"Vi är på gång"..

2014-02-16 / 09:06:13
Här har det ekat tyst ett tag men vi har haft sjukstuga deluxe här hemma, så fy17 vad less jag är alla basilusker nu. Vi är fortfarande lite snoriga och Charlie har sin hosta kvar men febern är borta och vi är pigg i övrigt så det går åt rätt håll nu iaf, hoppas jag. Som tur var hann Saga fylla år och hon hann ha alla kalas innan vi blev sjuka så det kändes skönt iaf, så vi har med andra ord en 4-åring här hemma nu och det känns så overkligt att det redan har gått 4 år. Tiden går verkligen fort då man har roligt. ♥ Hon har som det lätt blir, blivit överröst med presenter och här nedanför ser ni några av dom fina presenterna hon har fått. Men hur mår ni då, har ni lyckats klara er ifrån alla basilusker?
 
 
 
 
Juste, grattis Maria - Sjömansfru & Mamma som vann ett valfritt plagg från SMÅFOLK i tävlingen jag hade tillsammans med ExclusiveKids.se och sorry, för sen presentation av vinnaren.
 

Pay-it Forward

2014-02-06 / 12:09:22
Jag gillar tanken på att göra andra glada, så jag deltar i detta Pay-it-Forward- initiativ. De första FEM personerna som kommenterar på detta inlägg med ”jag är med”kommer att få en överraskning någon gång under detta kalenderår. Allt från en bok, en biljett, ett besök, något hemgjort, ett vykort.. Absolut en överraskning! Det kommer att hända när stämningen kommer över mig och jag hittar något som jag tror skulle passa dig och göra dig glad. Dessa fem personer ska göra samma erbjudande i sin blogg/FB status och distribuera sin egen glädje. Kopiera denna text på din blogg/profil (inte dela) så att vi kan bilda ett nät av samband och vänlighet. Låt oss göra mer trevliga och kärleksfulla saker för varandra under 2014, utan någon annan orsak än att få göra människor glada och visa att vi tänker på varandra.

 

 

 


Jag fick nys om det här initiativet inne hos Beatrice och nappade direkt. Att göra andra glada är bland det bästa jag vet. Lämna gärna din mailadress i kommentaren så jag kan maila dig då det dyker upp någonting jag tror passar just dig. ♥

 

 

En vinnare är dragen...

2014-02-06 / 10:45:00
Igår var det full rulle från morgon till sena kvällen då Saga fyllde år så planen om att publicera vinnaren i tävlingen jag hade tillsammans med Nenah.se sprack. Jag får istället börja den här dagen med att göra det och vem som vann ser du nedanför bilden, och att döma av kommentaren så blir det nog en os bebis och inte retro bebis. Jag hade såklart sett att alla hade vunnit, men det går ju tyvärr inte. ♥ Glöm däremot inte att du får 10 % om du uppger "Elina" vid beställning!
 
 
 
SANDRA - Mamma till Molly & Milla.
 
 
 

Kommande familjemedlem ♥

2014-02-04 / 16:02:16
Ni som följer mig på instagram vet det redan, att om allt går som det ska så kommer vi få tillökning i familjen någon gång i Mars. Det är nämligen underbaringen som ni ser på bilden här nedanför som ska flytta hem till oss då han är leveransklar. Vi längtar såklart jätte mycket, men som tur är så har vi möjlighet att åka och gosa med han och dom andra kissebebisarna då längtan blir för stor. Så för stunden har jag bara katträd, klöstunnor och kattleksaker i huvudet, samt att vi försöker komma på ett bra namn till honom så namnförslag mottages tacksamt! Putte, Svante & Karlsson är några av Sagas förslag hittills. ;)
 
 
 
 Kaffe, tårta & bus!

2014-02-03 / 11:32:31
Då var det plötsligt Måndag igen, och helgen har passerat med en rasande fart. Igår kom släkten hit och firade Saga som fyller 4 år på Onsdag. Vi hade en jätte trevlig dag, och eftersom jag är så familjekär av mig så gick jag i princip bara runt och myste hela dagen. Saga somnade sen på kvällen i samma veva hon la ner huvudet på kudden men det sista hon sa var, "mamma, så mycket fina paket jdag fick idag och så kuligt att nästan alla kunde komma". Hon är så klok och förståndig våran tjej och rätt hade hon, hon fick hur mycket fint som helst, vilket uppskattades jätte mycket. Jag är otroligt tacksam över att ha så fina människor i hennes och våran närhet. ♥ Barnen är det värdefullaste vi har och födelsedagar är utmärkta tillfällen att låta dom veta och känna hur viktiga och speciella dom är, vilket dom såklart ska känna varje dag men på födelsedagen ska man definitivt känna sig speciell.
 
 
 
Psst! Sista dagen att tävla om en tuff jumpsuit!