"Tallriksjakt"

2013-08-31 / 12:40:00

Då var det Lördag och för min del fortsätter jakten på lite olika tallrikar, och vad jag ska med dom till får ni se här i dagarna men någon som kanske vågar sig på en gissning!? Annars idag kommer Saga hem som igår hängde med "momme" och Mats på en kort husvagnssemester. Jag fick nyss ett mms som visa en busig tjej på Leos Lekland så hon kommer förmodligen vara mer än nöjd då hon kommer hem, (och en aningen trött mormor kan jag också tänka mig, för att inte tala om Mats som förmodligen har fått åka rutschkannorna med henne mer än en gång). ❤ Vad har ni för helgplaner då?

 

 

15 kr på återvinningen betalade jag för detta fina porslin


Vinn valfritt armband!

2013-08-30 / 09:40:00
Idag startar vi upp bloggen med en tävling och det är Veronica som driver verasdesign.se som sponsrar denna tävling med ett armband. Smyckestillverkningen var någonting hon startade som en hobby då hon tyckte det var roligt, men numera driver hon det som ett företag, och det är kul med människor som gör det dom brinner för. ♥ Psst! Utöver smyckena i webbutiken så tillverkar hon smycken efter kundens önskemål eller hjälper en att utveckla en idé, vilket är perfekt om man exempelvis vill ge bort en personlig present i form av ett smycke.
 
 
* Gilla VeraS Design på Facebook
 
 
* Lämna en kommentar och uppge vilket av dessa 3 armband du önskar att vinna
- På bilden här nedanför ser du dom tre olika armbanden
 
 
Valfritt!
 
Tipsa om tävlingen på din blogg el. Facebook
 
Följ veras_design på Instagram
 
 
Tävlingen avslutas 20 September
 
 
 
 
 
 
 
 

Bebisgos!

2013-08-29 / 09:48:00

Igår kväll var vi nämligen och hälsade på hos familjen Cederlund som har fått utökning i familjen. Saga och Charlie har fått en kusin, en vecka är han och han var såå pluttigt söt. Charlie kändes mitt i allt som en "jätte bebis" och på tal om han ska vi till BVC senare idag för att ta 3 månaders vaccinet, och se vad han väger förstås. Har ditt barn tagit 3 månaders vaccinet och fick h•n några biverkningar av det? Jag gruvar mig verkligen för det då jag minns att Saga fick feber och bara skrek i princip då det förmodligen gjorde ont, och det är förstås inge ovanligt men aldrig kul när dom små har ont och man liksom inte kan göra någonting, bara finnas. ❤

 

 

Charlie 1 dag gammal


Små underbara ting!

2013-08-28 / 09:52:00

Saga är nu lämnad på förskolan och Charlie sover så jag passar på att dricka kaffe i lugn och ro, i min nya kopp (m. fat) jag fyndade igår och visst är det samma stuk som på mina andra koppar jag också fyndat på loppis?! Någonting jag definitivt kommer sakna i vinter är alla gårdsloppisar för känslan då man gjort ett bra loppisfynd är obeskrivlig. ❤ Annars idag ska jag göra bort en massa ärenden jag skjutit på allt för länge och jag skulle även behöva hinna till återvinningen då jag är på "tallriksjakt". Vad gör ni idag då och vad sägs om en tävling här i dagarna, är det inte på tok för länge sen jag hade en tävling?!

 


En "Pippi häst"

2013-08-25 / 12:03:00

I helgen har det varit skördefest & miljödagarna här i stan, vilket innebär att det är ett av Norrbottens största mötesplatser för livsmedelsproduktion, hantverk, miljöföretag, hälsoföretag kulturarbetare m.fl. En mysig tillställning som man kan strosa runt på hur länge som helst nästan och igår fick Saga prova på att rida för första gången i sitt liv, hon tyckte verkligen det var jätte kul. Annars i helgen har det även bjudits på mjukglass, och några loppisbesök och på gårdagens loppis hittade jag mig bla. en karaff som var formad som en damsko. Har ni haft en bra helg då? Och än är den ju faktiskt inte slut så nu ska vi kila ut i solen innan det vankas middag i sävast hos min mamma och hennes sambo. ♥

 


Makeover av pall!

2013-08-24 / 08:40:00

Mitt näst senaste loppisfynd är denna pall, eller det var snarare så att Saga vägrade lämna loppisen om hon inte fick ta med sig den hem för den var perfekt för henne då hon är "lagomt stor" som hon själv sa. Dock var den ju inte sådär jätte fager som den var och "passade" liksom inte in här hemma någonstans men efter två varv målarfärg och en väggdekor senare blev det som en helt ny pall. Den hade förmodligen blivit ännu bättre och finare om jag hade slipat den innan men det orkade jag inte helt enkelt. Jag är nöjd över min snabba makeover och Saga likaså som fick sig sin pall OCH nu dessutom med en uggla på sig. ❤

 

Före....

 

 
Efter...
 
 
 
 
 
Väggdekorn är (i vanlig ordning) från Balorina.se
 
 
 

Torsdagshäng

2013-08-23 / 07:08:00

Igår kväll smet jag hemifrån några timmar för att träffa en vän jag inte träffat på väldigt länge då hon i vanliga fall bor i Stockholm (och är hem till Boden alldeles för sällan om ni frågar mig) och det var förstås hur trevligt som helst. Den bruden kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. ❤ Men hey, varför beställer man inte alkolholfria drinkar oftare egentligen, super goda för att inte tala om hur mycket billigare dom är. Dessutom blev min sambo morbror (igen) igår kväll och barnen fick ytterligare en kusin så våran Torsdag kan vi då absolut inte klaga på. Vilket jag inte tror att vi kan göra på denna dag heller, för dels är det ju Fredag och sen vankas det lite roligheter och vi börjar med att få främmande nu på förmiddagen, vi hörs senare och ha en fin fin dag!!

 


Lite hjärngympa

2013-08-22 / 11:22:00

Saga är på förskolan, Charlie sover likaså Hector och jag borde egentligen göra en massa andra saker än att dricka kaffe och lösa korsord, men det var så förbaskat härligt så det där andra får faktiskt vänta. Annars idag borde (läs, måste) jag städa då jag tänkt göra det i flera dagar men det har liksom alltid kommit någonting i vägen så jag har inte kommit mig för för att börja, för var ska jag börja? Och nu när vi ändå pratar städning, städar ditt barn sitt rum själv, eller gör du det eller hjälps ni åt? Dessutom tror jag även tant "Cassie" kommer och hälsar på idag och hon har vi inte träffat på sisådär mer än ett halvår så jag borde nog ta tag i städningen nu på en gång trots allt men nog tar det emot att lämna soffan och korsordstidningen. Vad gör ni idag? ❤

 


Charlie Michael

2013-08-21 / 07:40:00

Nu har det gått några dagar sen jag uppdatera, och den största skillnaden sen sist är att Charlie nu är döpt. Dagen blev precis som vi hade tänkt oss, en lättsam, trevlig, och mysig dag med Charlie i centrum tillsammans med nära och kära. ♥ Klänningen har några år på nacken då det är samma dopklänning som jag och mina syskon döptes i och Saga förstås, men visst är den ljuvlig?! Annars har Saga börjat förskolan igen efter ett långt sommarlov och hon är glad över att få busa med kompisarna igen och prata med fröknarna som hon själv säger. Nu ska jag väcka sjusovarn så vi hinner dit även idag, och för mig och Charlie blir det en lugn hemmadag då jag mått bättre. (Förkyldning och astma går nämligen inte hand i hand).

 


Lovely Friday!

2013-08-16 / 07:50:00

Dagarna och veckorna bara susar förbi och hösten är på ingång, vilket har sin charm då det liksom är så mysigt med mörka kvällar och tända ljus men galet vad sommaren har gått fort. Den här sommaren har dessutom varit en bra "loppis sommar" för hej bara vad jag har sprungit på loppisar. Idag är vi hur som helst bjudna på våffellunch hos Vigan och brudarna så vi kommer nog få en riktigt härlig fredag, för att inte glömma fotvården jag ska på lite senare. Nu ska jag dock springa ut med Hector och sen ska jag även försöka hinna måla ett varv på mitt senaste loppisfynd innan vi traskar ner till Mejerigränd. Jag hoppas även ni får en bra fredag!

 


Hallbord - Check!

2013-08-08 / 16:46:08
Jag tänker hela tiden att jag ska sätta mig ner och blogga, men det är alltid någonting som kommer i vägen men nu sover Charlie och Saga roar sig själv så nu ska jag passa på. Saga har för övrigt kommit hem från husvagnssemestern och bra hade hon haft det men det är mysigt att ha henne hemma igen. ♥ Hallbordet är förresten äntligen klart och även på plats i hallen och det blev verkligen jätte bra, så jag är jätte nöjd med andra ord.
 
Hallbordet före...
 
 
Efter...
 
 
 
Väggtexten är från Balorina.se och passar klockrent här hemma hos oss
 
 

"Vi hööörs"

2013-08-04 / 14:29:06
Igårkväll åkte nämligen Saga iväg med "momme" och Mats på husvagnssemester, så det är med andra ord väldigt lugnt och tyst här hemma. Då jag sa till henne att vi kommer sakna henne så titta hon på mig och svara "men mamma, jag ringer ju". ♥ Annars idag ska jag göra klart det sista på hallbordet så ikväll kanske det kommer en bild eller två. Vad gör ni idag då?
 
 
 
Psst! I veckan kommer jag starta två nya tävlingar här på bloggen....
 

"Operation köksfönster"

2013-08-01 / 18:34:00
 
Och en ny lampa, nya krukor, nya blommor och en köksradio senare... Tadaa!
 
 
"Lite" kan göra mycket för det blev verkligen en stor skillnad. Jag är dock fortfarande på jakt efter en ny gardinkappa och kluven om jag ska ha en helvit eller en vit med mönster på?
 
 
 
 
 

1 Augusti

2013-08-01 / 17:03:00

Precis som många andra är jag usel på att blogga nu på sommaren, men tiden räcker liksom inte till eller man väljer att lägga tiden på annat helt enkelt, vilket inte är mer än rätt. Dock har jag några tävlingar på gång samt att hösten börjar smyga sig på och då blir allt som vanligt igen här på bloggen. Annars håller jag på med mina projekt här hemma, som det där hallbordet exempelvis och idag blev jag dessutom klar med "operation köksfönster" då mami kom och hjälpte mig att plantera om blommorna för gröna fingrar är ingenting jag har. Nu vankas det middag men vi hörs snart igen!

 

 

Och hur glad blir man inte av att läsa ett sånt här inlägg? Tack söta du ♥