa på Nena, och Lea. Sen blir de middag i degerbäcken/bredåker. Imorgon bär de av till Ikea, vilket jag ser framemot. Men nu väntar duschen, så hejsvejs! Hoppas ni har överseende med att de blev ett rätt slarvigt inlägg...

kram!